Home Nederland Fotoblog: een flits-familiebezoek in Nederland!
Een flitsbezoek aan Nederland

Fotoblog: een flits-familiebezoek in Nederland!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Wat een verrassing was dat zeg, dit familiebezoek! Het besef dat we niet in de woestijn maar gewoon thuis in Nederland waren kwam dan ook pas na een tijdje. Maar al vanaf het eerste moment waren dit vier fantastische dagen. Met zijn zessen, dat komt niet heel vaak voor. We hebben flink de toerist uitgehangen. En natuurlijk de verjaardag van mijn vader gevierd. We waren met z’n allen zó gelukkig, ik krijg het er nog warm van. Benieuwd naar ons flitsbezoek? Hier een samenvatting met heel veel foto’s!

Uiteten in Nederland

Woensdag 23 december: Amsterdam, schaatsen en vrienden

Pas om tien uur in de ochtend staan we op. Aan het ontbijt eten we beschuit met kaas, brood met kaas en gewoon kaas. Er valt wat in te halen. Rond het middaguur vertrekken we met zijn allen richting Amsterdam. Op het station al wachtend op de tram staan we het ijskoud te hebben. Al die verhalen over warmte, daar begrijp ik echt even niets van. Als we aankomen bij het Museumplein is het werkelijk heerlijk om weer in de binnenstad van Amsterdam te zijn. We maken foto’s alsof we hier voor het eerst zijn. En op de kleine ijsbaan schaatsen we ons een ongeluk. Het zonnetje schijnt, de kerstmuziek schalt over het ijs en wij hebben heel veel plezier. Na afloop lunchen we met een oer-Hollands broodje gezond waarna we doorlopen naar de dam en daar de tram naar huis pakken.

Amsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - NederlandAmsterdam - Nederland

Want in de avond heb ik een etentje met wat heel goede vrienden. Ik had graag iedereen gezien, maar als je maar vier dagen naar Nederland gaat en ook nog quality-time wilt vond ik een klein groepje een beter idee. We eten in de gezellige Brasserie Oevers in Kudelstaart, waar ik dolgelukkig te midden van mijn vrienden zit, met wie ik eindelijk na een jaar weer real-life kan spreken in plaats van via skype. Een geweldige avond!

 

Donderdag 24 december: Zaanse Schans, pakjesvoedsel en All You Need is Love

Geloof het of niet, maar Jimmy en ik waren nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Werd dus wel eens tijd. Weer met ons zessen rijden we naar deze typisch Hollandse plek waar ik eigenlijk niet zo veel verwachtingen van heb. Maar niets is minder waar: wat ontzettend gezellig en prachtig is de Zaanse Schans! We drinken warme chocolademelk, maken foto’s in gigantische klompen, eten pannenkoeken, bezoeken een klompenmakerij, en het oude snoepwinkeltje, en wandelen over de dijk langs de molens. Jeetje zeg wat was dát leuk! Zo leuk dat we tientallen foto’s hebben gemaakt, die ik mooi even bewaar voor een aparte blog over dit prachtige stukje Holland.

 

De bedoeling was om daarna te gaan eten in Haarlem, maar het was al laat en het begon me toch een partij te hozen, dus we besloten terug naar huis te gaan. Wat we gingen eten was niet moeilijk: we wilden heel graag weer eens zo een wereldgerecht maken uit een pak! Dat bestaat namelijk niet in Colombia. Dus op naar de Albert Heijn om een pak waarvan ik de naam niet meer weet te kopen en de kip te vervangen door vegetarische blokjes, nog iets dat nog niet is overgewaaid. Heerlijk!

In de avond is het dan tijd voor de echte All You Need is Love. En meteen de eerste voor Jimmy. Hoe gezellig met de kerst!

All you need is love

Vrijdag 25 december: verjaardag en kerst!

Hoe kien je het ook uit hè? Jarig op eerste kerstdag. Aan het einde van de ochtend stroomt het huis vol met familie en vrienden om de verjaardag van mijn vader te vieren. Uit Colombia hebben we traditionele kersttaart meegebracht en een pak Colombiaanse kerstpudding dat Jimmy voor ons klaarmaakt. Echt heerlijk was het! En heel gezellig trouwens, om iedereen weer te zien.

 

In de avond, als iedereen weg is, verrassen we mijn ouders opnieuw. Maar dit keer met allerlei kleine cadeautjes die we meegebracht hebben voor mijn ouders, Rik en Priscilla. Maar ook wij worden verrast, want broertje en schoonzus blijken ook niet stil gezeten te hebben en hebben dus van alles voor ons gekocht én gemaakt. Zo krijgen we een prachtig fotoboek dat ze hebben gemaakt als aandenken aan hun bezoek bij ons. Zó leuk!

 

Zaterdag 26 december: uitwaaien en uiteten

Vandaag gaan we uitwaaien bij de Amstelveense Poel, waar we een klein stukje lopen en vooral heel veel foto’s maken. Het is er mooi en ontzettend koud, maar vooral heel gezellig. In de middag warmen we op met warme chocolademelk dat we hebben meegebracht uit Colombia.

Wandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense PoelWandelen Amstelveense Poel

 

Ook maakt Jimmy samen met mijn moeder nog snel even buñuelos, het typisch Colombiaanse kerstvoedsel. Ze lukken niet helemaal perfect, maar zijn toch wel lekker!

 

In de avond hebben we ons kerstdiner bij restaurant Halve Maen in Aalsmeer, waar we heerlijk eten en het eigenlijk vooral gewoon ontzettend gezellig hebben tijdens dit laatste avondmaal.

 

Zondag 27 december: het vertrek

En dan, na vier geweldige dagen, moeten we weer weg. Al vroeg staan we op het vliegveld. Het afscheid is ondanks dat het al de derde keer is toch moeilijk, maar de herinnering aan deze kerst maakt veel goed. Aangekomen in Bogotá blijken onze vier (!) koffers in Madrid te zijn achtergebleven, waarschijnlijk door de vertraging van de eerste vlucht. Toevallig krijgen we net bericht dat onze 85 kilo aan spullen is aangekomen in Bogotá en thuis zal worden gebracht. Wat een opluchting!

Tulpen

Inmiddels zit er alweer een werkdag op. De afgelopen week was gewoonweg fantastisch. Ik heb maximaal genoten en mijn ouders waren gelukkiger dan ooit. En dat is toch het mooiste om te zien. Ik wil dan ook heel graag mijn ouders, Rik en Priscilla bedanken voor deze liefdevolle en gezellige dagen. Een herinnering om nooit te vergeten <3


Lees meer!

96 reacties

Katie| Trends 4 Travel 9 februari 2016 - 15:18

Ik had destijds je blog gelezen dat jullie naar Nederland zouden komen, dus ik wou even kijken hoe het was geweest. Wat ziet het er onwijs gezellig en fijn uit! Optimaal van elkaar genieten. En toerist in Nederland spelen is ook niet verkeerd!

Reply
Sabine 9 februari 2016 - 15:22

Wat leuk dat je terug komt kijken 😀 We zijn ook nog naar de Zaanse Schans geweest (zie bestemmingen -> Nederland): echt geweldig de toerist uithangen hahaha 😀 Het was echt genieten die 4 dagen…

Reply
Wanda 1 januari 2016 - 11:14

Wow meid, wat geweldig om dit te lezen! Dit is echt zo’n kerst waar je over 5 jaar nog over praat, zo van…’weet je nog’… Heerlijk, het geluk en het genieten straalt er aan alle kanten van af! Wat zullen je ouders en de andere familie maar ook je vrienden blij zijn geweest met deze verrassing! Wat de Zaanse Schans betreft… kom maar op met die ongetwijfeld prachtige foto’s! Ook ik ben daar nog nooit geweest en stel het iedere keer weer uit, vraag me niet waarom, want een verklaring heb ik daar niet voor…

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:39

Dankjewel, wat lief! Ja dit is iets wat ons altijd zal bijblijven. Weet je nog, die kerst 2015… 😀 We hebben met zijn allen echt onwijs genoten. En echt, de Zaanse Schans kan ik je aanraden. Er komt snel een blog over, dan kun je lezen en zien waarom. Zeker voor jou met je lief is dit echt een ideaal uitstapje!

Reply
Just Kaoutar 31 december 2015 - 16:00

Wow dat ziet er gezellig uit! Jammer dat het maar vier dagen waren. Maar beter iets dan niets toch haha 😀 En wat stom van je koffers zeg! Ben blij dat ze nu terecht zijn maar zoiets is altijd naar om mee te maken.

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:38

Haha ja we moesten weer werken 😉 En ja wij dachten ook zo: beter iets dan niets. En het bleek dat we in 4 dagen super veel konden doen 😀 Echt wat een stress om die koffers… Hoop dat dat niet te vaak gebeurt.

Reply
De Hoestende Avonturier 30 december 2015 - 16:19

Geweldig voor jullie en je familie!! Wat klinkt het als een droombezoek, heerlijk! Ga je voor altijd koesteren 🙂 En wat een opluchting dat jullie bagage gevonden is! Is me gelukkig nog nooit gebeurt maar lijkt me zo stressvol.
Toevallig nèt ook de kerst All you need is love gekeken, pfff emotionally drained haha!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 18:59

Ja was echt super! 😀 Is inderdaad een moment voor altijd. De bagage is weer veilig thuis. Alles is nog heel, alleen in 1 koffer zijn wat pakken hagelslag gescheurd met een hagelslag explosie tot gevolg 😉
Leuk was ie weer he, All you need is love! 😀

Reply
wilma 30 december 2015 - 16:18

Wie weet staat er zo eens onverwacht iemand op jou stoep. Goed voorbeeld doet goed volgen!!
Mooi foto verslag!,
Vreemd weer in Holland he. Was er 2 weken geleden ook.
Groet, Wilma

Reply
Sabine 30 december 2015 - 18:58

Haha dat zou leuk zijn! 😀 Ja heel vreemd in Nederland, kan het lastig uitleggen, maar het voelt gewoon gek. Leuk dat jij ook in NL was! Hoelang ben je gebleven? Een heel goed nieuwjaar alvast!

Reply
wilma 30 december 2015 - 21:23

5 ,5 dagen. voor de begrafenis van mijn vader. Kinderen waren hier in Canada, dus weer snel terug.
Alvast de beste wensen voor jou en Jimmy in 2016!!
Wilma

Reply
Cuisine Céline 30 december 2015 - 07:43

Wat een leuk overzichtje met die foto’s er bij!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:11

Dankjewel! 🙂

Reply
Irma 30 december 2015 - 07:23

Wat leuk zo’n foto-samenvatting! En super leuk dat je met de kerst naar Nederland ging. Fijnheid!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:11

Dankjewel! Ja alleen maar 4 dagen, maar dat is voldoende om het even superleuk te hebben! Echt heerlijk!

Reply
Sophie 30 december 2015 - 05:23

wat een fijne foto’s zeg! Het geluk straalt er vanaf!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:10

Dankjewel! Ja iedereen was inderdaad dolgelukkig, mijn ouders straalden echt helemaal 😀

Reply
Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 29 december 2015 - 18:02

Het was echt een flitsbezoek maar volgens mij hebben jullie het helemaal top gehad. Super leuk zo een photo diary. Ik ben trouwens super benieuwd naar die traditionele kersttaart uit Colombia.

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:09

Ja ongelooflijk wat je kan halen uit alleen maar 4 dagen! Zoveel plezier en geluk! 😀 De kersttaart is de bruine taart met dat rondje in het midden, dat is zoals de Colombianen taart snijden 😀 Je zou denken dat dit een chocoladetaart is, maar echt waar: er zit geen grammetje chocolade in 😉 Wél rode wijn 😀

Reply
nikkiboohx 29 december 2015 - 17:35

Leuke blog !
Xoxo nikki ( http://www.stuffbynikki.com)

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:08

Dankjewel!

Reply
Pirre 29 december 2015 - 17:28

Ahhh, super leuk zeg! Volgens mij hebben jullie echt intens genoten, leuk om te zien 😀 Fijne jaarwisseling alvast

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:08

Dankjewel! Ja we hebben inderdaad intens genoten, ben er nog vol van haha. Jij ook een fijne jaarwisseling!

Reply
esterdekoning 29 december 2015 - 17:25

Wat stralen jullie op alle foto’s 🙂 Heel leuk om te zien! Hectische maar heel gelukkige dagen. Fijne jaarwisseling in Colombia!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:07

Dankjewel! Dat klopt inderdaad als ik het terugkijk 😀 Jij ook een heel fijne jaarwisseling!

Reply
Marcella 29 december 2015 - 15:53

Wat een onwijs mooi verslag, en alle stralende hoofdjes op de foto. Wat een geweldige verrassing zeg, echt heel leuk!!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:07

Dankjewel! Ja we hebben meer dan 1000 foto’s gemaakt in 4 dagen hahaha, allemaal blije foto’s 😀

Reply
Marcella 30 december 2015 - 11:57

Heerlijke herinnering dus, top!!

Reply
Billy 29 december 2015 - 15:11

dit leest heerlijk weg, Sabine!
Ik herken die hectische tijd onder familie en vrienden. Als mijn petekind afkomt uit Barcelona, dan vliegt zij ook van her naar der. Altijd tijd tekort om aan ieders wensen te voldoen.
Je hebt er een prachtig fotoblog van gemaakt!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:03

Dankjewel, wat lief! Ja dat is wel een nadeel, dat we niet alles en iedereen kunnen bezoeken in zo een korte tijd. Keuzes maken is dan de enige optie…

Reply
Hans en Thea de Vries 29 december 2015 - 13:05

Wat heerlijk was dat Sabine, dat zien we op alle foto’s. Jammer he dat de tijd zo snel gaat. Nog bedankt voor de postduif die met jullie mee mocht vliegen, het was super geregeld zo!! Sterkte met het acclimatiseren in Bogotá.

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:03

Ja absoluut! Wat leuk dat jullie bij mijn broertje op bezoek zijn geweest! De post is inmiddels goed aangekomen 🙂

Reply
oponseiland 29 december 2015 - 12:21

Zeer mooi fotoverslag. Jullie hebben blijkbaar allemaal heel erg genoten van elkaar. Afscheid nemen blijft moeilijk hoor, hoe dikwijls je het ook doet!

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:02

Ja we hebben genoten ten top, het was echt mooi. Ook hier heb jij weer ervaring mee natuurlijk, met afscheid nemen. Dat is echt nooit leuk. Al was het wel minder erg dan de allereerste keer..

Reply
Faabs 29 december 2015 - 12:17

Wat een superfijne dagen hebben jullie gehad ! En je was in de buurt tijdens je etentje in Kudelstaart :-). Dank je wel voor het delen via je blog en de leuke foto’s !

Reply
Sabine 30 december 2015 - 07:59

Dankjewel! Ja was geweldig!! Ohh ik ben nu wel benieuwd waar jij dan was? Ken je Kudelstaart? De meeste mensen niet namelijk…

Reply
Faabs 30 december 2015 - 15:41

Hahaha ik ken zeker Kudelstaart. Woon er vlakbij 😉 . En zo kwam jij ooit op mijn blog terecht, door een review die ik had geschreven over een restaurant hier vlakbij waar je ook wel eens kwam. Zodoende kwam ik weer bij jouw blog terecht 😉

Reply
Sabine 30 december 2015 - 16:03

Ohhhjaaa!!! Goh joh dat was ik alweer vergeten 😀 Ik heb 29 jaar in Kudelstaart gewoond. Heel mooi dorpje al vind ik t zelf 😛

Reply
sunny mama 29 december 2015 - 10:45

Wat een fantastisch (foto)verslag, zeg! Ik moet zeggen dat ik van sommige foto’s echt onder de indruk ben.
Toen ik naar Bogotá vloog, was mijn koffer ook ergens blijven steken. Die kwam pas een week later aan. Ik wist toen helaas nog niet dat je daarvoor een schadevergoeding kunt eisen.
In ieder geval hebben jullie een aantal bijzonder fijne dagen gehad.
Een klein beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met je vader!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 21:04

Dankjewel! De koffers zijn vandaag gelukkig thuis gebracht. Ik weet niet of we hiervoor ook een vergoeding kunnen krijgen…
In ieder geval hebben we inderdaad geweldige dagen gehad!

Reply
Sas 29 december 2015 - 10:42

Oh wauw, wat leuk dat je lekker thuis was! De foto’s stralen een en al gezelligheid en liefde uit. Mooi om dit te zien. All You Need is Love heb ik opgenomen en moet ik nog gaan kijken… ^^

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:59

Dankjewel! Ja het was heerlijk en ook bijzonder om weer in Nederland te zijn. All you need is love was heel leuk trouwens! Dus veel kijkplezier 😀

Reply
Zo simpel is dan geluk 29 december 2015 - 10:30

Heerlijk om te lezen en prachtig om de foto’s te zien!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:57

Dankjewel! Ik kijk ook nog steeds heel graag naar de foto’s 😀

Reply
wonenincaldese 29 december 2015 - 09:37

Het geluk van jullie zessen druipt gewoonweg van de foto’s af. Wat een heerlijke en intensieve dagen zijn dat geweest. De napret is ook wat waard!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:57

Ja het was super! Mijn ouders waren ook echt helemaal gelukkig 😀 En inderdaad nu terug kijken is nog steeds heel leuk! 🙂

Reply
Els 29 december 2015 - 09:26

Jullie bedankt voor dit bliksembezoek, het was reuze gezellig om met zijn allen te zijn!
Ik ben blij dat die 85 kilo terecht is!!
Xxx

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:56

Ja ik ook 😉 Wat was het leuk hè! Xxx

Reply
Alie van Piggelen-de Vries 29 december 2015 - 09:01

Fijne dagen geweest zo te lezen! Mooi om op terug te kijken! Mooie foto ’s hoor!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:55

Dankjewel! Ja super dagen geweest! Had me niets beter kunnen wensen 😀

Reply
dirk1heidi 29 december 2015 - 08:10

wat super leuk. Zeker om bij je vrienden en je ouders te zijn.

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:55

Ja het was geweldig! En gelukkig zijn net ook alle koffers thuis aangekomen met alle spullen uit Nederland 🙂

Reply
BlogbyDenisee 29 december 2015 - 07:20

Super leuk meid! Mooie foto’s ook

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:54

Dankjewel! 😉

Reply
carlavanvliet1 29 december 2015 - 06:55

Nou jullie hebben de tijd wel fantastisch benut zeg! En lang leve de kaas, haha!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:50

Haha ja de Hollandse kaas is echt zó lekker! We hebben echt genoten!

Reply
Morgaine 29 december 2015 - 06:08

hahahaha jullie vinden het koud hier, geweldig! Prachtige foto’s ook heb je gemaakt, en kan het mij helemaal voorstellen, zit ik toch wat dichter bij Amsterdam, maar mijn camera maakt nog altijd overuren als ik er ben. Telkens opnieuw en weer, de stad is gewoon prachtig!

Het meest fijne, dat jullie allemaal zo genoten hebben, missie geslaagd! En ik zit hier heerlijk mee te genieten 😀

X

Reply
Sabine 29 december 2015 - 19:47

Dankjewel wat lief! Ja Amsterdam is echt een heel mooie stad! En fotograferen is altijd leuk! In Nederland in 4 dagen hebben we meer dan 1000 foto’s gemaakt 😛

Reply
Morgaine 30 december 2015 - 04:19

In 4 dagen? niet per dag? hahaha 😉

Reply
Sabine 30 december 2015 - 08:10

😛 😛 Grapjas 😛

Reply
Morgaine 30 december 2015 - 08:51

whahaha nou ja uhm 😉

natasjaslifestyle 29 december 2015 - 05:44

Hee gefeliciteerd met je verjaardag!!! Mooie foto’s de gezelligheid spat er van af. Jullie hebben leuke gezellige dingen gedaan. En nu alweer terug naar de orde van de dag. Maar je kunt vast terugkijken op deze mooie momenten.!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 15:52

Haha mijn vader z’n verjaardag 😉 Dankjewel! Het was superleuk! Ook nu op mijn werk zweef ik nog steeds een beetje haha 🙂

Reply
Esther de Vries 29 december 2015 - 05:35

Heerlijk Sabine! En de taart op zn Colombiaans gesneden met een cirkeltje in het midden. Mij lukt dat nog steeds niet op een mooie manier hoor! Tot straks!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 15:51

Haha ja dat heeft stiekem Jimmy gedaan hoor 😛 Ik denk dat ik dat ook niet kan, ben sowieso slecht in taart snijden 😛

Reply
Reismuts 29 december 2015 - 04:49

Gefeliciteerd met je paps! Wat een heerlijk bezoek heb je gehad! Mooie foto’s ook!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:34

Dankjewel! Het was echt geweldig 🙂 En nee de camera heeft niet stilgestaan, echt meer dan 1000 foto’s gemaakt in 4 dagen… oeps 😛

Reply
M.M.M. Dirks 29 december 2015 - 04:34

Mooie “flits”. Ik heb je gemist !!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:33

Haha dankje meid! Ben jij nu ook in Nederland? Volgende keer gaan we meeten! 😀 xx

Reply
Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 29 december 2015 - 04:03

Wat leuk! Mooie foto’s 🙂 xxx

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:32

Dankje!

Reply
Jenn 29 december 2015 - 03:19

Ziet er gezellig uit, het enthousiasme spat er vanaf 🙂 Leuk om te lezen en te zien.

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:32

Dankjewel! Het was ook zo geweldig! 😀

Reply
Vetexbart 29 december 2015 - 03:16

Van een blitzbezoek gesproken! 🙂 Zo leuk dat jullie het erg naar jullie zin hadden in Nederland tijdens de Kerstperiode. De foto’s zien er alvast top uit. Nu heb ik zin in Chocomel :p

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:32

Haha 🙂 Bedankt! Ja was zoooo leuk! 😛 Ga jij maar lekker aan de chocomel 😛

Reply
Marion 29 december 2015 - 03:14

Dat je intens hebt genoten dat blijkt echt uit dit artikel. Het is zo vol enthousiasme geschreven en de foto’s zeggen de rest. Prachtig. Ben blij voor je! X

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:31

Wat lief Marion! Dankjewel! 🙂 Ik geniet nog steeds onwijs na, heel gek is dat gevoel. Mijn ouders zo gelukkig zien deed t m echt!

Reply
Sanne, life coach Den Haag 29 december 2015 - 03:07

Ah wat gaaf Sabine, wat heerlijk lijkt me dat dan om heel ff thuis te zijn <3

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:30

Ja was superfijn! Heel koud, maar toch warm met de familie 🙂

Reply
Sanne, life coach Den Haag 31 december 2015 - 08:30

Kan me voorstellen, leuk voor je 🙂 Fijne jaarwisseling alvast!

Reply
schrijfselsvanmij 29 december 2015 - 02:35

Geweldig om mee te mogen lezen en te genieten van de foto’s. Ik moest ook lachen om het wereldgerecht ? Mijn jongens nemen er ook mee naar Riga, is erg makkelijk voor studenten met weinig tijd.

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:30

Dankjewel, wat lief! Haha ja je bent de tweede al die dat zegt, over het wereldgerecht 😛 Het is makkelijk én lekker! hahaha

Reply
Peter 29 december 2015 - 02:06

Dit was een kerst om nooit te vergeten. Het was TOP!!!!!!!!!!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:29

ABSOLUUT!!! xxx

Reply
Thomas Pannenkoek 29 december 2015 - 01:36

Jullie moeten doodmoe zijn. Wat een energie in al die foto’s, wat een sfeer, wat een gezelligheid, wat een liefde voor elkaar…

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:29

Mooie woorden, zo was het precies! 🙂 Met de moeheid valt het verbazingwekkend nog mee (behalve gister dan), heb veel energie hiervan gekregen 🙂

Reply
yvonne 29 december 2015 - 01:21

Leuk zeg! 85 kilo bagagr… dat werd een hoop bijbetalen zeker? En dan ben je in Nederland en dan ga je Knor wereldgerechten eten hahaha. Ik dacht je gaat voor stamppot of een patatje. Die wereldgerechten laat ik echt altijd links liggen in de supermarkt ; -)

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:28

Hahaha ja die wereldgerechten zijn leuk joh! 😛 Nee met patat heb ik niets en met stamppot eigenlijk ook niet… heb wel pannenkoeken gegeten, heel veel kaas, hagelslag en dat heerlijke Hollandse brood 🙂 We vlogen met Avianca en daar mag je gratis 2 koffers pp meenemen, dus dat kostte niets extra´s 🙂

Reply
yvonne 3 januari 2016 - 12:24

O dat kwam dus goed uit voor alles wat je mee terug wilde nemem 😉 Vind Jimmy Nederlands eten ook te pruimen?
En Knorr wereldgerechten vind ik net scheikundedozen. Zakje dit, doosje dat en poef je hebt een maaltijd. Apart apart 😉

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 15:06

Ja hij houdt erg van Hollands eten! Behalve drop 😉 Haha ja inderdaad zo zijn precies die gerechten 😀

Reply
yvonne 3 januari 2016 - 15:09

Dat snap ik wel!

Reply
Jaixy 29 december 2015 - 01:18

Wauw!!! Wat een gave en bijzondere kerst!!! Fijn dat jullie zo genoten hebben!!!

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:26

Dankjewel! Zo mooi om mijn ouders zo gelukkig te zien! 😀

Reply
Jaixy 29 december 2015 - 15:27

Ik kan mij dat zo voorstellen!! Dat je ouders zo gelukkig en verrast waren!
Het mooiste kerstcadeau wat je ze heb kunnen geven… Hun dochter thuis…

Reply
BySilke 29 december 2015 - 01:04

Wowie, hoe leuk dat je voor Kerst naar huis ging!! Echt superleuk om te lezen en met heerlijke foto’s erbij. Had je geen last van een jetlag? 🙂

Reply
Sabine 29 december 2015 - 14:26

Dankjewle! Ja tof he? 😀 Het waren maar 4 dagen, dus in Nederland heb ik Colombiaanse slaaptijden aangehouden waardoor ik nu minder last heb van een jetlag. Heel fijn, want terug naar Colombia is altijd vreselijk met dat slapen…

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!