Home Het dagelijkse leven Terugblik op mei 2017: het H&M verhaal, afgevallen, going vegan, bowlen, visitekaartjes en meer leuks!
Jurkje H&M

Terugblik op mei 2017: het H&M verhaal, afgevallen, going vegan, bowlen, visitekaartjes en meer leuks!

door Sabine
Languages / Talen:
 

De maand is weer voorbij gevlogen en dus tijd voor de terugblik op mei. Zoals gewoonlijk neem ik je hierin mee in mijn dagelijkse leven en vertel ik van alles dat niet op mijn blog is verschenen. Zo vind je hierin een leuke foto van mij tijden de opnamen voor Narcos, ontdek je hoe we tegenwoordig Moederdag vieren en of ik mijn streefgewicht heb gehaald voor de bruiloft en bekijk mijn eerste visitekaartjes. En natuurlijk nog veel meer leuks! Mis het niet!

Trouwjurk passen en afvallen: heb ik mijn doel behaald?

Laat ik met het begin van de maand beginnen: mijn trouwjurk passen om te laten aanpassen! Aan het begin van dit jaar was één van mijn doelen om af te vallen zodat ik weer op mijn oude gewicht zou komen én mijn trouwjurk nog mooier zou staan. Nu is natuurlijk de vraag: is dat gelukt? Ja! Helemaal zelfs. Maar liefst 5 kilo is eraf in 5 maanden. Precies zoals ik wilde. Inmiddels ben ik alweer een maandje stabiel in gewicht. Mijn trouwjurk zat opeens zoveel mooier dan toen ik deze kocht, echt wat was ik blij! Toevallig ga ik vandaag op 1 juni weer naar de mevrouw toe om de jurk na aanpassingen opnieuw te passen. Ben benieuwd!

Foto trouwjurk (willekeurig!) via Shutterstock

 

Going vegan

Opeens ging er bij ons beiden een knop om: het werd tijd om van vegetarisch naar veganistisch te gaan. Niet heel lastig, want al sinds ongeveer een jaar hebben we geen kaas, melk en yoghurt meer in huis, alleen eieren. Ik had verwacht dat de eieren het moeilijkste zouden zijn om te laten staan, maar ik heb ze nog geen moment gemist. Ik kook tegenwoordig meer en neem ook elke dag lunch mee naar mijn werk. De lekkerste vegan recepten zijn deze maand op tafel gekomen, waaronder deze (zonder brood en sausje, maar met rijst), deze en deze. Helaas missen er wat ingrediënten in Colombia of ze zijn er wel maar peperduur, zoals agave siroop. Maar vooralsnog gaat het heel goed en vind ik het ook erg leuk om meer creatief met eten om te gaan. Ik voel me goed en was afgelopen maand vol van energie!

Vegan salade bij Crepes & Waffles met Limonada de Coco

 

Op de set bij Narcos: de foto!

Je hebt het misschien al gelezen: ik werkte deze maand een dagje als figurant op de set bij Narcos! Een heel toffe dag en vooral heel leuk om te zien hoe de opnamen gaan bij zo een grote en succesvolle Netflix-serie. Hoe ik aan die job kwam en hoe het was lees je hier terug! Ik had beloofd een klein tipje van de sluier op te lichten en een foto te laten zien van mij na de make-up, klaar voor de opnames. Dus bij deze! Ik ontmoette daar trouwens meer Nederlanders, waaronder Rodrigo. Misschien ken je hem nog van Spoorloos, de uitzending waarin twee baby’s zijn verwisseld. Niet? Kijk de aflevering hier terug!

 

Op de radio bij Radio 2: fitgirl/plastische chirurgie

Op 14 mei kwam ik live bij Radio 2 in het programma Thank God It’s Sunday, waar ze elke week in een paar minuutjes iets geks of bijzonders ergens in de wereld laten horen. Deze week was ik aan de beurt en wilden ze graag dat ik zou vertellen over fitgirl/plastische chirurgie in Colombia. Het was zeer beknopt en aan de hand van vragen; klik hier als je meer wil weten over plastische chirurgie in Colombia. Hieronder kun je het terugluisteren.

 

 

Wat een verrassing: Nederlandse films en series op Netflix!

Op een dag zat ik nietsvermoedend naar de nieuwste aanwinsten op Netflix te kijken, en toen kwam ik tot mijn grote verbazing maar liefst drie Nederlandse producties tegen! Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza (de film én serie). Ik ging nog wat verder graven en toen vond ik ook nog Zwartboek, Spijt! en Bon Bini Holland. Hoe tof is dat! Gewoon 6 Nederlandse producties. Meteen gaan kijken natuurlijk, want ja hoe vaak maak je dat mee in Colombia op Netflix? Precies. Hopen nu op nóg meer Nederlandse films die de volgende keer worden toegevoegd.

 

Bowlen met vriendinnen

Bowlen in Bogotá met vriendinnen, hoe leuk! Op de Colombiaanse manier: scores met de hand invullen en eerst sokjes aan voordat we in de schoenen mogen. Een mevrouwtje komt langs om eten en drinken te bestellen dat vervolgens ook weer netjes bij je tafeltje wordt afgeleverd. Het eten bleek alleen een béétje te veel voor ons drieën… Ik heb natuurlijk het vlees sowieso niet gegeten, maar die hele berg voor ons alleen? Dat ging ‘m niet worden, dus toen we genoeg hadden hebben we het mevrouwtje gevraagd om de rest in zakjes in te pakken om mee te nemen naar huis. Handig! Je betaalt in Colombia per sessie, hoe lang je daarover doet maakt niet uit. Eén sessie is 10 keer gooien en dan komt er een winnaar uit. Wij hebben twee sessies gedaan (die ik beide keren won, maar dat terzijde) in een uurtje of 2,5. We betaalden per sessie 10.000 pesos per persoon (dat is ongeveer 3,50 euro, niet per baan dus) en 1 euro voor de schoenen. Het was een heel leuk uitje en voor herhaling vatbaar!

 

Moederdag: hoe vieren we dat na mijn emigratie?

Sinds ik in Colombia woon zijn zowel Moeder- als Vaderdag als andere speciale dagen niet meer zo makkelijk om te vieren. Maar ik heb iets bedacht om mijn ouders toch in het zonnetje te zetten. Elke keer ga ik op zoek naar een leuk cadeau en dat laat ik bij ze thuis bezorgen. Zo stelde ik bijvoorbeeld vorig jaar voor Moederdag een leuk Italiaans pakketje samen bij Dille & Kamille. Dit jaar wilde ik graag een leuk pakketje sturen met natuurlijke vegan beauty-producten die niet op dieren zijn getest. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij De Groene Drogist en daar bestelde ik vervolgens onder andere een natuurlijk masker, scrub en een lekker ruikende vegan zeep. Erg leuk om te geven én te krijgen. Waar ik echter steeds tegenaan loop is dat er zo weinig webshops zijn waar je iets kunt laten inpakken en/of laten verzenden in een cadeauverpakking met een kaartje erbij. Ik wil best een paar extra euro’s bijbetalen om het feestelijk te laten bezorgen. Helaas kon dat ook deze keer niet, maar ook in een simpele doos vond mijn moeder het leuk!

 

Het H&M-verhaal

Groot nieuws in Colombia: begin mei is de allereerste H&M in Colombia geopend! Rijen en rijen stonden er voor de winkel en de opening verliep groots. En ik dacht: daar moet ik heen! Dus stapte ik zo’n 2,5 week na de opening in de bus naar Centro Comercial Colina. Dit winkelcentrum kende ik nog niet: wat groot en luxe! Het was vroeg in de ochtend en het hele winkelcentrum was nog leeg. Behalve bij, jawel, de H&M.

 

Ik verbaasde me in de eerste plaats al hoe enorm groot deze winkel is. Sterker nog: nooit in mijn leven heb ik zo een grote H&M gezien. Alles was er super netjes, luxe en ik zag overal medewerkers met stofdoeken alles schoon en netjes te houden. De winkel is zo groot dat er alleen op de damesafdeling al zo’n 16 kassa’s waren, en op de herenafdeling nog meer. En overal stonden rijen mensen te wachten. Ook voor de paskamers dus. Het was er zo druk dat de rij tot diep in de winkel liep en de medewerkers besloten de helft van die rij naar de heren paskamers te sturen. Het viel trouwens ook op dat er hele gezinnen met kinderen binnen waren. Op z’n Colombiaans dus: met de hele familie naar de H&M.

 

Toen ik met mijn hele berg kleding eindelijk aan de beurt was bleken de pashokjes bijzonder mooi te zijn. Er was zelfs airco ín het pashokje. De medewerker kwam ook nog de gordijnen voor me dichtdoen. Ik was helemaal in mijn nopjes. Zodra ik mijn kleding had gepast en uitgezocht ging ik naar de volgende rij: bij de kassa. Je kent vast die zigzag-rijen op het vliegveld? Zo zag het er ook uit bij de H&M, en al die rijen helemaal vol natuurlijk.

Nadat ik na uren eindelijk klaar was en had betaald liep ik met mijn tas de winkel uit en toen kwam de volgende verbazing: het winkelcentrum was nog steeds helemaal leeg, maar bij de H&M stond serieus achter een afzetting een hele rij te wachten om naar binnen te mogen… Ik denk dat we kunnen concluderen dat een H&M openen in Colombia een vrij succesvolle zet was. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

 

Ohja en wat heb ik gekocht? Onder andere het jurkje op de kopfoto en de trui hieronder!

 

Visitekaartjes

Ik dacht: het wordt tijd voor visitekaartjes. Elke keer als ik in een hotel in Colombia ben mis ik die om af te geven. Dus heb ik kaartjes gemaakt en laten drukken. Voor een eerste versie ben ik er erg blij mee!

 

Juni: klaar voor de bruiloft?

En dan is daar opeens juni. Dé maand van onze reis naar Nederland en onze bruiloft. Bijna 8 maanden na ons trouwen geven we elkaar opnieuw het ja-woord. Deze keer mag ik in het wit en zijn we met alle dierbare vrienden en familie om dit te vieren. Zijn we er al klaar voor? Nee, nog niet helemaal. De jurk moet nog in een koffer gedaan worden de dag voor vertrek en überhaupt moeten we alles nog inpakken. Belangrijke documenten worden nog geprint en er zal nog een wegenkaart besteld worden voor onze huwelijksreis. Ik ben best wel nerveus. Mag niks vergeten en dan ook nog een reis van 18 uur naar Nederland. En tegelijkertijd heb ik er ook zoveel zin in! Vlak voor vertrek vind je hier op mijn blog een artikel over de voorbereidingen en emoties die hierbij komen kijken. Het aftellen is nu écht begonnen…

 


Wat was jouw hoogtepunt in de maand mei?


In dit artikel is een affiliatie link gebruikt. Klik hier voor meer informatie.


 

Lees meer!

56 reacties

Ada 22 februari 2018 - 07:28

Stoer! Leuk om te lezen. Ga je volgen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 februari 2018 - 21:52

Dankjewel!

Reply
Daisy || Diyaata 7 juni 2017 - 10:59

Wat een heerlijke blogs zijn dit om te lezen! Zo fijn dat je je helemaal happy voelt in je trouwjurk, dat is zo belangrijk! Dat bowlen is daar toch een stuk goedkoper dan hier 😉 wat leuk dat je ook Nederlandse films kunt kijken op Netflix nu! Dat lijkt me af en toe best fijn, even terug naar je roots.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 juni 2017 - 10:52

Dankjewel, leuk! Ja nog 2 weken dan mag ik officieel in mijn jurk 😀 Kan niet wachten! Die films zijn fantastisch, echt!

Reply
Niels 7 juni 2017 - 07:21

Nooit geweten dat ze aan de andere kant van de wereld zaten te springen om een H & M, dat is voor mij als man niet te begrijpen haha. Leuk interview op de radio! Een mooie periode heb je weer gehad. Ik ben nieuwsgierig naar komende maand en hoe je die gaat beleven.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 juni 2017 - 10:48

Dankjewel! Haha de mannen zijn er volgens mij ook erg blij mee hier 😛 Net als de Zara. Kom je daar wel eens? Is echt een hit onder de mannen hier, Jimmy koopt er ook bijna alles haha.

Reply
Lizette 5 juni 2017 - 02:16

Wat een heerlijke maand weer! Fijn dat je je gewicht hebt behaald en de jurk nog mooier zit. Ben zo benieuwd! Je ziet er in de h&m-etjes al super goed uit! Die sokken in bowlingschoenen vind ik zo’n slecht idee nog niet!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:05

Dankjewel, wat lief! En ja die paar kilo’s schelen echt 😀 Nu hopen dat ik het zo kan houden! Die sokken verbaasde me echt, maar zo fijn toch? Veel hygiënischer.

Reply
carolien 4 juni 2017 - 11:48

Wat ben je weer lekker actief! Goed dat je vegan bent geworden en dan ook nog afgevallen (of heeft het een met het ander te maken, haha) En nu op naar Nederland voor de bruiloft. Heel veel plezier en geluk gewenst!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:07

Dankjewel! Was inderdaad een fijn actief maandje haha 😀 Ik denk dat het vegan en afvallen wel iets met elkaar te maken heeft. Ik at nog alleen eieren, maar best wel veel. Dat heeft wel geholpen. Maar vooral ben ik veel meer gaan bewegen en minder en gezonder gaan eten. Ik heb in november en december een beetje te veel genoten van het heerlijke eten hier met familie en een vriendin die op bezoek was haha 😛

Reply
Jessica 4 juni 2017 - 08:38

Wat fijn dat de jurk nu zo mooi zit! Niet nog meer afvallen hè, anders blijft er straks niks meer over ;p Ik ben nu nóg nieuwsgieriger naar het nieuwe seizoen van Narcos hihi 🙂 De visitekaartjes zijn trouwens onwijs leuk geworden. Succes nog ffkes met de voorbereidingen van de bruiloft 😀

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:09

Haha ik probeer echt heel hard op gewicht te blijven haha 😛 Best lastig. Ik ging 1 juni in mijn jurk en die is echt precies op mijn lichaam aangepast, dus aankomen kan ook niet 😛 Dankjewel voor je leuke reactie!

Reply
Co | Op reis met Co 4 juni 2017 - 00:46

Wat een fijne maand met een hoop afwisseling! Supergrappig ook van die H&M, blijkt maar weer hoe populair die keten is. Heel veel plezier met de laatste voorbereidingen voor jullie huwelijk, het gaat sowieso een topdag worden 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:04

Dankjewel, wat lief! Ja echt grappig die Colombianen in de H&M haha 😀 Ik ben er ook wel erg blij mee!

Reply
Shamira | Kompas 24 3 juni 2017 - 23:26

Wat grappig dat die H&M zo’n ding is, maar het is dan ook een oh zo fijne winkel! Mijn hoogtepunt van de maand mei is denk ik de trip met onze eigen gekochte 4×4 op Fraser Island. Scheuren over het strand dat gebruikt wordt al snelweg is toch wel heel gaaf 🙂 Veel plezier in Nederland en met jullie bruiloft! Maak er een top dag van!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:01

Dankjewel! En wat tof Fraser Island! Lijkt me echt gaaf rijden over het strand 😀

Reply
Paul 3 juni 2017 - 10:02

Geniet van het feesr in Nederland, Sabine! Ik wens jullie heel veel plezier toe.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 14:00

Dankjewel Paul, wat lief!

Reply
Michelle 3 juni 2017 - 08:39

Wat grappig van de H&M! En ik ben ontzettend benieuwd naar je jurk! Juni zal vast een hele mooie maand worden, enjoy!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 13:59

Haha ja leuk he! 😀 Ik kan ook niet wachten tot dé dag, wil zo graag in mijn jurk! 😀

Reply
Saskia 2 juni 2017 - 14:41

wat een prachtig mooie foto’s in dit artikel! Ik heb er echt van genoten. Super toffe aankoopjes ook bij de H&M. Hoogtepunt? Naar de nieuwe Pirates film, het boeken van onze mini vakantie naar Centerparcs en het bestellen/aanschaffen van onze nieuwe bank en tuin attribute.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 13:58

Dankjewel, wat lief! Ohh ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe Pirates! Hier is ie ook uitgekomen maar heb nog geen tijd gehad om naar de bios te gaan. Was de film goed?

Reply
Roos 1 juni 2017 - 15:12

Je header-foto is ontzettend mooi, sta je leuk op. 🙂 Lekker maandje heb je zo gehad! Maar die drukte, damn. Ik mijd drukke winkels meestal, hahaha. Inderdaad wel een goede zet van H&M. 😛

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juni 2017 - 13:57

Dankjewel! 🙂 Ik houd ook niet van die drukte normaal gesproken, maarja H&M in Colombia… haha dat is wel even bijzonder 😛

Reply
Wanda 1 juni 2017 - 14:26

Grappig joh, dat er nu pas een H&M bij jullie is geopend! Volgens mij is de grote hype van die winkel hier er wel weer af. Vooral nu de Primark zowat overal zit. Zelf koop ik hooguit wat basic shirtjes bij de H&M. Fijn dat het is gelukt om 5 kilo kwijt te raken! Ik blijf helaas schommelen op -3…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:35

Haha ja een beetje laat he? 😛 De Primark is hier ook niet en ik ken de winkel eigenlijk ook niet goed, heb er nooit iets gekocht. In Nederland was ik nooit mega fan van de H&M, maar zeker met die dure kleding uit Europa, zoals van Mango, vind ik dit nu echt een verademing! Die 5 kilo verbaasde me ook wel trouwens, had niet verwacht dat dat zou lukken. Maar toen ik eenmaal in die flow zat van meer bewegen en minder/gezonder eten, ging het als vanzelf. Het kostte wel wat moeite, zeker in het begin. Je moet er tenslotte heel bewust mee bezig gaan. Maar toch lukte het heel goed. En 3 kilo is ook al mooi wat! Het begin is er in ieder geval! Dat ik vegan ben gaan eten zal trouwens wel hebben meegeholpen denk ik.

Reply
Mirjam 1 juni 2017 - 14:06

Leuk om te lezen allemaal en knap dat je afgevallen bent, maar zou je je jurk wel in de koffer doen? Niet beter als handbagage? Ik zou veel te bang zijn dat mijn koffer kwijt zou raken, wat een ramp zou dat zijn zeg ?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:27

Dankjewel! De jurk gaat ook niet in het ruim hoor!! Geef je helemaal gelijk: die jurk die blijft bij mij hahaha. Ik heb een handbagage koffer gekocht, zo een trolly. Of hoe noem je dat… De mevrouw die mijn jurk heeft aangepast heeft al jaren ervaring en stopt wel vaker jurken in dat soort koffertjes. Zo kan ik m makkelijk in de handbagage meenemen. Het liefste heb ik de jurk aan een hangertje, maar United zei dat er geen garantie is dat er plek zal zijn. En we hebben ook nog twee vluchten… En het laatste dat ik wil is dat mijn mooie jurk in één van die bagagebakken wordt gepropt omdat er geen ruimte is. Daarom dan maar in een koffertje 🙂

Reply
yvonne 1 juni 2017 - 12:23

Wauw die H&M haha. Ik ben ook wel benieuwd naar de prijzen. Spannend hoor de bruiloft. Ben zoo benieuwd naar de foto’s en het verslag straks!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:30

Haha ja was best een bizarre ervaring die hype daar omheen 😀 Ik was ook erg benieuwd naar de prijzen! Meestal zijn budget winkels in Europa hier veel duurder, zoals Mango, maar de H&M was net als in Nederland goedkoop! Heel fijne prijzen dus! Die trui op de foto kostte nog geen 20 euro. Ik heb ook zoveel zin in de bruiloft! Die foto’s komen nu steeds dichterbij!

Reply
yvonne 1 juni 2017 - 14:37

Dat zijn wel ongeveer de H&Mprijzen ja. Vind trouwens het bowlen spotgoedkoop en die sokjes voor in de schoenen heeel netjes. Dat zou in Nederland ook best mogen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:40

Ik kan me eerlijk gezegd niet meer herinneren hoe duur bowlen was in Nederland… 20 euro per baan ofzo? Ik moest ook erg lachen om die sokjes haha! Maar is best typisch Colombiaans, men is hier erg schoon en hygiënisch met dat soort dingen.

Reply
yvonne 1 juni 2017 - 14:58

Ja prijzen liggen hier tussen de 20 en 35 euro per baan per uur. Afhankelijk van het tijdstip dat je wil gaan.

Samaja 1 juni 2017 - 12:22

Pfff, op die manier naar de H&M gaan, moeten aanschuiven voor alles… neen, dat lijkt me niet leuk. Zo spannend dat de grote dag nu dichterbij komt! Je zal er ongetwijfeld prachtig uitzien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:32

Haha ja het was een beetje een aparte ervaring in de H&M, maar ben echt blij met die winkel hier. Normaal houd ik niet van die drukte maar ik had het er deze keer helemaal voor over! Echt spannend ja, heb zoveel zin in de grote dag!

Reply
Jennifer 1 juni 2017 - 10:43

Leuk om te lezen! Goed dat jullie vegan zijn gaan eten joh! En je staat zo mooi op je kopfoto. Mijn hoogtepunt uit mei is dat onze webshop eindelijk online is 😀

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:37

Dankjewel! 🙂 Jaaa jouw webshop natuurlijk! Zo leuk! 😀

Reply
Sofie 1 juni 2017 - 09:03

Oh wat fijn dat het veganistisch eten je zo goed bevalt 🙂
Leuk verslagje 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:38

Dankjewel! Ja ik zag er altijd een beetje tegenop, maar het valt reuze mee. Vind het juist heel fijn eigenlijk en mis niks. 100% vegan is hier in Colombia overigens bijna niet te doen. Ze doen bijna overal kaas en melk in namelijk. Dus af en toe gaat er ongemerkt nog weleens zoiets naar binnen, maar dat vind ik niet erg. 90% is ook goed.

Reply
Esther 1 juni 2017 - 06:21

Sabine hilarisch je radio-interview: vooral te weinig kleding! Hahahahahah! Erger dan de borsten vind ik die enorme ballonnenbillen. Volgens mij kunnen die dames niet eens lekker meer zitten…Die minder “mooie” mensen sporten hier op de universiteit overigens! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:41

Hahaha 😛 Ja die ballonnen billen!! Inderdaad!! De dames kun ook niet goed meer lopen, ze waggelen een soort van heen en weer. Haha op de universiteit? Ik zou me denk verbazen hoe anders het daar is dan in de sportschool haha

Reply
Geri 1 juni 2017 - 03:18

Wij hebben in de stad 2 H&M’s. Ik kom er vaak. Ik vind heel veel van wat ze verkopen mooi. Wat verkopen ze in die supergrote H&M bij jullie? Wanneer ik het zo lees kunnen onze twee winkels er met gemak in en nog meer. Leuk dat het nu ook in Colombia is. Wat een spannende en mooie maand ga je tegemoet. Ik wens jullie zoveel plezier en heel veel geluk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:45

Ja ik vind H&M ook een heel fijne winkel! Ze verkopen volgens mij een beetje hetzelfde als in Nederland heb ik het idee. En de prijzen zijn ook vrij laag. Sommige goedkopere winkels in Nederland zijn hier stukken duurder, zoals Mango, maar bij H&M had ik dat idee niet. Dankjewel voor je lieve berichtje! We kunnen niet wachten tot de bruiloft! 😀

Reply
Rianne | Sunny Journeys 1 juni 2017 - 03:12

Leuke update, echt grappig dat ze daar zo gek zijn van H&M 🙂

Ik hoop dat je een geweldige dag gaat hebben op jullie bruiloft in Nederland!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:42

Dankjewel! Ja joh wat een gekte daar! Hebben zoveel zin in de bruiloft! Kan niet wachten! 😀

Reply
MyriamC 1 juni 2017 - 02:23

Mijn hoogtepunt in de maand mei: mijn zoon en schoondochter kwamen me vertellen dat ik oma word in november!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:46

Wauw gefeliciteerd!!! Wat een geweldig nieuws zeg!! Heel veel geluk! xx

Reply
Jeanine 1 juni 2017 - 02:10

Wat gaaf dat interview! Leuk om te luisteren. Ik wens je veel succes met het passen van je jurk vandaag. Super fijn dat het je gelukt is om af te vallen. (Wat héérlijk dat er daar nu ook een H&M is, wel ff wat rustiger worden)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:47

Dankjewel! 🙂 Ja was even wat aanpassen in de voeding en beweging, maar toen ging het ook heel goed. Ik ga zo direct heen voor de jurk! Ik ben ook zo blij met de H&M! Ik denk dat het op een gegeven moment wel iets rustiger wordt… hoop ik… hahaha. Het is niet duur dus trekt automatisch meer mensen.

Reply
Morgaine 1 juni 2017 - 00:57

Wat de Primark hier is, incluis de wachtrij als op een vliegveld, is H&M nu daar, whahahaha gaaf!

En je trouwjurk, ja het schiet op nu, oeh spannend! En fijn dat je nog die 5 kilo hebt kunnen verliezen zodat het net iets beter zit, heb ik nu ook met mijn kleding, sommige stukken al te groot dat ik denk, oef.. andere stukken zitten nu fijner en mooier 😀

Zelfs mijn gympen bleken te groot geworden van de week, moest de veters even goed aantrekken maar die heb ik al zo uitgelopen dat ze nog te breed zijn voorin nu, hahaha

Een hoogtepunt in mei, de verjaardag van mijn dochter natuurlijk, dat is elk jaar standaard 😛

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:49

Hahaha ja precies! Ook al ken ik de Primark niet echt eigenlijk 🙂 Ja die 5 kilo was echt nodig. Was nog nooit zo zwaar haha! Ik heb zelfs dus wat nieuwe kleding gekocht omdat alles te groot is geworden. Fijn dat het bij jou ook wat beter zit! Een klein beetje kan al veel verschil maken zo blijkt maar weer!
Ja leuk de verjaardag van je dochter! Dat lijkt me altijd een fijn moment inderdaad! Geniet van juni en van de zomer die in aantocht is! xx

Reply
Morgaine 3 juni 2017 - 02:50

Ach ja, hier is wat nieuwe broeken vooral eigenlijk keihard nodig, weet je hoe irritant het is als een legging telkens afzakt? whahaha of te wijd rond je benen gaat zitten omdat… 😉 Vooral dat dus, en dat draag ik graag naar mijn werk en als ik ga fietsen bijv. 😉

X

Reply
Sandra 1 juni 2017 - 00:48

Hoogtepunt van mei? Omdat wij deze zoner met onze kinderen (17 en 19) en vrien (21) naar Colombia gaan, staat alles in het teken vd reis. Cadeautjes, paspoorten, reisverzekering, noem het maar! Maar vooral de activiteiten plannen om zo veel in die te korte tijd te gaan doen. Onze dochter leert nu spaans in Salamanca en ikzelf ben weer terug op conversatieles bij een Spaanse lerares Spaans. En wat is dat leuk en intensief. En ik maak grote stappen.
Ik slurp alles op als ik iets tegenkom waar Colombia of Bogota in voorkomt! Mijn honger naar informatie is niet te stillen! Het wordt een reis om nooit te vergeten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:51

Wat ontzettend leuk Sandra! Die voorpret alleen kan al zoveel plezier geven! Met het Spaans komt het ook helemaal goed zo te lezen. Het gaat absoluut fantastisch worden, dit is zo een prachtig mooi land! Geniet van de voorpret en straks met z’n allen van jullie grote reis! En dankjewel voor je leuke reactie! 🙂

Reply
Kliefje 31 mei 2017 - 23:43

Bizar, die drukte voor H&M! Dat het je niet ontmoedigd heeft 😉
Geniet van alles dat nog gaat komen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 juni 2017 - 14:25

Dankjewel! Ja zeker bizar! Had ik ook niet verwacht. Normaal gesproken zou me dat ook zeker ontmoedigen, maar deze keer wilde ik gewoon echt graag die winkel zien en weten wat de prijzen zijn en wat ze verkopen. Dat woog meer dan die drukte haha. De volgende keer ga ik wel nog een beetje vroeger denk ik haha

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!