Home Reizen in Colombia De 9 mooiste foto’s van 2017 op mijn Instagram
Best 9 Instagram 2017

De 9 mooiste foto’s van 2017 op mijn Instagram

door Sabine
Languages / Talen:
 

Het jaar is bijna om dus tijd om terug te blikken met de mooiste foto’s op mijn Instagram. Het was een mooi Instagram-jaar waarin ik 207 foto’s plaatste die in totaal bijna 36.000 likes genereerden. Best wel blij mee! In dit artikel deel ik mijn Best 9 2017: de negen mooiste foto’s op Instagram. Inclusief het verhaal erachter. Wat was jouw mooiste foto van 2017?

Liefde in Guavio

Ik kan mij deze dag nog zo goed herinneren: samen met vrienden rijden we uren, uren en nog meer uren om uiteindelijk op één van de mooiste plekken in Colombia uit te komen: het meer van Guavio. Een fantastische dag was het. Colombia verbaasde mij opnieuw met dit natuurschoon, heel ver buiten de gebaande paden. Dit was ook hét moment om even gek te doen met mijn lief. Ik bedoel: dat is toch extra leuk met zo een uitzicht? Bekijk hier de andere foto’s van ons die toen zijn gemaakt!

 

IJsland: wat was je bijzonder

Maar liefst vier van de negen beste foto’s zijn gemaakt in IJsland. Niet zo gek, want dit eiland is dan ook wel één van de mooiste plekken op aarde. Dat vonden mijn volgers kennelijk ook. Als ik terugkijk naar deze prachtige plaatjes komen de herinneringen aan onze fantastische huwelijksreis in juni 2017 als vanzelf weer boven. We willen allebei dolgraag terug en meer zien van dit indrukwekkende land. Benieuwd naar onze route, tips en kosten? Vind hier alle artikelen over IJsland!

 

Die waanzinnige zonsondergang bij Lago de Tota

Eind november stapten we in de auto om voor de zoveelste keer Lago de Tota te bezoeken. Ik ben er al vaak geweest en niet voor niets is dit één van mijn favoriete plekken in Colombia. In dit grootste (en zeer hooggelegen: ruim 3000 meter) meer van het land kun je niet alleen duiken, ook de omgeving is prachtig mooi en nog ongerept. We sliepen deze keer in een hotel aan het water en dat leverde deze spectaculaire zonsondergang op. WAUW! Inspiratie opdoen voor een bezoek aan Lago de Tota? Klik hier.

 

Magisch Barichara

Barichara is magisch. Echt waar. Het mooiste dorp van Colombia wordt vaak overgeslagen op reisroutes; echt totaal onterecht. Barichara is zó mooi, je kunt er dagen genieten van de rust, de uitzichten, de schattige straatjes, de mooie planten en bloemen die over de witte muren heen groeien, de historie en de warmte. Ondanks dat ik er al drie keer ben geweest wil ik dolgraag weer heen.

 

Wandelen buiten de gebaande paden in Colombia

Begin dit jaar gingen we voor de tweede keer naar Tobia. Het warme piepkleine dorpje op twee uur rijden van Bogotá, waar je je kunt uitleven als je van extreme sports houdt. Deze keer maakten we een spannende wandeling door de rivier, om uiteindelijk bij een waterval uit te komen. Vanaf waar je kunt abseilen mocht je daar interesse in hebben. Ik heb al hoogtevrees als ik naar boven kijk, dus ik geniet van een afstandje. Op de terugweg waren we helemaal voldaan na de best pittige wandeling, toen deze foto van ons werd gemaakt.

 

Zwemmen met een waanzinnig uitzicht

Ik houd niet van zwemmen, maar voor dít uitzicht trek ik graag mijn bikini aan. Je vindt dit zwembad in Panachi, oftewel: Parque Natural Chicamocha in Santander. Op de doodenge maar prachtige weg tussen San Gil en Bucaramanga. Het is er behoorlijk warm dus een frisse duik nemen is sowieso best een goed idee.

 


Volg mij op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van de mooiste foto’s van Colombia en van mijn leven op een typisch Colombiaanse finca? Volg mij op Instagram!

Uitzicht over de vallei waar we wonen.

 


Welke foto is jouw favoriet?


 

Lees meer!

30 reacties

Morgaine 26 januari 2018 - 20:32

Ja hey…. eentje kiezen, dat kan ik niet hoor, ze zijn stuk voor stuk een pareltje waard, en dat zijn ze ook!

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 januari 2018 - 12:17

Ah lief, dankjewel! xx

Reply
Marcella 4 januari 2018 - 06:57

Gave best nine! In jouw top 9 staan wél foto’s van IJsland. Ik mis ze in de mijne, best wel stom. Ik vind Lago de Tota er gaaf uit zien. De foto van jou en je man bovenaan dit artikel is echt gaaf. Zo lekker vrolijk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 januari 2018 - 21:28

Haha ja bij mij verbaasde me dat eigenlijk eerst, maar daarna dacht ik: IJsland is zó mooi, dat kan niet missen. Gek dat ze er bij jou dan niet in staan, maar jij had blijkbaar andere foto’s die je volgers nog veel mooier vonden. Al had ik IJsland bij jou zéker wel verwacht en vind die foto’s van jou juist super mooi!

Reply
Michelle 29 december 2017 - 14:24

En oprecht zijn dit de mooiste foto’s! Die foto van jullie samen is ook zo leuk geworden..

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 december 2017 - 16:24

Dankjewel Michelle! We staan nooit zo vaak samen op de foto, ben dus echt blij met die mooie plaatjes 😀

Reply
Jessica 28 december 2017 - 08:17

Stuk voor stuk prachtige foto’s meid, al maken de foto’s van jou en Jimmy samen me het gelukkigst! Fijn om jullie zo happy te zien samen 🙂 Veel liefs van Nederlandse bodem (jaja ;p)!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 19:58

Ah wat lief, dankjewel!! <3 En wat leuk dat je in Nederland bent! Vast maar voor eventjes haha ... Genieten meid!

Reply
Anita 27 december 2017 - 06:19

Schitterende foto’s. Moeilijk kiezen! Dat zwembad ligt trouwens echt op een gave plek, wauw!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 19:59

Dankjewel! Ja op een bizarre plek eigenlijk, net naast een diepe afgrond haha. Heel bijzonder.

Reply
Stéphanie 23 december 2017 - 16:05

Veel kleur en veel natuur. Hier krijg ik nog meer reiskriebels van 😉 Wat een prachtig reisjaar heb je gehad!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 19:59

Dankjewel! Word er zelf ook best wel vrolijk van 😀

Reply
Saskia 21 december 2017 - 04:56

Wat een prachtige foto’s heb je hier gedeeld! Leuk om deze nog eens zo in een artikel bij elkaar te zien<3
Op naar nog vele mooie foto's in 2018!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:00

Dankjewel Saskia! Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Reply
Nesrin 19 december 2017 - 16:33

De foto’s zijn prachtig! Gaaf hoor 36.000 likes. In mijn feed vallen jouw prachtige foto’s altijd op 😉 en krijgen altijd een like als ik ze voorbij zie komen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:01

Ah LIEF! Dankjewel meid. Vind het zelf ook zo leuk al die foto’s die voorbij komen, word er vrolijk van!

Reply
Jenn 19 december 2017 - 10:58

Wauw, wat een mooie foto’s! Mijn best nine staan ook op mijn blog 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:03

Dankjewel Jenn, ik heb ze gezien! Zo leuk!

Reply
Kliefje 19 december 2017 - 04:44

<3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:04

:*

Reply
Wanda 18 december 2017 - 13:28

Wow meid, wat een ongelofelijk mooi aantal likes! Gefeliciteerd hoor! En ja, hoe moet ik kiezen uit al die mooie foto’s? Ze zijn stuk voor stuk prachtig en ook zo heerlijk kleurrijk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:05

Dankjewel Wanda! Echt leuk dat Instagram dat allemaal bij elkaar optelt haha 🙂 Ben er ook erg gelukkig mee en word ook altijd helemaal blij van jouw prachtige foto’s!

Reply
Natasja 18 december 2017 - 12:33

Wauw prachtige foto’s volgens mij volg ik je nog niet op instagram maar ga ik echt doen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:06

Dankjewel Natasja!

Reply
Els 18 december 2017 - 11:11

De foto van Lago de Tota is voor mij de absolute topper. Echt een ‘knappe’ foto!
Ik mis wel de melding welke foto op instagram de nummer 1 was. Puur nieuwsgierigheid!
Die 36.000 likes heb je verdiend!!
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:07

Dankjewel mams, die vind ik zelf ook echt zo mooi! Ik weet niet welke nummer één is eigenlijk, dat zei Instagram er niet bij haha. Dan zou ik elke foto even afzonderlijk moeten bekijken… Liefs xx

Reply
Karlijn 18 december 2017 - 07:50

Prachtige foto’s! Welverdiend, die 36.000 likes 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:07

Dankjewel Karlijn!

Reply
Sander Schreurs 18 december 2017 - 06:50

Leuk artikel en mooie foto’s. Wat een avonturen beleef jij!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 28 december 2017 - 20:07

Dankjewel Sander! 🙂

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!