Home Op reis naar Colombia? Start hier!

Op reis naar Colombia? Start hier!

Hoi! Leuk dat je op mijn blog komt zoeken naar informatie over reizen in Colombia! Ik ben Sabine en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Geëmigreerd voor de liefde, maar al snel verloor ik ook mijn hart aan dit prachtige land! Ik ga er dan ook regelmatig op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Als local geef ik je heel graag advies over reizen door Colombia en over specifieke bestemmingen. Ik woon zelf in Bogotá en ken de stad en de (vaak door reizigers overgeslagen) omgeving goed. Op deze pagina vind je al mijn beste reistips, Colombia off the beaten track, bezienswaardigheden en mooie verhalen als inspiratie en om jouw reis nóg leuker en makkelijker te maken!

 

ELKE WEEK GE-UPDATE MET NIEUWE ARTIKELEN! Wil je niets missen? Volg mij dan op Facebook, Instagram, TwitterGoogle+ of via mail!

 


Veiligheid in Colombia


 


Handige reistips voor in Colombia


 


Voor alle reistips en inspiratie per regio: zoek je bestemming op de kaart, of scroll naar beneden voor alle artikelen per regio!


 


Wat te doen in Bogotá?


 


Wat te doen in de omgeving van Bogotá?


 


Ten noorden van Bogotá: Santander en Boyacá


 


Zona cafetera (het koffie-gebied)


 


Medellín en omgeving


 


De Caraïbische kust


 


Colombia buiten de gebaande paden


 


Mijn Colombia Wishlist + handige links


 


Colombia met kinderen


 


Wetenswaardigheden


 


Flora en Fauna


 


Feestdagen in Colombia


 


Reisverhalen


 

Wil je meer tips en informatie?

Er komt meer! Steeds ontdek ik weer een beetje meer van dit prachtige land: nieuwe regio’s, leuke hotels of tips voor in Bogotá. Informatie die ik maar al te graag met jou deel! Er staan nog vele gebieden op mijn Colombia wishlist waar ik maar al te graag heen wil om te fotograferen en vervolgens over te schrijven. Wil je niets missen? Volg mij dan op Facebook, Instagram, Twitter of Google+. Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mail!

Liever elke nieuwe post (2 x per week) in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan!


 

DEEL OF LIKE DIT ARTIKEL:
Scroll Up