Home Het dagelijkse leven Terugblik op maart 2016
Terugblik maart 2016

Terugblik op maart 2016

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Een gloednieuwe rubriek: ‘Terugblik op…’! Naast wat ik hier post ben ik met van alles en nog wat bezig, wat ik graag met jou wil delen. Dus vanaf nu komt er elke maand een terugblik online, waarin je kunt lezen wat ik uitspook in het dagelijkse leven en op mijn werk, en over de ontwikkelingen op mijn blog. Veel leesplezier!

 

Wat hield mij bezig in maart 2016?

Trouwlocatie

Ook al gaan we pas over meer dan een jaar trouwen, toch zijn we al bezig met de locatie. We hadden al besloten, totdat er extra kosten bij bleken te komen en de communicatie niet goed verliep. Het voelde niet goed meer. Heel jammer. Dus hebben we na de hele maand zoeken nog steeds niet helemaal duidelijk waar we gaan trouwen. Ook best moeilijk uitzoeken vanaf de andere kant van de oceaan.

Op zoek naar een jurk

Over trouwen gesproken: aankomende juli heb ik een bruiloft in Cartagena waarvoor ik op zoek ben naar een jurk. En dat is in dit geval niet zo makkelijk. Er worden namelijk eisen gesteld aan de kleding van de gasten. Zelfs voor de heren, die een speciaal wit pak moeten aanschaffen. De dames moeten in gala, en de lange jurk mag niet lichtgekleurd zijn. Ik ben al in verschillende winkels wezen kijken, maar het is nergens zoals ik het wil. Dus ik denk erover om de stof te gaan kopen en de jurk te laten maken. Dat is heel normaal hier, goedkoper en heb ik er meteen een leuke ervaring bij. Ik denk aan een jurk in het blauw of donkerpaars. Onderstaande jurk vind ik ook erg leuk. Deze komt bij Steps vandaan en droeg ik in Nederland tijdens de bruiloft van een goede vriendin.

 

Aanvullende zorgverzekering

Ik heb besloten dat ik een aanvullende zorgverzekering wil. Voelt toch wat veiliger. Dus gebeld naar mijn verzekeraar en binnenkort krijg ik een huisbezoek waar ik word gescreend. Nu maar hopen dat ze me gaan goedkeuren. In ieder geval levert het een interessant verhaal op over hoe de zorg in Colombia in elkaar zit. Wordt vervolgd!

Semana Santa: een week vrij

De week van 21 maart was het Semana Santa in Colombia. Officiële feestdagen op maandag, donderdag en vrijdag, terwijl het op jouw Tweede Paasdag hier gewoon een werkdag was. Tijdens deze week heb ik onder andere één hele dag met mijn liefste in mijn favoriete Botanische Tuin doorgebracht. Zo fijn!

 

Op het werk

Een Nederlander minder

Eind februari vertrok mijn collega Esther uit het Nationaal Kanker Instituut waar ik werk. Omdat ik in New York was kon ik helaas niet bij haar afscheid zijn en was ze er dus plotseling in maart niet meer. Ze was een geweldig afdelingshoofd en een zeer geliefde collega en ze wordt dus ook door al mijn collega’s en mijzelf enorm gemist. En dat niet alleen: het aantal natuurlijke blondjes in het instituut is nu ook in één klap gehalveerd tot één.

Groot project: het sterfgevallenonderzoek

Ondertussen hebben we keihard gewerkt aan een zeer interessant onderzoeksvoorstel dat we afgelopen maand hebben ingediend. We willen namelijk het sterfgevallenonderzoek, dat ook elke 5 jaar in Nederland wordt uitgevoerd, hier gaan starten. Een gigantisch project waar we prachtige resultaten uit kunnen halen! Klik hier als je meer wilt weten over dit project.

 

Contract?

Net als vele anderen in het instituut werk ook ik voor een uitzendbureau. Afgelopen maand kwam onze baas ons hoogstpersoonlijk een brief geven waarin staat dat het contract met het instituut vanaf 1 mei wordt stopgezet. Waarna we allemaal zonder uitzendbureau en dus zonder werk zitten. Men zegt dat er voor die tijd een nieuw bureau wordt gecontracteerd, zodat we dus vanaf 1 mei gewoon weer vrolijk door kunnen werken. Bij dit soort uitspraken in Colombia heb ik altijd grote twijfels. Dus: eerst zien, dan geloven!

Blog-ontwikkelingen

Een nieuwe lay-out

Ik heb een nieuwe lay-out! Al een week trouwens. Ik vond die andere heel mooi, maar er zaten té veel dingen in die niet goed werkten. Als dan ook de helpdesk niet antwoordt dan ben ik er klaar mee. Nu wilde ik niet een compleet andere lay-out dus zocht ik een thema die aan mijn wensen voldoet én lijkt op de oude, zodat de lezer zo min mogelijk last heeft van deze verandering. Met css-codes heb ik het thema helemaal naar mijn eigen stijl aangepast. Ik ben er erg tevreden mee! Heb jij iets gemerkt van deze lay-out-wissel?

 

Het best gelezen artikel van maart 2016

Ik publiceerde deze maand 9 artikelen, waarvan het artikel ‘Een kijkje in mijn leven als blogger: de Bloggers Be Like TAG‘ het best werd gelezen. Ik zou graag iets meer willen publiceren. Dus ik ga voor de 12 artikelen in april!

Wat ga ik doen in april?

  • Mijn verjaardag vieren!
  • Er ontbreekt nog een logo op mijn site, daar ga ik mee aan de slag.
  • Naar de stoffenwinkel om een mooie stof uit te zoeken voor mijn jurk.
  • Komende week heb ik weer een evaluatie op de sportschool. Gezien de laatste keer ben ik erg benieuwd naar wat ze deze keer voor mij in petto heeft.
  • Naar de film op zondagochtend is bijzonder goedkoop (nog geen €2,-), dus morgen gaan we naar My Big Fat Greek Wedding 2. Ik ben benieuwd!

In Nederland is de lente aangebroken, terwijl Colombia aan het begin staat van het regenseizoen. Ik ben blij dat het na zo een lange tijd van droogte eindelijk weer regent. Een fijne zondag!


Lees meer!

88 reacties

Marcella 11 april 2016 - 06:26

Leuk om nog even te lezen, ik loop wat achter 😉 Lijkt me bijzonder, je trouwjurk laten maken! Moet ik dan aan een zelfde soort jurk denken als in Nederland gebruikelijk is, of wordt het echt totaal anders? In welk land trouwen jullie eigenlijk? Ik moet echt weer vaker bij je komen lezen hoor!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 11 april 2016 - 13:19

Thnx! 🙂 Ik weet het allemaal nog niet precies van de jurk. Er zijn hier heel veel keuzes. Volgens mij is het vergelijkbaar met Nederland, sowieso als ik het zelf laat maken. Ik weet trouwens nog niet of ik mijn trouwjurk ga laten maken hoor, hangt er vanaf wat er te koop is haha. We trouwen in Nederland, pas over meer dan een jaar.

Reply
Ester 10 april 2016 - 03:59

Leuk om te lezen Sabine, fijne rubriek! Ik ben benieuwd hoe het afloopt met je contract, is het niet mogelijk om jou direct aan te nemen zonder tussenkomst van het uitzendbureau?

Reply
Florentine 9 april 2016 - 15:20

Leuk om te lezen! Wat grappig dat er in Colombia net als in Spanje Semana Santa is. 🙂
Ben trouwens heel erg benieuwd waar jullie gaan trouwen uiteindelijk, zo leuk dát jullie gaan trouwen ook..! Veel liefs, XX

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 april 2016 - 16:03

Haha ja er komt veel overeen met Spanje denk ik, zelfs de mentaliteit waarschijnlijk 😀 Er komt snel een blog over de locatie, al ga ik daar nog niets echt in verklappen helaas hahahaha. Liefs xx

Reply
Roos 5 april 2016 - 14:17

Leuk zo’n terugblik! En dat jurkje is ook erg leuk, jammer dat je die niet aan mag! Ben ook wel benieuwd naar dat zorgstelsel. Als wij een aanvullende verzekering willen, klikken we dat online aan en *bam* het is gefixed. Een screening klinkt dus best raar.
Overigens kom ik nog steeds nergens met CSS. Wilde een extra menu inbouwen, maar snap het gewoon echt niet. Werk je met een childtheme of in je hoofdthema? Alleen dat al is voor mij cryptotaal. Klik, drag, and drop, dat is voor mij ideaal, haha. 😛

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 april 2016 - 18:09

Ja zo jammer! Ik ben wel benieuwd hoe het met de verzekering zal gaan. Ben ook nog steeds niet gebeld voor een afspraak dus dit gaat alweer lekker op z’n Colombiaans 😉 Ja css is soms ook lastig. En je kunt er niet alles me maken hoor. Kijk eens in je style.css. zoek daar naar een menu bijvoorbeeld en dat verander je dan in de customer css. Dat childtheme ben ik ook nog niet uit… moet ik echt eens voor gaan zitten Haha.

Reply
Esther 7 april 2016 - 07:32

Hoi, ik heb nooit een afspraak gehad maar was gewoon meteen verzekerd na het invullen van een korte vragenlijst. Het kan dus alle kanten op!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 7 april 2016 - 10:07

Oh dat is veel makkelijker!! Ik ben nog steeds niet gebeld voor die afspraak trouwens, dus ga maar weer eens bellen naar Sura…

Reply
Els 5 april 2016 - 02:43

Met weemoed kijk ik terug naar de foto’s van de botanische tuin!
De foto van het bankje is erg leuk en ik vraag mij af waarom Jimmy zo smakelijk zit te lachen. Een leuke foto van hem! Met de jurk en de trouwlocatie komt het vast goed!
Xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 5 april 2016 - 07:04

Ja mooi he! Deze zijn allemaal nieuw, hebben we vorige week geschoten. Het binnenverblijf zijn ze aan het verbouwen, er komt ook een heel nieuw verblijf ofzo. Maar de bloemen en alles waren weer prachtig van kleur! Die bankjes had ik nooit eerder gezien, net als dat uitzichtspunt, zelfs ik ontdek nog nieuwe dingen. Jimmy is even aan het bellen en moet lachen hahaha. xx

Reply
Michelle 5 april 2016 - 01:33

Grappig om te lezen dat het bij jullie gaat regenen en dat je er blij mee bent hihi. Ik kan onderhand geen regen meer zien ^^ wat leuk dat je zelf een jurk wilt laten maken, ben erg benieuwd.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 5 april 2016 - 07:02

Haha ja daar is ook alle reden toe hoor: de laatste jaren zijn er heel veel kinderen gestorven hier door de grote droogte. En ook wij zaten bijna zonder elektriciteit en water. Vandaar 😀 Bij jou kan ik me goed voorstellen dat je blij bent met de zon 😉

Reply
Wanda 4 april 2016 - 12:54

Leuk om je terugblik te lezen! Grappig dat jij nu blij bent dat het eindelijk regent en dat wij blij zijn dat de lente is aangebroken met hopelijk vele mooie zonnige dagen! Spanning en onzekerheid dus wat je contract/werk betreft. Hopelijk weet de bureaucratie je in dit geval positief te verrassen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 20:50

Dankjewel! Haha ja die regen is best fijn. Over een paar maanden piep ik wel anders denk ik hoor 😛 Haha en ja die laatste zin is heel grappig! Dat hoop ik ook! 😀

Reply
Hugo Van Bossuyt 4 april 2016 - 12:42

oei, ik hoop maar dat je in mei toch nog een contract hebt, Sabine!
Dat jurkje ziet er heel mooi uit.
De layoutwissel is me niet direct opgevallen, Sabine. Maar ik mis nu wel de navigatie tussen de logjes…

Reply
Hugo Van Bossuyt 4 april 2016 - 12:43

oei, ik merk nu dat ik over die navigatie heb gekeken (die er wél is)… 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 20:50

Ja dat hoop ik ook! Dat was ook de bedoeling, dat het niet zou opvallen. Volgens mij is het ook niemand opgevallen. Je hebt de navigatie inmiddels al gevonden zie ik 😉

Reply
Mellisa - Grenzeloosreizen 4 april 2016 - 12:11

Leuk om te lezen! Wel spannend van je werk zeg, lijkt me wel ontzettend interessant onderzoek wat je op wil starten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 20:48

Dankjewel! Ja is even spannend, ben heel benieuwd hoe lang het gaat duren voordat er een nieuw uitzendbureau is 😉

Reply
wilma 4 april 2016 - 09:17

Dat klinkt niet van je contract. Maar als ik goed begrijp zijn regels net als het weer: wisselvallig.
Mss kun je eerst een jurklaten maken van een goedkopere stof en als dat goed uitvalt een van duurdere stof. Je kunt dan ook kijken of je het patroon lijkt of niet. Spannend hoor!
Vervelend dat je blonde collega weg is, maar je redt het wel!!
O die verzekeingen is hier ook wat hoor. Per povincie zit er al een hoop verschil in, zeker wat geld betreft. Heb je al bijna een extra pilletje voor nodig. Gelukkig hadden ze wss een fout gemaak, dus krijgen we geld terug. Ook weer fijn na het gereis.
groet, ook aan Jimmy and enjoy the rain!
Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 10:25

Haha ja precies! Dat kan inderdaad ook! Ik ga eerst eens bij de stoffenwinkel kijken, wat ze allemaal hebben. En een goede foto zoeken van wat ik precies wil.
Ja jij zal ook wel heel andere ervaringen hebben met de verzekering! 😉 Wordt het nu lente bij jullie?

Reply
wilma 4 april 2016 - 10:26

het moet hier rond de twintig graden worden!! I LOVE IT!!!
groet, WIlma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 10:33

😀 Enjoy!!! xx

Reply
DisneyChicks.nl 4 april 2016 - 09:12

Leuk overzicht! We vinden je Steps jurkje fantastisch! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:14

Bedankt! Ik vind dat jurkje ook geweldig! Helaas kan ik m niet aan op deze bruiloft, want het is geen gala…

Reply
Lonneke 4 april 2016 - 08:44

Lijkt me erg spannend van je contract. Hopelijk komt dat goed en weet je dat ook snel.
Bijzonder van je aanvullende verzekering. Krijg je een medische keuring?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:03

Ja dat hoop ik ook! Ben benieuwd 🙂
Ik weet niet precies hoe het zal gaan met de verzekering. Er komt iemand thuis, ik denk om allerlei vragen te stellen. Of ik echt een keuring krijg weet ik niet… ik denk het niet. Maar ben niet zeker haha

Reply
Lonneke 4 april 2016 - 09:04

Je merkt het vanzelf haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:05

Precies! Eigenlijk best spannend…

Reply
Lizette 4 april 2016 - 06:09

Wat spannend van je contract. Hopelijk krijg je er toch op kortere termijn wat meer duidelijkheid over. Wat een mooie jurk is dat zeg, die je op de bruiloft gaat dragen. Staat je vast mooi! En misschien extra leuk om nu een bruiloft mee te maken, kijk je dan toch met andere ogen naar als je zelf ook plannen aan het maken bent. En die locatie… komt ook goed! Je hebt gelukkig nog even de tijd! Wat zijn je foto’s weer mooi van de botanische tuin! Niets te merken van het regenseizoen met die knal kleuren!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:00

Dat hoop ik ook! Deze jurk ga ik niet dragen, maar heb ik gedragen op een andere bruiloft. Ik heb nog geen jurk, het moet gala zijn en die is niet gala helaas. Deze bruiloft wordt trouwens gigantisch over the top haha. Niet onze stijl. Wel leuk om mee te maken. De locatie is er bijna… 😀
Nee de dag op de botanische tuin was en supermooie dag! 😀 Hele dag warm en zon. Vandaag regent het weer alleen maar. Zit zelfs met mijn sokken op mijn werk omdat mijn schoenen door de vele plassen op straat helemaal nat zijn…

Reply
Esther 4 april 2016 - 09:09

Hoi wat een ellende he die enorme plassen. Je staat gewoon tot halverwege je kuiten in de plas. Lekker voor je schoenen, die jij en ik hier ook al niet makkelijk kunnen vinden. Zit te denken om rubber laarzen te kopen en schoenen in tas mee te nemen. Weet jij waar je rubber laarzen (maat 42) kan vinden hier in deze miljoenenstad? Voor kinderen weet ik het wel, maar voor de volwassenen????

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:12

Goed idee! Maar inderdaad waar koop je die… mijn schoenen zijn zo nat geworden dat ik ze uit heb gedaan en met mijn sokken hier op kantoor zit hahaha

Reply
denise 4 april 2016 - 03:04

Sabine, wat leuk dat je over een jaar gaat trouwen! En super dat je dat proces mag meemaken van het uitzoeken van een jurk en een locatie etc.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:57

Dankjewel! Ja alles van een afstandje, behalve de jurk natuurlijk, maar niet minder leuk! 😀

Reply
Jaixy 4 april 2016 - 02:17

Dat van je baan is echt minder zeg!! En ook wel weer heel erg spannend! Ik duim voor je dat het goed komt.
Wat mooi de foto’s van je tuinen!! Geweldig!

Succes met het zoeken van een goede locatie voor jullie huwelijk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:57

Dankjewel! Het komt vast goed, de vraag is wanneer… hopelijk zit ik niet twee maanden thuis straks. Ja die tuinen zijn prachtig! Als we hier zouden trouwen zou dat onze locatie zijn haha 😀

Reply
Nesrin 3 april 2016 - 15:28

Heerlijk zulke blogposts! Ik wil meteen op alles reageren maar dan ben ik aan het bloggen op jouw blog 🙂 Ik hoop dat jullie een mooie trouwlocatie zullen vinden en dat je de jurk uit je dromen zult dragen op de grote dag.

Mooie foto’s in de botanisch tuin daar. Prachtig.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:52

Hahaha dankjewel! Ik hoop dat allemaal ook 🙂 Er komt zeker een update over als alles gelukt is. De tuinen hier zijn echt mooi, heb nooit ergens anders een zulke mooie en grote botanische tuin gezien!

Reply
Faabs 3 april 2016 - 11:50

Ik hou van zulke blogposts en je hebt het orgineel ingevuld! Leuk ! Ik kijk uit naar de volgende maand 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:51

Dankjewel! Leuk om te lezen 😀

Reply
Yvonne 3 april 2016 - 10:32

Leuk om te lezen, zo kom ik wat meer over je te weten, wist nog niet dat jullie volgend jaar gaan trouwen. Spannend zeg. En dan nog een bruiloft binnenkort. Succes met het uitzoeken van stof en het laten maken van de jurk, benieuwd naar het resultaat, leuk dat je het op die manier helemaal zelf kunt bepalen hoe het eruit gaat zien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:51

Dankjewel! Ja twee bruiloften in een jaar, allebei binnen dezelfde familie ook nog 😉 Ik ben ook benieuwd hoe het zal gaan met de jurk. Vind het erg moeilijk te bepalen wat ik wil en of het dan wel staat. Ik kan het immers niet passen van tevoren.

Reply
Esther 4 april 2016 - 09:10

Tuurlijk kan je wel passen! Dat is dan weer het voordeel van Colombia, passen en indien nodig eindeloos vermaken horen tot de mogelijkheden!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 09:12

Oh dat is leuk om te weten! Ik ga hopelijk komend weekend de stof uitzoeken 😀

Reply
Esther 4 april 2016 - 09:54

Heb je al een kleermaker? Want die kan, afhankelijk van je model, zeggen hoeveel meter je nodig hebt…..Leuk hoor! Spannende fase weer!

Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 10:23

Ik weet al ongeveer waar ik de stof ga kopen. Yolanda kent iemand die thuis komt en alles, dus die kan me helpen. Goed idee om eerste te weten wat ik nodig heb. Moet eerst nog even een goede foto zoeken van een jurk…

Esther 3 april 2016 - 09:29

Mis het ook hoor, een leuke Nederlandse collega op t werk, maar we kunnen (en gaan) in elk geval regelmatig lunchen én ons gezamelijke projectvoorstel uitvoeren toch? Leuk, die terugblik en balen van die lokatie, je was er zó enthousiast over! Tot in elk geval op je verjaardagslunch, enne…zit je nieuwe afdelingshoofd maar flink achter de broek voor die contracten. Anders is de afdeling in mei opeens gehalveerd….dat is voor jou, maar ook voor hem niet leuk hahahaha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:46

Jazeker! We zijn zeker niet van elkaar af hahaha 😛 Ja balen, maar inmiddels hebben we iets anders bedacht en zijn ook daar enthousiast over. Nu maar hopen dat daar niet ook weer veranderingen komen… Zo zie je maar weer dat het ook in NL niet altijd alles is 🙂 Morgen is er vergadering hier, ben benieuwd wat er over de contracten gaat worden gezegd..

Reply
Jessica 3 april 2016 - 07:28

Leuk om even terug te blikken iedere maand 🙂 Niet iedereen is er fan van, maar ik wel! Pfoeh al die trouwperikelen. Ik hoor van steeds meer mensen om me heen dat al 1 jaar van tevoren hun favoriete restaurant/kerk/partyplace is volgeboekt.. O.o Maar het gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:44

Ja vind ik ook altijd leuk om te lezen! Je hebt me goed geïnspireerd 😀 Ja dat gaat echt snel met die locatie, en wij trouwen ook echt op een populaire dag denk ik hahaha

Reply
Jessica 4 april 2016 - 17:00

Hihi leuk om te horen 🙂 Wel lastig zeker om veel dingen vanuit Colombia te moeten regelen en uitzoeken en zo? Als er ergens in Nederland een bruidstaart getest moet worden wil ik dat de komende tijd ook wel voor je doen hoor haha! ;p

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 20:53

Haha dankjewel! De bruidstaart gaat gemaakt worden door mijn schoonzusje, dus dat komt iig helemaal goed 😀

Reply
Carla van Vliet 3 april 2016 - 07:06

Heel veel succes met de jurk en vooral de baan!!! Mooie foto’s weer! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:42

Dankjewel! Ja ik houd echt van de botanische tuin!

Reply
Inge 3 april 2016 - 06:40

Ik heb je verloving volgens mij helemaal gemist, maar GEFELICITEERD! Wat leuk zeg! En wat een bewogen maar leuke maand heb je gehad. Mijn leven voelt dan altijd über saai, haha! Het begint hier langzaam aan weer lekker en zonnig te worden, iedereen fleurt (gelukkig) weer op! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:41

Haha dankjewel!! Nou hier is het ook niet heel spannend ofzo hoor, ik beschrijf alleen maar de dingen die interessant genoeg zijn om te vertellen 😛 Geniet lekker van de lente meid!

Reply
Debby 3 april 2016 - 06:29

Klinkt als een veelbewogen maand chick! Hihi, enjoy the rain trouwens 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:40

Ja dat was het 🙂 Het regent vandaag al de hele dag… maar stiekem vind ik het best leuk. Waarschijnlijk vind ik het over een paar maanden niet meer leuk haha 😛

Reply
Prinses 3 april 2016 - 06:08

Wat een prachtige jurk op je foto! Leuk rubriekje, ik blijf lezen :).

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 april 2016 - 11:14

Dankjewel 😀 Jammer dat ik m nu niet aan mag. Leuk dat je blijft lezen! 🙂

Reply
Zo simpel is dan geluk 3 april 2016 - 05:13

Heerlijk om te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt. Het project op je werk klinkt erg interessant. Ik hoop trouwens dat het geen gedoe op gaat leveren en je daar gewoon kan blijven werken!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:33

Dankjewel! Leuk dat je het leuk vindt 😀 Ik hoop ook dat ik kan blijven werken, als het goed is wel. Maar misschien zitten we wel een maandje thuis ofzo. Hoop dat er snel duidelijkheid komt!

Reply
Patricia 3 april 2016 - 04:54

Leuk! Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar je jurk. Ik vind de beide kleuren erg leuk. Ik wacht met smart af.. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:29

Dankjewel! Ik ga er zeker een foto van plaatsen. Ben ook benieuwd wat het gaat worden!

Reply
Jennifer 3 april 2016 - 04:51

Leuk deze rubriek joh! Ben altijd wel een beetje jaloers dat jij echt live uit Colombia kan bloggen over je leven haha, moet fantastisch voelen!

Jij ook een fijne zondag 🙂

Reply
Patricia 3 april 2016 - 04:57

Dit gevoel deel ik ook met je. Ik vind het ook fantastisch

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:31

Dankjewel 😀

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:29

Dankjewel! Jouw dag komt ook hoor: live uit Ghana 😀 Als er internet is tenminste 😉

Reply
Morgaine 3 april 2016 - 04:42

De trouwlocatie, mag ik een suggestie doen? Doe het in Almere, hahahahaha 😉

Dat jurkje is mooi, misschien nog te licht voor wat men graag ziet? Ben benieuwd wat je gaat laten maken 😀

De film voor 2 euro, moeten ze hier ook doen, volgens mij verdienen ze dan goudgeld! Maar dat zeg ik altijd al, hoe goedkoper, hoe meer mensen,d us meer verdienen…

Dat was een drukke maand, ik heb ook weer genoten van die prachtige foto’s, die vogel, prachtig!

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:28

Haha thnx voor de tip! De locatie is bijna geregeld, hebben er gister nog actief over gesproken en gezocht. Niet in Almere. Waar wel ga ik niet zeggen 😛
Ik weet niet of het jurkje te licht is, maar het is geen gala… dus het mag niet haha. Helaas, was wel makkelijk geweest.
De film was superleuk trouwens! En ja helemaal met je eens: maak het iets goedkoper en er komen veel meer mensen. Is met uiteten gaan ook trouwens. Doen ze goed hier.
Bedankt weer voor je leuke bericht. De Botanische tuin is ook wel ideaal om met de camera te spelen 😀 x

Reply
Morgaine 7 april 2016 - 04:44

je hebt vast en zeker een hele mooie locatie gevonden 😉 En almere, nee doe maar niet, hahahaha 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 7 april 2016 - 10:06

Hahaha ja we hebben een locatie gevonden 🙂 Maar is nog niet bevestigd allemaal. Zodra het rond is komt er een blog over. Niet dat ik daar iets in prijs ga geven 😛

Reply
Miriam 3 april 2016 - 04:29

Blij zijn dat het regent, dat ben ik nou echt nooiiiiittt 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:26

Hahaha ik kan daar echt best van genieten. Romantisch samen onder de paraplu… hand in hand rennen door grote plassen.. 😛

Reply
Marion 3 april 2016 - 03:56

Dus als het goed is zit je nu …. oh nee, andere tijdzone! Ik wou zeggen, zit je nu bij de film, maar dat klopt niet. Jeetje, wat spannend wat betreft je werk. Ik hoop dat het in orde komt voor je. Veel plezier bij de film straks!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:24

Haha ja het was al avond bij jou toen wij gister naar de film gingen 😛 Was erg leuk trouwens die film! 🙂 Ja ik hoop ook dat alles goed komt met het contract. Iedereen zegt van wel 😉

Reply
Elaintje 3 april 2016 - 03:14

Blijft bijzonder in het buitenland hoe dingen plotseling kunnen veranderen. Voordeel is ook altijd dat dat soort dingen net zo plotseling weer teruggedraaid kunnen worden. Mooie foto’s van die botanische tuin.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:22

Haha ja klopt helemaal! Bedankt ook, de tuinen zijn ook waanzinnig mooi! En ideaal om met de camera te spelen 😀

Reply
Natasja 3 april 2016 - 02:30

Ik hoop dat het hier wat zonniger en droger word ik wil weleens genieten van de lente. Spannend ook voor jou met je werk, ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Ik vind het stepsjurkje echt leuk!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:21

Oh maar die lente komt wel! Hier komt de regen met bakken uit de lucht en dat duurt nog wel heel lang voordat dat weer over is 😉 Steps heeft altijd superleuke dingen! Jammer dat ze dat hier niet hebben. Ik hoop ook dat het snel duidelijk wordt van het contract.

Reply
Margo 3 april 2016 - 02:18

Leuk, kort en bondig geschreven! Erg benieuwd naar de ontwikkelingen van de jurk voor het feest!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:20

Dankjewel! Ik ben ook erg benieuwd waar ik uiteindelijk mee ga thuiskomen 😀

Reply
Falderie 3 april 2016 - 00:56

Ik ben blij dat ons regenseizoen bijna voorbij is. Dat de lente maar gauw komt!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:20

Ja dat kan ik me voorstellen! Hier komt het met bakken uit de lucht 😉

Reply
Thomas Pannenkoek 3 april 2016 - 00:41

Ik zie meer en meer terugblikken in blogland. Denkt men dat ik dement word en anders de gebeurtenissen zou vergeten? Eigenlijk zou er een quiz moeten van worden gemaakt :).
Nog een jaar voor je huwelijk? Vliegt voorbij, die tijd. Groot gelijk dat je er nu al werk van maakt.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 april 2016 - 08:19

Haha volgens mij weet je juist meer dan ik: alle informatie in deze post is spiksplinternieuw! Zou wel knap zijn als je die quiz zou kunnen maken 😉

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!