Home Het dagelijkse leven Het verjaardagsdiner en mijn nieuwe zonnebril
Nieuwe zonnebril

Het verjaardagsdiner en mijn nieuwe zonnebril

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Afgelopen week werd ik 31 én was ik precies op die dag ziek. Het perfecte begin van dit nieuwe levensjaar. Donderdag voelde ik me goed genoeg om alsnog uiteten te gaan en dus nam Jimmy mij mee naar het Japanse restaurant Watakushi. Daar, midden in het restaurant, kreeg ik niet alleen mijn zonnebril, maar beleefde ik ook het eerste mag-ik-even-door-de-grond-zakken-moment als 31-jarige. Het Colombiaanse leven: nooit saai. Wat is er gebeurd?

Het diner

Bij Watakushi eet ik sushi. Altijd. Het voorgerecht bestond uit vegetarische Vietnamese rolletjes en ons favoriete drankje: mangosap met melk zonder suiker. Terwijl ik met volledige concentratie totaal onhandig met mijn chopstiks een Vietnamees rolletje probeer op te pakken om in de sojasaus te stoppen stoot ik per ongeluk tegen mijn glas mangosap aan. Het glas valt met enige aarzeling op de tafel in stukken. Volledig automatisch grijp ik naar de gele derrie met ijsblokjes. De dikke mangosap drupt tergend langzaam van de tafel op de grond. Mijn jas wordt op een haar na bespaard. Terwijl zo’n vijf obers met doeken naar ons toe komen snellen merk ik pas dat aan de andere kant van de tafel zich een plasje bloed aan het ontstaan is. Het glas heeft een behoorlijk diepe snee in mijn duim gemaakt. Meer obers worden er bij geroepen, met pleisters en al. Het hele restaurant staart naar ons tafeltje. Do you get the picture? Alsof ik als blondje tussen de Colombianen nog niet genoeg aandacht trek.

 

Gelukkig is er altijd een dokter in de zaal als ik met Jimmy ben. Ik moet van hem boven in de toilet mijn handen met zeep gaan wassen. Nu durf ik me eigenlijk niet meer te bewegen met al die starende blikken, maar toch sta ik tergend langzaam op en loop ik al druppend en met alle macht de ogen in mijn rug negerend naar de toilet. Bij terugkomst plakt Jimmy een pleister op de wond. De lieve obers hebben alle troep inmiddels opgeruimd en ons naar een ander tafeltje verplaatst. Waar we gewoon helemaal gratis opnieuw het voorgerecht krijgen. Hoe lief! Gewoon net doen alsof er niets is gebeurd lijkt me het beste. Aan het eind van het diner hebben we de fooi verdubbeld. Wel zo netjes.

Mijn nieuwe zonnebril

De avond was na deze beschamende actie gelukkig toch nog geslaagd. Want naast de quality-time met mijn lief en het overheerlijke eten heb ik natuurlijk ook mijn zonnebril gekregen! Een paar weken terug koos ik voor een bril van Maui Jim, een Amerikaans merk begonnen op het strand van Hawaii. De gepolariseerde lenzen voorkomen verblinding en de bril is zo licht als een veertje. De zonnebril komt trouwens ook in een heel leuk doosje met een kleurrijk hoesje. Echt om helemaal vrolijk van te worden. Kijk maar:

 

En dan nu de zonnebril, waar ik bijzonder blij mee ben! Ik vond het stiekem wel een beetje spannend, zo een heel ander model. Maar hoe tof is het om gewoon eens wat nieuws te proberen! Of nouja, iets nieuws: blijkbaar vond ik dit model 29 jaar geleden ook al helemaal tof…

 

Met veel liefde bedank ik mijn lieve schoonmoeder voor het heerlijke diner, en Jimmy en mijn ouders voor de prachtige zonnebril!


 

Lees meer!

77 reacties

Ester 20 april 2016 - 15:30

Staat je goed Sabine! En oh, zoiets kan iedereen overkomen. Sommigen gebeurd het echter wat vaker dan anderen 😉 Hopelijk heb je niet teveel last van de snee gehad!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:10

Dankjewel! Ja ik weet het maar toch best vervelend op dat moment haha. Ik ben best wel onhandig soms hahaha. De snee is nog niet genezen maar het gaat de goede kant op 🙂

Reply
Nesrin 20 april 2016 - 09:35

Och jeetje…I get the picture, wel lief dat die obers zo snel hielpen. Toffe zonnebril. Ik hoop dat het beter gaat met je duim, een diepe snee is zooooo vervelend.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:09

Haha 😉 Dankjewel! Ja gaat beter, maar die snee is nog steeds niet helemaal dicht. Maar het doet ook geen pijn meer dus dat is wel fijn. Er zit nog steeds een pleister overheen…

Reply
Lonneke 20 april 2016 - 08:51

Oh wat erg! Ik zie het helemaal voor me en het zou absoluut iets kunnen zijn dat ik mij ook zou kunnen overkomen. Nog van harte gefeliciteerd. Ik vind de zonnebril tof!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:08

Dankjewel! Ja was best een beschamend moment haha 😛

Reply
Rob Alberts 20 april 2016 - 04:49

De wetenschap dat er altijd een dokter aanwezig is ….

Nogmaals gefeliciteerd.

En nog veel fijne dagen met feestjes voor jullie allebei.
Zonder kleine ongelukjes wel te verstaan!

Feliciterende groet,

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:07

Dankjewel! Vandaag nog lunchen met collega’s voor mijn verjaardag, heel leuk! Ja best fijn een dokter in huis. Geeft wel een veilig gevoel haha

Reply
Japke 19 april 2016 - 15:38

Oh oh wat een toestand daar in dat restaurant! Wat lief dat je na het ongelukke zo geholpen bent. Nog van harte gefeliciteerd trouwens met je 31ste levensjaar. Hoop dat je hersteld bent van het ziek zijn en dat je duim al wat genezen is. Over een poosje kun je hopelijk lachen om wat er gebeurd is tijdens jullie etentje. Ik heb je stukje althans met een glimlach gelezen…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:07

Dankjewel! 🙂 Ja was echt superlief van de obers! Kan er nu zelf ook wl om lachen, al loop ik nog steeds met een pleister. Maar dat gaat ook wel weer over 🙂

Reply
Micheline 19 april 2016 - 15:33

Jeetje! Ik zie het helemaal voor me ? Maar eind goed, al goed! En het is een heel mooie zonnebril, hij staat je perfect!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:06

Haha ja dat was even schrikken 😉 Dankjewel voor je compliment!

Reply
Deborah 19 april 2016 - 13:57

Alsnog van harte gefeliciteerd. Wat balen dat je ziek was op je verjaardag. Maar uiteindelijk toch nog dubbel en dwars ingehaald. Hoe is het met je duim nu?
Toffe bril overigens. Staat je goed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:05

Dankjewel! Ja dat was echt balen! Met mijn duim gaat het beter, doet niet meer pijn. Maar de snee is nu een week later nog steeds niet helemaal dicht. Loop dus nog steeds met een pleister haha

Reply
Wanda 19 april 2016 - 13:38

Gelukkig had je je eigen dokter bij de hand! Maar wat zul je ongetwijfeld opgelaten hebben gevoeld! Ik kan me dat heel goed voorstellen hoor maar gelukkig waren de obers ook erg behulpzaam en heeft het verder gelukkig geen domper op jullie avond gezet! En ja, die zonnebril… echt super hoor! Staat je ook erg goed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 21 april 2016 - 09:04

Ja precies! Ik voelde me behoorlijk opgelaten, maar gelukkig kon ik het daarna redelijk snel van me afzetten haha. Dankjewel ook: ik ben ook superblij met mijn nieuwe bril!

Reply
Billy 19 april 2016 - 09:57

oh jee, ik kan me de blikken van de andere restaurantgangers wel voorstellen!
Gelukkig werd je goed verzorgd, en kreeg je het voorgerecht gewoon helemaal gratis opnieuw.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:37

Haha ja ik zie ze ook nog voor me 😛

Reply
Roos 19 april 2016 - 07:09

Whahaha, oké het is zuur en ik hoop dat je duim niet is gaan ontsteken, maar dit is zo’n actie die mij ook kan overkomen… XD En dan heb jij nog een dokter in de zaal, ik moet het doen met een automonteur. 😛 Wel hele goede service in dat restaurant hoor, en dat voor een ‘eigen fout’.
Die bril is echt geweldig! Staat je ook erg goed, zowel nu als 29 jaar terug. 😉 X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:37

Haha 😛 Ja maar een automonteur kan wel goed banden plakken, dus dan moet pleisters plakken ook wel lukken 😉 Ja die service was fantastisch! Is ie altijd in Colombia 🙂
Dankjewel! Ja echt grappig dat die brillen zo op elkaar lijken 😀 xx

Reply
Rowan 19 april 2016 - 04:05

Oh wat vreselijk zeg, zo’n ongelukje middenin een restaurant… Zou ook echt iets voor mij zijn, lekker onhandig! 😉 Wel schrikken hoor! Je nieuwe zonnebril is echt heel gaaf! En die foto van vroeger super lief!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:34

Ja echt onhandig 😉 😛 Dankjewel ook! Ik ben zo blij met die zonnebril!

Reply
Michelle 19 april 2016 - 01:55

Wat fijn hoe ze jullie geholpen hebben zeg! Zo’n snee is altijd even schrikken want het kan zo erg bloeden! Mooie zonnebril heb je gekregen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:32

Dankjewel! Ja dat was heel fijn! Heel lieve obers. Nu is de service in Colombia altijd wel heel goed gelukkig. Het bloedde zelfs de volgende dag nog. Inmiddels is dat gelukkig gestopt 🙂

Reply
Kim 19 april 2016 - 01:32

Aw wat super schattige om jouw oude foto te zien! En echt schrikken zeg zo’n wond. Ik ben zelf ook heel onhandig haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:31

Dankjewel! Ja zeker even schrikken! Ook dat ik er helemaal niks van voelde, zo eng eigenlijk.

Reply
Peter 18 april 2016 - 15:15

En nog wat: je nieuwe zonnebril ziet er erg mooi uit!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:29

Dankjewel!

Reply
Peter 18 april 2016 - 15:11

Bijzondere verjaardagen dit jaar. Eerst mams ziek tijdens haar verjaardag (en ik ook) en jij ook. Maar gelukkig is het helemaal goed gekomen en zijn de scherven (die geluk schijnen te brengen) weer opgeruimd.
Heel veel plezier met je nieuwe zonnebril en geniet er maar lekker van tijdens de vele zonnige momenten in Colombia.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:29

Ja inderdaad! Iedereen ziek 🙂 En precies: scherven brengen geluk. Laat ik dat maar vasthouden dan. Van mijn zonnebril geniet ik zeer zeker! x

Reply
Sytse 18 april 2016 - 14:19

Hahahahaha! Sorry, maar ik moet er echt om lachen. Ze hebben het wel netjes aangepakt zeg. Chapeau!!

En je zonnebril staat je echt goehoed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:27

Haha 😛 Ik moet weer lachen om jouw reactie 😀 Ja superservice hier hoor! En thnx! Ben er ook heel blij mee 🙂

Reply
Yvonne 18 april 2016 - 13:21

Ow, sorry… maar heb zo gelachen om je verhaal in het restaurant. Ik ben nogal een beelddenker en zag het helemaal voor me. Maar op dat moment was het helemaal niet leuk natuurlijk. Leuke zonnebril, staat je mooi en wat een schattige foto van 29(?) jaar geleden!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:27

Haha geeft niet hoor 😛 Beter lachen 😀 Ik nu ook wel een beetje lachen om die knulligheid… 😉 Dankjewel ook! Ja 29 jaar, lijkt eerder 27 jaar. Lang geleden in ieder geval 😛

Reply
Miriam 18 april 2016 - 13:13

Wat een knullig ongelukje van dat glas, zul je net zien. Blij dat het wel meeviel. En idd, een hele toffe zonnebril! GRappig dat je dat als klein kindje ook al kon hebben, staat je goed hoor 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:25

Ja echt balen! Dankjewel ook! Ben er zo blij mee 😀

Reply
Thomas Pannenkoek 18 april 2016 - 11:12

Staat die zonnebril niet ondersteboven?
Maakt niet uit. Van harte proficiat met je verjaardag. Je bent ongeveer op een derde van je totale leeftijd en hebt dus nog heel veel mooie jaren voor de boeg!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:24

Dankjewel! Ja hopelijk met minder pech haha

Reply
Mirjam 18 april 2016 - 10:31

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk is de snee weer helemaal genezen. En wat staat die bril je leuk zeg!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:24

Dankjewel! De snee is nog niet genezen, maar het gaat de goede kant op 🙂

Reply
Patricia 18 april 2016 - 10:13

Oh wat een verhaal, en ik begrijp je helemaal. Probeer je dan maar te gedragen als alle ogen op je gericht zijn. NOT! Dan is indd de enige remedie om door te gaan alsof er niets gebeurd is.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:24

Haha ja precies: doorgaan en negeren 😛

Reply
wilma 18 april 2016 - 09:54

Au, dat is niet leuk,maar wel handig zo’n private doctor. Geweldig dat jullie een ander tafeltje kregen.
Bril is mooi zeg! Oude tijden herleven.
Kom maar naar hier, een tekort aan dokters!!
Groet,(en welkom),
WIlma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:23

Ja zeker handig! (met zo een onhandige vriendin haha). De service is heel goed in Colombia, echt heel fijn. Ja ik zou wel naar Canada willen! Maar als buitenlandse arts kom je daar helaas ook niet zomaar aan het werk..
Groetjes!

Reply
Mellisa - Grenzeloosreizen 18 april 2016 - 08:55

Nog gefeliciteerd! Ik moet wel lachen om je verhaal zeg, lijkt me inderdaad als ‘buitenlander’ nog genanter op de een of andere manier. Maar wel super service zo te horen 🙂 En de zonnebril staat tof!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:22

Dankjewel! Ja echt het is sowieso al genant, maar ze moeten vast gedacht hebben: die gekke buitenlanders haha 😛 De service in Colombia is altijd heel goed, dus dat was fijn 😀

Reply
Els 18 april 2016 - 07:11

Geweldig leuk geschreven! Ook de reden dat ik er toch stiekem even om moet lachen! (Sorry).
Wel zonde van die heerlijke mangosap……..?
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:19

Dankjewel! 🙂 Lachen mag hoor 😛 xx

Reply
Jessica 18 april 2016 - 06:53

Oh wat een verhaal, heerlijk Sabine! Ik zag het al helemaal voor me :p Is Watakushi trouwens die plek met die lekkere sushi waar wij toen met Jimmy zijn geweest? Normaal zit ik na zo’n 5 rolletjes wel vol, maar van die sushi kon ik de hele avond wel blijven eten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:19

Haha dankjewel! Ja dat is datzelfde restaurant! Toen met jou zaten we boven, nu beneden. De sushi was weer heerlijk! 😀

Reply
Jessica 19 april 2016 - 16:03

Haha zoals gewoonlijk ;p Het was een van de lekkerste sushi die ik tot nu toe op heb!

Reply
Esther 18 april 2016 - 06:49

Ha Sabine!
Wat een verhaal zeg….gelukkig viel het mee en heeft je dokter Jimmy je goed verzorgd. En met die bril als pleister op de (psychologische) wond kwam het allemaal weer goed. Nu heb je meteen hopelijk alle pech voor je 31 jaar weer gehad….Die zonnebril is wel verbluffend bijna hetzelfde als die van toen je een jaar of 4 was hoor! Tijdloos modelletje!
Tot gauw!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:17

Haha ja inderdaad, toch wel fijn zo een privé arts 😛 Hopen inderdaad dat dit de pech was voor dit jaar. Ik had ook geen idee dat die bril bijna dezelfde was, zag ik pas toen ik de foto’s naast elkaar legde. Wel dat ie erop lijkt, maar dit is echt gwoon bijna dezelfde 😛 Tot snel!

Reply
Jennifer 18 april 2016 - 05:43

Hahaha wat een verhaal. Zie dat helemaal voor me! En een hele leuke bril 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:15

Haha dankjewel! Ja ik zie het ook nog steeds voor me whaha 😛

Reply
Carla van Vliet 18 april 2016 - 05:20

Haha, wat een verhaal weer 😉 Misschien heb je de bad-luck meteen gehad voor een jaar…? 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:15

Haha ja dat hoop ik! 😀

Reply
Samaja 18 april 2016 - 05:10

Wat een verhaal! Nou ja, dat verjaardagsetentje vergeet je sowieso nooit meer ;-). Als het een troost mag zijn, die zonnebril staat je heel goed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:14

Dankjewel! Nee inderdaad, misschien blijft er zelfs wel een litteken 😛

Reply
Lizette 18 april 2016 - 02:57

Nog gefeliciteerd!! Beter laat dan nooit 😉 Balen dat je dan net die dag ziek bent, maar wauw, toffe bril! Staat je ook goed hoor! Hoe is het met je duim? Ik kan me helemaal voorstellen hoe je fijn het middelpunt was in het restaurant… gelukkig eind goed al goed!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:14

Haha dankjewel!! 😀 Was een beetje een baalweek met ziek zijn en die snee. Het gaat nu beter, maar het doet nog steeds een beetje pijn en de pleister mag ook nog niet af van mijn dokter haha. Maar komt goed hoor 🙂

Reply
Thea de Vries 18 april 2016 - 02:44

Staat je goed Sabine! Mooi verhaal weer 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:12

Dankjewel! 🙂

Reply
Morgaine 18 april 2016 - 02:32

OMG, ik zie het zo voor mij, jij in dat restaurant, ja kan ik mij voorstellen dat jij je echt heel ongemakkelijk voelde, dat gebeurt al als het hier gebeurt, laat staan als enige blondine daar, hahaha Gelukkig is het goed afgelopen en wat lief dat jullie gratis opnieuw mochten starten. En ja, dan zou ik ook de fooi verdubbeld hebben 😉

De bril, ja die staat je goed, grappig dat je hem 29 jaar geleden eigenlijk ook al op had, hahaha

Alsnog van harte gefeliciteerd lieverd! Dat je maar een heel mooi nieuwjaar mag beleven, en dat gaat zeker lukken straks in je weddingdress 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:12

Hahaha ja… ahum 😛 Ja was heel lief van de obers, zat wel echt helemaal vol daarna van al die sushi 😛 En ja de fooi verdubbelen. Was een duur restaurant en een dubbele fooi is nog geen 3 euro extra 😉

Dankjewel voor je lieve woorden! xx

Reply
sunny mama 18 april 2016 - 02:13

Wow, het lijkt wel identiek dezelfde zonnebril als die van bijna 3 decennia geleden!
Maar… ik raak nu een beetje in de war met de getallen, hoor. Want 29 jaar geleden was je twee, als ik het goed uitreken. Maar dat kleine meisje, dat jij toen was op die foto, ziet er toch echt wel wat ouder uit dan twee, meer iets van acht.
Wat een pech verjaardag had je dit jaar, zeg! Maar zo ontzettend lief van het restaurant dat ze de situatie weer helemaal recht getrokken hebben.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:10

Ja echt! Ik had geen idee toen we m kochten! IOp de foto staat april 1987, misschien is dat een foutje… 4 zou ook nog wel kunnen. 8 niet hoor, toen was ik echt wel groter denk ik…

Reply
sanne 18 april 2016 - 01:12

Ach meis, da’s echt ff botte pech zo op je b-day dinner! Gelukkig liep het goed af en hebben jullie nog lekker genoten samen. Hele kekke bril ook! Enjoy it! 🙂 Ennn van harte nog met je verjaardag. Life only gets better when time passes by. X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:09

Ja echt pech. Eerst al ziek en toen dit haha. Dankjewel voor je felicitaties en je lieve woorden! x

Reply
Jaixy 18 april 2016 - 01:09

Wat een service van het restaurant zeg! Ze hebben je helemaal in de watten/pleisters gelegd. Hihihi dus je stond echt in middelpunt van de belangstelling ?

Wel een onwijs mooie bril!! Kan mij voorstellen dat je er heel blij mee bent.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:08

Ja echt goede service! Verwacht ook niet veel anders in Colombia, hier is de service sowieso veel beter dan in Nederland. Maar al die mensen die alleen nog maar naar mij keken… hahaha daar was ik iets minder blij mee 😛
Ja die bril vind ik ook echt tof! Dankjewel! 🙂

Reply
kliefje 18 april 2016 - 00:45

Prachtige foto’s! :))))

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:07

Dankjewel! 🙂

Reply
Natasja 18 april 2016 - 00:07

Ow jeetje “aandachttrekker”? Het zou mij ook kunnen overkomen, hahaha. Eigenlijk zou het voor mij ook wel zo handig zijn om altijd een dokter mee te hebben, maar die van mij weigert om medicijnen te studeren???. Maar alle gekheid op een stokje: gelukkig kregen jullie een nieuw tafeltje en kon je opnieuw beginnen. Toffe zonnebril heb je gekregen en het lijkt echt op die van vroeger!!! Hij staat je super!!! Net als toen je een klein meisje was…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:06

Hahaha 😛 Ja ze hebben het heel netjes afgehandeld! Dankjewel ook! Ik had eerst niet eens een idee dat deze bril zo erg op die andere leek, totdat ik die foto’s naast elkaar ging leggen 😉

Reply
Johanna Slot 17 april 2016 - 21:00

Jee – wel ff schrikken hoor… voor hetzelfde geld is zo’n wond heel diep! Gelukkig heb je je dokter bij je. (Overigens, kudo’s voor t spannende verhaal!)
En joh wat lijkt die zonnebril op die van vroeger. Heerlijk retro! “Ouderwets wordt weer nieuwerwets”!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 april 2016 - 12:05

Ja dat was het zeker! De sneel was ook best wel diep, de dag erna bloedde het nog steeds en nu nog steeds moet er een pleister overheen. Douche al de hele week met een zakje om mijn hand haha.
Dankjewel ook! Ja vond m zelf ook wel heel gaaf 😀

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!