Home Lifestyle 8 maanden tot onze bruiloft: de gastenlijst, trouwjurken en meer!
De voorbereidingen van onze bruiloft

8 maanden tot onze bruiloft: de gastenlijst, trouwjurken en meer!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

We zijn weer even verder en inmiddels staan we midden in de voorbereidingen van onze twee trouwmomenten. Want over niet al te lange tijd gaan we trouwen in Colombia, maar de daadwerkelijke bruiloft vindt pas over 8 maanden plaats in Nederland. Inmiddels is er al het één en ander geregeld, maar we zijn er nog lang niet. In dit artikel neem ik je mee tijdens al onze voorbereidingen, van de gastenlijst tot de fotograaf. En wanneer gaan we eigenlijk tekenen? Je leest het hier!

Trouwen in Colombia met mijn Colombiaan

Zoals je hier kon lezen gaan wij ongeveer een halfjaar voor onze bruiloft eerst officieel trouwen in Colombia. Nu bleek onlangs dat december de drukste maand is om te touwen in Colombia, en besloten we met spoed alle formulieren te gaan regelen. Een afspraak maken bij een notaris, waar we gaan tekenen, kan niet zonder papieren. We weten dus ook niet of de papieren uiteindelijk goed zijn of niet. Ik maak me daar wel lichtelijk zorgen om. Daarom hebben we besloten zo snel mogelijk te trouwen zodra mijn papieren hier eind oktober met de vertaler meekomen. Mocht er namelijk iets niet goed zijn, dan is er nog een maand tijd voor mijn ouders om nieuwe papieren te brengen. Wat en hoe er allemaal geregeld moet worden om te kunnen trouwen met een buitenlander in het buitenland, daar komt later een aparte blog over.

 

Onze bruiloft in Nederland: de eerste voorbereidingen

Ik kan je alvast zeggen: een bruiloft regelen is zó leuk! Ik kan echt niet wachten tot onze grote dag! Wat hebben we al vaststaan en wat moet er nog geregeld worden? Lees het hier!

De gastenlijst

Laat ik beginnen bij het begin: de gastenlijst. Dit is namelijk belangrijk met het oog op de locatie en de kosten. En hoe moeilijk is het te bedenken wie wel en wie niet? We hebben namelijk een aantal punten waar we rekening mee willen houden:

 • We willen een intieme bruiloft, met alleen een select groepje genodigden;
 • Het is leuk als Jimmy de meeste gasten ook kent;
 • Trouwen in Nederland met een Colombiaans salaris is extra duur, dus meer gasten kunnen we ons simpelweg niet veroorloven;
 • Het soort bruiloft is echt geschikt voor een klein gezelschap.

We kiezen er bewust voor de bruiloft klein te houden, en na een hoop heen en weer geschuif en getwijfel zijn we tot een uiteindelijke gastenlijst gekomen. Zonder kinderen. Ik kijk er erg naar uit met deze mensen onze dag te vieren. We komen immers bijna nooit naar Nederland, dus ik vind het ook belangrijk dat we quality-time kunnen hebben met onze gasten. Omdat er maar beperkte plaatsen zijn, kan ik niet iedereen uitnodigen die ik ken en waarmee ik bepaalde momenten heb gedeeld. Ik hoop vooral dat daar straks begrip voor kan zijn. De gasten zullen ergens eind dit jaar een uitnodiging ontvangen.

 

Een bruiloft die helemaal bij ons past

Geloof me: ik vind het echt heel moeilijk voor me te houden hoe onze dag eruit gaat zien en wat het thema is, maar toch ga ik niets loslaten. Eén ding kan ik wel zeggen: het lijkt in niets op de Colombiaanse bruiloft eerder dit jaar. De locatie, het thema, de aankleding, eigenlijk alles wordt heel bijzonder. Anders dan anders en iets dat ik zelf ook nog nooit heb meegemaakt. Extra spannend dus. De wedding planner die onze bruiloft organiseert is er ook eentje waar we beiden direct een goed gevoel bij hadden, iets dat echt bij ons past. Bij hoe wij in het leven staan. Het leuke is dat het ook voor de gasten nog even een verrassing blijft en behalve mijn ouders, broertje en schoonzusje nog niemand weet hoe onze dag er uit gaat zien. Ook jij moet nog even geduld hebben, maar na de bruiloft komen hier natuurlijk de foto’s!

Al geregeld: de visagie en kapsel

Naast de locatie en de wedding planner is ook geregeld wie mijn visagie en kapsel gaat verzorgen. Ik ben heel blij met haar en natuurlijk ga ik er helemaal voor om het nóg mooier te krijgen dan hier!

 

Trouwjurken shoppen!

Dát is leuk: trouwjurken shoppen! Ik heb me suf gezocht op internet en ben inmiddels helemaal thuis in het Colombiaans trouwgebeuren. Via deze website heb ik al vele voorbeelden gevonden van jurken die ik mooi vind en zelfs heb ik de app gedownload waar ik al mijn ideeën in opsla. Inmiddels ben ik naar vier bruidswinkels geweest. En kwam ik er al snel achter dat het lastig wordt om in Colombia de jurk te vinden die ik wil. Ze kennen hier alleen traditioneel, van die prinsessenjurken, en dat zoek ik niet. Ik denk dat ik nog bij een paar winkels ga kijken en als ik niet tenminste iets vind dat in de buurt komt van de jurk die ik wil, dan ga ik deze laten maken. Eigenlijk wil ik liever mijn trouwjurk huren, maar dan moet wel net dé jurk ertussen zitten. Wordt vervolgd…

Wat meer moeten we nog regelen?

De belangrijkste dingen die nog geregeld moeten worden zijn:

 • de fotograaf;
 • de videograaf;
 • eventueel een trouwauto (al vind ik de auto van mijn broertje met een mooie strik eromheen ook goed);
 • de bedankjes;
 • de uitnodigingen;
 • de ringen;
 • eventueel de huwelijksreis (als er nog geld en tijd over is);
 • de vliegtickets naar Nederland (redelijk belangrijk).

Voor de foto- en videograaf hebben we al ideeën, maar tips zijn altijd welkom! Ondanks dat we zeker niet de duurste foto- en videograaf zoeken, is dit niet iets om veel op te besparen. Het beeldmateriaal is simpelweg één van de mooiste herinneringen na de bruiloft.

 

Dus: wanneer gaan we trouwen?

Geen idee! Het plan is in oktober, november of december. In ieder geval: zodra we hebben getekend komt er metéén een blog over!

Nog 8 maanden tot de bruiloft: ik heb er zoveel zin in!

Ook al mag ik Jimmy als het goed is nog dit jaar mi esposo noemen, onze bruiloft is pas in juni 2017. Een dag waar ik enorm naar uitkijk! Want pas op die dag wisselen we de ringen uit en pas dan zeggen we ‘ja’ tegen elkaar. Samen met een klein groepje genodigden wordt het een heel mooie dag. Maar zover is het nog niet: er moet nog veel gebeuren!


Ik houd je op de hoogte van de voorbereidingen en ons trouwen. Dus stay tuned! Volgen kan via Facebook of Google+. Of wil je liever elk nieuw artikel in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan! — Alle artikelen over onze bruilof bij elkaar? Klik hier!


 

Lees meer!

61 reacties

Jessica 31 oktober 2016 - 08:23

Een ietwat late reactie, maar zo leuk om te lezen hoe jullie hier mee bezig zijn! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 november 2016 - 14:42

Haha dankjewel! 😀 We gaan heel bijna trouwen nu 😀 Officieel dan he, de bruiloft duurt natuurlijk nog even 🙂

Reply
Emma - Travelhotspots 27 oktober 2016 - 21:10

Zo leuk om te lezen! Ben erg benieuwd hoe een Colombiaanse bruiloft er aan toe gaat! Maar dat zullen we vast en zeker op je blog zien!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 oktober 2016 - 09:46

Dankjewel! Haha ja dat komt heel snel! Al hebben wij geen bruiloft in Colombia, maar in Nederland. We trouwen wel in Colombia, maar dat wordt heel basic. De bruiloft is pas een halfjaar later in Nederland. Een echte Colombiaanse bruiloft hebben we wel meegemaakt dit jaar, kijk maar eens hier: https://www.besabine.com/category/een-colombiaanse-bruiloft/ !

Reply
Margo 19 oktober 2016 - 07:28

Spannend allemaal! Ik kijk er naar uit om het te lezen (en zien). Geniet van de voorbereidingen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 oktober 2016 - 15:00

Dankjewel! Alle papieren zijn inmiddels binnen, nu de afspraak maken…

Reply
Michelle 18 oktober 2016 - 07:31

Wat leuk dat je ons meeneemt in je trouwplannen! Ik vond het zo leuk om alles te regelen! Wij kozen ook bewust voor een klein groepje mensen. Voor 36 gasten hebben wij ons ja-woord gegeven, hebben we de dag mee doorgebracht en zijn wij s’avond mee uit eten geweest. Zonder kinderen. Dit was voor sommige gasten even wennen en voor ons was dit ook wel een drempel, maar achteraf vonden wij dit heerlijk! En de ouders stiekem ook 😉 Succes met de zoektocht naar je trouwjurk, ik ben erg benieuwd.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 oktober 2016 - 23:12

Wat leuk om te lezen hoe jullie dat hebben aangepakt! 😀 Ik voel die drempel ook wel, maar uiteindelijk zijn we er heel blij mee denk ik. Is meer ‘ons’. 36 gasten is een heel mooi aantal, dit zal bij ons ook ongeveer zo worden. Dankjewel! Ik kijk echt uit naar dat ene moment waarop ik kan zeggen: say yes to the dress! 😀

Reply
Michelle 19 oktober 2016 - 03:19

Wij zijn er achteraf echt heel erg blij mee geweest. Maar anders waren er toch zo’n 16 kinderen bij geweest, van verschillende leeftijden. Dat is bijna niet te doen voor een rustige, buiten bruiloft met uilen show. Nu kon iedereen gewoon rustig zitten en kijken zonder de kleintjes in de gaten hoeven te houden. Wat mij betreft een aanrader voor ieder stel dat gaat trouwen.. Het leuke van zo’n klein groepje is dat je mensen nog een keer spreekt. Ik heb ook wel verhalen en ervaringen gehoord van mensen die een 100+ bruiloft hadden, de meesten zouden het anders over doen 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 oktober 2016 - 14:58

Wat fijn om te horen! Wij denken hetzelfde, plus dat wij ook echt iedereen al lang niet hebben gezien dus niet ook nog kinderen erbij willen waar men op moet gaan letten. Bij mijn schoonzusje hier in Colombia waren er ook 100 gasten. Volgens mij heeft ze met de helft echt gesproken..

Reply
Florentine 17 oktober 2016 - 09:26

Wat leuk!! En onwijs spannend!! Je ziet er prachtig uit op die foto:-)
Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de verdere voorbereidingen zullen verlopen 🙂
Liefs, Florentine

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:36

Dankjewel Florentine! Ik vind het ook allemaal zo spannend 😀 Vooral die jurk: heb er zo een zin in! Liefs x

Reply
Dicky 17 oktober 2016 - 08:36

Lieve Sabine wat spannend allemaal, wens je heel succes ermee, en wat de jurk betreft blijf bij je zelf, een voudig kan ook heel mooi zijn

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:35

Dankjewel Dicky! Ik denk er ook steeds meer over om de jurk toch te laten maken, zodat het echt ‘mij’ is. Heb er veel zin in om meer te gaan passen!

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 16 oktober 2016 - 13:03

Superleuk zo’n update, ben eigenlijk naar beide bruiloften onwijs nieuwsgierig. En benieuwd hoe je eruit gaat zien! Die blauwe galajurk blijft trouwens een plaatje!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:32

Dankjewel! Ik ben zelf ook zo benieuwd haha 😀 Die galajurk ga ik ook nooit vergeten, vond dat zo bijzonder!

Reply
Daisy || Diyaata 15 oktober 2016 - 16:34

Oh ik hou van dit soort updates! Ooit, ooit hoop ik ze ook te schrijven 😉 Ben heel benieuwd hoe je jurk eruit gaat zien!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:30

Dankjewel! Jouw dag komt zeker ook 😀 x

Reply
Nesrin 15 oktober 2016 - 15:20

Ik vind dit echt ontzettend leuk om te lezen. Ik ben zo benieuwd naar de rest. Heel veel plezier met het geregel en de organisatie en ik hoop dat jullie twee fantastisch mooie dagen zullen hebben natuurlijk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:29

Dankjewel Nesrin! Ik heb er ook allemaal zoveel zin in 😀

Reply
Wanda 15 oktober 2016 - 08:21

Leuk dat je dit allemaal zo met ons deelt! En ja, bij 2 trouwmomenten komt er zeker een hoop bij kijken! Hopelijk zijn je papieren in orde zodat je straks alvast 1x je Jawoord aan Jimmy kunt geven!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:20

Vind het zelf ook zo leuk om op papier te zetten 😀 Het is een hoop geregel maar heb er zoveel zin in! Hoop dat het tekenen snel gaat lukken 🙂

Reply
Josanne - Reisbloggers 15 oktober 2016 - 06:51

Wauw spannend!
Geniet van het uitzoeken van je trouwjurk. Dat vond ik het leukste aan het hele voorbereidingsgebeuren.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:17

Dankjewel! Ik vind dat ook superleuk die jurken, al is het wel moeilijk. Ik denk dat ik echt dat gevoel moet hebben van: dit is ‘m! Geen twijfel meer. Gaat zeker komen 🙂

Reply
Marion 15 oktober 2016 - 02:32

Spannend allemaal zo met die papieren. Gaat helemaal goedkomen. Oh leuk een intieme bruiloft. Echt lekker doen wat jullie willen. Zoveel mensen laten zich leiden door wat zogenaamd moet. Lekker niet doen. Ik ben wel nieuwsgierig geworden.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:16

Jazeker! Nog even en dan komen de papieren aan. Hoop dat het snel gaat gebeuren allemaal 🙂 Ja we hebben wel wat twijfels gehad over bepaalde aspecten op de bruiloft hoor, of de gasten dat wel leuk vinden. Maar we gaan het toch doen zoals we willen!

Reply
Marieke 14 oktober 2016 - 16:29

Super leuk om te lezen hoe ver jullie zijn en hoe het in Colombia gaat met bruiloften! Ik ben zelf trouwvideograaf maar ik ga nu ook zelf trouwen! Super leuk om alles eens vanaf de andere kant als ‘bride to be’ te zien! Ik lees nu nóg meer trouwblogs, haha! Ik ben stiekem wel héél erg benieuwd naar jullie bijzondere aspect! Ik probeer zelf ook nog originele dingen te bedenken voor onze bruiloft, maar omdat ik er al zoveel gezien heb, is dat wel erg lastig, haha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:12

Dankjewel Marieke! Wat spannend voor jullie ook! Zal wel even wennen zijn aan de andere kant van de camera 😀 Ik vind het ook fantastisch om inspiratie op te doen en blogs te lezen over trouwen. Ik denk dat het de kunst is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en de dag echt te laten zijn zoals jullie willen. Zo zit er één aspect in bij ons waar we ongetwijfeld bepaald reactie op gaan krijgen, maar dat is simpelweg hoe wij het willen. Denk ook wel dat de gasten het een keertje leuk zullen vinden. En sorry maar ik kan echt nog niet zeggen wat haha. Jullie ook veel plezier en ik ga even op je site kijken! 😀

Reply
Kees en Attie 14 oktober 2016 - 16:07

Ha die Sabine,
Succes met alle voorbereidingen. Maar geniet vooral van deze leuke maar vooral ook bijzondere tijd.

Kees en Attie

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:07

Dank jullie wel! Ik geniet er echt enorm van en heb er zoveel zin in!! 😀 Groetjes!

Reply
Els 14 oktober 2016 - 15:29

Spannend!!! Geniet van de voorbereidingen!!!
Xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:06

Dankjewel! Straks samen jurken passen 😀 😀 xx

Reply
Elaintje 14 oktober 2016 - 15:09

Leuk dat jullie het intiem houden en de bruiloft willen doen zoals jullie zelf zijn. Persoonlijk vind ik dat de beste manier. Ik vind het vaak zo jammer hoeveel mensen op de belangrijkste dag van hun leven zich opeens gaan aanpassen aan een soort regels of verwachtingen die er vanuit de buitenwereld zouden zijn. Van die uitspraken als: ‘het kan natuurlijk niet..’ of ‘we moeten wel…’. #eindevanmijnrant. Succes en spannend dat jullie nog niet weten wanneer het Colombiaanse deel gaat zijn.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:05

Ja dat voelt ook heel goed moet ik zeggen 🙂 Ook wat betreft make-up wil ik net als in juli tijdens de bruiloft in Colombia echt mezelf blijven. Soms is het echt te veel… Ik vind dat met de gastenlijst wel lastig hoor, maar als we echt iedereen zouden uitnodigen voelt dat ook niet goed. Dankjewel voor je lieve reactie!

Reply
Jennifer 14 oktober 2016 - 12:53

Ahhhh zo spannend voor je!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:03

Jaa superspannend! 🙂 Straks jij ook misschien nog een keer!?!?

Reply
Zo simpel is dan geluk 14 oktober 2016 - 11:26

Je hebt me nu echt zoooooooooooooooo nieuwsgierig gemaakt naar het thema van jullie bruiloft! Het erg veel succes met alles wat er nog geregeld moet worden.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:02

Hahaha ja dat kan ik begrijpen 😀 Mijn familie en vrienden weten ook nog van niks en zijn ook erg benieuwd haha 🙂 Dankjewel!

Reply
Geri 14 oktober 2016 - 04:29

Zo leuk om te volgen. Veel plezier met alle voorbereidingen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:01

Dankjewel Geri! Heb al zoveel zin om nog veel meer te schrijven en kan niet wachten te vertellen zodra we getrouwd zijn 😀

Reply
Kliefje 14 oktober 2016 - 03:27

Ik heb mensen gemaild toen en gevraagd er ajb begrip voor te hebben dat ze geen uitnodiging ontvingen. Dat ik ze echt lief/leuk/aardig en weetikveelwat vond, maar dat we het zeer klein hielden. Iedereen begreep het wel.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:00

Dat is echt een heel goede tip!! Dankjewel daarvoor!

Reply
Floortje 14 oktober 2016 - 02:24

Spannend Sabine! Veel plezier met alles. Qua datum, mijn Spaanse man en ik trouwden 14 juni in Nederland (intiem) en vierden 6weken daarna een groot feest in Spanje. Voor ons was dat de perfecte bruiloft 🙂
Ik vond ook geen jurk zoals ik m wilde (zonder sleep, zonder poef of prinsessige rok) tot ik in een feestjurkenwinkel terecht kwam die ook een hoekje trouwjurken had. Daar vond ik een jurk die voldeed aan mijn wensen en prijs (1/10 van de jurken die ik eerder zag). Als ik meer tijd had gehad was ik misschien naar iets anders op zoek geweest, maar wat ik maar wil zeggen: het is jouw dag en het gaat erom dat jij je lekker en fijn voelt in jouw jurk!
Betrek jij je moeder overigens in je zoektocht? Dat is iets waar ik erg mee geworsteld heb omdat zij en mijn zusje graag deel wildeb uitmaken van mijn zoektocht maar dat qua tijd, plaats e.d. niet kon. Dat lijkt mij voor jou ook moeilijk. Hoe ga jij daar mee om?

Veel succes en plezier!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 15:00

Dankjewel Floortje! Dat van jullie is ook echt een heel goede oplossing! De bedoeling is ook dat we hier daarna nog naar Barranquilla vliegen om met een aantal familieleden van Jimmy te gaan eten. En wat een toffe manier om je jurk te vinden! Ik wil ook geen sleep en prinsessenrok inderdaad, maar ben bang dat die juist is dat soort winkels hier wel te vinden zijn. Is erg populair hier haha. Ik denk er ook echt steeds serieuzer over de jurk te laten maken, ik kan deze daarna in Nederland altijd nog proberen te verkopen.
En ja ik betrek mijn moeder zeker bij alles! Ik heb haar alle voorbeelden gestuurd en tijdens de pas-dag in bruidswinkels foto’s gestuurd. En als mijn ouders hier komen in december ga ik met haar naar winkels om te passen. Het zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn om dé jurk te vinden als precies zij er is, maar we kunnen in ieder geval een leuk dagje shoppen. En als ik de jurk toch laat maken dan kan ik eventueel de eerste afspraak met de ontwerpster met mijn moeder erbij doen. Ik ben ook heel bewust nu al begonnen met de zoektocht, zodat ik terug kan gaan naar de winkels waar ik mooie dingen heb gezien met mijn moeder.
Nogmaals dank voor je reactie en je lieve woorden!

Reply
yvonne 14 oktober 2016 - 02:15

Leuk Sabine! Ik lees helemaal het enthousiasme terug in je post. Een tip om redelijk goedkoop een auto te huren: snappcar.nl ( maar de auto van je broertje kan net zo leuk zijn)
En nog een tip: alles waar je in Nederland het woord trouwen voor zet is DUUR. Als je bijvoorbeeld een boeket bloemen wil vraag dan om een handgebonden boeket en niet om een trouwboeket. Mijn vriendin had daardoor een boeket van 15 euro ipv 150 euro. Maar trouwen zonder boeket kan natuurlijk ook. Ik heb bijvoorbeeld niks met bloemen en zou dan ook geen boeket nemen als ik ooit ga trouwen. Niks is verplicht en elke manier is leuk. Ben heel benieuwd naar hoe je eruit komt te zien en hoe jullie dag/dagen eruit komen te zien. En ben ook benieuwd waarom december zo’n populaire trouwmaand is in Colombia.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:55

Dankjewel Yvonne, leuk om te horen! En bedankt voor de tip van de auto! Ik ga daar eens even kijken. Misschien wordt het uiteindelijk wel echt die van mijn broertje, dat is toch het goedkoopst. Als Jimmy het daar ook mee eens is natuurlijk 🙂 Die tweede tip is ook echt ZEER nuttig!! Dat ga ik absoluut onthouden voor het boeket. Als ik inderdaad een boeket wil, ik heb daar nog niet over nagedacht… In december en januari is het ‘zomer’ in Colombia (niet echt zomer maar zo noemen ze het). Droog weer en belangrijker nog: vakantieperiode! Zeg maar de juli en augustus van Nederland.

Reply
yvonne 17 oktober 2016 - 15:59

Ah oke! Dankjewel voor je antwoord! Wat misschien ook leuk is is om op de fiets te gaan! Maar dan wel een fiets met dichte wielen. Je wil je jurk niet verruineren. Ik zie Jimmy en jou al gaan. Hoe leuk! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 16:06

Haha dat zou eigenlijk héél goed passen bij deze bruiloft! Helaas is het echt veel te ver van mijn ouderlijk huis waar alles begint om op de fiets te gaan. Maar anders zou dat écht heel leuk zijn! 😀 Wat een goede ideeën heb jij zeg 😉

Reply
yvonne 17 oktober 2016 - 16:09

jammer haha!

Koen 14 oktober 2016 - 02:08

Je weet het wel spannend te houden voor je lezers. En waarschijnlijk nog veel meer voor de mensen die je persoonlijk kennen. Ik hoop voor je (jullie) dat het met de papieren allemaal goed komt.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:52

Haha ja ik probeer de balans te zoeken tussen toch wat info geven maar niet te veel haha 😛 Mijn vriendinnen hebben er natuurlijk ook naar gevraagd, maar ik houd echt mijn mond 😀 Nog een paar dagen dan zijn de papieren hier, dus hopelijk weet ik nog deze maand wanneer we trouwen!

Reply
Morgaine 14 oktober 2016 - 02:05

Een trip naar New York zit er niet meer in dus? Nog even naar Randy om je jurk passend uit te zoeken? hahaha

Jij in een prinsessenmodel nee dat zie ik inderdaad niet voor me, ook al heb ik de link nog niet eens aangeklikt. Dat zijn al een hoop voorbereidingen getroffen en ik ben ontzettend benieuwd wat de locatie zal worden vooral voor de foto’s 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:51

Haha nee helaas 🙂 Nee dat moet echt hier, want anders veel te kort tijd. Is wel echt een puntje die jurk, ga snel maar weer eens een winkel bezoeken, al vind ik eigenlijk dat ik niet voor minder moet gaan dan ik eigenlijk wil. Heb al bedacht dat ik ‘m na afloop altijd kan verkopen (in NL dus, want in Colombia is dit dus niet populair haha). xx

Reply
Morgaine 17 oktober 2016 - 23:50

Gek he, dat ze zo kunnen zijn, in andere culturen ook 😉 Iemand moet een trend zetten, laat jij dat zijn daar 😀

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 oktober 2016 - 23:10

Haha ja die verschillen zijn echt groot! 🙂 En ik een trend zetten… ik zou dat echt wel graag willen haha! Maar ben bang dat het nog wel even duurt voordat hier dat soort jurken, stijlen en levensstijlen ‘in’ worden. xx

Reply
Melle 14 oktober 2016 - 01:43

Superleuk om zo een beetje meegenomen de worden in dit proces. Echt leuk! Volgens mij wordt het een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen en lieve mensen om jullie heen. Ik kan echt niet wachten! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:49

Fijn dat je het leuk vindt deze verhalen 🙂 Vind het zelf ook altijd leuk om dit op papier te zetten. Ik ben echt zo enorm benieuwd naar alles ook! Hopen maar dat het een droge dag is 🙂

Reply
Thomas Pannenkoek 14 oktober 2016 - 00:16

Het zal in elk geval niet onvoorbereid zijn, zo te lezen :).
Veel succes ermee, het komt zeker goed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:48

Dankjewel! De papieren komen aan over minder dan een week, dus hopelijk weet ik de datum volgende week. Het komt uiteindelijk ook vast goed, dankjewel!

Reply
Wilma 13 oktober 2016 - 23:57

Ben benieuwd welke datum je prikt in juni. Niet de 20ste hoor,is mijn verjaardag en in Holland bijna altijd regen…
Ben wel heel benieuwd hoor!
Groet, ook aan je aanstaande husband/eaposo/ mannetje!!
Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 oktober 2016 - 14:47

Hoi Wilma! De datum is juni staat al, het gaat om de datum in Colombia die er nog niet is. De papieren zijn bijna hier (nog een paar dagen!) en dan ga ik naar de notaris. Ben benieuwd of alles goed gaat! 😀 Grappig trouwens wat je zegt over de 20e! Mijn broertje is ook op de 20e jarig en heeft ook bijna altijd regen. Het is niet de 20e maar wel in de buurt… Dankjewel!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!