Home New York Op stedentrip naar…!
Op stedentrip naar...

Op stedentrip naar…!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Jeetje wat een fantastische binnenkomer van 2016! Want: we hebben een stedentrip geboekt! Eindelijk! En niet zomaar eentje. We gaan namelijk ergens heen waar we al heel lang heel graag heen willen. Ondanks dat we eigenlijk nooit tijd hebben, doen we het lekker toch. Want de enige vakantie die Jimmy heeft dit jaar zijn de laatste twee weken van februari, waarin ik zelf gelukkig ook vrij heb kunnen regelen, en besloten we het er gewoon eens even lekker van te gaan nemen. Dus hebben we, gisteren om precies te zijn, de tickets én een appartement geboekt. Waarheen?

Echt: hoe cliché. Maar het kan me niks schelen. Want: WE GAAN NAAR NEW YORK! Hoe leuk! Ja, ik ben nogal enthousiast. Want naar New York: daar wilde ik áltijd al heen.

Voor ons allebei de eerste keer, dus samen deze geweldige stad ontdekken. Door de straten van New York slenteren. Over Broadway en door Central Park. Dik aangekleed, we gaan namelijk in de winter.

En nog deze winter welteverstaan. We vertrekken namelijk half februari en komen na 12 dagen New York pas weer thuis. Twaalf dagen met mijn lief in NEW YORK!! Gewoon bijna een halve maand in the big apple: Hoe tof is dat! We zullen zoveel kunnen zien en doen en hoeven niet te haasten. Gelukkig heb ik uit Nederland mijn winterjas meegenomen, misschien nog wel even een muts en handschoenen aanschaffen. Aangezien februari tot de koudste maanden behoort. Wist je trouwens dat het voor ons net zo ver vliegen is als vanuit Nederland? Het grote verschil is alleen dat het in New York net zo laat is als bij ons, dus geen last van een jetlag deze keer.

Een verblijfplaats vinden was nog even een uitdaging. Zo goedkoop mogelijk zou zijn om te gaan couchsurfen, maar dat zie ik niet zitten voor 12 dagen. Dus leek een appartement waar we zelf kunnen koken en wassen ons het meest ideaal. Het was even zoeken, maar na een goede tip van een vriend kwamen we uit bij een appartement zo groot als ons eigen appartement mét uitzicht over Manhattan. Grappig detail is dat dit appartement is gelegen in Jersey City, New Jersey, en het dus niet in New York noch in dezelfde staat ligt, maar we toch alleen maar de Hudson River onderdoor hoeven om in New York te komen en het ook nog eens goedkoper is dan een klein hotelkamertje in de stad. Ideaal.

Ook de digitale versie van de Lonely Planet is al aangeschaft en nu hebben we dus vijf weken de tijd om voor te bereiden. Het is een waanzinnig grote stad waar meer mensen wonen dan in Bogotá, dus genoeg te doen lijkt me zo. Het plan is alles zo goedkoop mogelijk te houden (tips zijn welkom!), maar volgens mij is alleen rondlopen door de stad gewoon al geweldig. De sfeer, de lichtjes. Gewoon net als in de film. Met achtergrond muziekje natuurlijk. Nog vijf weken wachten. Zucht…

Lees meer!

139 reacties

Simone 26 januari 2016 - 12:33

Oooh New York is echt heel erg leuk! Ik ben er zelf in 2007 geweest voor 7 dagen, we hebben enorm veel gedaan en gezien. We hebben ook nog ergens gegeten op broadway. Je moet echt naar Ellen’s stardust diner. Zo leuk! Is een soort diner show a la broadway en het eten is erg lekker en geloof dat het best te betalen was 🙂 Wij overnachtten ook in Jersey bij mensen thuis via mijn vriendin en gingen ook elke dag met de bus onder ’t water door. Was zo mooi daar! Heel veel plezier!

Reply
Sabine 26 januari 2016 - 14:30

Leuk dat je er ook bent geweest! Goede tip trouwens van het restaurant! De broadway show is al geboekt iig 😀 Ik word helemaal enthousiast van je reactie, heb er megaveel zin in!

Reply
Daisy || Diyaata 24 januari 2016 - 15:10

Gaaf!! Helaas geen tips, kon ik ze maar geven, want ik ben er ook nog nooit geweest! De beste tip is denk ik sparen om te shoppen haha! Voordat ik het vergeet te zeggen, heel veel plezier!

Reply
Sabine 26 januari 2016 - 14:29

Dankjewel! Haha ja ik heb al van alles bedacht wat ik daar wil kopen 😀 Vooral dingen die hier niet of weinig te vinden zijn. Om te beginnen winterkleding haha 😉

Reply
Mellisa - Grenzeloosreizen 20 januari 2016 - 14:55

Wat super tof dat jullie naar New York gaan 🙂 En fijn om een eigen appartement te hebben dan zo’n duur hotelkamertje in de stad. Heel veel plezier alvast!

Reply
Sabine 20 januari 2016 - 15:04

Dankjewel! Ja echt super veel zin in! 12 dagen in een hotel is ook wel veel denk ik, zeker als je 12 keer uiteten moet haha.

Reply
Florentine 20 januari 2016 - 12:55

Oh my! Zo gaaf, ik vind Amerika geweldig, en dan vooral NY!
Ik kijk nu al uit naar je blogposts erover 😉
Veel liefs ♥

Reply
Sabine 20 januari 2016 - 13:41

Haha dankjewel! Ik ben zeeer benieuwd!! 😀

Reply
Wildcard 19 januari 2016 - 16:13

Fijn vooruitzicht 🙂
Ik kijk al uit naar de foto’s die wellicht gaat met bakken nemen :p

Reply
Sabine 20 januari 2016 - 10:34

Ja superfijn 😀 En ja we gaan heeeel veel foto´s maken haha

Reply
Wildcard 20 januari 2016 - 10:47

Super, ben nu al nieuwsgierig 🙂

Reply
moedvoornodig 19 januari 2016 - 04:44

wat ontzettend gaaf zeg! Heel veel plezier alvast 🙂
Ik doe het je (ooit) hopelijk na.
Liefs
Stella / aka de Burgertrut

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:40

Dankjewel! Heb er onwijs veel zin in! Jouw beurt komt vast nog 😀

Reply
Paul 18 januari 2016 - 10:44

Wat een heerlijk vooruitzicht. En balen want we lopen elkaar dan net mis in New York. Ik ga vanaf eind februari….. Had me wel leuk geleken, een medeblogger in NYC ontmoeten.

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:38

Ohhh wat toevallig! Precies op de dag dat wij vetrekken 🙂 Jammer dat we niet kunnen meeten! Wel jullie ook heel veel plezier!

Reply
rachelkromdijk 18 januari 2016 - 09:15

wat onwijs tof zeg geniet ervan! liefs x

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:35

Haha dankjewel! x

Reply
Natasja 18 januari 2016 - 04:49

Aaah, heel gaaf! New York is zo’n toffe stad! Ben er nu vier keer geweest en heb nog steeds niet alles gezien 🙂

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:33

Wauw een echte kenner!!! Ik ben echt zo benieuwd, zal vast helemaal te gek worden! 😀

Reply
De Hoestende Avonturier 18 januari 2016 - 04:08

Jaloers!!! Ik zou net zo cliché blij zijn haha! Toen het er een tijd geleden uitzag dat ik (lang) niet meer mocht vliegen was ook, toch best onverwacht, het eerste wat ik dacht ‘MAAR IK BEN NOG NIET IN NYC GEWEEST!!’. Geniet er van!! 😀

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:32

Hahaha 😀 Ik hoop echt van harte dat jouw moment in NYC ook komt!!! Je kunt straks in ieder geval meegenieten met de foto’s 😉

Reply
Koen Schyvens 17 januari 2016 - 11:22

Super. Dat wordt genieten … zeker weten. En een beetje jaloers ondanks dat ik er al vaker ben geweest. En een dagje Philadelphia (historie en een museum) is zeer goed te doen met de trein. Ik kijk nu al uit naar je stukjes …

Reply
Sabine 18 januari 2016 - 21:19

Dankjewel! Dat wordt zeer zeker genieten 🙂 Misschien gaan we inderdaad wel een dagtripje maken. Lijkt me heel leuk!

Reply
Pirre 17 januari 2016 - 09:35

Wauwwww, GAAF!! Alvast héél veel plezier ennuhhhh, ik verwacht velel foto’s natuurlijk he 😉

Reply
Sabine 17 januari 2016 - 10:00

Dankjewel! En ja die foto’s komen er zeer zeker 😀

Reply
Deborah Hamar 16 januari 2016 - 16:02

Dat hebben jullie goed voor elkaar. Fijn dat jij ook vrij hebt kunnen krijgen. Ik wens jullie alvast heel veel plezier. En de voorpret is natuurlijk ook altijd erg leuk!

Reply
Sabine 17 januari 2016 - 10:00

Dankjewel! Ja die voorpret is heerlijk! 😀

Reply
Irma 15 januari 2016 - 14:40

Een stedentrip naar NY. Nooooo, zo tof! Hou ons op de hoogte!

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 14:42

Haha ja dat gaat zékerweten gebeuren!!! 😀

Reply
iliveformydreams.com 15 januari 2016 - 14:14

Oh wauw, war een ervaring gaat dat worden…

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 14:28

Ja zeker! Ben echt zo benieuwd!

Reply
Falderie 15 januari 2016 - 09:41

Wow Sabine dat is fantastisch! New York lijkt me een fantastische stad om eens naartoe te gaan!

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 14:27

Ja volgens mij een van de populairste steden ter wereld als ik het zo hoor haha 😀

Reply
IngridMoorenBlogs 15 januari 2016 - 09:25

Heerlijk zeg….heel veel plezier!

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 09:26

Dankjewel! Komt goed 😀

Reply
dirk1heidi 15 januari 2016 - 08:50

wauw super New York, wil ik ook altijd naar daar.
Ik zou zeggen geniet der van, want tis weer rap voorbij voor je het weet.

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 09:04

Dankjewel! Ja het is echt zo cliche: iedereen wil naar New York 😛 Maar dat zal zeker niet voor niets zijn 😀

Reply
Simone 15 januari 2016 - 02:44

Ah wat gaaf! Ik ben gek op New York al is het alweer veel te lang geleden dat ik er was… Tijd om ook weer eens te boeken!

Reply
Sabine 15 januari 2016 - 07:31

Jaaa supergaaf! 😀 Leuk dat je er ook bent geweest! Ben zo benieuwd!

Reply
Ester 14 januari 2016 - 15:30

Lekker samen weg! Heel beniewd hoe jullie het daar gaan vinden. Veel voorpret gewenst Sabine 🙂

Reply
Sabine 14 januari 2016 - 15:42

Dankjewel! Ja heerlijk 12 dagen samen 😀 Komt vrijwel nooit voor 🙂

Reply
Charelle 14 januari 2016 - 14:23

Ah wat super tof dat je naar New York gaat! 😀 Zeker een goed begin van 2016! Ik wil zelf ook héél graag nog een keertje, maar mijn beurt komt nog wel. 😉 Geniet ervan!

Reply
Sabine 14 januari 2016 - 15:42

Jaaaa! 😀 Dankjewel! Ook voor jou gaat het er zeker een keer van komen 😀

Reply
Sytse 13 januari 2016 - 18:30

Joepie de poepie!! New York is zo fucking awesome. En de mensen zijn zo leuk. En eerlijk. En er zijn heel veel mooie mensen. Ik vind New York echt een droom stad! Heeeeel veel plezier!!! X

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:46

Haha bedankt voor je lekker enthousiaste reactie! Heb er nu nóg meer zin in 😛 Volgens mij wil jij ook dolgraag weer terug 😉

Reply
Sytse 14 januari 2016 - 00:03

Hahaha klopt!! Hopelijk dit jaar maar het is nog niet zeker.. Het moet natuurlijk ook betaald worden.. 😉

Reply
Micheline 13 januari 2016 - 17:34

Wow! Geweldig! Ik kan me goed voorstellen dat jullie daar naar uitkijken. We zullen de tijd een beetje mee vooruit duwen 🙂

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:44

Haha dankjewel! Echt zo een zin in!

Reply
Lies 13 januari 2016 - 16:06

Ik ben stikjaloers! Alleen het voorbereiden lijkt mij al gewoon super gaaf om te doen. Je zal er vast nog wel over schrijven, maar alvast veel plezier met de voorbereidingen!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:44

Hahaha sorry 😉 Ja dat voorbereiden is echt zo leuk! De Lonely Planet van alleen NY telt al meer dan 400 pagina’s… dus ben wel even bezig haha. En na ons bezoek komen er denk ik heeeel veel blogs 😛

Reply
Ellis 13 januari 2016 - 14:03

Wat gaaf! Naar New York! En dat 12 dagen! Lijkt me ook helemaal geweldig dus ik snap dat je er enorm naar uitkijkt. Wel ideaal zo zonder jetlag ;-). Benieuwd naar je ervaringen. Zo zie je wel wat van de wereld he ;-).
Enjoy de voorpret!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:43

Dankjewel! Ja die 12 dagen is echt zo fijn, lekker alles zonder te haasten, heerlijk! Net als die jetlag. Elke keer als ik hier kwam had ik daar echt 2 weken last van, dat is in NY dus ook zo. Maar nu dus niet en daar ben ik zeer blij mee.

Reply
wiebie74 13 januari 2016 - 13:55

Wow, wat een heerlijk vooruitzicht joh! Toch nog even er samen op uit! Jaren geleden was ik in NY, in totaal 5 dagen en toen hadden we natuurlijk nog lang niet alles gezien maar door alle drukte en de gevolgen van de aanslagen, we waren er toen in november 2001…, was ik ook wel blij dat ik de stad weer kon verlaten. Vond toen vooral het uitzicht vanaf Empire State Building geweldig, net als natuurlijk Central Park, zo relax om daar rond te slenteren of een segway te huren! En Broadway natuurlijk, wat een drukte! Oh, krijg nu al zin in je foto’s straks!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:42

Dankjewel! Jeetje wat balen dat jullie er net na die aanslagen waren. Ik ben ook wel benieuwd naar de drukte. Wie weet vind ik Bogotá straks gewoon een dorp haha. Zou jij nog eens heen willen of was dit echt een eens-maar-nooit-weer-ervaring?

Reply
wiebie74 14 januari 2016 - 04:29

Ik zou best weer terug willen. Lang niet alles gezien en toen waren we er vooral vanwege de marathon waar ex aan mee deed.

Reply
Billy 13 januari 2016 - 13:37

het is een echte rage hé, New York bezoeken. Mooi om naar uit te kijken.
Mij zegt zo’n miljoenenstad écht niets!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:40

Haha ja daarom het cliché 🙂 Ik heb ook vaak niets met grote steden, maar enkelen wil ik echt wel graag meemaken, waaronder NY. Ook zeker sinds ik in Bogotá woon kan ik grote steden best wel waarderen. Ben benieuwd of het echt zo tof is zoals iedereen beweert!

Reply
Faabs 13 januari 2016 - 13:00

Als je een citytrip doet moet je het ook goed doen hahaha. Tof joh New York !! Ben tikkeltje afgunstig hoor maar ga met interesse je blog(s) er van lezen ! Geniet van de voorpret !

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:38

Haha dankjewel! Heel lief 🙂 En inderdaad: waarom 6 dagen gaan als we er ook 12 kunnen? 😉

Reply
MarijkeO 13 januari 2016 - 11:38

Ik heb een gruwelijke hekel aan steden maar…New York is meer dan geweldig!! Ik was er ooit 5 dagen voor mijn werk. Veel te kort! Zo overdonderend. Geniet van je voorpret!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:38

Dankjewel voor je leuke reactie! Ik ben ook vaker niet dan wel van de grote steden, alleen enkelen vind ik écht leuk. Denk dat NY daar ook bij hoort 😀

Reply
M.Boogaard 13 januari 2016 - 10:15

supergaaf Sabine,geniet van alles en wij genieten van jouw blog.
Menno en Marianne.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:37

Dank jullie wel! Er zal nog veel over geschreven worden als we terug zijn 🙂

Reply
wonenincaldese 13 januari 2016 - 08:32

Fan-tas-tische stad. Ik zou er wel een half jaar willen wonen om op die manier op mijn gemak de stad uit te kammen. Guggenheim museum (alleen het gebouw al) niet overslaan! En alvast heel veel plezier gewenst.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:36

Dankjewel voor je leuke enthousiaste reactie 😀 12 dagen gaan ook zeker niet genoeg zijn, maar dat hindert niet. Bedankt voor de tip voor het Guggenheim!

Reply
Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 13 januari 2016 - 07:07

Over 12 dagen naar New York! New York! New York!!!
Hoe cool!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:35

Haha nee over 5 weken voor 12 dagen naar New York 😉 Al zou ik heel graag over 12 dagen al gaan 😛 Echt ik heb er zo een zin in!

Reply
Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 14 januari 2016 - 01:22

Sjeetje ben ik dan echt scheel?! Ik lees gewoon wat ik wil lezen 😉 over 12 dagen klinkt een stuk beter hahaha.

Reply
Sabine 14 januari 2016 - 04:57

Hahaha heb ik ook regelmatig lasrt van 😉

Reply
Ilse Verhoeven 13 januari 2016 - 05:50

*jaloers* 😉
Hoe super is dat!
Héél veel plezier!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:35

Hahaha 🙂 Dankjewel! Jij kunt ook gaan!

Reply
Margo Hermans 13 januari 2016 - 05:37

Wat geweldig! Collegaatje van mij is eind november geweest; vond het helemaal geweldig! Denk dat je daar weer mooi blogmateriaal kunt opdoen! 🙂

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:34

Leuk om te horen! En ja hier gaat zéker veel over geschreven worden 😀

Reply
sunny mama 13 januari 2016 - 03:21

Daar zou ik ook super enthousiast van kunnen worden! Goed gedaan ook, van dat appartement waar je zelf kunt koken. Maar… je moét natuurlijk ook wel eens iets plaatselijk gekookt afhalen, vind ik. Gewoon om dat eens geproefd te hebben.
Ik ben alvast héél benieuwd naar jullie reisverslag!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:34

Ja we gaan zéker ook uiteten hoor! Maar 12 dagen uiteten is wel een beetje veel… dus nu kunnen we mooi afwisselen. Ook voor het ontbijt en lunch handig.

Reply
iliveformydreams.com 13 januari 2016 - 03:17

Oh wat super tof zeg! geniet, ook van het vooruitzicht

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:33

Dankjewel! 😀

Reply
mirjam1965 13 januari 2016 - 02:50

Wat leuk!!! Zou zelf ook nog weleens New York willen bezoeken, maar zit er denk ik dit jaar niet in. Heel veel pleier met de voorbereidingen. Voorpret alleen al is al leul toch?

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:32

Dankjewel! Ja die voorpret is heel leuk! Elke keer als ik informatie zoek word ik nog enthousiaster haha. Voor jou komt het vast ook, als het niet dit jaar is, dan volgend jaar!

Reply
AroundSan 12 januari 2016 - 15:11

Wat een tof vooruitzicht zeg, New York! Voor je het weet zijn die vijf weken voorbij hoor. Veel plezier alvast! 😀

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:30

Dankjewel! Ja echt zo leuk! En met zoveel voorpret vliegt de tijd voorbij 😀

Reply
Lysanne 12 januari 2016 - 14:33

Wauw, wat een prachtig vooruitzicht! Dat wordt een hele fijne stedentrip. Alvast heel veel plezier.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:29

Dankjewel! Ja ik kan echt niet wachten hahaha

Reply
Jennifer | Living the Ghanaian dream 12 januari 2016 - 13:31

Oh wauw! Ik ben drie jaar geleden in New York geweest, bijzondere stad! Veel plezier alvast!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:29

Dankjewel! Leuk dat je er ook bent geweest 🙂 Ik ben zo benieuwd!

Reply
Jaixy 12 januari 2016 - 12:52

Wat onwijs gaaf!!!
New York is echt een geweldige stad!!! Er is zoveel te zien en te doen!!! Wauw!!! Wat goed dat jullie gaan!!!
Ik ben benieuwd naar de verhalen en foto’s!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:28

Dankjewel! Ik ben ook super benieuwd naar hoe het zal zijn 🙂 Jij bent er geweest dus?

Reply
Jaixy 13 januari 2016 - 23:47

Ja ik ben er 2x geweest. Eerste keer in 2007 en de tweede keer in 2010. Echt een geweldige stad waar ik zeker weer naar toe zou willen. Er is zoveel te zien en te beleven. Super van gaan genieten samen !! Nu al van de voorpret en het uitzoeken wat je wilt gaan zien.

Reply
Johanna 12 januari 2016 - 09:21

Gaaf! Ik zou willen dat ik busladingen tips voor je had, maar aangezien ik er zelf ook nog niet echt ben geweest (behalve dan het vliegveld…) weet ik het ook niet zo goed. Op mijn lijst staan in ieder geval het 9-11 Memorial Museum (wel reserveren), the High Line, Meatpacking district, en – mijn persoonlijke nr 1: Ellis Island (waar de Europese immigranten werden geregistreerd). Enne, kijk even of je een Broadway voorstelling kan meepikken…
Wij gaan mogelijk in september, of misschien eerder tijdens Spring Break. Gelukkig een stukje dichterbij voor ons 😉
En ja, neem handschoenen + sjaal + muts mee. En goede warme loopschoenen (bergschoenen als je die hebt – die doen het geweldig in de sneeuw). En een goede gezichtscreme, handcreme en een labello-achtige – in deze regio wordt de lucht enorm droog als het zo koud is, en daar ga je last van krijgen als je veel buiten bent. Het is net wintersport wat dat betreft!
Heel veel plezier!! Ik kijk al uit naar de verhalen, en laat me graag inspireren!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:03

Wat tof dat jullie ook (hopelijk) gaan in september! Dan is het in ieder geval warmer 🙂 Bedankt voor de goede tips! Ellis Island lijkt me ook heel interssant. Ik ben trouwens echt blij dat ik mijn winterjas uit NL heb meegenomen, want ik heb hier letterlijk niets anders voor de winter… ik zal denk gewoon mijn schoenen van hier aandoen en als het echt te koud is daar nieuwe kopen. Ook moet ik handschoenen en een muts kopen, heb ik ook niet. Alles daar denk ik, want is zeker goedkoper dan hier. Dat van de creme is ook een megagoede tip. Ik heb vaseline dat zeker goed zal werken voor mijn lippen. Ik ga zeker veel schrijven hierover! 😀

Reply
jensholierhoek 12 januari 2016 - 09:18

Tips zijn welkom schrijf je. Wat ik mijn kan herinneren dat bepaalde musea op bepaalde dagen/tijdstippen gratis zijn of ze vragen je alleen een donatie.(http://www.nycgo.com/articles/free-nyc-museums), verder kun je met een dure pendeldienst naar het Vrijheidsbeeld, maar met de plaatselijke Ferry (een stuk goedkoper) vaar je er dicht langs. Kun je in ieder geval foto’s maken. En NY heeft sinds een paar jaar een eigen witte fietsenplan en een lang fietspad langs de Hudson en ook een paar fietsstroken in het centrum. Veel plezier.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:52

Dankjewel voor je goede tips! Die ferry gaan we zeker doen! Heb ik ook in de Lonely Planet gelezen. Dat fietsenplan wist ik nog niet. Als het niet te koud is wil ik dat ook zeker doen.

Reply
BlogbyDenisee 12 januari 2016 - 08:14

Wat gaaf Sabine! Ik wens je zoveel plezier X

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:48

Dankjewel! 😀

Reply
Jessica 12 januari 2016 - 06:54

Wat ontzettend gaaf zeg! 😀 Het is jullie gegund hoor 🙂 Heel veel plezier alvast met de voorpret!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:48

Dankjewel! Ja die voorpret is nu al heel leuk 😀 De Lonely Planet van NY telt meer dan 450 pagina’s dus genoeg te lezen 😉

Reply
carlavanvliet1 12 januari 2016 - 06:34

Veel plezier! Ik wacht op je blog en je foto’s… 😉

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:46

Dankjewel! Er zullen er zeker veel komen 😀

Reply
Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 12 januari 2016 - 05:24

Geniet er van, geweldig! 😀

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:45

Dankje!

Reply
Morgaine 12 januari 2016 - 05:16

Oh lieverd, wat vreselijk GAAF!!!! Dit…. Ik ben zo blij voor jou, voor jullie! Ik kan mij voorstellen dat je amper kunt wachten nu, hahahaha

Zelf heb ik weinig met NY, denk ik… zeg ik tegen Syts ook al, ik zou eerder en meer The Old South willen bezoeken of hoger in upstate NY, Buffalo en dan de Niagra Falls 😉 Maar wie weet, waar jij mee terug gaat komen qua foto’s.

X

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:45

Hahaha ja zoooo tof!!! 😀 Ik heb eigenlijk nooit veel met Amerika gehad, maar NY wilde ik altijd al. En misschien dat ik na NY ook toch wel meer wil zien haha 🙂

Reply
Morgaine 14 januari 2016 - 04:54

hahahaha ja dan heb ik zoiets ik woon al in een stad elke dag, is anders i know, maar dan zou ik juist die natuur die ook zo immens groots moet zijn willen zien oa. 😉

Reply
Annelies visser 12 januari 2016 - 04:38

Dat lijkt me echt een enorme belevenis, goed geregeld Sabine!!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 19:44

Dankjewel! Hebben er megaveel zin in! 😀

Reply
Jenn 12 januari 2016 - 04:22

Oh gaaf! Heel veel plezier!

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:47

Dankjewel! Gaat helemaal lukken 😀

Reply
Jeanine 12 januari 2016 - 03:16

Haha het enthousiasme spat ervan af! New York lijkt me ook echt geweldig. Wat gaaf dat jullie met het appartement over Manhattan uitkijken en al super snel dat jullie gaan. Ben héél benieuwd hoe je het gaat ervaren.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:48

Ja we gaan megasnel! Best last-minute geboekt eigenlijk 🙂 Ben echt benieuwd naar dat appartement. Het is een luxury appartement zoals het heet en de foto’s zien er echt al megaluxe uit. En dat voor deze prijs… ben benieuwd hoe het er in het echt uit zal zien 🙂

Reply
schrijfselsvanmij 12 januari 2016 - 03:09

Oh, Manhattan is zó gaaf! Wij waren er (maar) 5 dagen, ik had er best langer willen blijven. Middelste was er ooit 9 weken, in de winter, en toen was het ‘freezing cold’.

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:50

Ben zo benieuwd naar Manhatten! 5 dagen is voor zo een grote stad inderdaad niet heel veel, maar je hebt in ieder geval wat kunnen zien en de sfeer geproefd. Leuk dat de middelste er 9 weken was, dat lijkt me echt leuk! Ik hoop niet dat er sneeuwstormen zijn enzo haha, en ik moet écht nog winterkleding aan gaan schaffen. In NY zal een heleboel veel goedkoper zijn dan hier, dus ik denk dat we sowieso meer gaan aanschaffen 🙂

Reply
Vetexbart 12 januari 2016 - 03:08

Wat leuk Sabine! Ik weet zeker dat jullie je er enorm gaan amuseren, het is een prachtige stad. Je kan natuurlijk altijd een kijkje nemen op mijn blog voor toffe NYC tips. Wat goed dat jullie een appartement gevonden hebben! 12 dagen op hotel in New York zou echt wel duur geworden zijn… 😉

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:51

Dankjewel voor je reactie! Ik ga zeker nog meer op je blog kijken voor tips. Juist ook die voorbereiding is zo leuk! 😀 En ben inderdaad erg blij met dat appartement, 12 dagen lang uiteten is ook wel een beetje te veel van het goede…

Reply
Gerlinde 12 januari 2016 - 03:04

Wow, wat een rotleven heb je 😉 Gaaf joh. Spreekt toch ook wel heel erg tot de verbeelding, New York. Wens je alvast een heel fijne reis en heel veel plezier! Wat grappig dat het even ver is vanaf NL als vanaf jou.

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:58

Haha ja echt hè :p Dankjewel trouwens!

Reply
natasjaslifestyle 12 januari 2016 - 02:49

Dat wil ik ook zo graag!! Wat een heerlijk vooruitzicht … The big Apple hoe cool is dat?? Je gaat vast genieten…

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:57

Haha ja echt zo cool! 😀 we gaan zeker genieten! Zou leuk zijn als jij ook kunt gaan dit jaar 🙂

Reply
Reismuts 12 januari 2016 - 02:27

Wauw, heerlijk!! Super leuk voor jullie! Ik was er een paar jaar geleden rond dezelfde tijd even en als het helder weer is (misschien wel koud, maar toch) denk dan eens aan een ontbijt op de Brooklyn bridge. Dan zie je de zon boven Manhattan opkomen, schitterend!!

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:56

Oh super bedankt voor de tip! Dat wil ik zeker doen, mega romantisch ook nog 😀

Reply
Myriam 12 januari 2016 - 02:11

Heerlijk Sabine!!!!

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:55

😀

Reply
Sanne, life coach Den Haag 12 januari 2016 - 01:46

Toen ik de mooie kolibrie foto zag dacht ik dat het een heel ander blog zou worden dit, hihi 🙂

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:52

Haha ja dat zie ik nu ook… Misschien moet ik die foto toch maar weer veranderen 🙂

Reply
Sanne, life coach Den Haag 12 januari 2016 - 01:46

Oh meissie, wat een heerlijk vooruitzicht! Wat leuk voor jullie! 😀 Goed idee om je winterjas mee te nemen en koop zeeeeeker een paar wanten en sjaal, want in de winter kan het in NY inderdaad behoorlijk koud zijn. Maar wat een stad.. Zo’n goede sfeer. Geniet er lekker van, romantisch met je lief. Benieuwd naar je blogs erover.

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:52

Dankjewel! Ja en dat ga ik zeker doen, misschien wel in New York. Is meteen een leuke souvenir 🙂

Reply
Sanne, life coach Den Haag 13 januari 2016 - 02:24

Jaaa goed idee! Daar kunnen ze je in winkels ook zeker persoonlijk adviseren denk ik. Ik heb een jurkje in Las Vegas gekocht ooit, en altijd als ik dat jurkje droeg, kwamen alle Vegas herinneringen boven ;-))

Reply
wilma 12 januari 2016 - 01:16

Dat is even leuk!! Ben zelf ook geen cityzoeker,maar NY is even anders. De US staat bij mij ook op de lijst voor van de zomer, samen met man en kids.
Hopelijk is er geen extreme kou!! Be prepared!!
Love, from the North!
Wilma

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:51

Ja echt super! Wat leuk dat jullie ook plannen hebben om naar USA te gaan, is een stuk dichterbij natuurlijk voor jullie 😀 Ik heb echt 0 winterkleding behalve mijn winterjas die ik toevallig uit NL heb meegenomen. Wordt nog even shoppen denk Ik 😉 Liefs!

Reply
wilma 13 januari 2016 - 01:14

Ja heerlijk he. Een uurtje rijden en we zijn er.

Reply
Brubeck 12 januari 2016 - 01:14

Staat ook op ons lijstje, voor dit najaar 🙂

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:49

Leuk! 😀

Reply
kliefje 12 januari 2016 - 01:02

Zalig vooruitzicht! Geniet van de voorpret 🙂

Reply
Sabine 13 januari 2016 - 20:51

Dankjewel! Daar zijn we nu al veel te veel mee bezig hahaha

Reply
Thomas Pannenkoek 12 januari 2016 - 00:48

Amerika én grootsteden in het algemeen spreken mij en mijn schat niet aan, maar ik hoor alleen maar goede reacties van mensen die er zijn geweest. Spannend voor jullie, ook de voorbereidingen !

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:48

Amerika heeft mij ook nooit getrokken, behalve New York dus 😉

Reply
Marjolein in het klein 12 januari 2016 - 00:27

Oh wat heerlijk, heel veel voorpret en plezier daar gewenst Sabine!! 🙂

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:48

Dankjewel! Gaat wel lukken die voorpret met de Lonely Planet van ruim 400 pagina’s, zo leuk om te lezen!

Reply
Esther 11 januari 2016 - 22:35

Heerlijk! Dat wordt genieten!

Reply
Sabine 12 januari 2016 - 20:47

Zeker weten!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!