Home Disclaimer

Disclaimer

door Sabine

 

Copyright

Alle teksten op deze website zijn door mijzelf (Sabine) bedacht en geschreven. Dit geldt (tenzij anders vermeld) eveneens voor alle foto’s die zijn gebruikt op deze website. Dit betekent dat op alle teksten en beelden die zijn gepubliceerd op besabine.com auteursrecht rust en (tenzij anders aangegeven) eigendom zijn van besabine.com. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden overgenomen en gepubliceerd. Wil je toch graag iets gebruiken? Stuur mij dan gewoon even hier een mail om toestemming te vragen!

Tenzij anders vermeld, is alles wat je vindt op besabine.com geschreven uit eigen kennis en ervaring. Dit geldt voor zowel de informatie over Colombia en andere bestemmingen, als over emigreren. Mijn teksten zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Echter, ook ik heb weleens iets mis en informatie kan veranderen (zoals regels en wetten omtrent emigreren). Besabine.com kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor wijzigingen of mogelijke onjuistheden. Kom je informatie tegen die niet (meer) klopt? Laat het mij dan vooral hier weten!

Reclame

Een enkele keer vind je in een tekst een affiliate link, bijvoorbeeld van bol.com of booking.com. Als je op deze link klikt word je doorverwezen naar een specifiek product (zoals een dienst, hotel of boek). Wanneer jij via deze link iets koopt, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt door het bedrijf betaald en heeft voor jou geen enkele gevolgen. Jij betaalt dus de originele prijs en niets extra’s. Ik link alleen naar producten die ik zelf gebruik of heb gebruikt en waar ik enthousiast over ben. Wanneer er een affiliate link is opgenomen wordt dit te allen tijde vermeld onderaan de betreffende tekst.

In de footer kun je een reclamebanner vinden van bol.com. Wanneer je daarop klikt word je doorverwezen naar de betreffende dienst. Zodra jij een aankoop doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Ook deze vergoeding wordt betaald door het bedrijf, voor jou geldt de originele prijs. Ik plaats alleen banners van diensten of producten waar ik zelf positief over ben en die passen bij besabine.com.

Samenwerkingen

Besabine.com werkt soms samen met een bedrijf. Dat betekent dat je een enkele keer een link tegenkomt naar het betreffende bedrijf. Bijvoorbeeld om bij het betreffende bedrijf een reis te boeken. Ik werk alleen samen met bedrijven als ik er 100% zelf achter sta en alleen als het perfect bij het doel en onderwerp van deze website past. Het aanbod voor een samenwerking met een bedrijf sla ik altijd af als ik er niet achter sta of niet geloof in het product of dienst. Ik ga nooit in op een aanbod tot samenwerking als ik niet geloof dat dit de lezer/reiziger ten goede komt. Onder een blog waar een link is geplaatst naar een samenwerking of die tot stand is gekomen in samenspraak met een bedrijf en waar ik een vergoeding voor heb gekregen, vind je altijd de tekst ‘Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf.’. Voor jou als lezer heeft een samenwerking geen enkele invloed op de prijs die jij betaalt voor een product of dienst en ik geef altijd mijn eerlijke mening.


Heb je vragen? Stuur mij dan hier een e-mail.


 

error: Content is protected!