Home Bogotá Uiteten in Bogotá, Colombia: de beste wijken en mijn top 13 restaurants
De beste restaurants Bogotá

Uiteten in Bogotá, Colombia: de beste wijken en mijn top 13 restaurants

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:

Wist je al dat je in Colombia als de beste kunt eten? Reizigers die beweren dat je voor het eten niet naar Zuid-Amerika hoeft hebben nog een hoop te ontdekken! Eén van de redenen waarom ik wonen in Colombia zo geweldig vind is juist het eten. Ook als vegetariër, zoals ik, staat je in Colombia een hoop lekkers te wachten. In dit artikel vertel ik je in welke wijken in Bogotá je beste kunt eten. En geef ik je mijn top 13 beste restaurants in Bogotá.


Waarom is uiteten gaan in Colombia zo leuk?


Hier in Colombia heb ik net als de Colombianen echt leren genieten van (veel) eten. Na zoveel jaren wonen in Colombia zeg ik net als de Colombianen inmiddels ook dat iets ‘spectaculair lekker’ is. Het is ook niet voor niets dat ik zo vaak uiteten ga. Waarom?

Met name in de grote steden van Colombia vind je veel variatie aan keukens en restaurants. De Colombiaanse keuken vind je vooral in de wat goedkopere wijken, in typisch Colombiaanse restaurants. Ga bijvoorbeeld eens ajiaco, bandeja paisa of sancocho eten. In La Candelaria vind je bijvoorbeeld meer typisch Colombiaanse gerechten.

Echter, als je echt goed uiteten wilt, dan doe je dat in de wijken waar je de beste restaurants vindt. En daarvoor moet je uit het historische centrum. Deze wijken zijn vaak wat duurder, en je vindt er minder typisch Colombiaans.

Over het algemeen is de service in Colombiaanse restaurants erg goed, met name in de grotere steden. Het eten is vaak ontzettend lekker, en voor veel reizigers niet wat ze verwachten van Colombia.

En wist je dat je vanuit vrijwel alle restaurants ook het eten thuis of vanuit je hotel kunt bestellen? Dat doe je met Rappi (een app op je telefoon).

Voor de meeste toeristen begint hun rondreis in Bogotá. Een enorme stad, waar het niet zo makkelijk is goede restaurants te vinden als je niet weet waar je moet zijn. En precies dat lees je in dit artikel, zodat je tijdens je reis kunt genieten van al het lekkers dat Colombia te bieden heeft.

 


In welke wijken in Bogotá vind je de beste restaurants?


Hoewel de meeste reizigers in La Candelaria verblijven, is dit noch de veiligste wijk noch de wijk met de beste restaurants. Om de stad goed te leren kennen moet je uit het historische centrum. De beste wijken om uiteten te gaan zijn:

Usaquén

Helemaal in het noorden van de stad. Een gezellige wijk in Bogotá, wat meer lijkt op een apart dorpje in de stad. Rondom het centrale plein en in de schattige straatjes vind je vele restaurants. Een aantal daarvan vind je hieronder in de top 13. Hier lees je alles over Usaquén.

Chapinero Alto en Zona G

Meer in het midden van de stad vind je aan de kant van de bergen de wijk Chapinero Alto, waar je ook Zona G vindt. Deze wat duurdere wijk is perfect om uiteten te gaan. Kies vooraf je restaurant of ga gewoon door de wijken lopen, je komt altijd wel wat tegen. Hier vind je Zona G op de kaart. Veel restaurants in mijn top 13 zijn in Chapinero Alto of Zona G.

Zona T

Zona T is wat bekender onder buitenlandse toeristen. Dit uitgaansgebied ligt rondom het luxe winkelcentrum Andino, in de vorm van een T. Niet alleen in de T, maar ook daar omheen vind je vele goede restaurants en leuke plekjes om te eten. Als het zonnetje schrijnt is dit ook de ideale plek om op een terrasje te gaan zitten. Je vindt Zona T hier.

ParkWay

ParkWay is de meer hippie wijk van de stad en fantastisch om te bezoeken. Je vindt hier een lang park waar je doorheen kunt wandelen, omringd door vele goede restaurants en kleine eettentjes. Zo verkopen ze hier heerlijke chocolade, kun je de beste ijsjes hier vinden en kun je meer internationale restaurants vinden. Waaronder een aantal hieronder genoemd. ParkWay vind je hier op de kaart.

Parque 93

Parque 93 is een groot grasveld met wat bomen, waar vaak evenementen plaatsvinden. Daarnaast is dit dé plek om uiteten te gaan. Direct rondom het park en in de aangrenzende straatjes vind je vele goede restaurants. Veel restaurants hieronder genoemd vind je onder andere hier. Parque 93 is meteen een goede plek om lekker in het gras te zitten of op één van de kleurrijke stoelen die er staan. Voor kinderen is er een speeltuintje. Je vindt Parque 93 hier op de kaart.

Hier vind je twee wandelroutes door Bogotá, nummer twee brengt je langst de mooiste parken in Bogotá met de beste restaurants.

 

Al deze wijken zijn tevens veiliger dan La Candelaria, dus prima te bezoeken. Neem wel altijd deze veiligheidstips voor Bogotá in acht.

Je kunt naar alle wijken gemakkelijk met de taxi. Of doe deze bus-route door Bogotá. Je komt op deze route langs alle wijken, behalve ParkWay. Neem daar het beste een taxi naartoe, of ga met de Transmilenio.

 


De 13 beste restaurants in Bogotá: mijn favorieten


Bijna altijd ga ik naar dezelfde restaurants totdat ik weer iets nieuws vind wat ook mega lekker blijkt te zijn. Veel van mijn favoriete restaurants vind je in mijn favoriete wijken: Usaquén en Chapinero Alto. Ben je in Bogotá? Sla dan (ten minste één van) deze restaurants zeker niet over! (Hoewel geen van onderstaande restaurants puur vegetarisch is, vind je in alle van onderstaande restaurants (ook) vegetarisch eten.)

In willekeurige volgorde, allemaal zijn ze fantastisch.

 

1. Oliveto

Oliveto is een Italiaans restaurant en ontzettend lekker. Ik bestel er meestal pizza, maar ze hebben ook heerlijke pastagerechten. Je vindt Oliveto in Usaquén (hier op de kaart), Parkway (hier op de kaart) en in Rosales (hier op de kaart).

Klik hier voor het menu, prijzen en openingstijden.

2. Crepes & Waffles

Dit is niet één van mijn favoriete restaurant, maar waarschijnlijk ook van veel Colombianen en buitenlanders die hier komen. De naam zegt het al: ze verkopen hier crêpes en wafels. Ze hebben een enorm uitgebreide kaart met zeer creatieve crêpes en wafels. Zowel zoet als zout. Ook de soepen zijn hier geweldig (tip voor een typisch Colombiaanse soep: Sopa Covarachía).

Je vindt dit restaurant verspreid over heel Bogotá en alle andere grote steden in Colombia.

Crepes & Waffles is zo populair dat je rijen kunt verwachten om binnen te komen. Als je zonder wachten door kunt lopen heb je mazzel. Het is normaal om zo’n 10 a 30 minuten te moeten wachten. Zeker op populaire plekken zoals Parque 93.

Zoek op de kaart naar de dichtstbijzijnde Crepes y Waffles of bezoek de website voor alle vestigingen, openingstijden en het menu.

 

3. WOK

Nog een Colombiaans pareltje: Wok. Opgericht in 1998 is Wok gericht op de Aziatische keuken, waar je onder andere Japanse, Thaise en Vietnamese gerechten vindt.

Ze hebben veel originele gerechten, zoals sushi met mango. Het eten in WOK is ontzettend lekker. Daarnaast zijn de restaurants heel mooi opgezet met veel hout. Wat het een erg gezellige plek maakt om te eten.

Ook bij WOK kun je rijen verwachten, met name op feestdagen en in het weekend. Maar echt: het is het waard om even te wachten! Ikzelf eet zeer vaak bij WOK (krijg nooit genoeg van de vegetarische sushi) en dat verveelt echt nooit.

WOK is verspreid over de hele stad en is te vinden in alle wijken hierboven genoemd, maar ook daarbuiten. Zoek de dichtstbijzijnde WOK op de kaart of klik hier voor alle vestigingen, openingstijden en het menu.

 

4. La Lucha Sangucheria

La Lucha Sangucheria is een Peruaans sandwich restaurant dat je ook vindt in Colombia (alleen in Bogotá) en in Chili. Het is absoluut één van mijn favorieten. Dit restaurant heeft geweldige broodjes en andere gerechten, die je zelf kunt samenstellen. Ikzelf neem altijd de vegetarisch sandwich met extra ei. Dat is ook meteen het enige vegetarische gerecht trouwens.

Er zijn 4 locaties in Bogotá (klik op de link voor de locatie op de kaart):

Informatie over het restaurant La Lucha Sangucheria en het menu vind je op hun website.

 

5. El Altillo del Sol Café

El Altillo is een schattig cafeetje in Usaquén, met name voor de lunch en tussendoortjes. Dit is één van mijn top favorieten in Usaquén. En niet voor niets. El Altillo is gevestigd in een oud pand en dat zie je aan alles. De blauwe deuren staan altijd open dus je zit eigenlijk aan de straat. Het is fantastisch leuk ingericht, alsof je in een huiskamer zit.

Je kunt er heerlijke taartjes en muffins eten, en lunchen met geweldige broodjes. En sla ook de toilet niet over: zelfs die is mooi. De sfeer is fantastisch, met fijne muziek, veel gezelligheid en goede service. Echt een aanrader!

Klik hier voor El Altillo op de kaart.

 

6. HAB Café

In Chapinero Alto vind je het restaurant HAB Café, dat hoort bij het HAB hotel. Een populair en goed hotel trouwens. Maar niet alleen het hotel is de moeite waard, het restaurant is ook geweldig. Zeer sfeervol, je kunt er lekker buiten zitten en goede service.

Het is iets duurder dan de andere restaurants hier genoemd, maar geloof me: het is de moeite waard. Ik kom hier vaak en altijd is het heerlijk.

Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren. Kom je voor het ontbijt, de lunch of ergens tussendoor? Probeer de blauwe Matcha thee eens…

HAB Café vind je hier.

 

7. Varietale

Varietale is zonder twijfel één van de restaurants waar ik het liefste kom. Dit restaurant heeft heerlijke taart, koffie, vele theesoorten, koekjes, broodjes, ontbijt, lunch en diner. Er zijn meerdere locaties in Bogotá, maar de leukste is deze. Deze Variatele is groot en is heel gezellig ingericht. Met verschillende kamers, een bar en een enorm buitenterras. Vol met bomen, planten en aan de muren hangen niet alleen bloempotten, maar ook fietsen. Vanwege de ligging bij diverse universiteiten, zitten hier vaak studenten met hun laptop te studeren.

Ik zou zeker een bezoekje brengen aan dit restaurant, en dus bij deze locatie. Ongeveer een halfuur lopen vanaf La Candelaria, of neem de bus of taxi. Ook in La Candelaria heb je een Varietale trouwens, klik hier voor de locatie op de kaart.

 

8. Masa

Masa is een fijn restaurant met een terras. Ze hebben heerlijke broodjes, goed ontbijt en lunch. Dit restaurant vind je in El Nogal en in Zona G. Ik eet graag bij Masa, een gezellige plek in leuke wijken in Bogotá. Echt een aanrader!

 

9. Brot

Colombia is geen brood-land, maar er zijn plekken waar je toch kunt genieten van heerlijke gerechten met brood. Brot bijvoorbeeld, een ambachtelijke bakker.

In 1999 opgericht door een Duitser die Colombia wilde laten kennismaken met het brood uit zijn land. Je kunt hier lunchen, avondeten of gewoon tussendoor lekkere koffie of thee drinken. Vergeet in dat laatste geval ook het gebak niet. En dan met name mijn favoriet: chocolade-bananentaart. Om te smullen!

Locatie: op 4 verschillende plekken in Bogotá, waaronder in Parque del Chicó en op Calle 81 # 7-93. | Klik hier voor meer locaties en voor het menu.

 

10. Marrakesh

In Bogotá en andere Colombiaanse steden kun je heel goed midden oosters eten. Ze hebben er lekkere humus en andere gerechten. Eén van mijn favoriete restaurants is Marrakesh, met Marokkaanse gerechten. Al is het meer midden oosten in het algemeen.

Marrakesh is een heel fijn en gezellig restaurant, helemaal in Marokkaanse stijl. Gezellig ingericht en mooie foto’s. Je vindt het restaurant in de wijk ParkWay, hier op de kaart.

 

11. Tapas Chapinero

In Chapinero Alto vind je het geweldige restaurant Tapas Chapinero. Ontzettend gezellig, heerlijk eten en op bepaalde avonden is er live muziek. Ze hebben zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten, en heerlijke sangria.

Je vindt het tapas restaurant in Bogotá hier op de kaart.

 

12. Indio

Restaurant Indio is dichtbij het tapas restaurant en een heel leuke plek om te gaan eten. Ook dit restaurant is gezellig ingericht en ze hebben een enorm terras buiten. Je kunt er onder ander lekkere pizza’s eten, maar deze plek is ook geschikt om alleen een drankje te doen. Soms is er live muziek. Indio is absoluut een aanrader voor een gezellig avondje uit.

Het restaurant Indio vind je hier op de kaart.

 

13. Quinua y Amaranto (vegetarisch)

Midden in La Candelaria, het oude centrum van Bogotá, vind je dit vegetarische restaurantje. Het menu is heel simpel: elke dag is er maar één menu. Het dagmenu.

Het kleine en krappe restaurantje is gesitueerd in een oud pand en heeft eveneens een kleine keuken. Hier maken een paar vrouwtjes elke dag een ander menu, met verse ingrediënten typisch uit Colombia. Op deze manier maak je kennis met het goede van Colombia, maar dan op een vegetarische manier.

Houdt er tijdens de piekuren rekening mee dat je even in de rij moet staan voordat je aan tafel kunt.

Hier vind je Quinua y Amaranto op de kaart.

Klik hier voor het dagmenu.

 


Vegetarisch eten in Colombia


In de grote steden kun je heel goed vegetarisch eten. En zelfs veganistisch. Vrijwel alle restaurants in de wijken beschreven in dit artikel hebben vegetarische gerechten.

Echter, in de kleinere dorpjes en goedkopere typisch Colombiaanse restaurants is vegetarisch en veganistisch eten wat minder makkelijk. Veel mensen weten niet precies wat het inhoudt en hoe een gerecht vegetarisch te maken.

Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel met tips voor vegetariërs en veganisten in Colombia.

 


En er is meer: wandel door bovenstaande wijken in Bogotá en vindt jouw favoriete restaurant!


In dit artikel staat een affiliate link. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer!

29 reacties

Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2017 - 21:17

Dankjewel Leonie! Excuus voor mijn late reactie 🙂 Ik heb even opgezocht of er al iets bekend is over oud en nieuw 2017. Meestal komt dat maar heel kort van tevoren op Internet of helemaal niet. Sowieso is het goed om te weten dat oud en nieuw in Colombia vooral een familieaangelegenheid is. Zeker als je naar dorpjes gaat, zoals Barichara, zal daar niet heel veel te doen zijn omdat alle Colombiaanse gezinnen het met elkaar vieren. Er zal wel iets te doen zijn, maar niet veel dus. Barichara is sowieso geen feest-bestemming en er zijn maar weinig hostels. Vuurwerk wordt alleen afgestoken op plekken die gecontroleerd zijn, als je dus niet op zo een plek bent merk je daar dus niks van. In de hostels waar veel toeristen zitten zullen er wel feestjes zijn met de jaarwisseling. En in de grote steden is ook altijd wel wat te doen. Ik heb rond gezocht op Internet en kan a la Colombia natuurlijk nog niets vinden over wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren 😛 Maar wel andere (oude) artikelen die je misschien een idee geven over waar het beste heen te gaan. Overal staat dat vooral Cartagena en Medellín heel tof zijn met oud en nieuw, maar bedenk je dat Cartagena echt niet normaal druk (en duur) gaat zijn rond die tijd. Ook in Bogotá is genoeg te doen trouwens. Concerten op straat bij de Septima in La Candelaria bijvoorbeeld. Ikzelf doe nooit wat met oud en nieuw behalve bij familie zijn of gewoon thuis. De straat op gaan vind ik niet fijn omdat er veel dronken mensen zijn. Maar als je bij je hostel blijft of met een groepje van je hostel bijvoorbeeld naar een feestje gaat kan het wel. Hier een site, misschien heb je er wat aan: http://seecolombia.travel/blog/2012/12/top-5-doing-new-years-eve-in-colombia-right/. Mocht er tegen die tijd wél meer op Internet komen over oud en nieuw (warschijnlijk niet want was vorig jaar ook niet helaas), dan komt het op mijn blog of op mijn facebook pagina.

Reply
Leonie 11 augustus 2017 - 02:53

Hi Sabine,

Leuke blogs schrijf je! Super handige informatie ter voorbereiding van onze Colombia reis in December-Januari.
Ik ben nog op zoek naar een plan met oud en nieuw. We landen op 28-12 in Bogota dus zullen in of rondom Bogota zijn (al kunnen we overal naar uitwijken als je een goede tip hebt). Please let me know!! Groetjes

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2017 - 21:21

Dankjewel Leonie! Excuus voor mijn late reactie ? Ik heb even opgezocht of er al iets bekend is over oud en nieuw 2017. Meestal komt dat maar heel kort van tevoren op Internet of helemaal niet. Sowieso is het goed om te weten dat oud en nieuw in Colombia vooral een familieaangelegenheid is. Zeker als je naar dorpjes gaat, zoals Barichara, zal daar niet heel veel te doen zijn omdat alle Colombiaanse gezinnen het met elkaar vieren. Er zal wel iets te doen zijn, maar niet veel dus. Barichara is sowieso geen feest-bestemming en er zijn maar weinig hostels. Vuurwerk wordt alleen afgestoken op plekken die gecontroleerd zijn, als je dus niet op zo een plek bent merk je daar dus niks van. In de hostels waar veel toeristen zitten zullen er wel feestjes zijn met de jaarwisseling. En in de grote steden is ook altijd wel wat te doen. Ik heb rond gezocht op Internet en kan a la Colombia natuurlijk nog niets vinden over wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren ? Maar wel andere (oude) artikelen die je misschien een idee geven over waar het beste heen te gaan. Overal staat dat vooral Cartagena en Medellín heel tof zijn met oud en nieuw, maar bedenk je dat Cartagena echt niet normaal druk (en duur) gaat zijn rond die tijd. Ook in Bogotá is genoeg te doen trouwens. Concerten op straat bij de Septima in La Candelaria bijvoorbeeld. Ikzelf doe nooit wat met oud en nieuw behalve bij familie zijn of gewoon thuis. De straat op gaan vind ik niet fijn omdat er veel dronken mensen zijn. Maar als je bij je hostel blijft of met een groepje van je hostel bijvoorbeeld naar een feestje gaat kan het wel. Hier een site, misschien heb je er wat aan: http://seecolombia.travel/blog/2012/12/top-5-doing-new-years-eve-in-colombia-right/. Mocht er tegen die tijd wél meer op Internet komen over oud en nieuw (warschijnlijk niet want was vorig jaar ook niet helaas), dan komt het op mijn blog of op mijn facebook pagina.

Reply
Marcella 7 december 2016 - 03:52

Hier krijg ik best wel honger van! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 december 2016 - 20:31

Haha kan ik me voorstellen 😀

Reply
Yvonne 22 november 2016 - 15:07

Wow, je hebt al heel wat ontdekt in Bogota, wat leuk. Wij gaan eigenlijk nooit uit eten.. is met de kids niet heel erg praktisch en we besteden ons geld liever aan een nieuwe reis, maar kan me voorstellen dat je hier in een stad als Bogota erg van kan genieten. Heerlijk!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:04

Ja ik ken inmiddels de leukste restaurants 😀 Ik snap het wel, dat jullie bijna nooit uiteten gaan. Toen ik nog in Nederland woonde ging ik ook bijna nooit uiteten, veel te duur. Ik spaarde ook liever voor andere dingen. Maar hier betalen we in een duur restaurant 15 euro per persoon voor alles, dus hoofdmaaltijd, drankje en soms voorgerecht. Dat is wel leuk 😀

Reply
Myriam 22 november 2016 - 10:47

Mocht het wat dichter bij zijn, ik kwam direct af zodat we eens konden lunchen samen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:05

Dat zou heeeel gezellig zijn! 😀

Reply
Marlies 22 november 2016 - 09:34

Ziet er heerlijk uit! Als ik ooit in Colombia kom ga ik er toch een aantal uitproberen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:06

Zeker doen! Er is nog veel meer leuks en lekkers trouwens. Uiteten gaan is gewoon echt ontzettend leuk (en goedkoop) hier.

Reply
Naomi in Wonderland 22 november 2016 - 05:08

Oh my god dit klinkt héérlijk. Als ik ooit (lees: wanneer ik ooit) naar Colombia ga dan ga ik dit artikel zeker nog eens bekijken. ZO leuk dat er altijd wel lekker veggie opties zijn, that’s the dream.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:07

Dankjewel! Haha ja zeker doen als je hier ooit komt 😀 Er zijn hier meer vegetarische opties dan in Nederland. Alleen in de kleinere restaurantjes en in dorpjes is het lastiger om iets vegetarisch te krijgen.

Reply
yvonne 21 november 2016 - 15:20

ik krijg er trek van en dat om 21.15 haha. Klinkt heerlijk allemaal. Was Jimmy ook al vegetarier toen je hem leerde kennen? Of ben jij het geworden door hem?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:08

Haha 😛 Ik ben al een jaar of 10 vegetariër, Jimmy pas sinds 2 jaar ongeveer. Hij werd vegetariër na het zien van een documentaire. En nog steeds vind hij het heel fijn om vegetariër te zijn. En stiekem vind ik dat zelf ook fijn, want zo kunnen we samen genieten van dit eten 🙂

Reply
Sofie 21 november 2016 - 14:30

Mmmm ik krijg er meteen zin in! Wat leuk dat er zelf een veganistisch restaurant is. Op de Canarische eilanden was het ook goedkoop eten op restaurant.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:10

😀 Kan ik me voorstellen dat het daar ook veel goedkoper is! Zo fijn is dat! Ze hebben hier meer vegetarisch en veganistisch aanbod dan in Nederland, echt heel leuk!

Reply
Roos 21 november 2016 - 11:45

Wauw, met alleen de punten die je opnoemde had je mij al overtuigd. Dat klinkt echt super goed allemaal zeg!
Mocht ik ooit naar Colombia gaan dan weet ik iig waar ik naartoe moet.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:10

Haha leuk 😀 Het is ook echt heel erg lekker en gezellig hier! Dat uiteten gaan in Nederland mis ik dus echt niet 😉

Reply
Denise 21 november 2016 - 09:56

Wat sociaal dat eten delen daar normaal is. Erg leuk om te lezen. Sushi met mango nog nooit van gehoord en ben er eerlijk gezegd wel erg benieuwd naar.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:11

Ja klopt, heel sociaal en erg gezellig. Ze doen er nooit moeilijk over ook in een restaurant. En sushi met mango is echt heel lekker. Ze maken het een soort van knapperig en is best wel zoet. Heel apart!

Reply
Esther 21 november 2016 - 07:50

Haha er ontbreekt er toch nog eentje…die met de “ensalada holandesa” op het menu in de allermooiste wijk van Bogota…”donde Juli”! Nee zonder gekheid, leuk stukje weer, en er zitten nog een paar voor mij nieuwe tussen….Altijd leuk om nog iets te hebben om uit te proberen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:12

Haha ja die is ook lekker, maar helaas niet in een goede wijk (wel de mooiste ja haha 😛 ).

Reply
Nesrin 21 november 2016 - 07:29

Mocht ik ooit in Colombia zijn dan zal ik zeker dit artikel nog een keer lezen. Het ziet er allemaal goed uit, fijn dat er zo veel keuze is.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:13

Dankjewel! Ja heel fijn is dat, ze hebben hier veel variatie. Er zijn ook keukens die ze bijna niet hebben, zoals Indonesisch. En heel veel Chinese restaurants zoals in NL zie je hier ook niet. Wel Japans dus 🙂

Reply
Inge 21 november 2016 - 05:18

Oh wat fijn dat het als vegetariër in Bogota / Colombia zo goed vertoeven is! Ik heb het soms nog wel eens lastig en ga daarom minder makkelijk uit eten.. Het ziet er heerlijk uit trouwens. Jammer dat het te ver weg is om even te komen uitproberen. 😉 Julia ken ik wel, dat zit hier in Nederland ook. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:17

Ja heel fijn! Mensen snappen het niet altijd hoe het in elkaar zit, maar in restaurants wel vaak gelukkig. Is ook allemaal zo lekker goed te betalen 😀 Julia in Nederland? Volgens mij is dat Julia’s toch? Sowieso zal ‘ie niet hetzelfde zijn lijkt me 🙂

Reply
Jeanine 21 november 2016 - 01:33

Oh wauw dat klinkt echt als een droom, alleen goede restaurants. Kunnen ze hier in Nederland wel wat van leren. Die pizzeria klinkt als muziek in mijn oren. Hier is het pizzeria/turks/friture

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 25 november 2016 - 15:18

Haha ja het is echt heel veel fijner hier. In Nederland was het altijd maar afwachten hoe de service was en wat je kreeg voorgeschoteld. Vooral vegetarisch was nooit echt heel goed. Heel vet vaak.

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!