Home Reizen in Colombia Miramundo | Georganiseerde reis door Colombia op jouw manier
Reisorganisatie voor individuele reizen Colombia

Miramundo | Georganiseerde reis door Colombia op jouw manier

door Sabine
Languages / Talen:

Wil je graag reizen door Colombia langs de highlights op jouw manier terwijl wel alles voor je wordt geregeld? Niet iedereen houdt ervan om op reis alles zelf uit te zoeken. Of misschien vind je het toch een beetje spannend om alleen door Colombia te reizen. De mogelijkheid om een georganiseerde reis door Colombia te boeken is dan een goede optie. Gewoon alleen met je partner of familie, maar zonder dat je zelf iets hoeft te regelen. Omdat ik regelmatig vragen krijg over reisorganisaties voor Colombia en je graag help met het vinden van de geschikte organisatie die een fantastische reis voor je regelt, ga ik je in dit artikel alles vertellen over Miramundo. >> Reizen door Colombia georganiseerd door iemand die er woont.


Georganiseerd op reis door Colombia


Er zijn vele mogelijkheden om door Colombia te reizen. Denk aan backpacken, groepsreizen, met je familie op eigen houtje of met bijvoorbeeld je partner georganiseerd. Hoewel backpacken populair is, boeken steeds meer toeristen een georganiseerde reis naar Colombia. Geen groepsreis dus, maar als stelletje, met vrienden of familie. Het grote voordeel daarvan is natuurlijk dat je alsnog op eigen houtje gaat, zelf kunt bepalen waar je naartoe wilt, maar je zelf niets hoeft te regelen. En dat is precies wat Miramundo doet.

 


Miramundo: ontdek Colombia op jouw eigen manier


Een koffieboerderij bezoeken, kleurrijke koloniale stadjes bewonderen, prachtige hikes maken of unieke vogels spotten? Geef door wat jij graag wilt doen in Colombia en Miramundo stelt een reis voor je samen die daarop is afgestemd. Reisorganisatie Miramundo is kleinschalig, op maat gemaakt en gericht op de highlights van Colombia. Er zijn vele mogelijkheden, kijk maar eens hier naar diverse reisroutes die zij voor je kunnen uitstippelen.

 


Passie voor Colombia


Miramundo is opgericht door de Nederlandse Rhonda. Toen ze in 2017 voor het eerst in Colombia kwam werd ze verliefd op het land en besloot ze te blijven. Rhonda woont in Medellín en wil graag reizigers kennis laten maken met haar nieuwe land.

Waarom ze in Colombia is gaan wonen vertelt ze je graag zelf:

  • De mensen zijn ontzettend aardig. Vanaf het eerste moment dat ik in Colombia aankwam voelde ik gelijk dat mensen contact met me wilde maken, écht contact. Hier kijken mensen me aan en zijn oprecht geïnteresseerd hoe het met me gaat. De relatie is erg belangrijk, ook zal niemand buiten worden gesloten. Het menselijke contact en welzijn is belangrijker dan tijd of geld.
  • Ontwikkelingen. Colombia is ontzettend in ontwikkeling. Elke week zie ik nieuwe restaurants, koffietentjes, wegen en hotels. Het is super om te zien hoe een land zich ontwikkelt.
  • Het heerlijke weer het hele jaar door. Afhankelijk van waar in Colombia je bent, aan de Caribische kust kan het aardig warm worden en in Bogotá is het frisser. En Medellín heeft het hele jaar door 22 – 28 graden, perfect!
  • Diversiteit. De natuur, landschappen en cultuur zijn ontzettend divers. Zo vind je in het verre zuiden de groene Amazone, in het noorden de exotische Caribische kust, grote steden als Medellín en Bogotá, prachtige berglandschappen in de koffie regio en je kan zelfs een rode woestijn bezoeken.
  • De bergen. In Nederland zijn we niet veel gewend qua landschappen, het land is plat en klein. Na 2 jaar ben ik nog steeds onder de indruk van de prachtige bergen in Colombia. Ik woon in Medellín, de stad ligt in een vallei en is omringt bij bergen. Overal in de stad heb je een prachtig uitzicht.

Leuke weetjes over Colombia deelt Rhonda trouwens op Facebook.

 


Hoe werkt Miramundo?


Een reis naar Colombia regelen bij Miramundo kan gewoon in je eigen taal: er wordt Nederlands, Engels en Duits gesproken. Omdat de reisorganisatie vanuit Colombia werkt zijn ze aanwezig op locatie. Je hebt altijd een Engelstalige gids en alles wordt voor je geregeld. Hoe luxe je je reis wilt bepaal je helemaal zelf.

Miramundo werkt vanuit Colombia, waardoor ze de lokale expertise hebben en weten ze wat er speelt in het land.

Je kunt je eigen reis samenstellen of kiezen uit één van de routes die Miramundo al heeft uitgestippeld. Ook de reisduur is helemaal aan jou. Wil je meer weten? Kijk eens op de website van Miramundo of stuur een mail naar info@MiraMundoTravel.com.

 


Hoe wil jij het liefst Colombia ontdekken? Op de bonnefooi of georganiseerd?


Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf. Ik raad echter alléén iets aan als ik daar zelf ook echt achter sta en geloof dat dit een goede optie is voor jou als je hiernaar op zoek bent. Klik hier voor meer informatie.

Foto’s: Miramundo Travel


 

Lees meer!

2 reacties

Els 20 oktober 2019 - 10:36

Mooi!
Xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 januari 2020 - 15:30

Dankjewel! xx

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!