Home Liefde 3 jaar samen: ons verhaal in foto’s!
3 jaar samen in foto's

3 jaar samen: ons verhaal in foto’s!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Deze week zijn Jimmy en ik alweer drie jaar samen! Best nog een korte tijd, waarin al veel veranderingen hebben plaatsgevonden en waarin we veel nieuwe ervaringen hebben opgedaan. Het lijkt mij een goed moment om eens terug te kijken naar de afgelopen drie jaar en dit in beeld te brengen met leuke foto’s van ons. Zeker nu we bijna gaan trouwen. Hoe begon het ook alweer en wat hebben we in die tijd in Nederland allemaal gedaan? Een ‘fotoboek’ als mooi naslagwerk voor mijn lieve Jimmy en mijzelf. Met onder andere de eerste foto’s van ons samen! Kijk je mee?

Onze allereerste foto samen

Onze allereerste foto samen is eigenlijk best een aparte: we hadden hier namelijk nog geen relatie. Sinds Jimmy in februari 2013 bij mij op kantoor kwam werken werden we langzaamaan goede vrienden. Na een tijdje werd duidelijk dat er meer was. Ergens begin juli vroeg Jimmy mij mee op een tripje met zijn moeder en zus naar het strand én wilde hij onderstaande foto maken. Het was een prachtige dag! Het zou toen niet lang meer duren voor de eerste echte date.

 

De échte eerste foto’s samen

♥ De eerste foto als stelletje

Een paar weken later was het uitgesproken: ondanks dat we wisten dat Jimmy terug moest naar Colombia begonnen we toch een relatie. In het weekend van 14 juli 2013 vroeg Jimmy mij wederom mee op een uitje. Zijn familie was inmiddels weer weg en hij was uitgenodigd voor een bootfeestje door de Amsterdamse grachten, en wilde mij daar heel graag bij hebben. Zo lief! Daar op die boot maakte iemand deze foto: de allereerste als stelletje!

 

♥ Samen op de watertoren in Aalsmeer

We deden veel leuke dingen samen, waaronder fietsen en de omgeving ontdekken. Een paar weken later nam ik Jimmy mee naar mijn thuis: de Westeinderplassen. Een bezoek aan de watertoren met het mooie uitzicht over het water en Schiphol mocht natuurlijk niet ontbreken.

 

Tijdens het halfjaar samen in Nederland

Na die eerste weken beseften we maar al te goed dat we eigenlijk maar een halfjaar echt samen hadden. Eind januari 2014 vloog hij namelijk weer naar Colombia. In die 6 maanden hebben we dus allerlei leuke dingen gedaan!

♥ Samen eten op het balkon van Jimmy zijn appartementje in Amsterdam-Noord: Jimmy heeft gekookt

 

♥ Klimmen op de klimmuur in Amsterdam-Noord

 

♥ Naar Keulen op bezoek bij Jimmy zijn zus en haar vriend

 

♥ Een weekendje naar Texel: de eerste keer voor Jimmy op een Waddeneiland

 

♥ En daar op Texel voert Jimmy de koeien: hoe schattig!

 

♥ We zijn meerdere keren samen wezen zeilen

 

♥ Natuurlijk gaan we ook naar de oefenwedstrijd Nederland-Colombia in de Arena

 

♥ Schaatsen!

 

♥ Tijdens de jaarwisseling van 2013/2014 gingen we op wintersport: snowboarden in Andorra

 

Na 5 maanden een langeafstandsrelatie ontmoetten we elkaar in Spanje

Eind januari 2014 vertrok Jimmy naar Colombia. De 5 maanden die volgden waren niet makkelijk: een langeafstandsrelatie bleek niets voor mij. In juli 2014 zou ik naar Colombia gaan, maar een paar weken daarvoor moest Jimmy voor een congres naar Lleida (vlakbij Barcelona) en daar kwam ik dus ook heen. Voor het eerst na 5 maanden konden we elkaar weer in de armen sluiten!

 

♥ Daarna ontmoetten we zijn zus en haar vriend voor een paar dagen in Barcelona en dronken we sangria

 

Mijn eerste bezoek in Colombia: het land ontdekken

Een paar weken later is het zo ver en vlieg ik voor de allereerste keer naar Colombia! Voor 6 weken. Ik ben enorm zenuwachtig voor wat ik daar ga aantreffen, en met name hoe Jimmy zal zijn in zijn eigen omgeving en of het ook daar goed gaat tussen ons. Zoals je inmiddels weet beviel deze reis meer dan goed. Omdat Jimmy gewoon moest werken besloot ik in deze tijd een paar weken vrijwilligerswerk te gaan doen en werkte ik bij de afdeling onderzoek in het ziekenhuis waar Jimmy zijn opleiding doet. Zo maakte ik voor het eerst kennis met het leven in Colombia. Daarnaast hebben we toch wat tijd gevonden om samen het land te ontdekken, dat Jimmy ongeveer net zo goed kende als ik. Wat hebben we allemaal gedaan?

♥ Ziplinen in Parque Chicaque

 

♥ Wandelen naar Laguna de Guatavita

 

♥ Van het uitzicht over Bogotá genieten

 

♥ Naar Villa de Leyva: ik pas nog net op de foto

 

♥ Een weekendje naar het hete Cartagena

 

♥ En natuurlijk kan ook Zona Cafetera niet ontbreken!

 

Oktober 2014: mijn tweede bezoek in Colombia

In oktober vloog ik voor de tweede keer naar Colombia. Deze keer bleef ik maar 3 weken en wilden we mijn visum en ID-kaart regelen. We tekenen eerst een geregistreerd partnerschap en daarna is dat visum zo binnen. Ook tijdens deze weken moet Jimmy veel werken en moet ik alles regelen voor mijn emigratie. Daarom bezoeken we alleen een paar dagen Laguna de Tota en de dorpjes daaromheen.

 

Een bijzonder moment: emigreren!

Op 31 december 2014 om 9 uur in de avond kwam ik met 2 koffers na een lange vlucht aan in Bogotá. Jimmy stond mij met bloemen op te wachten: hoe lief! Een bijzonder moment, want deze keer ging ik niet meer terug naar Nederland.

 

Het eerste jaar samen

Het eerste jaar hebben we leuke reisjes gemaakt en is er veel bezoek geweest, waaronder van mijn ouders en broertje.

♥ Op 1 januari, de dag na aankomst dus, vertrokken we voor een paar dagen naar San Gil met familie van Jimmy

 

♥ Een paar weken later gingen we op bezoek bij mijn schoonmoeder in Barranquilla

 

♥ Tijdens diezelfde vakantie bezochten we ook Parque Tayrona

 

♥ In april maakten we een road-trip naar Medellín, Guatapé en Rio Claro

 

♥ Met een vriend van ons gingen we voor de tweede keer wandelen in Parque Chicaque

 

♥ In mei kwamen mijn ouders op bezoek en genoten we wederom van het uitzicht over de stad

 

♥ In augustus waren mijn broertje en zijn vriendin hier die deze foto bij ons thuis maakten

 

♥ Daarna gingen we met z’n vieren naar San Gil en Barichara, waar we bij ons hostel deze auto met Frans kenteken vonden: daar moesten we natuurlijk even mee op de foto

 

♥ Aan het eind van het jaar komt een vriend over uit Nederland en maken we een lange wandeling

 

♥ Ook bezochten we Guatavita en het aangrenzende meer

 

Kerst 2015: na een jaar gaan we voor 4 dagen naar Nederland

Na een jaar vlogen we weer terug naar Nederland. Dit bezoekje was een hele grote verrassing voor mijn ouders, want die wisten van niets! We gingen onder andere naar Amsterdam en de Zaanse Schans, en we vierden met zijn allen kerst.

♥ Wandelen bij de Amstelveense Poel

 

♥ Naar Amsterdam

 

♥ Koukleumen op de Zaanse Schans

 

New York: het huwelijksaanzoek

En toen aan het begin van mijn tweede jaar in Colombia vond meteen het hoogtepunt plaats: Jimmy vroeg mij ten huwelijk! In februari 2016 brachten we maar liefst twee weken lang een bezoek aan New York. Een reisje die voor mij totaal anders uitpakte dan ik van tevoren had gedacht. Want al na een paar dagen vroeg Jimmy mij op een wel heel romantische manier ten huwelijk! Heb je gemist hoe dat ging? Je leest het hier terug!

 


Wat is er veel gebeurd in die drie jaar! Met mijn emigratie, daarna samenwonen en onze verloving als hoogtepunten. Natuurlijk is het ook wel eens moeilijk, werken we soms allebei een beetje te veel en af en toe hebben we ook te maken met cultuurverschillen, maar dat zijn alleen maar dingen waar we van leren en die onze relatie nog sterker maken. Het is in ieder geval nooit saai bij ons thuis. Jimmy is voor mij een heel grote steun; hij heeft mij zo goed geholpen met de emigratie en om hier in Colombia mijn weg te vinden, mijn thuis te maken. Samen kunnen wij de hele wereld aan. Ik kijk enorm uit naar ons huwelijk, vanaf wanneer ik hem eindelijk ‘mijn man’ mag noemen (wat ik in het Spaans stiekem al doe)! ♥♥♥ Mijn lieve Jimmy, my love. Te amo. ♥♥♥

 

Wij gaan bijna trouwen! En maar liefst twee keer: in Colombia én in Nederland. In Colombia in 2016, in Nederland in juni 2017. Wil je niets missen van de voorbereidingen, de bruiloften, mijn outfits en natuurlijk de foto’s en video? Volg mij dan op Facebook of Google+. Of wil je liever elk nieuw artikel in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan!

 

Lees meer!

100 reacties

Florentine 1 november 2016 - 14:40

Wat veel mooie foto’s! Ik vind jullie zo’n leuk stel! Gaaf dat je de stap hebt gezet om naar ‘zijn land’ te verhuizen, en dat jullie nu gaan trouwen; echt heel leuk 🙂
Liefs, Florentine

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 november 2016 - 23:00

Ah Florentine wat lief zeg! Dankjewel voor je lieve woorden 🙂 Gelukkig heeft alles goed uitgepakt hier en voel ik me op mijn plaats, is altijd spannend! We gaan heel bijna trouwen, zo een zin in! 😀 Liefs!

Reply
Lisanne 20 oktober 2016 - 05:30

Wat een mooi verhaal hebben jullie! 🙂
Ik heb laatst via-via je blog gevonden en vind het super leuk om alles te lezen. Ik ga in december zelf ook emigreren voor de liefde, maar dan naar Ecuador. Net als jij heb ik mijn vriend ook in Nederland ontmoet. Hij is nu weer terug in Ecuador en nu hebben we (gelukkig tijdelijk) een langeafstandsrelatie. Ik heb hem in Ecuador opgezocht en toen de beslissing genomen om definitief die kant op te verhuizen. Behoorlijk spannend, dus het is heel fijn om een blog te lezen van iemand die daar zo’n positieve ervaring mee heeft!
Daarnaast zijn we van plan om in januari op vakantie te gaan naar Colombia, dus ik heb ook super veel aan al je Colombia tips!
Dus wat ik eigenlijk wil zeggen: dankjewel! 😀

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 oktober 2016 - 18:43

Hoi Lisanne, jij dankjewel! Wat spannend dat je ook gaat emigreren, en ook naar Zuid-Amerika! Wat zijn die Latino’s ook leuk he? 😀 Ecuador lijkt me ook zo een mooi land trouwens, wil ik graag nog eens heen! En tof dat jullie naar Colombia willen! Als je nog vragen hebt oid laat vooral weten. Wellicht kunnen we meeten als je hier bent!

Reply
kimmetjekims 27 augustus 2016 - 14:06

Wauw, ik heb echt met bewondering naar deze mooie foto’s gekeken, wat is liefde toch moooooi! Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jullie zo bij elkaar zijn gekomen. Ik ken je blog nog maar net eigenlijk, maar ik ga gelijk het volgende artikel lezen, haha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 september 2016 - 21:33

Dankjewel! Wat leuk om te horen! de tijd gaat zo snel, vond het zelf ook heel leuk om weer eens terug te kijken naar hoe het begon 😀

Reply
Jaixy 22 juli 2016 - 15:43

Wat is echte liefde mooi! Ik vind het echt een heeeeeeel bijzonder verhaal.
Dat jullie gelukkig zijn straalt van alle foto’s af.
Prachtig! Meer heeft een mens niet nodig. Love is all you need

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 juli 2016 - 13:50

Ah wat lief! Dankjewel! ? Alles is liefde ?

Reply
Jessica 20 juli 2016 - 10:16

Wat zijn jullie toch ook een heerlijk stel hè! Heel leuk om jullie relatie zo in lekker veel foto’s te zien 🙂 Op nog heel veel mooie jaren samen! <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 juli 2016 - 14:25

Haha dankjewel! Heel lief!

Reply
Chantal 17 juli 2016 - 12:10

De liefde spat van de foto’s af!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 22:01

Haha dankjewel! 🙂

Reply
Ester 17 juli 2016 - 03:23

Wat een liefde 🙂 Jullie hebben een mooie collectie foto’s opgebouwd in de afgelopen jaren!
En grappig, op die eerste foto waar jullie nog niet samen zijn zien jullie er naar mijn mening ontzettend verliefd uit 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:57

Haha ja dat klopt! En eigenlijk is dit nog niet eens alles… En ja we waren ook hartstikke verliefd hahaha, het kwam er alleen nog niet uit 🙂

Reply
Roos 16 juli 2016 - 05:13

Wat een ontzettend leuke, lieve blog is dit!!! Nog van harte Sabine! 😀 Jullie hebben echt veel meegemaakt, maar zo te zien, is dat het allemaal waard. Dat er nog vele jaren mogen volgen. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:54

Dankjewel Roos! 😀

Reply
Josanne - reisbloggers 14 juli 2016 - 20:38

Wauw wat een leuk verhaal.
Heel veel liefde en plezier in jullie verdere leven!

En vooral blijven bloggen ;).

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:49

Dankjewel! Wat lief! Ik blijf zeker bloggen 😀

Reply
Carla van Vliet 14 juli 2016 - 12:39

Wat schattig dit verhaal! Je hoeft niets eens goed te kijken om te zien dat de verliefdheid toch al van de eerste foto afspat, haha! Fotogeniek zijn jullie allebei zeg! wens jullie oneindig veel liefdevolle jaren toe.:-)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:47

Ah wat lief: dankjewel! 🙂 xx

Reply
Mirjam 14 juli 2016 - 09:25

Wat een leuke foto’s van jullie samen en wat een knapperd is die aanstaande van jou 🙂 Veel geluk en plezier samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:47

Haha dankjewel! Ik kan na die 3 jaar ook nog steeds uren naar m kijken 😀

Reply
Sofie 14 juli 2016 - 08:05

Wat een mooi koppel zijn jullie! Allebei heel knap en fotogeniek <3 Fijn dat het zo goed met jullie. Ik wens jullie alle geluk en prachtig huwelijk!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:46

Haha dankjewel voor je complimenten 😀 Liefs!

Reply
Sas 14 juli 2016 - 06:17

Oh wauw, wat een hoop bijzondere momenten met talloze mooie foto’s! Zeker veel gebeurd zeg in die 3 jaar. Jullie zien er gelukkig uit<3 Nog van harte met jullie 3 jarig samen zijn, op nog vele jaren samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:46

Dankjewel! 🙂

Reply
Nesrin 14 juli 2016 - 04:25

Ik heb dit met één grote non stop smile gelezen. Jullie zijn een prachtig avontuurlijk stel! Supermooi en wat een rijkdom!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:44

Ah wat lief! Dankjewel! 🙂

Reply
Morgaine 14 juli 2016 - 03:06

Jeetje, natuurlijk zag ik het al eerder, maar hier nu vanaf foto 1, wat zijn jullie een absolute match met elkaar, vraag me niet hoe ik dat weet of zelfs voel, maar dit zit helemaal goed gewoonweg, ik glimlach van oor tot oor en wat is snel, als je elkaar vind en het past, je bent elkaars soulmates, dan gaat alles te langzaam 😉

Go for it, en van harte gefeliciteerd natuurlijk, dank je wel voor dit zo mooie bijzondere persoonlijke verslag!

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:42

Ahh dankjewel! Zo lief 🙂 Echt waar, heel fijn om te horen. Je hebt ook helemaal gelijk: waarom 5 jaar wachten als het goed zit? xx

Reply
jennifer 14 juli 2016 - 01:22

Ahhhh zo lief! Mooie foto’s ook weer zoals altijd. Word helemaal blij van deze post! Grappig trouwens dat we ongeveer tegelijkertijd een relatie kregen (mijn vriend en ik eind augustus 2013) maar dat jullie al samenwonen en verloofd zijn en wij nog helemaal niks van dat alles. Oooooit kan ik ook een verhaal delen waarin ik samenwoon en verloofd ben met mijn vriend (die is dan alleen iets langer dan jouw post hahahaha). Gefeliciteerd en dat jullie nog heeeeeeel lang bij elkaar blijven en gelukkig zijn 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:41

Dankjewel! Leuk om te horen 😀 Inderdaad leuk om te horen dat we ongeveer tegelijk waren 🙂 En toch zulke andere levens nu haha. Jullie tijd komt ook zeker weten!! xx

Reply
Emma 13 juli 2016 - 19:13

Leuk om te lezen en de foto’s te bekijken! Veel geluk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:40

Dankjewel, heel lief!

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 13 juli 2016 - 16:29

Wat zijn jullie een leuk stel samen! Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk trouwens 🙂 Ik wordt hier helemaal blij van! Leve de liefde!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:40

Dankjewel! 😀

Reply
Ana 13 juli 2016 - 14:43

Gefeliciteerd! Wat mooi jullie ontwikkeling te zien, prachtig verliefd stel! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:39

Dankjewel! Leuk om te horen 🙂

Reply
wilma 13 juli 2016 - 14:41

Congratulations!! We wensen jullie samen heel veel goede Jaren samen.
Dacht even op een van de foto’s dat je vlieg les kreeg..
Lieve groet, ook aan je trouwe Jimmy!!
Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:39

Dankjewel!! 😀 Haha ja een flying Dutchwoman 😛

Reply
schrijfsels 13 juli 2016 - 14:21

Op naar de volgende mooie jaren!
Leuk om te kezen hoe en waar jullie elkaar hebben leren kennen

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:38

Dankjewel! 🙂

Reply
Yvonne 13 juli 2016 - 14:02

Gefeliciteerd! En wat hebben jullie veel en leuke foto’s samen zeg. Wat hebben jullie al veel samen gedaan. Hopelijk nog veel mooie herinneringen voor de toekomst!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:38

Dankjewel! Ja daar kwam ik ook zo achter haha, en dit is nog niet eens alles wat we hebben gedaan.

Reply
Peter 13 juli 2016 - 13:57

Wat hebben jullie samen een prachtige drie jaren achter de rug. Ga zo door en geniet ook van de jaren die komen☺??

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:38

Dankjewel! 🙂

Reply
Natasja 13 juli 2016 - 13:16

Wat een mooie foto’s en prachtig verhaal! Leuk om te lezen hoe het begon! Jullie zijn een mooi stel samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:37

Dankjewel! 😀

Reply
Kim 13 juli 2016 - 12:32

Aaaah wat zijn jullie een super leuk stel! Ik heb sinds een halfjaar een lange afstand relatie en ik hoop dat ik over een paar jaar ook samen met hem zulke geweldige reizen en leuke tijd heb gehad 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:36

Dankjewel! Dat hoop ik ook voor je! Waar woont jouw vriend?

Reply
Sandra 13 juli 2016 - 11:33

Wat een mooi bijzondere relatie hebben jullie! Heel mooi om het verhaal te lezen en jullie zo gelukkig te zien op de foto’s. Gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen zijn!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:35

Dankjewel! Vond het zelf ook superleuk om terug te kijken 🙂

Reply
gerhilde maakt 13 juli 2016 - 11:14

Echt een mooi koppel jullie. Proficiat!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:35

Dankjewel! 🙂

Reply
Falderie 13 juli 2016 - 09:24

Het klinkt – en het ziet er ook echt uit – als een sprookje! Proficiat met de drie jaar, op naar de volgende!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:34

Dankjewel! 😀

Reply
Els 13 juli 2016 - 09:13

Gefeliciteerd! Het is beslist niet saai geweest, zo te zien!
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:34

Dankjewel! Nee helemaal niet 🙂

Reply
Maaike 13 juli 2016 - 07:36

Wat een mooi overzicht, ik word er helemaal vrolijk van! En wat hebben jullie eigenlijk veel mooie foto´s van jullie samen. Het was vast leuk om die uit te zoeken 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:31

Dankjewel! Ja was heel leuk om uit te zoeken 🙂 Ik had ook even niet meer precies in gedachten wat we allemaal hebben gedaan, en dit is eigenlijk nog niet eens alles haha

Reply
Joyce 13 juli 2016 - 07:36

Jimmy Jr.&Sabine que gran bendición, soy testigo que si se puede amar hasta siempre, los felicito por la mejor desicion!!! El matrimonio es una de las condiciones más bellas de una pareja y les recomiendo andar de la Mano de Jesus, María y Jose La familia de Nazareth porque sea este el modelo de vuestro hogar. Muchas bendiciones! Más amor y alegrías! Cuenten con nosotros, todas nuestras oraciones por esta unión y cuando estén nuevamente en Colombia tenemos que vernos para abrazarlos y festejar en casa. Un abrazo fuerte de nosotros 4!!!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:31

Gracias Joyce!

Reply
Billy 13 juli 2016 - 07:23

dit leest echt als een romantische film, Sabine
Heerlijk, ik krijg het er helemaal warm van… 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:30

Dankjewel! Heel lief!

Reply
Karlijn Travels 13 juli 2016 - 07:19

Gefeliciteerd! Wat leuk om al die mooie foto’s van jullie samen te zien, wat hebben jullie in die drie jaar veel gezien en gedaan samen! Op naar nog veel meer mooie jaren 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:30

Dankjewel! Was ook zo leuk om uit te zoeken 😀

Reply
Clemens 13 juli 2016 - 05:53

Dank jullie wel om dit levensgeluk met anderen te delen. We krijgen dagelijks zoveel narigheid uit de wereld over ons heen. Een heerlijk en inspirerend contrast jullie levens verhaal. “Keep the good work going”

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 juli 2016 - 21:29

Ah dankjewel voor je lieve woorden!

Reply
Joke 13 juli 2016 - 05:40

Jullie matchen zoooooooooo mooi samen… Ik kan wel begrijpen dat de afstand geen einde verhaal betekende.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:53

Ah wat lief!! 😀 Dankjewel!

Reply
Michelle 13 juli 2016 - 05:37

Wat ontzettend leuk om al deze foto’s van jullie samen te zien! Jullie hebben mooie uitstapjes en vakanties samen meegemaakt. Mooi om te zien dat jullie relatie zo sterk is, je hoort het vaak anders met een langeafstandsrelatie. En wat fijn moet het wel niet zijn om elkaar dan iedere dag te kunnen zien! Ik vond 2 uur heen en weer met de trein in de weekenden soms al lang en moeilijk 😛

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:52

Dankjewel! Ja gelukkig duurde die langeafstandrelatie niet langer dan een jaar, ik vond dat echt niet leuk. En inderdaad: 2 uur is al ver! Kun je nagaan haha 🙂 Ik ben er ook echt heel gelukkig dat we nu gewoon fijn samenwonen.

Reply
Anita - Reisvlinder.nl 13 juli 2016 - 04:50

Gefeliciteerd! Wat een leuke foto’s van jullie samen en wat hebben jullie toch bijzondere jaren achter de rug. Op naar de volgende geweldige jaren.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:51

Dankjewel, wat lief!

Reply
Myriam 13 juli 2016 - 04:27

Wat een mooie herinneringen. Ik werd er helemaal emotioneel van.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:51

Ah wat lief, dankjewel! x

Reply
Melle 13 juli 2016 - 03:39

OOOO DIT IS HET EINDE! <3 zo ontzettend lief en wat een geweldige reis (letterlijk) heb je gemaakt. Wauw! Je foto reportage is echt ontzetten tof. Oo ik krijg hier dus helemaal vlinders van. WIIIEEH! Proost, op nog heeeeeeel veel mooie jaren! xx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:51

Haha wat een heerlijk enthousiaste reactie 😀 Daar word ik dan weer blij van haha 😀 Dankjewel!!!

Reply
Marcella 13 juli 2016 - 02:15

Wauw, wat leuk om al die schattige foto’s van jullie te zien! Gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen zijn. Op naar nog velen meer met z’n tweetjes! <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:50

Haha dankjewel Marcella! 🙂

Reply
Birgit Roobol 13 juli 2016 - 01:43

Wat een mooie herinneringen heb je verzameld. Het geluk straalt er vanaf. Geniet er van samen! X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:49

Ah wat lief, dankjewel! 🙂 xx

Reply
Rob Alberts 13 juli 2016 - 01:23

Ik wens jullie nog veel meer van dit soort gelukkige momenten.

Vrolijke groet,

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:49

Dankjewel! 🙂

Reply
Rowan 13 juli 2016 - 01:09

Ah wat een lief en bijzonder artikel! Mooi geschreven!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:49

Dankjewel, heel lief!

Reply
Samaja 13 juli 2016 - 01:08

Wat een mooie reis hebben jullie er samen al opzitten. Ik wens jullie nog ontelbaar veel mooie jaren samen, gefeliciteerd!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:49

Dankjewel! 🙂

Reply
Koen 13 juli 2016 - 00:21

Heel mooie reportage. En wat hebben jullie al veel gedaan en gezien in die drie jaar. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:49

Dankjewel! Ja dat had ik me ook niet zo beseft voordat ik alles op een rijtje ging zetten 🙂

Reply
Thomas Pannenkoek 13 juli 2016 - 00:02

Een gelukkig, avontuurlijk en (mag ik dit zeggen?) zeer sexy koppel !
Hou dit geluk, blijf van elkaar genieten…
(proficiat met de drie jaar samen!)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:48

Haha dankjewel! Ik zal het doorgeven aan Jimmy 😛

Reply
kliefje 12 juli 2016 - 23:55

Mooie beelden! Op naar nog veel meer <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:48

Dankjewel! 😀

Reply
Margo 12 juli 2016 - 23:35

Wat een geweldig overzicht! Wat een geweldige drie jaar!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:48

Dankjewel! Dat was het zeker 🙂

Reply
Myriam 12 juli 2016 - 22:57

Prachtig stel zijn jullie 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:48

Dankjewel! 🙂

Reply
Johanna Slot 12 juli 2016 - 21:29

Ik word hier helemaal blij van! Op naar de komende 3 jaar! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 13 juli 2016 - 21:54

Dankjewel!! 😀

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!