Home Lifestyle Joggend de zondag in
Ciclovía Bogotá

Joggend de zondag in

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Het is zondag. Nog heerlijk fris buiten. De bergen in de mist. Totdat de zon doorbreekt. Opeens is het tien graden warmer en helder. Ik hijs mezelf in mijn sportkleding en stap de deur uit. Op naar de ciclovía (de weg die elke zondag is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer). Het is behoorlijk warm in de zon. Maar het geeft niet. Heerlijk dat joggen. Heerlijk buiten te zijn. Elke 2 dagen. Maar vandaag is het anders. Met al die mede-sportievelingen om me heen. Zonder al die uitlaatgassen. Jog ik via de grote weg naar het park. Zo de zondag in.

 

Lees meer!

0 reactie

Joke 19 december 2015 - 07:12

Heerlijk, ik jog ook 4x per week. Mocht het je nog niet opgevallen zijn, ik ben je blog aan het lezen vanaf het begin 🙂

Reply
Sabine 19 december 2015 - 20:54

Haha leuk dat je alles leest zeg! Ben je wel even bezig hoor 😉 Welkom!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!