Home Een Colombiaanse bruiloft Een Colombiaanse bruiloft: de outfit foto’s!
Colombiaanse bruiloft - Mijn outfit

Een Colombiaanse bruiloft: de outfit foto’s!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Na de fantastische tocht in de chiva in Cartagena, begint de volgende dag deze typisch Colombiaanse bruiloft pas echt. Omdat de Duitse gasten en ikzelf niet gewend zijn om ons zo te stylen voor een bruiloft, heeft mijn schoonzus drie visagisten/kappers geregeld in het luxe hotel waar de bruiloft plaatsvindt. Ik ben om 10 uur aan de beurt, samen met de Duitse oma en tante. Ik weet niet goed wat ik moet verwachten van dit alles. Een paar uur later blijkt het eindresultaat echter verbluffend. Ik heb mezelf nog nooit zo mooi gevoeld. Daarom zet ik in dit artikel voor één keer mezelf in de schijnwerpers: lees en bekijk hier het hele styling-verhaal én bewonder het eindresultaat in mijn prinsessenjurk voor een Colombiaanse sprookjesbruiloft!

Stap 1: de voorbereiding van mijn kapsel

Als eerste wordt mijn kapsel voorbereid. Van tevoren had ik op Internet wat kapsels opgezocht die ik mooi vond. Blijkbaar was dat nog een hele klus, want het duurde zeker 25 minuten voor slechts de voorbereiding. In de krul, speldjes, vastgezet, geföhnd. Ik werd op een gegeven moment een beetje bang: gaat dit wel goed? Toen de tante klaar was wisselden we en mocht ik in de make-up.

 

Stap 2: in de make-up

De tante en oma waren op zijn zachts gezegd niet blij. Ik had nog zo gezegd: een béétje make-up. Zo naturel mogelijk. Naturel heeft hier blijkbaar een andere betekenis dan in Europa. Colombiaanse vrouwen zijn gewend zichzelf zwaar op te maken, wat er lang niet altijd mooi uitziet. Toen tante en oma klaar waren zagen ze eruit als twee travestieten en waren daar erg ongelukkig mee. Al die poeder hebben ze later in hun kamer er dan ook weer vanaf gehaald.

 

Zo naturel mogelijk

Toen was ik aan de beurt en ging ik nog een poging wagen aan te geven wat een béétje en naturel betekent. Alléén mijn ogen zei ik. Wat doe jij als jij jouw ogen opmaakt voor een bruiloft? Nou vast niet wat mijn visagist deed.

 

En toen kwamen de nepwimpers tevoorschijn…

Letterlijk alles werd uit de kast gehaald. Poeder, kwasten, oogschaduw, en weet ik wat allemaal. Eén laag was niet genoeg, dus een stuk of 5 lagen verder leek hij eindelijk klaar. Léék dus, want het was nog niet over. Zonder pardon kwam hij met nepwimpers aanzetten. Ik had zo mijn bedenkingen, maar goed: doe er maar op dan. Die werden vervolgens ook nog in de mascara gezet en toen waren de ogen echt klaar. Of dit echt naturel is…

 

Meer meer meer??

Ik was toch vrij duidelijk geweest over wat ik wilde, maar eigenwijs als deze visagist was, kwam hij toch met een grote kwast aanzetten voor mijn gezicht. Een millimeter voordat hij mijn huid raakte gilde ik het zowat uit: nee! Alléén mijn ogen! Niet een beetje poeder? Nee! Alleen op de wangen? Nee! Pff, ik werd er echt gestoord van. Ik zag mezelf al rondlopen met een knalbruin hoofd op mijn witte nek en schouders. Eindelijk zag de visagist in dat dit onbegonnen werk was en dus stopte hij zijn kwast met enige aarzeling weer terug in het mapje. Lastige buitenlanders moet hij vast gedacht hebben.

 

Less is more

Gelukkig was ik nu eindelijk klaar met dat gefrunnik aan mijn ogen. Ik keek in de spiegel en schrok me een ongeluk. Ik zeg altijd: less is more. Nou daar is nu even geen sprake meer van. Mijn ogen zijn echt nog nooit in mijn leven zo zwaar opgemaakt geweest. Gelukkig ziet het er van een afstandje wel mooi uit en was ik er uiteindelijk toch tevreden mee.

 

Stap 3: mijn kapsel wordt afgemaakt

Na een uur was ik dus nog niet klaar, want mijn haar moest nog worden afgemaakt. De hele handel werd weer uit de clips gehaald en vastgezet zoals ik het wilde. Toen het klaar was, was ik zeer blij verrast met het resultaat: mijn haar was nog nooit zo prachtig. Wel met hulp van een halve spuitbus lak en zo’n 30 clipjes, maar dan heb je ook wat. Was trouwens een feest om alles er weer uit te krijgen de volgende ochtend, maar dat terzijde.

 

Het eindresultaat: de outfit foto’s!

Terug in het hotel kleedde ik mij om in mijn mooie prinsessenjurk, hing ik mijn prachtige oorbellen aan mijn oren en trok ik mijn gouden muiltjes aan. Uren verder kan ik eindelijk zeggen: ik ben klaar voor de bruiloft! Maar eerst maakt Jimmy een paar foto’s, want dit is toch wel heel mooi. Ik heb mezelf nog nooit zo gezien. Mijn zelfvertrouwen schiet opeens door het plafond. Ik wil nooit meer deze jurk uitdoen! Toch wel leuk een dagje een andere Sabine te zijn.

Leuk dat poseren: word er helemaal vrolijk van!

 

Close-ups horen er ook bij: zo is de make-up geworden

 

En natuurlijk de achterkant!

 

Nu samen met mijn eigen James Bond. Wat een knapperd hè?

 


Om twee uur gaan we terug naar het mooiste hotel van Cartagena waar er foto’s worden gemaakt van de bruid en van ons allen, om ons vervolgens naar één van de mooiste kerken in de stad te begeven voor het kerkelijke huwelijk. Tot nu toe is het al een hele happening, maar het wordt nog veel spectaculairder, met als hoogtepunt de meest indrukwekkende trouwfeestzaal die ik ooit heb gezien!


Wil je alles over deze bruiloft teruglezen én zien? Klik dan hier! Ook op de hoogte blijven van onze eigen bruiloft? Volg mij dan op FacebookGoogle+ of via mail!


 

Lees meer!

144 reacties

Ineke 25 september 2016 - 21:29

Wauw je ziet er prachtig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 26 september 2016 - 20:24

Dankjewel! 😀

Reply
Japke 16 september 2016 - 15:03

Wow, wat zie je er prachtig uit! Wat leuk om zo uitgebreid opgemaakt te worden! Ik hou van kleding met goudwerk erin. Als ik me niet vergis had je een keer gouden sandaaltjes of schoentjes. Had je die ook aan?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 19 september 2016 - 16:22

Dankjewel! Ja was een heel bijzondere dag haha 🙂 Ik had de gouden schoentjes inderdaad aan onder mijn jurk. Ik had net zo goed gympies aan kunnen doen want er was niets van te zien 😛

Reply
marleen@burgertrutjes 24 augustus 2016 - 07:33

Wauw wat zie je er prachtig uit zeg. Ben vandaag op je blog gekomen. ziet er super uit, ik ga nog even verder lezen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 27 augustus 2016 - 05:35

Dankjewel Marleen! Leuk om te horen! 😀

Reply
Lizette 19 augustus 2016 - 08:58

Wat zag je er prachtig uit! je leek wel een prinses! je haar is ook zoooo mooi! Je moet er even voor zitten, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik kan me voorstellen dat het voelt als heel veel make up. Ik ben zelf ook altijd van zo naturel mogelijk. Alleen met mijn eigen bruiloft moest ik vanwege het warme weer toch wel extra maatregelen nemen en voelde ik me enorm opgetut, maar op de foto’s is dat eigenlijk helemaal niet zo te zijn gelukkig.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:24

Dankjewel Lizette! Ik voelde me ook even een dagje prinses 😀 Het kostte inderdaad behoorlijk wat tijd haha. Ik vond uiteindelijk ook de make-up wel oké. Alleen toen ik het er weer af ging halen merkte ik weer hoe veel er op zat. Met mijn bruiloft gaat er ook wel wat op hoor, maar nog steeds zo naturel mogelijk. Op de foto’s zie je inderdaad niet dat het veel is!

Reply
Niels 18 augustus 2016 - 11:53

Prachtige foto´s! Heb ik het geluk een man te zijn. Wat een gedoe, haha

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:06

Dankjewel! Haha ja dat zeg ik ook weleens tegen Jimmy: wat wij vrouwen allemaal wel niet moeten doen voor zoiets haha.

Reply
ivonne 16 augustus 2016 - 08:50

Ik schreef het al op Instagram, maar WOW! wat zie je er prachtig uit. Ik ben helemaal niet van het optutten en heb zelden tot nooit make up op, maar een keer een gave make over lijkt me weleens leuk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 16 augustus 2016 - 15:32

Dankjewel!!! Ik ben ook niet van het optutten hoor, heb nooit make-up op normaal gesproken. Dit was heel veel maar toch leuk om mee te maken!

Reply
Jeroen, Margriet, Anne-Rose, Bart-Jan en Amy-Linde 15 augustus 2016 - 14:46

Wouw, wat zie jij en wat zien jullie er samen prachtig uit! En zo’n bruiloft meemaken; geweldig! En voor ons heel leuk om het zo via je blog mee te kunnen beleven. Voor jullie eigen trouwerij in Colombia en bruiloft in Nederland heel veel succes en vooral ook plezier met de voorbereidingen gewenst! Nu was je een princess, bij je eigen bruiloft a queen. Liefs

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 16 augustus 2016 - 15:30

Dank jullie wel! Leuk om te horen 🙂 Haha ja ik moet nog gaan nadenken hoe ik mijn look nog mooier kan gaan maken haha 😉 Liefs!

Reply
Deborah 13 augustus 2016 - 04:58

Wat zie je er prachtig uit!! En wat een mooi stel zijn jullie samen!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 augustus 2016 - 01:12

Dankjewel, heel lief!

Reply
Maris Maria Renne 13 augustus 2016 - 04:49

Wat zag je er prachtig uit! Ben nu heel erg benieuwd naar de bruid 🙂
Op de foto’s zie je er helemaal niet overdreven opgemaakt uit, maar ik snap dat het i.r.l. misschien anders aanvoelde. Schitterend figuur heb je ook! Ik zou vaker zulke jurken dragen als ik jou was/zo’n figuur had haha
P.s. ben nu ook wel erg benieuwd naar de travestieten-look van de Duitse Oma en Tante 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 15 augustus 2016 - 01:12

Dankjewel! Alle foto’s en artikelen staan er al op dus je kunt de bruid al bekijken 🙂 Op de foto’s valt de make-up mee gelukkig. Als ik dicht bij de spiegel kwam was het wel anders hahaha. Ik denk dat de tante en oma het bepaald niet zouden waarderen als ik foto’s ga delen haha, dus helaas sorry! Ze waren er echt niet blij mee namelijk… Dankjewel voor je lieve compliment! 😀

Reply
sunny mama 8 augustus 2016 - 01:18

Iemand vindt jou blijkbaar erg ‘cute’: https://plus.google.com/100669314169738283898/posts

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 augustus 2016 - 21:57

Oh nee haha. Wie is dat überhaupt?

Reply
Marjoleine 7 augustus 2016 - 16:08

Wat zie je er prachtig uit! Wauw!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 7 augustus 2016 - 22:21

Dankjewel! 🙂

Reply
Sofie 5 augustus 2016 - 08:26

Prachtig! Je straalt!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 7 augustus 2016 - 22:17

Dankjewel, wat lief!

Reply
Sanne 4 augustus 2016 - 01:52

Echt schitterend Sabine! Alles gewoon prachtig! Die juuuurk ook, helemaal het einde 🙂 waar haal je zo’n jurk??

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 4 augustus 2016 - 20:37

Dankjewel! 😀 Ja die jurk was echt liefde op het eerste gezicht haha. Ik heb m gehuurd bij een jurken-verhuur-winkel in Bogotá. Ga ik de volgende keer weer doen. Kost zo’n 80 euro ongeveer, inclusief inkorten en het tasje (ook maar meteen gehuurd haha). Ideaal!

Reply
Anita - Reisvlinder.nl 2 augustus 2016 - 07:07

Wauw, je zag er echt prachtig uit. Mooie jurk en mooie make-up! Ik heb me ook een keer op laten maken en mijn haar laten doen voor een bruiloft. Het eindresultaat was even wennen, maar uiteindelijk vond ik het echt heel leuk om er een keer echt anders dan anders uit te zien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 2 augustus 2016 - 21:07

Dankjewel Anita! Leuk dat je ook zo een ervaring hebt. Ik zou het ook zeker heel graag nog een keer doen 😀

Reply
Ana 1 augustus 2016 - 16:20

Schitterend mooi! Echt als een koningin! Heel leuk om de hele proces te kunnen zien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 2 augustus 2016 - 21:01

Dankjewel! Ik voelde me ook echt een prinsesje voor een dag haha 🙂

Reply
Ester 1 augustus 2016 - 15:44

Prachtig, je ziet er zo mooi uit! En heel natuurlijk 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 2 augustus 2016 - 21:01

Dankjewel! 😀

Reply
Paul 1 augustus 2016 - 08:10

Wat een knapperds allebei! En jouw jurk vind ik heel bijzonder!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 2 augustus 2016 - 20:54

Dankjewel! 😀 Die jurk was echt liefde op het eerste gezicht. Ik trok m aan en toen wist ik het meteen 😉 Helaas was de jurk gehuurd dus hij is weer terug in de winkel voor de volgende 🙂

Reply
Koen 1 augustus 2016 - 04:24

Linda 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 2 augustus 2016 - 20:53

Gracias!

Reply
Fem 31 juli 2016 - 16:42

Prachtig! Je kijkt inderdaad tijdens het proces alsof je het niet helemaal vertrouwt, maar het resultaat mag er wezen, wow! Ik vind de jurk ook echt schitterend – ben dol op die kleur blauw. Dat voorspelt allemaal veel moois voor je eigen bruiloft 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:16

Hahaha grappig dat je dat doorhebt 😉 Ik was echt heel wantrouwig ja 😛 Gelukkig viel het helemaal mee en was ik uiteindelijk zeer tevreden! De jurk was echt liefde op het eerste gezicht 😀 Nu moet ik mezelf overtreffen op mijn eigen bruiloft. Dat wordt nog lastig haha

Reply
Michelle 31 juli 2016 - 13:32

Wat zag je er prachtig uit! Ik kan me voorstellen dat je geen honderden lagen make-up op wilde, zeker niet met hoge temperaturen! Toen ik mijn bruidsmake-up voor t eerst liet aanbrengen dacht ik ook ‘nog een laag? En nog één?’ Hihi schijnbaar is het voor visagisten heel gewoon. Je jurk vind ik ook super, leuk om zo lekker opgedoft naar een ander zijn bruiloft te gaan. Heel anders dan hier in NL 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:14

Dankjewel! Ja precies die temperaturen ook nog! In Cartagena is het ook een heel vochtige hitte, dus alles zou er zomaar vanaf kunnen druipen haha. Ik ga met mijn eigen bruiloft ook eerst proefmake-uppen, zeker nu jij dat zegt hahaha. Misschien zijn gewoon alle visagisten zo ja 😉

Reply
Roos 31 juli 2016 - 07:53

Wat zie je er prachtig uit Sabine!! Make-up kan je er soms zo anders uit laten zien. En ach, misschien is het je to much, maar soms mag je best uitpakken, haha. De jurk is ook prachtig en staat je heel goed. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:13

Dankjewel! Ja klopt, dat had ik me nooit zo gerealiseerd. Daarom herkenden heel veel familieleden van Jimmy me niet meer hahaha.

Reply
Sandra 31 juli 2016 - 06:52

Wauw wauw wauw Sabine! Ik vind je er prachtig uit zien. Echt waar! Echt perfect. Haha, moest wel lachen om dat stuk over die visagist met die kwast. Goed dat je gewoon liet doen wat jij zelf wilt. Nogmaals, je ziet er geweldig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:12

Dankjewel! 🙂 Haha ja ik was daar ook best wel tevreden mee, dat ik echt voet bij stuk heb gehouden 😉 Zo zonde van mijn sproetjes anders haha 🙂

Reply
Kimber - Reisgenie 31 juli 2016 - 01:50

Wat een heerlijke blog zeg! Heb genoten van het grappige verhaal en wat goed dat je voet bij stuk gehouden hebt. Je ziet er prachtig uit, maar vooral omdat je zo straalt!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:10

Dankjewel! 😀 Leuk om te horen!

Reply
Jaixy 30 juli 2016 - 21:17

Ow Sabine wat moet ik lachen om jou make-up ervaring. Vooral omdat het zo herkenbaar is. Want ben jij ook van bijna geen poeders en frutsels. Net als ik. En wil je er toch wel als jezelf uit blijven zien. Hihi alleen denken ze er daar in je nieuwe thuisland iets anders over?
Maar wauw!! Wat zag je er mooi uit!! Wauw wauw wauw!! Prachtig!
En jou man zag er ook super uit! Mooi stel zijn jullie!
Bedankt voor het delen van deze mooie foto’s. Erg leuk

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:09

Haha ja ik denk dat dit typisch Nederlands is 😛 Ik moet zeggen dat ik dit best wel leuk vond, de volgende keer als er iets speciaals is dus wellicht weer! Maar die sproetjes moeten blijven hoor! Ik wil mijn gezicht niet dichtgeplamuurd hebben met poeder 😉 Dankjewel voor je lieve reactie! xx

Reply
Alie van Piggelen-de Vries 30 juli 2016 - 12:24

Sabine het resultaat is toch wel heel prachtig. Wat een schitterende jurk en die mooie bijpassende oorbellen. Heel chique! En Jimmy past er prachtig bij. Jullie zijn een heel mooi stel zo.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 31 juli 2016 - 21:08

Dankjewel! 😀 De jurk vond ik ook zo ontzettend mooi!

Reply
Stéphanie 30 juli 2016 - 08:05

Ik ben ook van de less is more dus ik had precies hetzelfde gedaan bij de visagist. Ik vind het resultaat prachtig. Alles past perfect bij elkaar, je kapsel, de makeup en je jurk vind ik helemaal geweldig! Samen met je vriend vormen jullie een perfect koppel 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:22

Dankjewel! Is ook meer iets Nederlands denk ik haha 🙂 Wat een lieve woorden! IK was ook helemaal verliefd op die jurk 😀 Jimmy aan mijn zijde voelde helemaal goed 😀

Reply
Galina 30 juli 2016 - 07:51

Waaauw! Echt prachtig! Die jurk, de oorbellen, de make-up, het haar, perfect! En James Bond maakt het helemaal af.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:20

Dankjewel! Heel lief! 😀

Reply
Annelies visser 30 juli 2016 - 06:39

Zo, dat is écht bijzonder geslaagd en toch stiekem ook wel heel leuk toch? Dat is n mooie try out voor jullie eigen “feest”?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:20

Dankjewel! Ja ik vond het superleuk!! Voor de volgende Colombiaanse gelegenheid waar dit nodig is ga ik weer in stijl haha 😀 Voor mijn eigen bruiloft ga ik eens goed nadenken hoe ik dit op zijn minst net zo mooi kan krijgen.. 🙂

Reply
Ellen 29 juli 2016 - 22:27

Prachtig! Ik vind je make-up helemaal perfect zo. Ik heb bij mijn eigen trouw hier eerst een oefensessie make-up en kapsel gehad en mijn mama ook. Gelukkig, want zo kon mijn worteloranje foundation nog worden aangepast en mijn mama’s travestietenmake-up wat zachter gemaakt worden. Blijkbaar maken ze dus allemaal dezelfde fouten 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:19

Dankjewel! Haha grappig dat je dezelfde ervaring hebt 😀 Als ik ga trouwen ga ik ook een proefsessie doen. In Nederland zal dat zijn. In ieder geval hebben ze daar ervaring met een witte huid haha. De Duitsers hadden dus ook worteloranje foundation. Grappig was dat de visagisten het nog steeds heel naturel vonden. Moet er niet aan denken hoe ze er dan uit zouden zien als ze het niet naturel doen haha 😛

Reply
Elaintje 29 juli 2016 - 20:00

Wauw, daar is flink uitgepakt met die visagisten en kappers! En supermooi resultaat! Ik vind je jurk ook echt prachtig ♡

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:13

Haha ja echt! Dankjewel 😀 Het was erg jammer dat die jurk weer terug moest haha

Reply
Billy 29 juli 2016 - 14:43

sjonge, wat ben je toch knap, Sabine!
En ook die foto’s van met jouw James Bond vind ik fantastisch!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:12

Ah dankjewel Billy, heel lief! 😀

Reply
Sylvahna 29 juli 2016 - 14:31

Wat zag je er mooi uit, Sabine!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:11

Dankjewel! 🙂

Reply
Mammalien 29 juli 2016 - 14:03

Ik zie het helemaal voor me, die tante en oma als “travestiet”., Ik houd ook niet van make-up / teveel. Maar jij ziet er echt prachtig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:11

Dankjewel! Haha ja ik heb er maar geen foto bij gedaan, dat zouden ze niet zo waarderen denk ik haha 😉

Reply
gerhilde maakt 29 juli 2016 - 13:47

Wauw, je ziet er prachtig uit! Schitterende jurk, mooi kapsel en op tijd gestopt bij de visagist. 🙂
Allees zie ik je schoenen niet. Heb je die de hele tijd kunnen dragen of waren ze te pijnlijk?
Mooi koppel!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:11

Dankjewel! Haha ja precies op tijd 😉 De schoenen zie je inderdaad niet uiteindelijk, had net zo goed gympies aan kunnen doen haha. Ik heb ze tot 12 uur in de nacht gedragen, daarna kregen we slofjes om aan te doen. Gelukkig, want mijn voeten deden echt wel zeer. Toch heb ik er uiteindelijk niet veel problemen mee gehad, dus alles is goed gekomen 🙂

Reply
Els 29 juli 2016 - 13:44

Ik geloof mijn ogen niet! Ik geloof bijna niet dat je het bent! Een beauty! !
Jimmy trouwens ook!
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:09

Haha er waren er meer 😛 Dankjewel mams! 😀 xx

Reply
Marcella 29 juli 2016 - 13:10

Wow!! Echt prachtig!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:09

Dankjewel!

Reply
Carla van Vliet 29 juli 2016 - 12:45

Wauw!!! Je ziet er inderdaad uit als een filmster! Geweldig leuk voor een dagje toch?! En die James Bond van jou mag er ook zijn zeg 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:09

Dankjewel! Ja was echt geweldig! Zeer genoten van alles 😀

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 29 juli 2016 - 12:42

Hahaha ik heb dubbel gelegen om je make up verhaal! Ik voel met je mee. Maar dat gezegd, wat zag je er waanzinnig mooi uit!! En die jurk, waaaauuuuwwwwww.!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:08

Haha dankjewel! De jurk was ook liefde op het eerste gezicht 😀 Leuk dat je mijn make-up-struggles herkent haha 😀

Reply
De Hoestende Avonturier 29 juli 2016 - 12:35

Wat prachtig hee! Na alle oorlog echt heel goed gelukt haha! Leuk om eens zo een post over jou te zien. Als ex-model weet ik maar aaaalllllll te goed how real the struggle can be met visagisten en (haar)stylisten. En inderdaad om alles er de volgende dag weer uit en af te krijgen, haha. Jullie samen ook echt een plaatje trouwens 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:08

Dankjewel! 😀 Jij weet er natuurlijk alles van! Lijkt me best een zwaar beroep eigenlijk hahaha elke keer in die make-up. Dankjewel voor je leuke reactie!

Reply
Maaike 29 juli 2016 - 11:55

Wow echt heel mooi! Prachtige outfit ook van beiden. Ennuh…. wacht maar tot je zelf aan de beurt bent om te trouwen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:06

Dankjewel! Haha ja dat wordt nog wat, want dan moet mijn look wel overtroffen worden natuurlijk 😛

Reply
Falderie 29 juli 2016 - 11:44

Jullie zien er allebei prachtig uit. Wat een mooi kleed en je kapsel is echt super!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:05

Dankjewel! 😀

Reply
Daisy || Diyaata 29 juli 2016 - 11:29

Ooh deze stonden al online! Wauw! Ik vind je make up echt mooi geworden en omg die jurk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:05

Haha ja net hoor 😉 Dankjewel! Die jurk was ook echt liefde op het eerste gezicht 😛

Reply
Jessica 29 juli 2016 - 11:10

Wat zie je er prachtig uit Sabine! Op de foto’s ziet het er helemaal niet overdreven uit hoor, juist heel mooi 🙂 En jullie zien er inderdaad als een Bond-team uit zo hihi, ben benieuwd naar de rest van de bruiloft!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:04

Dankjewel! Ik was er uiteindelijk ook heel blij mee gelukkig. De rest was ook zo bizar spectaculair. Komt snel! 😀

Reply
Myriam 29 juli 2016 - 10:47

Je ziet er prachtig uit. Ook de make-up trouwens. Mag best een keer wat meer zijn voor zo’n gelegenheid.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:02

Dankjewel! Ja absoluut, was er ook heel tevreden mee uiteindelijk 🙂

Reply
Thea 29 juli 2016 - 10:23

Schoonheid!! Ik bedoel schoonheden ?!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:02

Dankjewel! 😀 Ja ik vond Jimmy er ook supermooi uitzien in het wit 🙂

Reply
Tessa 29 juli 2016 - 09:29

Niks voor mij dat gefrunnik, maar je ziet er prachtig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:01

Haha dankjewel! Voor mij ook niet, was blij dat hij klaar was. Maar het resultaat vond ik wel wat haha

Reply
Tamara Martica 29 juli 2016 - 08:01

Wat een schoonheid,je vriend was vast reuzetrots op je Sabine! Je ziet er stralend uit. Happy for you.Besitos guapa.??

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 12:00

Gracias! Heel lief! Ja hij heeft wel 20 keer gezegd die dag dat ik zo mooi ben hahaha 😀 Zo lief! Besitos!

Reply
Judith 29 juli 2016 - 07:10

Wat zie je er prachtig uit Sabine!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:59

Dankjewel! 🙂

Reply
Peter 29 juli 2016 - 06:56

Ik vergat nog even je eigen 007 te noemen. Hij ziet er ook geweldig uit! Zijn je jullie al benaderd door een regisseur?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:58

Haha dankjewel! En nee 😛

Reply
Peter 29 juli 2016 - 06:52

Wij hebben je natuurlijk ook nog nooit zo gezien, maar je bent prachtig opgemaakt.
En samen met je kleding en je kapsel ben je helemaal klaar voor dit gigantische feest.
Ik kijk uit naar het vervolg!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:58

Dankjewel! 🙂

Reply
Esther 29 juli 2016 - 06:30

Sabine echt prachtig. Goed van je dat je die poederkwast voor je gezicht hebt tegengehouden, anders had je ook zo´n bruin masker op een wit nekkie… zoals je zoveel ziet. Het leuke van geen of heel weinig makeup gebruiken is, dat als je het een keertje wél doet, het ook echt een hele makeover is (en je later weer blij bent dat dit niet elke dag hoeft hahahaha hoe leuk het ook is!). Hoe reageerde je schoonzus toen ze hoorde dat de Europese delegatie het wat veel vond en zelfs wat makeup heeft afgeboend?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:58

Dankjewel Esther! Ja de Colombianen moeten dat nog door krijgen dat dat niet zo mooi staat hahaha 😉 Grappig was trouwens dat veel mensen me niet meer herkenden. Ik kreeg ook echt heel verbaasde reacties van familieleden en mensen die ik de dag daarvoor had ontmoet. Volgens mij wist mijn schoonzus dat niet, of wel later maar ik heb dat moment niet meegekregen. Ze was zelf ook veel te zwaar opgemaakt, door dezelfde visagisten trouwens. Gelukkig valt het iets minder op met een donkere huid.

Reply
Samaja 29 juli 2016 - 06:27

Wow, wat zie je er prachtig uit! De jurk, het kapsel, en ja hoor, ook je make up vind ik zeer geslaagd. Zooooo mooi!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:56

Dankjewel! 😀 Ik was uiteindelijk ook heel tevreden met de make-up gelukkig 🙂

Reply
Melle 29 juli 2016 - 04:48

WAAAAAAAAAAAUUUUUWWWWWWWW!! <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:55

Haha dankjewel! 😀

Reply
Rowan 29 juli 2016 - 04:30

Wat zie je er prachtig uit!! Echt heel grappig om te lezen. Ik ben ook niet van de dikke lagen make up, ik kan me dus heel goed voorstellen dat je de visagist hebt tegengehouden haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:55

Dankjewel! Ja die visagist snapte niets van ons Europeanen volgens mij hahaha

Reply
Karlijn Travels 29 juli 2016 - 04:08

Wauw, wat zie je er schitterend uit! Leuk om zoiets een keer mee te maken 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:55

Dankjewel! Was superleuk! Bij een volgend Colombiaans iets waar dit nodig is ga ik opnieuw in de styling haha 😀

Reply
Nesrin 29 juli 2016 - 04:04

Prachtig! Echt prachtig. Je straalt op de foto’s en dit maakt het plaatje nog mooier.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:54

Dankjewel! Ik voelde me ook fantastische die dag haha 😀

Reply
Morgaine 29 juli 2016 - 04:01

hahahaha ja less is more, dat leerde ik al van mijn moeder inderdaad, ik kom uit de Dynastie tijd op tv, en die make up vond ik zo prachtig, dat heeft ze gauw de mond gesnoerd om het zo maar te zeggen, alleen als ik uit ging dus bijv. in donkere disco’s 😛

Je ziet er prachtig uit inderdaad, maar hoe zit dat nu? Van die valse wimpers? Ik ben zelf zo bang dat ik ze constant zal voelen en dan eraan ga plukken of zo, doe ik nu ook al namelijk, hahahaha

Prachtig die jurk, de laatste foto, wowwwwwwwwww

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:54

Haha ja ik gebruik bijna nooit make-up. Gelukkig werd het gedaan ook anders was het niks geworden haha 😛
Ik voelde echt niets van die wimpers! Heb er eigenlijk de hele dag en nacht ook niet meer aan gedacht. Eraf halen moest ook wel even met beleid, maar met wat water ging het makkelijk. Geen probleem!
Dankjewel voor je lieve reactie! x

Reply
Gerlinde 29 juli 2016 - 03:46

Prachtig zie je eruit! Altijd hoor, maar met die jurk en al dat feestelijke… wow!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:52

Dankjewel! 😀

Reply
Natasja 29 juli 2016 - 03:23

Oh Sabine wat ben je prachtig!! Je ziet er uit als een prinses!! Je make up en je haar vind ik persoonlijk heel mooi en je jurk prachtig!! Een Hollywoodster verbleekt bij jou!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:52

Dankjewel, wat lief! Ik voelde me ook een prinses haha 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

Reply
Zo simpel is dan geluk 29 juli 2016 - 03:13

Heel erg mooi! Prachtige jurk, top kapsel en je make-up vind ik persoonlijk ook erg mooi. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:51

Dankjewel! Ik was uiteindelijk ook tevreden met de make-up. In ieder geval heel blij dat hij alleen mijn ogen had gedaan haha 😉

Reply
Jenn 29 juli 2016 - 03:08

Wauw, echt mooi! Je staat er stralend op.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:51

Dankjewel!

Reply
Kees spaargaren 29 juli 2016 - 03:00

Wat zijn jullie een mooi paar! En jij Sabine misschien nog naast je blog een carrière als fotomodel?
Je weet maar nooit 🙂
Het zijn geweldig mooie foto’s.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:51

Dankjewel! Haha nou dat weet ik niet hoor 😛 Ben wel echt heel blij met deze foto’s. Mooie herinnering 🙂

Reply
Jennifer 29 juli 2016 - 02:49

Zo mooi! Die foto van jullie samen is ook prachtig!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:50

Dankjewel!

Reply
sunny mama 29 juli 2016 - 01:47

Wat ongelooflijk leuk, al deze foto’s. En wat zag je er fantástisch uit, zeg! Die jurk, die haren, die make-up en de oorbellen en handtas die zo mooi op die jurk zijn afgestemd. Uit een andere blogpost herinner ik me je schoenen nog, die ook perfect bij deze outfit passen. Echt prachtig!
Het is wel duidelijk dat je hier veel plezier in had. Je straalt helemaal.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:50

Dankjewel!! Ja de schoenen waren uiteindelijk helemaal niet te zien haha. Had net zo goed gympies aan kunnen doen 😛 Gelukkig paste alles goed, want de oorbellen waren een gokje. Was er heel blij mee! Dankjewel!

Reply
wilma 29 juli 2016 - 01:17

het is hier middernacht en zie dat je DE fotos’s erop hebt. Nou, laat is het toch al. Schitterend! Je ziet er fantastisch uit. Leuke foto van jullie saampjes ook! Op naar jullie huwelijk!!
Deze jurk is schitterend!!
groet!!
Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:49

Haha leuk! Dankjewel voor je lieve woorden! Vond het zo jammer dat de jurk weer terug moest haha. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😀 Liefs!

Reply
Marion 29 juli 2016 - 01:09

Heel erg mooi! Echt prachtig. Wellicht de make up voor jou wat heftig was, maar ik vind het echt ontzettend mooi. Je bent een plaatje!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:48

Dankjewel Marion! Ik gebruik nagenoeg nooit make-up, dus dan is dit meteen heel veel haha. Mensen herkenden me ook niet meer, was een nogal aparte gewaarwording. Dankjewel voor je lieve reactie!

Reply
Inge 29 juli 2016 - 00:13

Wat leuk om dit te lezen, het is bijna niet voor te stellen zo anders dat het is dan hier. Ik vind je jurkje heel mooi en maak je niet ongerust: je ogen zien er helemaal niet heftig opgemaakt uit. De make-up laat je ogen juist prachtig spreken, je ziet er prachtig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:47

Dankjewel! Leuk om te horen 😀 Ik was uiteindelijk ook helemaal tevreden gelukkig 🙂

Reply
Margo 28 juli 2016 - 23:50

Hey Sabine, wat tof dat je ons een blik achter de scherm hebt gegeven. Een blik op jouw weg naar princes voor een dag! Je bent al mooi, en dankzij jouw vasthoudendheid naar de visagist bleef je mooi! De föhnfoto vind ik geweldig! En het eindresultaat ook! Je bent gelukkig jezelf gebleven, maar dan een chique uitvoering van Sabine! PS: je wederhelft samen met jou is een heel mooi plaatje!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:47

Dankjewel, wat lief! Ik vind dat echt maar niets als dat spul op mijn gezicht. Ik heb heel veel sproetjes en de Colombianen hebben het idee dat je er pas perfect uitziet als je egaal bent, maar dat vind ik helemaal niet. Jimmy ook niet trouwens, die vindt mijn sproetjes juist zo leuk 😀 Dankjewel voor je leuke reactie!

Reply
Sophia_getfit 28 juli 2016 - 23:30

Wauw zo mooi, je straalt! ❤

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:45

Dankjewel! 😀

Reply
yvonne 28 juli 2016 - 22:45

Ik bedoelde dus het eruit krijgen van je haar.
En je bent echt niet te zwaar opgemaakt hoor. Denk dat het voor jou sowieso wennen was want je draagt waarschijnlijk niet vaak make-up. Ik zeg het nog een keer: je bent prachtig zo!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:45

Haha ja precies! Ik draag nooit make-up, daarom herkenden veel mensen me opeens ook niet meer haha. Dankjewel!

Reply
yvonne 28 juli 2016 - 22:42

Wat zie je er prachtig uit!!!!
Goed dat je voet bij stuk hebt gehouden qua make-up. Je bent echt heel mooi. Je jurk en oorbellen erbij zijn ook echt prachtig.
Dit was zeker een fotosessie waard.

En ik geloof meteen dat het eruit krijgen de volgende dag een drama was ,-)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:45

Dankjewel! 😀 Wat lief… Ik was ook echt heel blij dat de visagist niet meer had gedaan. De oorbellen waren nog even spannend of die wel echt bij de jurk zouden passen, maar dit was gelukkig perfect!

Reply
Johanna Slot 28 juli 2016 - 21:37

Mooooooooooooiiii!!!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 30 juli 2016 - 11:44

Haha dankjewel! 😀

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!