Home Lifestyle We got married!
Trouwen in Colombia

We got married!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

We zijn getrouwd! Wat een geluk en wat een fantastische dag! Zo intiem, zo mooi, zoveel liefde. Samen genoten van elk moment. Van elkaar, van het ja-woord en van het samenzijn met vrienden. Wij zijn nu officieel getrouwd, voor de wet. Bruiloft nummer 1 is geweest. Wij zijn nu man en vrouw. Husband and wife. Wat een heerlijk gevoel! Dat ik graag met je wil delen. Lees hier in het kort hoe onze dag eruit zag en geniet van de eerste foto’s!

2 november 2016: een prachtige dag

Eerst naar de kapper. Mijn haren geknipt, in de make-up, de nageltjes gelakt en een mooi kapsel aangemeten. Om 11 uur in de ochtend zit ik in de salon. Twee uur lang. Als ik thuiskom is mijn husband-to-be al thuis. We moeten nog zo’n 1,5 uur wachten voordat we in de taxi stappen naar de notaris om de hoek. Maar eerst moet er nog van alles gebeuren. Mijn jurk aan, zijn pak. Vriendin en fotograaf Felice is onderweg en vriend en fotograaf Alwin luncht snel nog even ergens. Ik kijk naar buiten en zie de lucht steeds grijzer worden. Het zal toch niet… maar gelukkig: op een paar druppeltjes na blijft het droog vandaag. Wat een geluk!

 

Een intieme ceremonie

Om 14.30u stappen we in de Uber naar de notaris. Letterlijk om de hoek. Vriend Alwin is al aangekomen met de camera. Ik begin een beetje nerveuzer te worden. Hoe ziet het zaaltje eruit? Hoe gaat dat in zijn werk in Colombia? Wanneer moet ik wat zeggen? Eenmaal boven in het zaaltje moeten we nog even wachten op de notaris. De ceremonie is alleen voor ons en onze twee vrienden. Heel intiem en fijn. De notaris blijkt een heel leuke man die zijn lange verhaal over de wet en dergelijke vooral met zijn handen en spierwitte tanden vertelt. Hij lijkt zo uit een tanden-bleek-reclame te stappen. En leuk dat ‘ie is! Terwijl hij ons trouwt komt er tot twee keer toe een vrouw naar boven met papieren die hij moet tekenen. Gewoon even tussendoor terwijl hij gewoon door blijft praten. We moeten allemaal ontzettend lachen om deze typische Colombiaanse actie die in Nederland ondenkbaar zou zijn.

 

Het ja-woord

Prachtig, intiem, emotioneel. Het was zo een mooi moment, ik voelde me zo intens gelukkig. Ik heb nooit willen trouwen, maar toen ik Jimmy ontmoette wist ik: met hem wil ik wél trouwen. En nu ben ik echt dolblij dat hij mijn man is. Ook Jimmy genoot volop van dit bijzondere moment. Een moment dat we in juni 2017 over gaan doen in een totaal andere setting. Iets waar ik zo blij mee ben: het mag gewoon nog een keer!

 

In de avond: uiteten en taart

We besloten zelf een trouwkaartje te maken en deze naar onze beste vrienden te sturen. We nodigden ze uit om om 8 uur in de avond naar ons favoriete café te komen voor koffie en taart. Niets fancy’s. Basic, maar gezellig en knus. Het café is gelegen in onze favoriete wijk Usaquén en heet El Altillo. Het heeft zo een fijne sfeer en zo een mooi bijna boers uiterlijk, echt heerlijk. Het was ook erg gezellig! Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die wilde komen en dit mooie moment met ons wilde vieren. Vooraf hebben we onze vrienden de fotografen mee uiteten genomen bij restaurant Amarti, als dank voor hun aanwezigheid en prachtige foto’s.

 

Het trouwkaartje

Dan wil je natuurlijk weten hoe dat trouwkaartje eruit zag, nou zo dus! De foto is gemaakt bij het meer van Guavio en vonden we zo lief dat dit echt op een kaartje thuishoort. Via de app hebben we iedereen uitgenodigd.

 

Een fantastische dag: volgend jaar weer!

Het was een fantastische dag, met veel liefde, geluk en gezelligheid. Natuurlijk was het jammer dat onze ouders er niet bij konden zijn. Gelukkig doen we het volgend jaar over met een echte bruiloft. Een moment waar we na 8 maanden huwelijk overnieuw het ja-woord mogen geven. Ik heb er nu al zo een zin in! Bruiloft nummer 2. Waar ik wél in het wit ga en waar we pas dan de ringen uitwisselen. Ik heb intens genoten van het moment, van elkaar. En ik ben zo blij dat Jimmy nu mijn man is. Samen gaan we een mooi avontuur tegemoet!

 

De foto’s!

De mooiste foto’s zien? In dit artikel vind je een compleet fotoverslag van deze bijzondere dag! Klik hier!


Wil je niets missen van de voorbereidingen voor onze bruiloft in Nederland en natuurlijk daarna de foto’s? Volg mij dan op Facebook of Google+, of schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief om elke nieuwe post in je mailbox te ontvangen!

Sabine & Jimmy ♥ 2 november 2016


 

Lees meer!

160 reacties

Jenny 24 november 2016 - 06:40

Ik zie deze blog nu pas ?

Hartelijk gefeliciteerd met jullie bruiloft! Finn dat het zo’n mooie en intieme dag was. Leuk dat er nog een bruiloft nummer twee komt.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 24 november 2016 - 13:55

Haha dankjewel Jenny! 😀 Nu op naar de volgende 😀

Reply
Sheila 23 november 2016 - 12:35

Oh gefeliciteerd!! Wat klinkt het als een heerlijke dag en inderdaad…. wat mooi dat je het nog eens mag doen. Schitterend vooruitzicht!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 november 2016 - 18:38

Dankjewel! Het was zo een mooie dag! Kijk ook echt enorm uit naar de volgende haha 😀

Reply
Faabs 20 november 2016 - 13:18

De foto al via Instagram gezien en je daar ook gefeliciteerd maar nu ook het bijbehorende blog gelezen. Ontzettend leuk om zo mee te mogen kijken bij deze intieme en vooral liefdevolle dag. Met een nog minstens even leuk vooruitzicht van een 2e huwelijksdag ! Geniet van de liefde, elkaar en het leven !

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 november 2016 - 23:12

Dankjewel wat lief! Ik heb nog steeds een enorm goed gevoel, na een paar weken leef ik nog steeds op die wolk haha. Binnenkort de fotoreportage van onze dag en dan op naar de tweede huwelijksdag! Heb er zo’n zin in! 😀

Reply
Maris Maria Renne 14 november 2016 - 08:56

Gefeliciteerd! En gewoon volgend jaar nog een keer, wat een feest 🙂
Jullie eerste huwelijk (hehe) klonk als een lief en gezellig gebeuren. Superleuk om met vrienden na afloop taart te eten! Word nu wel nieuwsgierig naar jullie tweede grote dag!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 16 november 2016 - 13:49

Dankjewel! Ja nog een keer… heb er zoooo een zin in! Echt blij dat we het twee keer mogen doen. Er is steeds meer geregeld, alleen die jurk wil nog maar niet lukken… Maar komt goed, nog meer dan een halfjaar te gaan! 😀

Reply
Paul 13 november 2016 - 17:34

Van harte gefeliciteerd! En wat een prachtige jurk heb je aan, lekker vrolijk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 16 november 2016 - 13:48

Dankjewel Paul! 🙂 Ik wilde er ook graag feestelijk uitzien 🙂 In juni volgend jaar ga ik wel in het wit!

Reply
Laura 11 november 2016 - 03:40

Gefeliciteerd!! Wat een prachtige foto’s:)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 11 november 2016 - 10:27

Dankjewel! De foto’s zijn zo mooi geworden. Ik moet ze allemaal nog utizoeken en bewerken, maar echt ze komen tenminste in november online haha 🙂

Reply
Shamira | Kompas24 10 november 2016 - 10:57

Wat een mooi stel en het geluk straalt er vanaf! Veel geluk samen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 11 november 2016 - 10:26

Dankjewel! 🙂

Reply
Jessica 9 november 2016 - 10:24

Jullie stralen allebei helemaal, zooo leuk! En wat heerlijk dat het volgend jaar nóg een keer mag hè 😀 Geweldig trouwens, lekker met de Uber naar de notaris haha. Ik gun jullie al het geluk van de wereld samen! <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:51

Dankjewel lieve Jessica!! 😀 Echt zoooo leuk dat het nog een keer mag haha 😀 En dan in een mooie witte jurk… kan niet wachten! En ja die Uber haha, dat maakte me dus echt niks uit haha. Was ook nog om de hoek, 3 minuten rijden 😛 Maarja beter dan op die hakken op de scheve straten hier 😛 <3

Reply
Jessica 10 november 2016 - 05:39

Jaaaaa ik vind het echt zo leuk voor jullie 🙂 Mocht ik ooit gaan trouwens (haha, ik denk er op dit moment precies zo over als jij eerst dacht voordat je Jimmy ontmoette), dan zou het ook goed kunnen dat ik met de Uber ga. Je kunt volgens mij trouwens ook limo’s huren bij Uber, nog best een leuk idee zit ik net te denken voor feestjes of bruiloften.. Ja hoe die Colombiaanse vrouwen daar de hele dag door op hoge hakken lopen begrijp ik echt niet, heb er wel respect voor want ik kan het zeker niet ;p

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 10 november 2016 - 09:57

Haha dankjewel 😀 Echt kun je oom limo’s huren? Dat zou inderdaad supergrappig zijn 😉 Nouja jouw tijd komt nog wel. Als je dé ware ontmoet zie je spontaan witte jurken voor je 😛 En nee die hakken hier… al zonder hakken ben ik al iets van 2 keer onderuit gegaan hahaha

Reply
Jessica 10 november 2016 - 10:15

Ja in Nederland is Uber (nog) niet zo populair, maar in Amerika kon je allerlei verschillende klassen kiezen wat betreft auto’s :p Ik riep vroeger altijd dat als ik wilde trouwen dat ik dat dan in een mooie zomerjurk op Hawaii wilde doen haha ;p Wie weet komt het er ooit van, zeg nooit nooit hè ;p

Daisy || Diyaata 9 november 2016 - 07:22

Wauw jullie stralen echte liefde uit! Ik had je al gefeliciteerd op Instagram maar doe het gewoon nog een keer: gefeliciteerd en heel veel geluk samen! En nu ben ik benieuwd naar bruiloft 2 haha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:49

Ah lief dankjewel!! Heb er ook al zo enorm veel zin in 😀

Reply
Anita 9 november 2016 - 06:28

Gefeliciteerd, Sabine! Wat zien jullie er stralend uit, mooie foto’s! Veel geluk gewenst. Nu op naar het 2e huwelijk, wat een luxe 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:49

Dankjewel Anita! 😀 Lief!

Reply
Sanne 8 november 2016 - 14:11

Gefeliciteerd Sabine! Wat zagen jullie er allebei mooi uit, helemaal stralend! Veel geluk samen! (En wat heerlijk dat jullie het nog een keer over gaan doen!)

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:48

Dankjewel Sanne! Het was zo leuk! Kan niet wachten tot de volgende keer 😀

Reply
Myriam 8 november 2016 - 11:57

Proficiat lieve Sabine, je straalt helemaal, ik wens je alle geluk van de wereld samen met de man van je dromen xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:47

Dankjewel lieve Myriam voor je lieve woorden! 🙂 xx

Reply
Stéphanie 7 november 2016 - 13:46

Kijk jullie stralen!! Gefeliciteerd en op naar de tweede 😉 Je jurk vind ik trouwens echt heel mooi. O, en die foto van die notaris dan, geweldig!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:47

Ah lief dankjewel! Heb er ook zo een zin in, dan mag ik in het wit! Jeej! 😀 En ja die notaris was heel apart haha

Reply
Jeroen, Margriet, Anne-Rose, Bart-Jan en Amy-Linde 7 november 2016 - 07:29

Lieve Sabine en Jimmy, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Zelfs eerder dan verwacht en mooi dat jullie er echt een feestje van gemaakt hebben. Héél veel geluk gewenst ‘als man en vrouw’, lekker nagenieten van deze trouwdag en vooruitkijken naar die in de zomer. Luxe hoor, 2 keer mogen trouwen met je man. Ook hele gezellige en mooie weken gewenst straks met vriendin en ouders!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 9 november 2016 - 15:46

Dankjewel voor jullie lieve woorden! Het was een prachtige dag en inderdaad een luxe om het over te mogen doen 😀 Heb er nu al zin in!

Reply
Marcella 6 november 2016 - 13:04

Jeejj, wat een mooie dag! Gefeliciteerd met jullie eerste huwelijk! Beide stralen jullie op de foto’s, super om te zien! Veel liefde en geluk gewenst samen <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 15:02

Dankjewel Marcella! Heb zo een zin in de tweede ook! Deze dag was zo mooi en nu eindelijk is hij mijn man 😀 <3

Reply
Charel 6 november 2016 - 09:02

Heel erg leuk en mooi om te zien! Heb zelf een Mexicaanse vriend en het blijft mooi om een andere cultuur te zien en daarmee samen te leven. Felicidades! Geniet van elkaar en veel geluk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 15:01

Dankjewel Charel! Wat leuk dat je een Mexicaanse vriend hebt, dan ken je goed de cultuurverschillen denk ik 😀 Blijft bijzonder maar na een tijdje zijn wel echt goed op elkaar ingespeeld. Soms zijn er van die momenten waar er echt een heel duidelijk verschil in cultuur blijkt haha. IK vind dat eigenlijk hartstikke leuk 😀

Reply
Gerbie 6 november 2016 - 06:36

Felicidades!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:43

Gracias 😀

Reply
Florentine 5 november 2016 - 17:34

Aaah ik ben zo blij voor jullie!!! Zo leuk!!
Liefs, Florentine 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:58

Dankjewel lieve Florentine! Liefs 🙂

Reply
Co 5 november 2016 - 15:37

Wat een prachtige dag en wat zien jullie er mooi uit! Gefeliciteerd en heel veel geluk samen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:44

Dankjewel! <3

Reply
Sofie 5 november 2016 - 15:11

Van harte gefeliciteerd!!! Heel veel geluk samen. En wat zien jullie er stralend uit, knap koppeltje!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:44

Dankjewel Sofie! Wat lief! <3

Reply
Roos 5 november 2016 - 13:35

GEFELICITEERD!!! 😀 2 november, haha, ook de verjaardag van mijn zusje. :p Wat een mooie foto’s, jullie zien er prachtig uit. 🙂 Geniet samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:45

Dankjewel!! 😀 Wat een toeval 😛 Genieten doen we absoluut <3

Reply
Wilma 5 november 2016 - 10:53

Congratulations and we wish uyoi many many More years!! How many can say they have two wedding days.
Looking forward to the summer wedding!
You both look awesome!!
Congrats Jimmy also!!

Love, Wilma

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:45

Thank you so much!! <3 Ja 2 trouwdagen... ik kijk er al naar uit haha 😀 Love <3

Reply
Nesrin 5 november 2016 - 10:52

Gefeliciteerd Sabine & Jimmy! Wat een bijzonder mooie en speciale dag.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:46

Dankjewel lieve Nesrin! Zo mooi was het… <3

Reply
Marjolein 5 november 2016 - 09:48

Wauw, super hee! Van harte gefeliciteerd!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:46

Dankjewel Marjolein! x

Reply
Loes en Jaap 5 november 2016 - 05:53

Wij voegen graag onze felicitaties toe! Van harte gefeliciteerd en wat een prachtige plaatjes! Geniet met èn van elkaar en op naar het feest in Nederland! Hartelijke groeten, Loes en Jaap ?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:47

Wat lief! Dank jullie wel!! <3

Reply
Geri 5 november 2016 - 04:20

Van harte gefeliciteerd. Wat een mooie dag hebben jullie gehad. En wat zien jullie er mooi en gelukkig uit.
Mooie jurk, mooie kleur. Mooi de bloemen erbij.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:49

Dankjewel lieve Geri! Zoveel geluk <3

Reply
Yvonne 5 november 2016 - 04:19

Gefeliciteerd had ik je al, maar nog niet gezegd hoe mooi jullie eruit zagen, wow! Supergave jurk. Fijn dat het zo’n mooie dag was, ondanks dat je ouders er nu niet bij konden zijn. Nogmaals veel geluk samen en op naar jullie Nederlandse bruiloft!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:49

Nogmaals dank Yvonne! 🙂 Het was nu heel intiem en volgend jaar is de hele familie erbij: zin in! 😀 <3

Reply
Yvonne 5 november 2016 - 02:10

Zo leuk dit! Zo mooi om te zien. Jullie zagen en prachtig uit. En wat heerlijk dat het zo intiem en klein was. Dit is nu al genieten. 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:50

Dankjewel! Dat was zéker genieten 😀 Kijk uit naar de tweede bruiloft <3

Reply
Margarita y Jean 4 november 2016 - 22:31

Mil felicidades y bendiciones, Jimmy Jr y Sabine! Un fuerte abrazo,

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:51

Muchas gracias por las bonitas palabras! <3 Un abrazo!

Reply
Nederlander in Cali 4 november 2016 - 17:23

Van harte gefeliciteerd met jullie eerste huwelijk. Nu op naar het tweede. Je verslag deed me terugdenken aan 15 jaar geleden toen wij ook voor de wet trouwden in Cali. Werden ook een paar keer gestoord omdat de notaris iets moest tekenen. Grappig. De foto’s tonen niet allen een mooi echtpaar, maar vooral een blij en gelukkig paar. Heel mooi om te zien.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:53

Dankjewel! Leuk dat je het herkend 🙂 Is echt heel typisch Colombiaans haha. Bedankt voor je lieve woorden <3

Reply
Silke 4 november 2016 - 16:23

Van harte proficiat met jullie huwelijk, jullie zien er allebei fantastisch uit <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:53

Dankjewel lieve Silke! <3

Reply
Wanda 4 november 2016 - 16:18

Gefeliciteerd allebei met jullie eerste huwelijk! Wat zien jullie er allebei super uit! Mooi dat je dit nu al met ons deelt! Natuurlijk jammer dat jullie ouders niet bij dit speciale moment konden zijn maar daarvoor komt natuurlijk nog bruiloft nr 2!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:55

Dankjewel Wanda! Nu op naar bruiloft nr 2 mét familie 🙂

Reply
Emie 4 november 2016 - 15:54

Wat een mooi koppel vormen jullie. Van harte gefeliciteerd met huwelijk nummer 1. Ik wens jullie alle geluk en voorspoed toe voor de rest van jullie leven.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:55

Dankjewel Enmie voor je mooie woorden! <3

Reply
Inge 4 november 2016 - 15:39

Oh ik had dit even helemaal gemist maar van harte gefeliciteerd lieve Sabine! Wat heerlijk! En wat een heerlijk vooruitzicht ook, dat je het nog een keer mag overdoen, met jurk en ringen. Heel veel geluk samen! Ik wens jullie alle goeds toe! 🙂 Kusje van Mango!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:57

Dankjewel Inge voor je lieve woorden! Kusjes terug 😀

Reply
Josanne - reisbloggers 4 november 2016 - 15:36

Wauw jullie zagen er prachtig uit!!
Van harte gefeliciteerd!
We wensen jullie veel liefde, geluk en reisjes toe!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:42

Dankjewel Josanne! 🙂 Wat lief! <3

Reply
Marsha 4 november 2016 - 14:47

Van harte gefeliciteerd!! -x-

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:40

Dankjewel!

Reply
loesje 4 november 2016 - 14:32

Van harte gefeliciteerd!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:40

Dankjewel! 🙂

Reply
Saskia 4 november 2016 - 14:11

Oh wat leuk om deze post te lezen en vooral te zien. Jullie stralen en zagen er prachtig uit. Gefeliciteerd met jullie huwelijk en nog vele gelukkige, gezonde en liefdevolle jaren toegewenst!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:41

Dankjewel Saskia! Het voelde ook zo goed 😀 <3

Reply
Jenn 4 november 2016 - 13:33

Gefeliciteerd!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:38

Dankjewel!

Reply
Naomi in Wonderland 4 november 2016 - 13:17

Wauw wat zag je er mooi uit! Je husband ook hoor maar wat een mooie jurk! Super leuk ook dat dit een intieme bruiloft was, lijkt me geweldig emotioneel om mee te maken! Proficiat en ik kijk uit naar meer foto’s! Ik vind die van jullie handen echt prachtig.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:40

Dankjewel Naomi! Dat kleine intieme vond ik ook echt heel mooi. Echt voor onszelf. Heb nu ook wel heel veel zin in de bruiloft volgend jaar! De foto’s zijn echt enorm mooi gemaakt door Felice en Alwin, heel blij mee!

Reply
Jaime R. Arévalo Lara 4 november 2016 - 12:39

Felicitaciones para los dos, Jimmy y Sabine.
Bienvenida la nueva hija de la familia.
Dios los bendiga.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:38

Muchas gracias por tus bonitas palabras! <3

Reply
Lizette 4 november 2016 - 11:55

Gefeliciteerd met jullie eerste huwelijk! Wat zien jullie er mooi en gelukkig uit (as always eigenlijk)! Ben zo blij voor jullie en nu al razend nieuwsgierig naar part 2! Husband and wife, veel liefs!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:37

Dankjewel Lizette! 😀 Ik voel me ook echt zo enorm gelukkig! Zo leuk om nu man en vrouw te zijn <3

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 4 november 2016 - 11:53

Gefeliciteerd met jullie huwelijk!!! Onwijs leuk om dit te lezen. Heel veel geluk in jullie mooie toekomst samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:36

Dankjewel Elisa! Wat lief! <3

Reply
ivonne 4 november 2016 - 11:21

Wat zien jullie er mooi en gelukkig uit samen. Fijn om zo een klein beetje gast te mogen zijn op jullie feestje. Heel veel geluk samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:36

Dankjewel Ivonne! <3

Reply
Dicky 4 november 2016 - 10:42

Gefeliciteerd Sabine en Jimmy ik wens jullie veel voorspoed en geluk toe.
en jullie zien er beide heel mooi uit past echt bij jou Sabine.
nu op naar de kerkelijke inzegening,ben ook razend benieuwd wat jullie dan dragen,
vooral de jurk.Liefs Dicky

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:35

Dankjewel lieve Dicky! We kijken al erg uit naar de bruiloft in juni. Deze is overigens niet voor de kerk 🙂 We trouwen niet voor de kerk. Ik ben echt benieuwd naar dat moment waar ik in het wit ga! 😀 Liefs <3

Reply
Arend-Jan 4 november 2016 - 10:02

Veel geluk samen naar jullie verdere toekomst toe gewenst…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:34

Dankjewel! Het was zo mooi! 🙂

Reply
Ester 4 november 2016 - 09:12

Wat een geluk 🙂 Gefeliciteerd, jullie zien er prachtig uit!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:33

Dankjewel! Wat lief! <3

Reply
Maaike 4 november 2016 - 07:37

Mooooi! Jullie zien er stralend uit!! Van harte gefeliciteerd!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:30

Dankjewel Maaike!

Reply
Els 4 november 2016 - 07:23

Ja het was een ‘rare’ dag, jullie daar, wij hier. Maar het geluk staat voorop en volgend jaar doen we het niet dunnetjes maar dik over!
Heel veel geluk samen en ik ben benieuwd naar de rest van de foto’s!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:30

Ja het was zeker voor jullie heel vreemd, dat weet ik lieve mams 🙂 Volgend jaar maken we er een supermooi feestje van waar we nogmaals ja zeggen in het wit en met de ringen. Ik kijk er al enorm naar uit! <3

Reply
Sandra 4 november 2016 - 07:07

Gefeliciteerd jullie!!! Wat heeft jouw jurk een prachtige kleur. Jullie zien er allebei fantastisch uit! Zo’n mooi vooruitzicht dat jullie het straks nog ‘over gaan doen’. Geniet van elkaar! Liefs 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:29

Dankjewel Sandra, wat lief! We hebben echt enorm genoten van het moment en van elkaar, en ik ben zo blij dat hij nu mijn man is 😀 Kan het niet vaak genoeg zeggen hahaha <3

Reply
Joyce 4 november 2016 - 07:02

Jimmy Jr y Sabina un abrazo fuerte y muchas bendiciones! El amor es paciente, lo aguanta todo, lo espera todo, lo cree todo…….! Weeeeeeey! Emocionante! El mejor regalo de la vida! Que Dios bendiga este nuevo hogar con muchas alegrías, más amor y dicha! Nos alegramos y festejamos con ustedes esta unión!!!! Abracitos para los dos! Los recordamos y queremos mucho! Siempre están en mis oraciones!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:28

Muchas gracias por tus bonitas palabras! <3

Reply
Esther 4 november 2016 - 06:47

Nogmaals gefeliciteerd! Deze foto´s waren al prachtig, kijk uit naar de rest! Bedankt dat we er een stukje bij mochten zijn, het was een klein maar heel fijn feestje! Nog heel veel gelukkige jaren samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:27

Dankjewel lieve Esther! Het was een mooie dag met veel liefde en geluk, ik kijk al uit naar de echte bruiloft in juni waar ik in het wit mag en nog een keer ja mag zeggen tegen mijn mannetje 😀 <3

Reply
Alie van Piggelen-de Vries 4 november 2016 - 06:29

Jullie zien er prachtig en gelukkig uit. Op naar de 2e ceremonie in 2017!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:26

Dankjewel! Ik kijk er al naar uit! 😀

Reply
Morgaine 4 november 2016 - 05:21

VAN HARTE GEFELICITEERD JULLIE!!!!

Wat een prachtig jurkje had jij aan, en geniet van elkaar, nu ben ik nog meer benieuwd naar volgend jaar natuurlijk 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:26

Dankjewel lieve Suus!! <3 Op naar volgend jaar met veel geluk 😀 xx

Reply
Karlijn Travels 4 november 2016 - 04:25

Van harte gefeliciteerd en wat een ontzettend mooie dag! Jullie zagen er ook prachtig uit 🙂 Heel veel geluk samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:25

Dankjewel Karlijn! <3

Reply
Kees en Attie 4 november 2016 - 04:16

Lieve Sabine en Jimmy, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wij wensen jullie heel veel liefde, geluk en voorspoed toe samen.
Maar dat komt vast helemaal goed als ik zo naar de foto’s kijk. Wat een mooi en verliefd paar staat er op 🙂
Groetjes en een dikke zoen van ons
Kees en Attie

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:24

Dank jullie wel! Wat een mooie dag was het! 😀 Kijk al uit naar de volgende keer 🙂 Nogmaals bedankt! <3

Reply
Carolien 4 november 2016 - 04:09

Ohh wat zien jullie er mooi uit!! Een plaatje! Fijn dat je zo genoten hebt en dat het droog bleef die dag. De uitnodiging is ook al zo mooi. En dan over 8 maanden weer. Haha en dat voor iemand die eigenlijk niet wilde trouwen… 🙂 Weer iets om naar uit te kijken. Geniet na van deze mooie dag!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:23

Dankjewel Carolien! Haha ja heel leuk toch dat trouwen haha 😀 IK kijk zo uit naar het tweede moment! <3

Reply
Michelle 4 november 2016 - 04:09

Gefeliciteerd! Het klinkt als een mooie ceremonie, knus maar liefdevol. En wat zagen jullie er mooi uit! Op naar het tweede huwelijk 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:23

Dankjewel! Het was zo mooi! <3

Reply
Marion 4 november 2016 - 03:43

Oooooh wat mooi! Gefeliciteerd!!! Zo fijn dat het zo mooi en intiem was. Je geluk knalt van het scherm af met al deze enthousiaste woorden. Ik ben echt heel erg blij voor jullie. X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:22

Dankjewel lieve Marion! Wat lief! IK voel me ook echt heel gelukkig 😀

Reply
Margo 4 november 2016 - 03:40

Van harte gefeliciteerd en enorm leuk om mee te mogen kijken! Ik geniet ervan.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:21

Dankjewel! 😀

Reply
Myriam 4 november 2016 - 03:34

Een hele dikke proficiat en heel veel geluk samen. Wat zien jullie er stralend uit, de liefde spat ervan af. Ik kreeg er de tranen van in mijn ogen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:21

Dankjewel Myriam! Wat lief!

Reply
Shirley 4 november 2016 - 03:18

Gefeliciteerd! Wat een mooie foto’s en wat een fijn vooruitzicht dat er nog een bruiloft aankomt. Dubbel genieten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:20

Dankjewel! Heel mooie foto’s, ben ik ook erg blij mee 😀

Reply
Bianca en Louis 4 november 2016 - 03:15

Jimmy en Sabine hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Jullie zien er op de foto stralend uit. Onwijs leuk dat wij op deze manier met jullie kunnen meegenieten. Heel veel geluk samen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:20

Dank jullie wel, wat lief!! Het was ook zo mooi! Nu op naar volgend jaar juni 😀

Reply
Inge 4 november 2016 - 03:09

Van harte!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:19

Dankjewel! 🙂

Reply
ElsaRblog 4 november 2016 - 03:07

Gefeliciteed met jullie huwelijk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 14:19

Dankjewel!

Reply
Natasja 4 november 2016 - 03:00

Gefeliciteerd, en meid wat zijn jullie een mooi paar!! jullie zagen er allebei prachtig uit, ik vind je jurk echt super mooi!! De kleur staat je ook fantastisch, en wat heerlijk dat je het over 8 maanden nog een keer mag doen, weer iets om naar uit te kijken. liefs Natasja

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:57

Dankjewel Natasja! Wat lief! We kijken er echt heel erg naar uit! Liefs <3

Reply
Fem 4 november 2016 - 02:45

Hey Sabine & Jimmy, van harte! Veel geluk samen! (En ik ben nu al benieuwd naar de foto’s van bruiloft 2.0 volgend jaar ;))

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:57

Dankjewel! Ik ben ook benieuwd haha 😀 <3

Reply
Samaja 4 november 2016 - 02:37

Gefeliciteerd! Geniet van dit mooie moment en van het feit dat het volgend jaar gewoon nog eens mag :-). Jullie zagen er trouwens allebei prachtig uit.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:55

Dankjewel! 😀 Ook zo tof dat het nog een keer mag 😀

Reply
Thea de Vries 4 november 2016 - 02:33

Hartelijk gefeliciteerd Sabine en Jimmy! Jullie zijn een prachtig stel. Veel geluk samen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:54

Dankjewel! Wat lief! <3

Reply
Deborah 4 november 2016 - 02:12

Van harte gefeliciteerd met huwelijk nummer 1. Wat een mooi stel zijn jullie en wat zien jullie er stralend uit!!
Vanuit deze kant van het land een mooie leven samen toegewenst! <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:54

Dankjewel! Wat lief en leuk om te horen! <3

Reply
Johanna Slot 4 november 2016 - 02:08

Van harte gefeliciteerd!!! Supermooi!! En wat leuk dat je het gewoon nog eens over mag doen straks 🙂 en dan extra genieten met de familie erbij!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:53

Dankjewel! Ja daar kijken we ook erg naar uit, dan gaan we het goed vieren en met iedereen erbij. In het wit natuurlijk 😀

Reply
Rowan 4 november 2016 - 02:00

Gefeliciteerd! Het klinkt als een hele mooie, liefdevolle dag! Jullie zagen er prachtig uit. Ik heb nu al zin in de foto’s van bruiloft nummer 2! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:52

Dankjewel! Dat was het zeker 🙂 Ik kijk er ook erg naar uit! 😀

Reply
Judith 4 november 2016 - 01:58

Van harte gelukgewenst met huwelijk nr 1. Het was erg leuk om er een beetje bij te zijn. Jullie zien er prachtig en gelukkig uit.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:52

Dankjewel! Lief!

Reply
Linda | One Day Trip 4 november 2016 - 01:57

Gefeliciteerd!! Wat fijn dat het zo’n mooie dag was. En over een paar maandjes weer even overdoen in Nederland.
Heel veel geluk samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:46

Dankjewel Linda! Heb er zo een zin in ook! <3

Reply
Annemarie van Loo 4 november 2016 - 01:43

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Jammer dat je ouders er niet bij konden zijn Sabine. Het blijft voor iedereen toch een speciaal moment… Gelukkig komen ze in december het met jullie vieren toch? Geniet met elkaar van deze bijzondere gebeurtenis!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:45

Dankjewel Annemarie! Dat was zeker jammer! Er was helemaal geen familie bij, ook niet van JImmy. Echt ons moment zeg maar. In juni volgend jaar doen we het over in het wit en met de ringen en is iedereen er wel bij!

Reply
Anita Veerhuis 4 november 2016 - 00:42

Gefeliciteed met jullie huwelijk! Wat een mooi paar zijn jullie! Geniet van elkaar!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:44

Dankjewel Anita! Wat lief! <3

Reply
Niels 4 november 2016 - 00:13

Gefeliciteerd! Ondanks dat dit bruiloft nummer 1 is en je niet je witte jurk aanhad moet ik zeggen dat deze jurk ook prachtig is. Leuk dat je het zo intiem gehouden hebt. En de notaris is stiekem een beetje eng. Veel te wit die tanden, haha. Geniet ervan en veel geluk samen!

Reply
Ilona 4 november 2016 - 07:34

Sabine, wat zien de foto’s eruit als een sprookje. Wat een bijzondere dag en speciaal moment. Geniet ervan, heel veel liefde, geluk en bijzondere momenten samen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:43

Dank jullie wel Niels en Ilona! Zo lief! En ja die notaris was heel bijzonder haha, we moesten achteraf ook erg om hem lachen 😛 Het was een heel mooie dag en ondanks dat we nu officieel getrouwd zijn kijken we enorm uit naar de bruiloft in juni. IK ben ook zo blij met de prachtige foto’s die zijn gemaakt!

Reply
Emma - Travelhotspots 3 november 2016 - 23:43

Gefeliciteerd met jullie 1e huwelijk!! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 november 2016 - 13:41

Dankjewel Emma! 😀 Kijk al uit naar de tweede haha 😛

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!