Home Het dagelijkse leven Geluksmomentje: een nieuwe camera!
Nikon

Geluksmomentje: een nieuwe camera!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: we hebben een nieuwe camera! Eindelijk is na een lange zoektocht onze Lumix ingeruild voor een camera met veel meer mogelijkheden. Dolgelukkig zijn we dan ook met onze nieuwste aanwinst. Een aanwinst die wel even wat tijd nodig heeft om ontdekt te worden. Want een makkelijk speeltje is het niet. Een uitdaging dus, kan ik wel zeggen. Al snel sloeg ik aan het schieten met al die leuke functies die we nu hebben. Foto na foto van allerlei kleine dingen in huis die me blij maken. Maar oefenen moet ik nog veel meer. Ontdek onze nieuwe camera én de eerste foto’s!

 

Een nieuwe camera kopen: daar is dus wel even wat energie voor nodig. Ik bedoel: heb je enig idee hoeveel verschillende typen camera´s er wel niet zijn? Precies. Eerst dus maar eens bedenken wát we eigenlijk precies willen. Na een uitgebreide zoektocht kwamen we uit bij een spiegelreflex van Nikon. Om precies te zijn een D3300 met een 18-mm lens, een 52-200 lens en een statief. Benieuwd? Dit is ‘m!

 

Gekocht in augustus met een bijdrage van broederlief en schoonzus voor onze verjaardagen. Geweldig cadeau toch? Meteen de eerste foto was dus ook van hen op ons dakterras met uitzicht over de wijk. Best aardig gelukt voor de eerste keer dacht ik zo.

 

En dan komen we thuis en zit ik een paar dagen later met dat grote gevaarte voor mijn neus op de bank. Te staren naar al die knopjes en functies waarvan ik geen idee heb hoe dat eigenlijk allemaal werkt. Gelukkig zit er een gratis basiscursus fotografie bij onze aankoop die ik afgelopen weekend heb gevolgd. Was geen overbodige luxe. Ik leerde hoe de camera werkt, welke functies en knopjes waarvoor zijn en hoe en wanneer ik die gebruik. Nu kan ik de lenzen verwisselen en weet ik een beetje hoe ik die geweldige ‘effects’ knop moet gebruiken. Foto’s in sepia, andere kleuren, zwart/wit, wazig, als een tekening of wat dan ook kan ik nu schieten gewoon met de camera. Nu nog uitvinden hoe het werkt met ISO-waarden, sluitertijden en al die andere cijfertjes die opeens op het schermpje verschijnen.

 

Ik ben er dus nog lang niet: oefenen oefenen en nog meer oefenen was de boodschap. Want in één basiscursusje kun je natuurlijk niet alles leren. Dus toen ik thuis kwam ben ik dat dus maar meteen gaan doen. Gewoon wat uitproberen. Al na een paar minuten was ik niet meer te houden. Zo leuk dit! Alles in huis waar ik blij van word staat nu dus op de gevoelige plaat. Benieuwd naar het resultaat van mijn eerste uitprobeersels? Zie hier de foto-impressie!

 

Meer meer meer!

 

Ik heb de smaak te pakken, alles moet op de foto…

Klompjes uit NederlandKleedjeKapstokKastGebreide sjaal uit UruguayTegeltjeswijsheden

En nu? Nog meer oefenen dus. Thuis, op reis, in de stad. Video’s kijken op Youtube over hoe en wat we kunnen met de camera. En steeds beter worden. Maar bovenal: genieten van deze geweldige aankoop en dit prachtige cadeau. Want als er iets mooi is, dan is het wel fotograferen!

 


 

Lees meer!

90 reacties

BYE BYE 2015 – HELLO 2016! | BESABINE 30 december 2015 - 21:40

[…] nieuwe camera. Zoiets simpels dat zoveel geluk kan brengen: onze nieuwe camera! Een nieuwe passie is geboren. Zó blij word ik van fotograferen. Kan niet meer […]

Reply
Fotoblog: hoog in de Colombiaanse Andes | BESABINE 20 november 2015 - 22:20

[…] om een lange wandeling te maken door de Colombiaanse Andes? Precies. Dus gewapend met onze nieuwe camera stappen we in de auto op weg naar een klein dorpje ten westen van Bogotá. Het belooft een […]

Reply
Het beste medicijn | BESABINE 10 november 2015 - 19:38

[…] dagen een boom in huis te halen. Het resultaat ga ik natuurlijk vastleggen met onze zo geliefde nieuwe camera. Niet gevreesd: ik zal dat doen ná Sinterklaas […]

Reply
Bart I Hasta la Proxima 22 oktober 2015 - 18:11

Veel plezier met je aankoop! En ben beniwued naar de pics!

Reply
Sabine 23 oktober 2015 - 09:22

Dankjewel! Gaat wel goedkomen denk ik 😉

Reply
Marleen 21 oktober 2015 - 17:30

Super is hij! Ik heb ook onlangs een nieuwe camera gekocht en het is even wennen met al die knopjes en instellingen inderdaad, maar dan heb je ook een super resultaat! x http://www.remotereporter.nl

Reply
Sabine 22 oktober 2015 - 08:35

Leuk! Ik zie ik ook nu al dat de foto’s veel beter worden, ook al ken ik alle functies nog niet. En sowieso superleuk zo een nieuw speeltje 😛

Reply
Femke Steketee 21 oktober 2015 - 11:34

Dus je speelt viool? Leuk! x

Reply
Sabine 21 oktober 2015 - 11:35

Haha oh nee dat klinkt nergens naar 😛 Je zou het vast niet verwachten, maar mijn vriendje speelt viool 🙂

Reply
Femke Steketee 21 oktober 2015 - 11:44

Oh te gek zeg!

Reply
Nathalie Eenkhoorn 20 oktober 2015 - 17:32

Jeuh! Ik ben ook opzoek naar een nieuwe camera maar eerst…. sparen 😉 ‘Gelukkig’ kost research ook enige tijd zoals je aangeeft 😀

Reply
Sabine 21 oktober 2015 - 10:51

Haha ja wat een uitgave! 😉 Beter eerst goed bedenken welke camera je wilt en dat kost juist zoveel tijd. Maar dat is helemaal niet erg, kun je sparen in de tussentijd en heb je meteen een mooi doel 😀

Reply
Sytse 20 oktober 2015 - 13:39

Wauw! Nice! Ik ben benieuwd waar je allemaal achter komt dankzij die cursus!

Reply
Sabine 20 oktober 2015 - 13:42

Haha dank! In de cursus heb ik geleerd wat de functies zijn en hoe ik die gebruik. Nu kan ik de foto al aanpassen voordat ik m maak haha. Maar er zitten zoveel knopjes en dingen op dat ik nog niet alles kan 😉

Reply
Sytse 20 oktober 2015 - 13:47

Jaaa ik vat je! Ik ben ook nog steeds als een malloot aan het kloten met mijn camera.. Er rollen zelfs wel eens rode foto’s uit ?

Reply
Nesrin 20 oktober 2015 - 09:54

Super fijn dat je zo een basiscursus erbij hebt gekregen (dit zou ik ook moeten doen) mooie foto’s ik snap dat je foto’s wilt blijven maken 😉

Reply
Sabine 20 oktober 2015 - 13:31

Ja heel handig! Is in Nederland ook volgens mij, gratis bij een aankoop. Nu lekker blijven oefenen 😀

Reply
Johanna 20 oktober 2015 - 09:27

He wat fijn 🙂 En mooie plaatjes hoor! Ben ook wel benieuwd naar ‘straatplaatjes’ van Bogota 🙂
Ik moet ook weer wat meer fotograferen – heb er alleen zo vaak zo weinig tijd voor! Dit motiveert me!

Reply
Sabine 20 oktober 2015 - 13:31

Dankjewel! Of er veel plaatjes van Bogotá komen denk ik niet haha. Ik ga hier niet met dat grote ding de straat op. De mooie graffity is ook echt in de onveiligere buurten haha. Zou ik wel willen trouwens, een keertje een reportage over Bogotá. Misschien een keer met Jimmy als bodyguard 😉
Leuk dat het jou ook aanzet tot fotograferen! Is zo leuk!

Reply
Reismuts 20 oktober 2015 - 01:35

Hele fijne camera! En mooie foto’s!
Ik heb de D3200, denk ik vergelijkbaar. Met een 18-200 mm lens. Ik zou graag een 55 mm lens erbij willen. Laatst heb ik van een fellow-traveller wat foto’s gezien met die lens en dat zag er ook heel gaaf uit.

Reply
Sabine 20 oktober 2015 - 13:28

Dankjewel! Leuk dat je zelf de D3200 hebt! Die andere lens is ook echt fijn. Maakt toch de foto´s net anders en geeft wat meer mogelijkheden. Hoop dat ik snel ergens in de natuur kan gaan uittesten 🙂

Reply
Simone 19 oktober 2015 - 12:02

Super leuk een Nikon! 😀 Ik heb zelf de D3200 en ben er ook zo ongelofelijk blij mee! Ik maak er altijd mijn foto’s en video’s mee. Zo’n haarscherp beeld! Ik heb nu het boek van Anki van Wijnen met tips over fotografie, wat echt super handig is! Ik schrijf er binnenkort nog een blogje over. Verder ben ik ook nog druk aan het oefenen! Heel veel plezier met je camera! Je foto’s zien er al heel mooi uit! Je hebt er oog voor zie ik!

Reply
Sabine 19 oktober 2015 - 12:22

Haha dankjewel! Dat is vast goed om te horen! Ik ben erg benieuwd naar dat boek. Ik kan het hier uiteraard niet verkrijgen, dus ik wacht met smart op je blog 😀 Fijn om mensen te hebben die er al wat meer over weten. Daar kan ik mooi van leren 😀

Reply
sunny mama 19 oktober 2015 - 10:27

Leuk is dat hé, zo’n camera? Ik heb er ook ongeveer zo één, iets langer dan een jaar geleden gekocht. Maar die ISO-waarden dat heb ik nog steeds niet uitgezocht, hoor.
Ben heel benieuwd naar de foto’s die we hier te zien zullen krijgen!

Reply
Sabine 19 oktober 2015 - 10:53

Haha ja súper leuk 😀 Heb al honderden foto´s geschoten alleen al in huis hahaha. Volgens mij is dat ook best ingewikkeld met al die waarden en cijfertjes. Moet ik echt even de tijd voor gaan nemen.

Reply
artisticstateofmind 19 oktober 2015 - 04:07

Wat tof! Ik heb de nikon d3200 met 18-55 mm lens. Ik wil binnenkort de 50mm lens nog aanschaffen!

Reply
Sabine 19 oktober 2015 - 10:00

Oh wat leuk! Dat is bijna dezelfde! Die lens vind ik echt wel handig. Zeker voor inzoomen en landschappen enzo. Al is die kleine lens ook al wel superfijn!

Reply
iliveformydreams.com 19 oktober 2015 - 01:45

Super gaaf zeg. Hij maakt erg mooie foto’s,
Veel plezier ermee!

Reply
Sabine 19 oktober 2015 - 09:59

Dankjewel! Ben er echt zooo blij mee 😀

Reply
Florentine 18 oktober 2015 - 23:33

Wauw wat gaaf!!! Je maakt er ook onwijs mooie foto’s mee 🙂

Reply
Sabine 19 oktober 2015 - 09:58

Dankjewel! Hopelijk worden ze nog beter 🙂

Reply
Inge 18 oktober 2015 - 13:32

Jaaa leuk! Ik heb ook zo’n basisworkshop gevolgd die ik erbij kreeg. Ik wist eigenlijk alles al, maar kan toch geen kwaad om die te volgen. Nu lekker gaan oefenen! Ik moet nog eens kijken naar een goed statief, de mijne is al jaren kapot. Mag ik vragen welke jij hebt? En bevalt ‘ie? 🙂

Reply
Sabine 18 oktober 2015 - 18:12

Haha 😀 Leuk dat je ook zo een cursus hebt gedaan! Ik heb al iets van 300 foto’s gemaakt alleen al in huis hahaha. Ons statief is er helaas niet één van Nikon, die zijn heel stevig. Er staat geen merk op en hij is ook niet heel stevig. Maar functioneert prima. Ik heb wel die van Nikon gezien en die is echt mooi. Stevig en uitschuifbaar tot iets van 1,5 meter. Heel handig. Hier kost die omgerekend ongeveer 45 euro. In NL/België zou die dan iets goedkoper moeten zijn denk ik. Die van ons heb ik ook nog niet met fotograferen gebruikt, maar heb al wel gemerkt dat hij niet zo stevig is. Als deze kapot gaat ga ik zeker die van Nikon kopen in ieder geval.

Reply
Jessica 18 oktober 2015 - 09:12

Wat fijn dat je eindelijk de cursus hebt gedaan! 😀 Ik waan me bijna weer even bij jullie thuis met al die foto’s ;p En gewoon lekker veel blijven oefenen, Colombia is een fotogeniek land 😉

Reply
Sabine 18 oktober 2015 - 18:07

Haha wat leuk! Ja echt tof dat ik nu wat meer kennis heb. Kan ik straks net zulke mooie foto’s maken als jij 😉 En ja Colombia is hartstikke fotogeniek! Heb alweer zin in een dagje weg 😀

Reply
naomiinwonderland 18 oktober 2015 - 04:02

We hebben bijna exact dezelfde camera haha! Nikon is ook een top merk, dus komt goed! Ik heb hem nu al zo’n 10 maanden en ik moet met rode kaken toegeven dat ik hem nog altijd niet degelijk goed genoeg gebruik maar ik doe m’n best.. haha! Veel plezier alvast! Een goede kwaliteit van foto’s is gewoon altijd fijn

Reply
Sabine 18 oktober 2015 - 18:05

Wat leuk! Voor ons de eerste van Nikon 🙂 Kost ook echt veel tijd hoor! En ik heb al gemerkt dat ie ook op de automatische stand gewoon al veel mooiere foto’s maakt 😀

Reply
wiebie74 17 oktober 2015 - 15:03

Mooie camera hoor! En ja, veel oefenen is met zo’n camera echt wel nodig, er zijn zoveel mogelijkheden. Dus ja, ben erg benieuwd naar de komende foto’s!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:54

Bedankt! Ja dat gaat wel even duren denk ik voordat het echt is zoals ik het wil 🙂 Maar dat is juist ook wel leuk!

Reply
marjolein 17 oktober 2015 - 14:49

Leuk om te bekijken hee!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:54

Dankjewel! 🙂

Reply
Ester 17 oktober 2015 - 14:47

Leuk Sabine, een heel mooi en nuttig speeltje!

Ik heb een heel simpele spiegelreflex, en ik moet zeggen dat ik tot nu toe alleen maar de automatische stand gebruik om foto’s te maken. Maar hopelijk gaat daar verandering in komen; ik heb me opgegeven voor een cursus digitale fotografie hier in Brussel, 10 weken lang op zaterdagmiddag terug naar school 😉 Veel foto-plezier!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:54

Dankjewel! Wat leuk dat je een cursus gaat doen! Dat is ook best een heel uitgebreide zo te horen. Ik zal ook vaak de automatische stand gebruiken, maar na de basiscursus heb ik ook al wel leren omgaan met de effects knop. Denk dat dat ook wel moet lukken. Al die ISO waarden is een ander verhaal daarentegen 😉 Alvast veel plezier met de cursus!

Reply
BySilke 17 oktober 2015 - 13:37

Woehoew, superleuk zeg! Heel veel plezier met jullie nieuwe speeltje 😀 Die eerste foto’s zien er alvast veelbelovend uit 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:52

😀 Dankjewel!

Reply
Gre van Mouriik-Spaargaren 17 oktober 2015 - 12:47

Leuk Sabine, alles lukt jou en wie genieten mee. Lieve groeten Henk en Gre.

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:52

Bedankt! Leuk dat jullie blijven volgen 😀 Groeten van ons!

Reply
Marjolein in het klein 17 oktober 2015 - 11:44

Lijkt me knap ingewikkeld, maar wel tof als je het kunt, en zo te zien lukt dat prima! Wat een mooie foto’s Sabine!! 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:51

Dat is het ook 😉 Zal ook wel even duren voordat ik alles onder de knie heb haha 🙂

Reply
lievervoordelig 17 oktober 2015 - 09:47

Wat fijn voor je Sabine! Ik heb echt genoten van je prachtige foto’s 🙂
Ik verheug me al op de foto’s die nog gaan komen!
Veel plezier gewenst met jullie nieuwe camera 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:50

Bedankt Godelieve! Ik hoop snel wat te gaan oefenen buiten de stad en me te kunnen uitleven op bloemen en bergen en al dat moois wat hier is 😀

Reply
schrijfselsvanmij 17 oktober 2015 - 09:11

Oh, ik voorzie een toekomst van dit blog met héél véél foto’s 🙂 Ik heb er de ballen verstand van, kan alleen foto’s maken met m’n i-phone, maar mijn middelste kan ook zwijmelen bij het zien van film- en fotoapparatuur 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:50

Haha ja ik ook 😛 Hoop echt mooiere foto’s te kunnen gaan maken dan eerst!

Reply
Sigrid MyTravelsecret 17 oktober 2015 - 08:55

Dan me helemaal voorstellen dat dit een geluksmomentje is!! Prachtige foto’s en dat kan alleen maar mooier worden, als je dadelijk alle knopjes weet te vinden. Veel plezier met uit proberen 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:49

Dankjewel! Haha ja al die functies en knopjes… pfff haha. Best knap als je dat allemaal moeiteloos kunt bedienen. Zal wel even duren denk. Ga in ieder geval veel oefenen!

Reply
Chicharrero 17 oktober 2015 - 08:15

Al plannen voor een eerste fotoreportage? Ik ben wel fan van street-art in Bogota

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:48

Haha ja ik ook 🙂 Sommige muren en huizen zijn zó mooi beschilderd hierzo. Maar daar ga ik deze camera niet mee naartoe nemen 😉 Ik hoop snel een keer Bogotá uit te kunnen in het weekend om wat uit te proberen in de natuur. Moet ergens beginnen met oefenen 🙂

Reply
IngridMoorenBlogs 17 oktober 2015 - 07:27

Ik word ook blij van fotograferen……veel plezier met je moeilijke camera 😉

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:47

Wat fijn! Is zo een leuke hobby hè? Ik heb er zin in!

Reply
Marion 17 oktober 2015 - 06:34

Ziet er goed uit! Het zal heel erg veel oefenen zijn. Ik heb mijn camera nu geloof ik twee jaar en ik moet nog steeds oefenen. Soms gebruik ik zelfs nog de automatische stand voor de zekerheid. Zeker als ik in de natuur ben. Het is zo moeilijk om a la minuut dat toestel goed in te stellen. Voor nu ziet het er goed uit! Veel oefenplezier!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:46

Ja dat heb ik wel vaker gehoord, dat het echt veel oefening kost om alles helemaal onder de knie te krijgen! Sowieso met al die cijfertjes instellen enzo. Snel foto’s maken zal makkelijker zijn met de automatische stand. En ook dan worden ze al supermooi 😀

Reply
bentenge 17 oktober 2015 - 06:17

Helemaal mee eens ! Foto’s zijn zalig.

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:45

Dankjewel! 🙂

Reply
Rob Alberts 17 oktober 2015 - 04:21

Leuk, ik kijk uit naar je foto’s.
De eerste serie ziet er goed uit.

Vriendelijke groet,

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:45

Dankjewel! Ben er zelf ook benieuwd naar 😀

Reply
valhalla 17 oktober 2015 - 03:42

Wow fijn fijn fijn! Je maakt er prachtige foto’s mee zeg. Ooh, al die mooie dingen in je nieuwe land die je nu nog mooier op de kiek kan zetten… Dat is leuk voor ons lezers 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:44

Ja het land in en foto’s maken van landschappen en bloemen en al dat moois: daar heb ik dus echt zin in! Zou nu veel mooier moeten worden dan met de oude camera 🙂

Reply
carlavanvliet1 17 oktober 2015 - 03:41

Wat een mooie mix van Colombia en Nederland is dat huis van jullie, haha! Eh…mooie foto’s bedoel ik… 😉

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:43

Haha bedankt!

Reply
Vetexbart.be (@vetexbart) 17 oktober 2015 - 03:21

Ik moet mijn Lumix ook dringend eens gaan vervangen, maar ik zoek al zo lang naar een goed alternatief! Knappe foto’s uit de testfase 🙂

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:43

Bedankt! Die van mij was al iets van 10 jaar oud 🙂 Dus echt wel nodig. Ondanks dat ik er nog maar weinig foto’s mee heb gemaakt kan ik nu al niet meer zonder die spiegelreflex. Vind de Lumix opeens zo een klein ding haha. Terwijl die eigenlijk ook best heel mooie foto’s maakt!

Reply
gerhildemaakt 17 oktober 2015 - 03:07

Die quote over het concert des levens hing bij mijn grootmoeder in het toilet. 🙂
Succes met oefenen!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:42

Wat leuk! Ik houd erg van tegeltjeswijsheden en quotes. Heb ook allemaal boekjes daarvan haha. Deze quote vond ik heel mooi..

Reply
Morgaine 17 oktober 2015 - 02:55

Oh wat super goed! En ja die cursus, zelfs bij alleen digitaal is geen overbodige luxe nee in deze tijd, hahaha ik denk van alle tijden 😉 Dat heb je al goed gedaan en ja dat spelen is mij meer dan bekend, lol… Nu is het vrij donker hier vandaag terwijl ik dus eigenlijk wat stenen wil fotograferen, en liefst zonder flits bij een mooi zonlicht.. nou wie weet straks toch een poging doen 😉

En ik ga even een link voor je opzoeken 😀

X

Reply
Morgaine 17 oktober 2015 - 02:56

Here you go, is helaas alleen voor spiegelreflex te volgen, hahaha Dus voor jou zeker!
https://www.facebook.com/vinkacademy?fref=ts

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:39

Superlief weer! Heb de pagina meteen even geliked 😀

Reply
Morgaine 18 oktober 2015 - 03:29

Zit een heel blog achter he Dus je kunt gewoon ook haar blog pakken en daar al heel veel vinden 😀

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:35

Haha ja zo’n cursus is best handig. Er waren ook nog vervolgcursussen beschikbaar, maar die vind ik te duur. Ik ga zelf op onderzoek uit. Dan blijft het ook beter hangen denk ik 🙂 Jouw foto’s zijn ook altijd supermooi. Wat meer ervaring dan ik denk ik haha x

Reply
Morgaine 18 oktober 2015 - 03:28

Vanaf mijn 11de jaar en daarvoor al soms? 😉 hahaha

Reply
Falderie 17 oktober 2015 - 02:48

Ziet er professioneel spul uit! Benieuwd naar alle foto’s die zullen volgen!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:34

Haha ja meteen maar alles erop en eraan gekocht haha. Ben zelf ook wel benieuwd 🙂 De foto’s met goed licht van buiten moeten nog gemaakt worden.

Reply
Annemarie 17 oktober 2015 - 02:37

Veel plezier ermee! We weten hoe het is om veel foto’s te maken met spiegelreflexcamera….het werkt toch inderdaad beetje verslavend…. En een mooi verjaardagscadeau! Liefs van ons allen. Annemarie

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:33

Bedankt! De camera is ook zo snel dat ik automatisch meer foto’s maak haha. Even wennen… Zijn er erg blij mee! Groetjes aan iedereen! x

Reply
Jaixy 17 oktober 2015 - 02:19

Leuk!!! Veel fotografie plezier!!!
Ik ben benieuwd naar je resultaten en natuurlijk naar alle mooie kiekjes van Het land waar je zo van houd.

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:32

Dankjewel! Hoop dat we binnenkort weer eens een dagje de stad uit kunnen om er lekker op los te schieten haha 🙂

Reply
Thomas Pannenkoek 17 oktober 2015 - 00:38

Die foto van jullie twee samen is goddelijk !
Proficiat met je nieuwe aanwinst.

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:32

Dankjewel! Mijn broertje en zijn vriendin staan er inderdaad goed op 🙂

Reply
Thomas Pannenkoek 18 oktober 2015 - 00:04

Oepsie – heb ik weer goed opgelet !

Reply
manon pinkster 17 oktober 2015 - 00:13

Mooie camera! Vind de foto’s die je hebt gemaakt al mooi gelukt!

Reply
Sabine 17 oktober 2015 - 21:31

Bedankt! Foto’s buiten met beter licht zullen nog mooier worden (hoop ik 😉 )!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!