Home Het dagelijkse leven En toen stond ik als figurant op de set van Narcos…
Narcos Netflix

En toen stond ik als figurant op de set van Narcos…

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

In Colombia maak je ook echt van alles mee. Het begon met een oproepje op Facebook: figuranten gezocht voor in Narcos. Ik stuurde een bericht naar het opgegeven nummer, kreeg terug dat ik mijn naam, lengte, nationaliteit en een foto moest sturen. En dat ik moest wachten op het bericht of ik wel of niet gekozen zou worden. Op dinsdagavond kwam het verlossende woord: ik was één van de gelukkigen! De volgende dag om 10.00 a.m. moest ik op de set zijn. Of het liefst vóór tien uur, want Netflix blijkt zeer strikt in op tijd komen. Zo gezegd zo gedaan. En dus stond ik gisteren, woensdag, te figureren als verslaggever op de set van de populaire Netflix Original Narcos(onderstaande tekst bevat géén spoilers)

Narcos: het verhaal van Pablo Escobar

De wereldwijd populaire Amerikaans – Colombiaanse televisieserie Narcos vertelt het verhaal van de jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel, en over de drugsoorlog in het algemeen. Geboren op 1 december 1949 in Rionegro, ging Pablo Escobar een aantal jaren later de boeken in als één van de rijkste mensen ter wereld en als één van de grootste drugsbaronnen ooit. Door de handel in en distributie van cocaïne verdiende hij op zijn hoogtepunt een slordige 60 miljoen dollar per dag. Voor hoeveel moorden hij precies verantwoordelijk was is niet duidelijk, maar geschat wordt dat het er ergens rond de 3000 zijn. Op 2 december 1993 werd Escobar neergeschoten tijdens zijn arrestatie in Medellín. Narcos heeft er twee seizoenen opzitten, dit jaar zal seizoen drie te zien zijn en later zal er ook een vierde seizoen gemaakt worden. Ken je Narcos nog niet? Zie hier de trailer:

 

Op de set van Narcos: hoe gaat dat?

Wat een fantastische ervaring! Nooit eerder ben ik figurant geweest voor een film of serie, dus ik had geen idee wat me te wachten stond. De opnamen waren in Bogotá voor een episode in het derde seizoen van Narcos. Er waren zo’n 150 figuranten nodig, die over kleine groepjes werden verdeeld. Elk groepje was een andere scene. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, waaronder ook drie Nederlanders.

Van tevoren ging ik in de make-up, werd mijn haar gedaan en moest ik naar een trailer voor kleding. Echter, niet iedereen hoefde zijn/haar kleding te wisselen en ook ik kon mijn eigen pakje aanhouden. We kregen overigens van tevoren een kledingvoorschrift toegestuurd.

We liepen met z’n allen naar de opnamelocatie en daar werden we naar onze posities gedirigeerd. Zowel Amerikanen als Colombianen liepen over de set, iedereen met een eigen taak. Heel tof om te zien hoe zoiets in zijn werk gaat, met de camera’s op de rails, de grote lampen en microfoons en hoe een mysterieus effect wordt gecreëerd. De acteur van onze scene kwam op en moest zijn tekst zeggen. Eerst nog een beetje voorbereiden en toen was take 1. Na slechts 5 takes waren de opnames als klaar. Daarna kregen we ook nog een geheel verzorgde lunch. Heel goed georganiseerd dus. Foto’s en video’s mochten we uiteraard niet nemen. Ik heb wel een selfie gemaakt na de make-up en styling, maar deze houd ik even buiten dit artikel. Mogelijk doe ik je deze foto cadeau in de terugblik op mei!

Bogotá

 

Wat moet je weten als je Narcos gaat kijken?

Als je Narcos wilt gaan kijken, aan het kijken bent of al hebt gekeken, is het handig een aantal dingen te weten.

Het aller belangrijkste om te beseffen is dat Narcos niet dé geschiedenis weergeeft, maar slechts gebaseerd is op een (deel van een) waargebeurd verhaal.

De serie laat veel Colombiaanse stereotypen zien, zoals cocaïne-gebruik en geweld. Deze stereotypen zie je nog steeds regelmatig terug in grote Hollywood films, waarbij de drugsdealer bijna altijd een Colombiaan is. Dit is ook vaak het eerste waar mensen aan denken als je over Colombia begint. Je kunt je vast voorstellen dat Colombianen zelf hier niet heel blij mee zijn. Ook is dit geen goede reclame voor een land dat juist uit die negativiteit probeert te komen. Bovendien ligt voor veel Colombianen deze heftige geschiedenis nog steeds erg gevoelig.

De populariteit van Narcos is goed terug te zien in het toerisme: iedereen wil naar Medellín om meer te weten te komen over Pablo Escobar. Het gaat zelfs zo ver dat reizigers tours doen naar het huis van zijn broer om deze te ontmoeten, die daar uiteraard dik geld aan verdient. Om maar niet te spreken over alle andere toeristische activiteiten en souvenirs die te maken hebben met Pablo Escobar. Het is goed te beseffen dat Escobar niet een persoon was om te verheerlijken. Ondanks de goede daden voor de arme bevolking, heeft hij vele duizenden moorden op zijn geweten, het leven van veel Colombianen tot een hel gemaakt en nog veel meer ellende aangericht dat voor buitenlanders amper te bevatten is. Ik zou dan ook adviseren dit soort tours niet te doen. Medellín heeft veel meer te bieden dan dat en je kunt prima op een andere manier over de geschiedenis te weten komen.

Persoonlijk heb ik vlak voor de opname drie afleveringen gezien om te weten hoe het in elkaar zit, en het leek me best een goede serie (al ga ik nu waarschijnlijk niet verder kijken). En ja: ook ikzelf heb met dit figurantenbaantje een klein beetje verdiend aan die vreselijke tijd. Probeer vooral door die stereotypen heen te kijken en te bedenken dat dit niet de werkelijkheid is. Onder andere veel feiten worden gedramatiseerd of verdraaid, Escobar zelf komt erg naar voren als een succesverhaal en over de slachtoffers van de drugsoorlog zie je niet veel. De serie is bovendien vrij pijnlijk voor de Colombianen die de nadruk op deze vreselijke geschiedenis en stereotypen die maar aan het land blijven kleven helemaal niet willen.

Colombia is gelukkig al lang niet meer zoals het was in de tijd van Pablo Escobar. Hoewel er nog steeds criminaliteit en ongelijkheid is, is het land absoluut veel meer dan drugs en Narcos. Denk alsjeblieft aan de mooie natuur, de kleurrijke dorpjes en de lieve mensen als je aan Colombia denkt, niet aan cocaïne. Kijk dus vooral deze serie, maar plaats het in perspectief: dit is niet exact wat er is gebeurd en al helemaal niet de huidig werkelijkheid. Twijfel je? Ontdek dan hier wat wél het Colombia van nu is!

Medellín

 

Wanneer wordt het derde seizoen van Narcos uitgezonden en in welke scene ben ik te zien?

De datum waarop het derde seizoen in première gaat is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het rond september 2017 zijn. In welke scene ik figureerde kan ik niet zeggen. Met andere woorden: je zult seizoen 3 moeten kijken 🙂 Zodra ik mezelf tegenkom zal ik het op Facebook plaatsen. Als ze mij er tenminste niet uit knippen…


Kijk jij Narcos en wat vind je ervan? En ben je ooit als figurant te zien geweest?


 

Lees meer!

60 reacties

Corinne Volont 5 februari 2018 - 11:07

Hey Sabine,
Ik ben Belgische en kwam op je site bij het voorbereiden van mijn Colombia reis. Vertrek 18 februari 2018 voor 21 dagen met Djoser. Komen in Bogota, Popoyan, Medellin, Cartagenaen verschillende nationale parken. Ik heb wel op netflix gekeken naar Narcos maar ik vond Pablo Escobar, el padron del mal beter. Realistischer en de acteur die Pablo speelde Andres Parra deed dat voortreffelijk. Voornamelijk gekeken voor de beelden en goed geluisterd naar het Spaans om dat op te frissen en misschien te kunnen gebruiken. Ik haal heel veel uit je blog en heb ook het chocolade museum ontdekt om te bezoeken in Cartagena. Ben echt benieuwd ! Muchas gracias para todo ! Hasa luego !

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 februari 2018 - 06:17

Dankjewel Corinne, wat leuk! De andere Pablo-serie staat inderdaad bekend als beter. Heb ze zelf allebei niet gezien haha. Heel veel plezier op reis in Colombia en geniet van de heerlijke chocolade 😀

Reply
Sandra 31 mei 2017 - 11:32

Hi Sabine, ik loop een beetje achter met het lezen van je blogs. Heb een tijdje geen internet gehad……
Wat gaaf zeg. Het lijkt mij een bijzondere ervaring. Ik kan mij voorstellen dat de Colombianen er niet blij mee zijn. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd en leven we in het nu. Een Colombia waar je tegenwoordig heerlijk op vakantie kan gaan en wonen (voor jou).

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:18

Dankjewel! Ja gelukkig is die tijd voorbij, maar nog steeds leeft het enorm hier. En toeristen vinden het allemaal maar wat interessant, waardoor het ook een beetje blijft leven. Gelukkig heeft Colombia zoveel meer te bieden! 😀

Reply
Els Haesevoets 3 september 2017 - 15:27

Leuk dat je dat kon meemaken!
Wij waren 5 weken in Colombia en toen we in Carthagena waren liepen we pal op een opname van Narcos! Heb dus een foto samen met Pedro Pascal en handtekening! Had ook al de afleveringen gezien omdat die in Medellin waren verfilmd of toch een deel en onze vriend die we zijn gaan bezoeken woont in Medellín.
Colombia is een geweldig land, ik zou er ook best willen wonen. Nooit een negatieve ervaring gehad en we zijn tot in Panama geweest (rode zone)
Nog veel plezier!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 september 2017 - 12:45

Dankjewel Els voor je leuke reactie! Echt tof dat je dat hebt gezien in Cartagena!! Het nieuwe seizoen is nu uit, maar ik volg het niet. Hoop dat mocht de scene erin zitten dat het iemand opvalt hahaha.

Reply
Wilma 16 mei 2017 - 22:47

Wow. Mss verander je nog eens van job!
Ben benieuwd!
Groet, Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 mei 2017 - 10:49

Haha dat denk ik niet 😛 Maar leuk was het zeker! 😀

Reply
Wanda 16 mei 2017 - 15:05

Wow, wat een unieke ervaring joh! Super leuk dat je hiervoor bent uitgekozen en dus hebt mogen proeven aan dat wereldje! Ik heb ooit als publiek bij een talkshow van Martijn Krabbé gezeten en dat was ook best wel grappig om mee te maken maar daar is het ook bij gebleven hoor. Mezelf terugzien op tv… verschrikkelijk! Heb jij jezelf nog helemaal niet teruggezien dan? De serie ken ik alleen van naam, het lijkt me best een leuke serie maar ik kan me er nooit toe zetten om voor een serie te gaan zitten.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 mei 2017 - 10:50

Ja was echt heel leuk! Tof dat jij eens bij opnames bent geweest! Ik was een paar jaar geleden een gast bij een één of ander gezondheidsprogramma. Moest wat testjes doen en wat zeggen op tv. Weet niet eens meer waarbij het was haha. Maar dit was niet in eens studio, maar op locatie. Echt tof om te zien!

Reply
Roos 16 mei 2017 - 11:47

Wat cool!!! Kijk de serie zelf niet, maar figureren lijkt me sowieso een hele gave ervaring; gewoon eens zien hoe het er op een set aan toe gaat, echt gaaf!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 mei 2017 - 10:51

Ja echt tof!! 😀 Inderdaad gewoon om te zien hoe dat gaat. Met die rails en de rijdende camera’a haha

Reply
Els 15 mei 2017 - 09:07

Leuke ervaring voor je maar dat het de Colombianen pijn doet dat er geld aan verdiend wordt begrijp ik wel.
Volgende keer met een vrolijker onderwerp meedoen?
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:26

Haha ja ik heb de onderwerpen voor het uitkiezen 😉 😛

Reply
Saskia 14 mei 2017 - 08:36

Wat tof zeg, lijkt me een super mooie ervaring 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:29

Ja dat was het zeker! 😀

Reply
Fleur 13 mei 2017 - 14:25

Wat bijzonder en wat moet dat gaaf zijn geweest! Gewoon mee gedaan op de set van een van de grootste series van Netflix! Heel tof! Weet je in welke afleveringen je straks te zien zal zijn? Kam je ook mooi weer van je bucketlist afstrepen, haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:30

Haha ja wel tof! Vooral leuk om te zien hoe zoiets eigenlijk gaat en georganiseerd wordt. Welke aflevering weet ik niet precies, maar volgens mij één van de laatste.

Reply
Morgaine 13 mei 2017 - 04:53

Wat gaaf! maar nee ik kijk Narcos niet, precies om wat je zegt, het klopt niet en het beeld wordt verdraaid, ik hou er ook niet zo van, dit soort epossen om te lezen of te kijken, al lees ik nu wel Judas, waarom weet ik eigenlijk ook niet, hahaha

En figurant? Nee, wel gewoon vol in beeld als leader van touwtje springen voor de nederlandse hartstichting, in Los Vast ooit (NCRV), met Jan rietman en ome joop ik heb er ook nog foto’s van, opname staat op een videoband nog, ooit eens laten digitaliseren en nee ook niet terug te vinden, ben al meerdere malen op zoek geweest of het ergens online is gekomen.

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:32

Ik heb zelf ook maar een paar afleveringen gezien moet ik bekennen. En ik ben pas begonnen toen ik wist dat ik figurant zou zijn daar haha 😛 Een soort van voorbereidend werk noem ik het maar 😉 Grappig dat je dat gedaan hebt trouwens! Moet je echt laten digitaliseren voordat dat straks niet meer kan! 😀 x

Reply
Morgaine 16 mei 2017 - 00:33

Zo gaat dat, hahahaha, ja was ooit met school, spring je fit heette die actie en was vrijwillig, wekenlang getraind in de lunchpauze, met zijn zessen… plus invalsters… Om uiteindelijk in Dordrecht dus op te treden, er werden toen 2 opnames gemaakt die de hele dag duurden, gewoon tussen de Nederlandse bekende zangers en zangeressen staan, toen was Centerfold nog compleet, een jonge Gerard Joling en Andre Hazes was er ook… leuke herinnering 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 16 mei 2017 - 15:10

Haha ik bedenk me serieus net dat ik ook eerder op tv geweest ben. Met tekst en alles. Ik moest een test doen voor een één of ander gezondheidsprogramma. Is een paar jaar geleden dus dat is zeker nog wel terug te vinden. Maar dat was wel anders natuurlijk, geen acteurs maar presentatoren. Ook leuke ervaring! xx

Reply
Morgaine 18 mei 2017 - 03:44

Dat is altijd leuk, op welke wijze dan ook, zo ben ik ook een periode ‘publiek’ op afroep geweest, lees, daar zijn bedrijven voor, om publiek te vullen bij programma’s, meestal startend, samen met mijn nicht ook nog wel gedaan. 😉

X

Florentine 12 mei 2017 - 08:53

Whaa Sabine, estas de broma?? Haha hoe cool <3
Ik ben echt een Narcos liefhebster! Hoe bijzonder is dit?!
Veel liefs, Florentine

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:33

Hahaha ja cool! Ook al kijk ik niet zo actief, wel heel leuk om mee te maken! 😀 Liefs!

Reply
Jessica 12 mei 2017 - 08:11

Waaaaah zo ontzettend gaaf Sab! Ik heb nu extra veel zin gekregen in het derde seizoen van Narcos 🙂 Ik denk dat het inderdaad in het najaar op Netflix zal verschijnen. Leuk leuk leuk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:35

Ja zo leuk was het! Ik heb alleen maar een paar afleveringen gezien, maar ga zeker wel de laatste van het derde seizoen kijken om te ontdekken of mijn scene erin zit hahaha

Reply
Shamira | Kompas 24 11 mei 2017 - 20:01

Hahah wat gaaf zeg! De serie staat wel op mijn lijstje nog om te kijken, maar het is er nog niet van gekomen. Binnenkort maar eens aan seizoen 1 beginnen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:51

Ja toffe ervaring! Ik heb ook niet alles gezien hoor, alleen een paar afleveringen. Maar sowieso komt het zeker op de blog/facebook als ik mezelf of de scene terug kan vinden 😀

Reply
Nesrin 11 mei 2017 - 15:10

Wat gaaf Sabine! Houd ons op de hoogte want ik wil je zeker zien shinen haha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:51

Hahaha ja zeker!! Ik ga zeker op zoek naar die scene als het derde seizoen online komt!

Reply
Sofie 11 mei 2017 - 12:45

Hé wat leuk!! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:41

Haha ja heel leuk was het, dankjewel! 🙂

Reply
Ester 11 mei 2017 - 08:57

Je maakt nogal wat mee jij! Super gaaf 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:42

Haha ja echt zo grappig hoe dat was gegaan, zo snel ook. Nooit saai hier in Colombia 😉

Reply
Shirley 11 mei 2017 - 07:37

Wat grappig, lijkt me een leuke ervaring! Ik heb de eerste 2 seizoenen gezien, dus de derde ga ik vast ook kijken. Ben benieuwd of je dan te zien bent.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:53

Ja dat was het zeker! Erg leuk om te zien hoe zoiets in z’n werk gaat 🙂

Reply
yvonne 11 mei 2017 - 07:26

Wat leuk zeg! En ook zo goed verzorgd! Hier in nederland is dat niet zo goed geregeld. Het zijn vaak lange dagen ( bijv van 9 tot 9) en dan mag je blij zijn als je 40 euro hebt verdient. Soms zit er eten bij maar soms ook niet. Ik heb het toen ik jonger was weleens gedaa. En wat ik opvallend vond was dat commercials meer verdienen dan het ‘gewone figurantenwerk voor films en of tv.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:55

Wat leuk dat je dat ook hebt gedaan! Hier kan het ook een lange dag zijn hoor. De acteurs en eerste figuranten beginnen al om 6 uur in de ochtend. Ik was gewoon laat aan de beurt. Hij had ook gezegd dat een dag makkelijk van 6 uur ’s morgens tot 10 uur in de avond kan duren, maar dat sommige draaidagen sneller gaan en het om 4 uur al is afgelopen. Ik had dus net mazzel. De verdiensten komen overeen met wat jij zegt, alleen dat is voor hier een veel hoger bedrag dan voor in Nederland natuurlijk 🙂

Reply
Yvonne 15 mei 2017 - 15:10

Leuk om te weten! Dankjewel voor je reactie.

Reply
Esther 11 mei 2017 - 07:00

Ha Sabine wat leuk! Ik heb narcos nog niet willen zien, precies vanwege het stereotype. Het doet de mensen hier erg veel pijn dat er zoveel geld wordt verdiend aan zo´n enorm bloederige geschiedenis…ik heb persoonlijk niet de minste interesse in de Escobar-tours e.d. Ga liever Botero bewonderen in Medellin of de mooie stad of prachtige natuur (mooi park helemaal bovenop de berg, alleen de gondelrit ernaartoe is al prachtig!) Maar leuk dat je deze ervaring kon meemaken!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:59

Ja leuke ervaring! Ik wilde Narcos ook nooit kijken en ik ben er precies 1 dag voor de opname mee begonnen om te zien waar ik eigenlijk aan meedeed 🙂 Ik heb 3 afleveringen gezien (die duren bijna een uur trouwens) en toen ben ik er weer mee gestopt. Ik denk ook niet dat ik verder ga kijken, maar ik ga wel zoeken naar mijn scene als dat uit komt. Escobar tours doe ik ook niet en ook niet gedaan toen ik in Medellín was. Ik raad die bezoekjes aan zijn graf en familie ook altijd af aan reizigers. Ben het helemaal met je eens ook: Medellín heeft zoveel meer te bieden! Botero is ook echt fantastisch! Bovendien zijn er zulke leuke wandeltours te boeken die gewoon over de geschiedenis en het heden vertellen en je meenemen naar de leukste en meest interessante plekken!

Reply
Natasja 11 mei 2017 - 05:01

Wat super zeg!! Je wordt straks nog een filmster!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:44

Haha dat denk ik niet hoor 😛

Reply
Koen 11 mei 2017 - 02:34

Ik heb erg genoten van het eerste jaar. Wat leuk dat je kon meedoen voor een dagje aan deze serie. Weer iets kunnen wegstrepen van je ‘Bucket list’. Ja toch?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:49

Haha ja precies, weer wat om af te strepen! 😀 Ik heb alleen een paar afleveringen gezien, en weet niet of ik verder ga kijken. Maar in Nederland en België is het razend populair.

Reply
Lizette 11 mei 2017 - 02:08

Super leuk!!! Ik volgde de serie al en zal nu nog beter op de acteurs en actrices letten. Misschien wel het begin van een nieuwe carrière 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:50

Haha ik denk het niet, maar ja hier in Colombia is alles mogelijk zeg ik altijd 😛

Reply
Linda | One Day Trip 11 mei 2017 - 01:57

Hoé leuk!! De eerste twee seizoenen heb ik uiteraard gezien, dus ben heel benieuwd naar seizoen drie! Inderdaad hopen dat je er niet uit wordt geknipt, want dit is wel echt heel vet.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:41

Haha ja was best tof 😀 Gewoon heel leuk om te zien hoe zoiets gaat. Zo gestructureerd en snel zo een scene. Nu ben ik ook wel benieuwd wat er van iedereen die op die scene was overblijft op tv haha

Reply
Jeanine 11 mei 2017 - 01:57

Wat gaaf zeg Sabine! Leuk dat je dit mocht neemaken. Deze serie staat nog op mijn verlanglijstje maar nu helemaal natuurlijk;-) benieuwd naar je foto op de set.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:40

Dankjewel! Was echt een leuke ervaring! 😀

Reply
Jennifer 11 mei 2017 - 01:41

Wat tof! Ik kijk deze serie niet, maar als je er in zit ga ik het bekijken hoor 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:39

Haha als ik mezelf ontdek (want misschien ben ik wel helemaal niet te zien) dan komt het zeker op facebook! Hoef je niet alles te kijken haha 😉

Reply
MyriamC 11 mei 2017 - 01:35

Wat een ervaring zeg. Lijkt me heel leuk om dat eens mee te maken.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:37

Ja was heel leuk om te zien hoe dat gaat zo een scene! Weer wat geleerd 😀

Reply
Kliefje 10 mei 2017 - 23:48

LEUK!! Ongekende talenten jij! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:37

Haha ja joh wie had dat gedacht 😛

Reply
Marco 10 mei 2017 - 23:38

Hee Sabine, tof zeg!! En wij waren nog wel in Bogota tijdens de opnames!! Nou wij gaan in ieder geval Narcos verder kijken en ben benieuwd of we je zien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 mei 2017 - 14:36

Ohh jammer dat je het gemist hebt!! Ik ben ook benieuwd haha, ik volg het niet echt actief, maar die laatste afleveringen ga ik wel kijken haha

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!