Home Contact Samenwerken

Samenwerken

door Sabine

Over BESABINE

Besabine.com is een persoonlijke reisblog waarin ik mij richt op reizen, wonen en werken in Colombia en op duurzaam reizen buiten de gebaande paden. Sinds eind 2014 ben ik woonachtig in Bogotá en reis ik met veel liefde en passie door het land waaraan ik mijn hart heb verloren. Als local kijk ik met een andere blik naar reizen door dit prachtige land, en ken ik naast de top-bestemmingen in Colombia ook vele prachtige onontdekte plekken. Op mijn blog schijf ik over al deze reiservaringen, en geef ik mijn beste insiders reistips om het de reiziger in Colombia nóg leuker en makkelijker te maken. Daarnaast vind je op deze website ook alles over emigreren en over wonen en werken in Colombia. Klik hier om meer over mij te lezen.

 

De cijfers en samenwerken

Maandelijks krijgt BESABINE rond de 10.000 unieke bezoekers die ruim 20.000 paginaweergaven genereren. De populariteit van Colombia als reisbestemming is groeiende, en tegenwoordig staat het land in veel lijstjes genoemd als must-visit bestemming. Ideaal om juist nu daarop in te spelen met een leuke samenwerking. Samenwerken met BESABINE betekent dat je effectief een specifieke doelgroep aanspreekt, in zowel Nederland, België als in Colombia zelf.

Heb je interesse in een samenwerking met BESABINE? Stuur een e-mail naar sabine at besabine.com. Of bekijk hier mijn mediakit.

Bij een gesponsorde blog of samenwerking vermeld ik dit te allen tijde duidelijk in het artikel. Een link naar een betaalde samenwerking is altijd no-follow. Ik ga geen samenwerking aan waar ik niet achter sta, en ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening.

 

COLOMBIA – FOLLOW YOUR DREAMS

error: Content is protected!