Home Op reis naar Colombia? Start hier!

Op reis naar Colombia? Start hier!

door Sabine

Hoi! Leuk dat je op mijn blog komt zoeken naar informatie over reizen in Colombia! Ik ben Sabine en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Geëmigreerd voor de liefde, maar al snel verloor ik ook mijn hart aan dit prachtige land! Ik ga er dan ook regelmatig op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Als local geef ik je heel graag advies over reizen door Colombia en over specifieke bestemmingen. Na 3 jaar in Bogotá te hebben gewoond, ben ik samen met mijn man naar een typische Colombiaanse finca op het platteland verhuisd, bij het dorp Sopó in Cundinamarca. Ik ken Bogotá en de (vaak door reizigers overgeslagen) omgeving goed. Op deze pagina vind je al mijn beste reistips, Colombia buiten de gebaande paden, highlights Colombia, hotels en finca’s en mooie verhalen als inspiratie en om jouw reis nóg leuker en makkelijker te maken!

 

ELKE WEEK GE-UPDATE MET NIEUWE ARTIKELEN! Wil je niets missen? Volg mij dan op Facebook, InstagramGoogle+ of via mail!

Bestemmingen per regio


Inspiratie, informatie en bezienswaardigheden per regio


 

Doen in Bogotá

 

 


 

Wat te doen in de omgeving van Bogotá?

 

 


 

Ten noorden van Bogotá: Santander en Boyacá

 

 


 

Ten zuiden van Bogotá: Huila

 

 


 

Tolima

 


 

Zona cafetera (het koffie-gebied)

 

 


 

Medellín en omgeving

 

 


 

De Caraïbische kust

 

 


Mijn Colombia Wishlist + handige links


 


Colombia met kinderen


 


Wetenswaardigheden 


Flora en Fauna 


Feestdagen in Colombia 


Reisverhalen 

Wil je meer tips en informatie?

Er komt meer! Steeds ontdek ik weer een beetje meer van dit prachtige land: nieuwe regio’s, leuke hotels of tips voor in Bogotá. Informatie die ik maar al te graag met jou deel! Er staan nog vele gebieden op mijn Colombia wishlist waar ik maar al te graag heen wil om te fotograferen en vervolgens over te schrijven. Wil je niets missen? Volg mij dan op Facebook, Instagram, Twitter of Google+. Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mail!

Liever elke nieuwe post (2 x per week) in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan!


DEEL OF LIKE DIT ARTIKEL:
Scroll Up