Home Lifestyle Over de grens naar Colombia

Over de grens naar Colombia

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Wat een leuke vraag heb ik gekregen! Of ik een gastblog wil schrijven in de serie Over de grens op de blog van GoYvon. Ja natuurlijk wil ik dat! Op GoYvon schrijft Yvonne over haar leven, werken en reizen in China. Elke maand verschijnt er een gastblog op haar site waarin een Nederlander vertelt over zijn of haar leven ergens in de wereld. Dit keer aan mij de eer. Hoe is mijn Colombiaanse avontuur ook alweer begonnen?

Het is alweer ruim twee jaar geleden, dat ik mijn grote liefde ontmoette. Zomaar kwam hij voor een jaar bij mij op kantoor werken. Langzaam bloeide er iets op. En na ruim een halfjaar viel het niet meer te ontkennen: we waren verliefd! Veel tijd samen hadden we echter niet, want in januari 2014 moest mijn nieuwe liefde alweer terug naar zijn thuisland: Colombia.

 

Lees de rest van mijn gastblog op GoYvon: Over de grens


Lees meer!

0 reactie

susan 8 juni 2015 - 09:51

Kwam hier via GoYvon terecht, dacht dat ik inmiddels alles wel wist qua blogs over Colombia maar niet dus 🙂 Leuk je gevonden te hebben, ga zeker nog ‘es meer lezen, hoewel ik er niet woon (net twee weken terug) voelt Colombia na een dik jaar wel een beetje als een tweede thuis… Succes met je nieuwe baan!

Reply
Sabine 8 juni 2015 - 10:30

Bedankt! Ik vind wonen hier echt geweldig, dus kan me voorstellen dat je het zo voelt 🙂

Reply
naomiinwonderland 4 juni 2015 - 02:52

Ga ik even lezen! Ik kende het verhaal ook al, maar ga met plezier eens kijken 🙂

Reply
Sabine 4 juni 2015 - 19:35

Leuk! Bedankt 🙂

Reply
iliveformydreams.com 3 juni 2015 - 03:19

Ik volg je nog niet zo lang dus super leuk om te lezen.

Reply
Sabine 4 juni 2015 - 19:34

Bedankt! Dat is goed om te horen 🙂

Reply
attie en kees 2 juni 2015 - 12:06

Hoi Sabine wat een mooi verhaal heb je opnieuw op het blog goyvon geschreven.
Gefeliciteerd met je baan in het kankercentrum. Ik had je moeder al gesproken en gehoord dat het bijna zeker was dat het door ging. Maar nu meld je het zelf ook. Heel veel succes gewenst.
liefs Kees en Attie

Reply
Sabine 2 juni 2015 - 19:50

Bedankt! Ook voor de felicitaties! Ergens aan het eind van deze week komt een blog online over mijn nieuwe baan! Liefs!

Reply
Els 2 juni 2015 - 06:05

Ik wist het natuurlijk allemaal al maar het blijft een ontroerend verhaal!
Xxx

Reply
Thomas Pannenkoek 2 juni 2015 - 00:09

Een leven als een roman – hoe heerlijk kan dit zijn?

Reply
Sabine 2 juni 2015 - 19:49

😀 Best heel fijn ja! Maar er zijn ook wel eens moeilijke momenten 🙂

Reply
Morgaine 2 juni 2015 - 00:09

Echt wederom heel mooi vertelt en geschreven, en laat ik nou net toevallig van de week, ook al volg ik je toch alweer een tijdje, nu net die vraag in mijn hoofd hebben gehad, ‘hoe hebben zij elkaar nu eigenlijk ontmoet? zij daarheen geweest of hij hierheen.’ hahahaha

Superleuk om dat gastbloggen een keer te doen, heb het ook net mogen doen, en dat 5 zondagen op rij 😉
X

Reply
Sabine 2 juni 2015 - 19:48

Haha leuk zeg! En bedankt! 🙂 Waar heb jij een gastblog geschreven dan? Heb ik dat helemaal gemist?

Reply
Morgaine 3 juni 2015 - 00:04

hahaha, nee dat heb ik nog niet gepromoot hier, of ergens eentje, in de linken tag, sharing is caring, verder nog niet 😉

Reply
Marion 1 juni 2015 - 23:28

Mooi! Ik schreef het bij Yvon al: Voor mij leuk om even het verhaal in een notendop te lezen hoe het begonnen is. Ik volg je nog niet zo lang en heb niet alles teruggelezen natuurlijk. Je schrijven blijft een kunst op zich. Het leest zo heerlijk weg! Mijn complimenten.

Reply
Sabine 2 juni 2015 - 19:47

Heel erg bedankt! 🙂 Heel lief!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!