Home Lifestyle BYE BYE 2015 – HELLO 2016!

BYE BYE 2015 – HELLO 2016!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

En dan opeens, is het jaar voorbij! En ik moet je zeggen: 2015 was fantastisch! Zoveel hoogtepunten, grote veranderingen in mijn leven, nieuwe uitdagingen… en dat alles in een nieuw land. Vandaag kijk ik terug op deze geweldige tijd, deel ik met jou de vijf meest én minst gelezen blogs en lees je mijn doelen voor 2016. Kijk je mee?

DSC_0559

DE 5 BEST GELEZEN BLOGS OP BESABINE

Jeetje wat ben ik blij met mijn blog! En nog meer met alle bezoekers, die mijn teksten lezen, de foto’s bekijken én veelvuldig reageren. Sinds maart 2015 heb ik 89 blogs gepost, bijna 57.000 bezichtigingen gehad, ruim 9100 bezoekers mogen verwelkomen en zo’n 3700 reacties gelezen. Ik ben dan ook dolgelukkig met JOU als lezer en wil je bij deze oprecht hartelijk bedanken voor deze grote steun en vreugde!

En dan nu de grote vraag: welke blogs zijn dit jaar het beste gelezen?

5. Spookverhalen… Of werkelijkheid? Weet je het nog? Die angstaanjagende foto en al die verhalen over rondzwevende doden op mijn werk? Sinds dit voorval zijn er trouwens geen geesten meer gespot…

4. Mijn ouders aan het woord: hoe beleefden zij Colombia? Mijn ouders blijken populair aangezien er drie blogs over hen in dit rijtje staan.

3. Het begin van een groot avontuur Nummer 3: weer mijn ouders. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar? Voor het eerst de oceaan over, voor het eerst buiten Europa… en dan ook nog naar een land dat niet al te goed bekend staat. Een groot avontuur dus!

2. Het stank-mysterie Het is toch wat: een verhaal over een kilo stinkende zwarte bonen die binnen een mum van tijd als populairste blog in mijn statistieken verschijnt. Totdat ik een week geleden nummer één postte…

1. All You Need is Love: onze eigen kerstspecial! In een paar dagen tijd stootte deze post nummer twee zonder pardon van de troon. Een hoogtepunt op mijn blog én van het afgelopen jaar. Met op één dag 1748 weergaven, meer dan 500 lezers én in totaal 139 reacties valt het dan ook niet meer te ontkennen: die ouders van mij zijn een regelrechte hit.

 

EN WAT WERD HET MINST GELEZEN?

Santafé de Antioquia: daar waar de tijd stilstond. Op reis naar een schattig dorpje ergens in Colombia.

Een groene droom in Bogotá. Onze plantjes op het balkon. Wat waren ze mooi! Het blijkt helaas lastig ze goed te houden en ze hebben het dan ook niet allemaal overleefd.

Mijn boeren moment. Ik kwam er vorige week achter dat er een terugblik was op de Nederlandse tv! Metéén teruggekeken natuurlijk.

De magie van Peñol-Guatapé. Op reis naar één van de mooiste plekken in Colombia.

Het begin van de jaren 30. Mijn dertigste verjaardag: dat was me toch wat.

 

EEN KORTE TERUGBLIK OP 2015

2015 was een geweldig jaar! Hier wat hoogtepunten.

De geboorte van mijn blog. In maart was het dan zover: eindelijk durfde ik de stap te zetten naar een eigen blog. Schrijven was altijd al mijn passie en mijn nieuwe leven in Colombia bleek de perfecte aanleiding om hier eindelijk iets mee te doen. Ik ben ontzettend gelukkig met dit stukje Internet, dat me al heel veel heeft gebracht en me hopelijk nog veel meer gaat brengen!

Werk! Mijn eerste baan in Colombia! Tot op heden zit ik nog steeds op deze plek, waar ik ontzettend geniet van het werk en mijn collega’s!

Familiebezoek. Maar liefst twee keer kwam er familiebezoek uit Nederland: mijn broertje + schoonzus en mijn ouders. Puur genieten.

Kinderen met kanker. Dankzij mijn werk heb ik twee bijzondere momenten mogen meemaken (deze en deze). Ik ben heel dankbaar dat we iets, hoe klein ook, konden betekenen voor deze kinderen.

Onze nieuwe camera. Zoiets simpels dat zoveel geluk kan brengen: onze nieuwe camera! Een nieuwe passie is geboren. Zó blij word ik van fotograferen. Kan niet meer zonder!

Samenwonen. Ik heb genoten van het samenwonen met mijn lief. Niet meer gescheiden door een oceaan. Ik kijk ontzettend uit naar onze toekomst samen!

Wandelingen. Fantastische wandelingen, de mango-route, Chicaque, na regen komt zonneschijn en in de Andes, hebben we gemaakt in dit prachtige land. Volgend jaar weer!

 

MIJN DOELEN VOOR 2016

Ik wil graag weer een positief en bijzonder jaar tegemoet gaan, waarin ik persoonlijk kan groeien, mijn passie ga volgen en doen waar ik gelukkig van word. Mijn doelen zijn onder andere: meer slapen, meer structuur in alle hectiek, meer loslaten en dicht bij mezelf blijven in de dingen die ik doe. En deze twee:

1. Mijn eigen domein. Ik word bijzonder gelukkig van mijn blog. Stiekem ben ik ook best trots dat ik het van de grond heb gekregen. Ook al is mijn blog nog hartstikke klein. Ik wil dolgraag mijn eigen domein, om écht mijn eigen plekje op het www te creëren en meer uit mijn passies schrijven en fotograferen te halen. Ik wil het nog voor de eerste verjaardag van mijn blog voor elkaar hebben.

2. Thuis. Ik ben een echte huismus, ben graag thuis. Helaas is ons huis na een jaar nog steeds niet ‘af’. Nog steeds zijn de muren kaal en ontbreekt er warmte en gezelligheid. Maar nu ga ik daar zo snel mogelijk verandering in brengen. Zodat het ook ná het opbergen van alle kerstspullen gezellig en knus is. Iets dat voor mij erg belangrijk is.

 

MAAR EERST

Wil ik iedereen een positief, gelukkig en gezond 2016 wensen, met veel respect en vooral heel veel liefde voor onszelf en voor elkaar. Want al die haat in de wereld, onbegrip en afgunst, dat is toch helemaal uit de tijd? Echt zó 2015.


Lees meer!

109 reacties

Ester 17 januari 2016 - 16:41

Wat een reacties heb je gehad, ongelofelijk. Waar haal je de tijd vandaan vraag ik me af en toe af om zoveel blogs te schrijven met een fulltime baan! Gelukkig nieuwjaar Sabine!

Reply
Sabine 19 januari 2016 - 15:31

Haha ja best veel he! Zitten mijn eigen reacties ook bij hoor 🙂 Maar dan nog best wel veel haha. Jij ook gelukkig nieuwjaar! x

Reply
Paul 6 januari 2016 - 16:29

Leuk Sabine, ik wens je een mooi 2016 toe. En ik lees je verhalen over leven in Columbia met veel plezier.

Reply
Sabine 7 januari 2016 - 09:58

Dankjewel! Voor jou ook! En leuk dat je met plezier leest, dat is een mooi compliment 🙂

Reply
mirjam1965 6 januari 2016 - 10:21

Voor jullie beiden ook een heel mooi, gezond en zeker gelukkig 2016. Het was altijd een plezier om jouw verhalen te lezen. Ga zo door :-))

Reply
Sabine 6 januari 2016 - 21:46

Dankjewel! Wat lief van je en ik ben blij dat je graag mijn verhalen leest 😀 Voor jou ook de allerbeste wensen!

Reply
vrouwopreis 5 januari 2016 - 06:22

Wat leuk om te lezen en blij dat je het zo’n goed jaar hebt gehad! Al het beste voor 2016! 🙂

Reply
Sabine 5 januari 2016 - 09:41

Dankjewel! Het was een heel mooi jaar 😀 Jij ook de beste wensen voor 2016!

Reply
Vetexbart 4 januari 2016 - 12:20

Bedankt voor de leuke wensen! Ik wist vooraf al dat de blog over je oudertjes het heel goed ging doen, haha. Doe zo verder Sabine. Het beste voor 2016 🙂

Reply
Sabine 4 januari 2016 - 19:46

Haha ohja? Hoezo? Ik niet hoor, behalve dan dat het bereik op social media dan wat groter is 🙂 En dankjewel! Hopelijk komt er een tripje naar New York dit jaar…

Reply
Vetexbart 5 januari 2016 - 02:56

Dat komt er zeker! Gewoon omdat het zo’n leuk en ontroerend verhaal was! 🙂

Reply
Wanda 4 januari 2016 - 10:05

Ook voor jou en je lief nog de beste wensen! En ja, je ouders… wat zullen ze trots zijn dat hun avonturen zo’n grote impact op je blog hebben gehad! Maar ik moet ook zeggen dat het bijzonder leuk was om erover te lezen, vooral hun ervaringen in een toch vreemd land. Wat je laatste opmerking betreft: laten we echt hopen dat alle ellende, haat en geweld achter ons liggen en dat 2016 een jaar van respect wordt waarin er plek is voor iedereen.

Reply
Sabine 4 januari 2016 - 19:44

Dankjewel! Voor al je lieve woorden 🙂 Mijn ouders vinden het ook superleuk dat ze zo goed gelezen worden hahahaha 🙂

Reply
sunny mama 4 januari 2016 - 03:56

Oh wauw, met die laatste alinea raak je echt een heel gevoelige snaar bij mij. Ik ben het helemaal meet je eens: al die haat, nijd en afgunst zijn passé!

2015 was heel bijzonder voor jou, zo te lezen, en ik wens je nog veel meer mooie en bijzondere momenten toe in 2016.

Maar… er is één zinnetje in je verhaal dat mij opvalt en waar ik over struikel. Je schrijft (ivm je vriend): “Ik kijk ontzettend uit naar onze toekomst samen”.
Dat vind ik apart… Want waarom moet je uitkijken naar de toekomst, als je het nu al goed hebt?

Reply
Sabine 4 januari 2016 - 19:43

Dankjewel! Het was inderdaad een bijzonder jaar 🙂 Ik kijk natuurlijk uit naar de toekomst met mijn vriend, anders kunnen we er nu wel meteen een punt achter zetten 😉 We hebben het nu goed, maar er staat nog zoveel te gebeuren: waar we gaan wonen uiteindelijk, zijn afstuderen, trouwen, samen reizen, samen een huis kopen, samen een stabiel leven… en terwijl ik nu erg geniet van ons samenzijn, kijk ik daar erg naar uit, met name het trouwen en een stabiel leven (want die laatste is echt ver te zoeken nu, zowel qua ritme als financieel) 🙂

Reply
sunny mama 5 januari 2016 - 02:55

Stabiliteit is inderdaad heel belangrijk, heb ik zelf ook al ondervonden. Heel vermoeiend als die er niet is. In mijn leven is dat ook vaak een heikel punt.
(Ik wil gewoon te vaak te veel, denk ik…)

Reply
Pirre 3 januari 2016 - 11:23

Leuk om te lezen allemaal! Ik wil ook heullll graag mijn eigen .nl-tje! Maar dat wilde ik in 2015 ook al, ik vind het maar lastig! Het liefst zou ik mijn 3 maanden lang inlezen om het allemaal zelf te kunnen (ontwerpen). Tijd gebrek is een beetje de issue hier…

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 15:03

Ja dat is tot nu toe ook mijn probleem: gebrek aan tijd. Maar toch ga ik er tijd voor vrijmaken anders komt het er nooit van ben ik bang Haha. Ik heb al heel veel ingelezen en het blijft vaag. Denk dat ik me er maar gewoon aan waag en dan verder zie 😉

Reply
Renate 3 januari 2016 - 09:41

Het klinkt dat 2015 een prachtig jaar voor je was! Een eigen domein is inderdaad heel fijn, tenminste ik ben er heel blij mee dat ik die keuze ooit gemaakt heb! Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar en dat 2016 net zo’n mooi jaar mag zijn!

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 09:52

Dankjewel, wat lief! Dat is heel goed om te horen trouwens, dat je zo blij bent met jouw keuze ooit. Dat sterkt mij in mijn beslissing: dankjewel daarvoor. Jij ook een heel goed nieuwjaar gewenst, dat al je dromen mogen uitkomen!

Reply
Wildcard 3 januari 2016 - 07:29

Beste wensen voor het nieuwe jaar en een goede gezondheid hé 🙂

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 08:42

Dankjewel! Voor jou ook nog de beste wensen!

Reply
Wildcard 3 januari 2016 - 09:09

Merci, Sabine 🙂

Reply
Nathalie 2 januari 2016 - 13:16

Wat leuk om dit zo te lezen! jij ook een heel gelukkig nieuwjaar!

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 08:41

Dankjewel! 🙂

Reply
uitbundig 2 januari 2016 - 12:07

Zo’n terugblik is ook heel leuk om te bekijken als nieuwe lezer. Ik kwam via via op je blog terecht: Leuk! 🙂 En via de overzichtjes van de meest- en minst gelezen artikelen heb ik gelijk het een en ander kunnen lezen.

Reply
Sabine 3 januari 2016 - 08:40

Leuk dat je bent komen lezen! 😀 Ik vond het zelf ook heel leuk een overzicht te maken, zo kon ik zelf ook weer even terugblikken op het jaar 🙂

Reply
MichielZiet 2 januari 2016 - 04:13

Mooi overzicht, hele mooie getallen en doelen. 🙂 Maar nog belangrijker, ook vanaf hier een hele mooie 2016 toegewenst, dat daarginder net zo mooi geschreven mag worden als hier. X 🙂

Reply
Sabine 2 januari 2016 - 05:46

Dankjewel voor je lieve woorden! Voor jou ook een heel gelukkig 2016 gewenst!

Reply
Micheline 1 januari 2016 - 15:22

Ik ben heel blij dat ik je ontdekt heb en kijk al uit naar de volgende verslagen! Dat dit jaar je alles mag brengen wat je graag wil!

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:43

Insgelijks! Wat een lieve woorden! Ik ga bij jou een beetje bij lezen! Ook voor jou de allerbeste wensen met veel plezier, geluk en vooral gezondheid in het nieuwe jaar en nog velen daarna. Tot blogs! Liefs

Reply
Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 1 januari 2016 - 14:12

Oh man ik moet zo het spookverhaal opzoeken.

Happy new year Sabine! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad.

Wat gaaf dat jullie eigen All you need is Love artikel op nummer staat!

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:42

Haha ja zeker doen 😉 Eens kijken wat jij erover denkt haha. En ja heel leuk voor mijn ouders dat ze zo populair zijn haha 😀

Reply
Rob Alberts 1 januari 2016 - 13:35

Ik wens je veel schrijf-, lees- en blogplezier.

Voor het dagelijkse leven gezondheid en geluk!

Opgeruimde groet,

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:41

Dankjewel! Voor jou ook een heel gelukkig en vooral gezond 2016! Groeten!

Reply
Sas 1 januari 2016 - 08:25

Leuk om dit overzichtje te zien. Ik lees al bijna vanaf het begin van je blog mee, elke keer weer met veel plezier! Een fantastisch 2016 gewenst 🙂

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:38

Dankjewel! Wat lief! Voor jou ook een geweldig 2016 gewenst meid! Liefs x

Reply
erik 1 januari 2016 - 07:06

Hoi Sabine weer een leuk verhaal

Ook van erik Gérard ina

Wens jullie een goed 2016

Liefs van erik

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:37

Dankjewel Erik! Voor jou en je familie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Liefs, Sabine

Reply
Morgaine 1 januari 2016 - 06:20

Dat was een heel mooi jaar en dat ik jou dan praktisch vanaf het begin mee ben gaan lezen, dat blijf ik toch bijzonder vinden, omdat ik echt dacht dat je al enige tijd op blog te vinden was, hahahaha En DAT is een mega compliment! Wat betreft je eigen domein… wat is daar zo anders aan, vraag ik mij af, dan zo te bloggen.

Is puur een vraag die ik mijzelf stel hoor, ik vind het wel prima zo eigenlijk, maar wie weet… 😉

En dan nog even, ook voor jou!
Even een standaard tekst omdat iedereen nu met de beste wensen komt, en ja, het is ook gemeend, anders kom ik de volgende woorden niet bij jou brengen 😉

Ik wens iedereen een fijn NIEUWJAAR toe! Dat alle wensen die jij of jullie ook maar hebben, uit mogen komen of in elk geval, gezaaid zijn of mogen worden. Want ik wens iedereen heel veel liefde, licht, gezondheid, rijkdom, weelde en geluk toe in 2016, maar ook ver daarna! <3

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:37

Dat is inderdaad heel bijzonder! En bedankt voor je lieve woorden! Ben onwijs blij dat ik je heb leren kennen! Heb in 2015 echt ontdekt wat bloggen voor moois teweeg kan brengen.
Het eigen domein is een gevoel, maar ook meer dan nu, lastig uit te leggen. Ik zal meer mogelijkheden hebben wat betreft de opmaak van mijn blog, wat ik wel heel leuk vind, en dan is ook meteen die reclame van mijn blog. We gaan zien hoe het loopt!
Het allerbeste voor 2016 meid, maar dat gaat denk ik zeker lukken! Liefs <3

Reply
Morgaine 2 januari 2016 - 02:51

Andersom dito! En oh ja, reclame… natuuurlijk, hahaha ik gebruik add block.. dus uhm… 😉 die vergeet ik omdat ik het niet zie… ja dat is een punt! 😀 X

Reply
Gre van Mourik 31 december 2015 - 18:26

Lieve Sabine en Jimmy ook voor jullie een gezond 2016 en dat al je wensen
uit mogen komen!! En wij fijn kunnen genieten van je mooie verhalen! Lieve groet van ons!

Verstuurd vanaf mijn iPad

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:40

Dank jullie wel! Heel lief! Ook voor jullie een heel gezond en gelukkig 2016! Liefs uit Colombia!

Reply
bentenge 31 december 2015 - 17:02

Alles begint bij liefde voor jezelf. De rest volgt dan wel. Die blog is dus op korte tijd een toppertje geworden. CU in 2016 Sabine.

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:39

Precies! Ja ben er ook echt blij mee. .. De beste wensen voor 2016!

Reply
Just Kaoutar 31 december 2015 - 16:28

De Kerstspecial had ik toevallig net gelezen! Leuk artikel is dat 😀 De allerbeste wensen en een mooie 2016 toegewenst!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:39

Dankjewel! Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Reply
Lot 31 december 2015 - 11:06

Je hebt een leuke blog gecreeerd en mooie foto’s. Ga zo door in 2016.

Afgelopen week was er een update over Boer zoekt vrouw, kan je die zien op Uitzending gemist?

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:34

Dankjewel! 😀 Ja die heb ik al terug gezien! 😀 Was heel leuk Hahaha

Reply
Mathilde 31 december 2015 - 10:53

hoi, je hebt een fantastisch blog, waarbij ik telkens weer in gemijmer verval. voor mij zijn juist de stukjes over Colombia het fijnst om te lezen, en die prachtige foto’s. Dank je wel!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:34

Dankjewel voor je lieve woorden! Voor jou is er ook veel herkenning kan ik me voorstellen.

Reply
Gerlinde 31 december 2015 - 10:12

Een prachtig 2016 gewenst.En wow wat leuk die populaire ouders!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:33

Haha ja hè? Voor jou ook de allerbeste wensen!

Reply
Peter 31 december 2015 - 08:43

Hoi Sabine, wat een mooie blog is dit weer .
Leuk om te lezen dat de blogs waar wij in voorkomen het meest gelezen zijn. Ik voel mij dan ook erg gevleid, dat begrijp je wel.
Het overzicht is op zich al erg leuk om te lezen.
Ik hoop dat de doelen voor 2016 worden gehaald en dat het weer een heel goed blogjaar voor je wordt! Ik wens je dan ook een heel goed en gezond 2016?

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:32

Dankjewel! Ja je mag best trots zijn hoor op deze prestatie 😀

Reply
Menno en Marianne 31 december 2015 - 08:22

We genieten van je blog en wensen jullie een heel goed, gezond en gelukkig 2016
Wat een geweldige verassing voor je ouders,broer en schoonzus dat jullie rond de kerst
in Nederland waren.

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:30

Dankjulliewel! Leuk dat jullie meelezen! Het was geweldig met mijn ouders en broertje en priscilla in Nederland!

Reply
Joke 31 december 2015 - 08:00

mooie samenvatting! geef me wel nog de kans om je hele archief te lezen hè vooraleer er een blogwissel is.

Reply
Joke 31 december 2015 - 08:00

en uiteraard mijn beste wensen voor het nieuwe jaar!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:29

😀 Voor jou ook!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:27

Haha dankjewel! Het is nog niet zover dus je hebt nog alle tijd 😀

Reply
Billy 31 december 2015 - 07:50

ik volg je nog niet zo heel lang, Sabine.
Maar ik vind het heerlijk om te lezen hoe je leven daar in Colombia is. Is altijd een beetje reizen als ik lees… 😉

Jullie jaar duurt eventjes langer dan het onze, geniet nog volop van deze dag,
en tot volgend jaar!!!

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:34

Dankjewel! Wat lief! Mooi compliment 🙂 Ja wij zijn 6 uur later het nieuwe jaar in gegaan haha 🙂 De beste wensen voor 2016!

Reply
Jessica 31 december 2015 - 07:48

Erg leuk om terug te lezen Sabine! Haha en je ouders zijn inderdaad een hit, maar het zijn dan ook erg leuke verhalen om te lezen:) Ik ben erg blij dat ik jou heb leren kennen (eerst via je blog en later in real-life) en wens jou en Jimmy al het geluk van de wereld in 2016! 🙂

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:33

Dankjewel Jessica! Insgelijks ook! Zo leuk dat we elkaar ook hebben ontmoet! Schept toch net een andere band 🙂 Voor jou ook de allerbeste wensen, dat 2016 maar echt jouw jaar mag worden, waarin je je passie en geluk gaat volgen! Veel liefs x

Reply
Els 31 december 2015 - 07:09

Wat een leuk verslag! ! En dat wij zo populair zeg. …goh?! !
Al mis ik 1 doel voor komend jaar. Het zou toch heel mooi zijn als je kan promoveren in 2016. Dan kun je dat ook afsluiten en. …… heb je meteen een reisje naar Nederland te pakken!
Maar het belangrijkste is dat jullie samen gelukkig zijn!
Xxx

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:31

Dankjewel! Ja ongelooflijk he hahaha, jullie doen het goed! Ik denk dat promoveren realistischer is voor 2017, en in 2016 het boekje afmaken. We gaan het zien 🙂 Voor jou ook een heel gelukkig en vooral gezond 2016! xxx

Reply
Marcella 31 december 2015 - 07:01

Mooie foto’s, prachtige blogs en geweldige momenten. Ik ben je met veel plezier gaan volgen in 2016. Wel wat later in het jaar, dus ik heb nog wat blogs terug gelezen over de emigratie. Ik vind je lezen daar in Colombia ontzettend intrigerend en vind je blogs stuk voor stuk leuk om te lezen. Ik wens je dan ook veel geluk en plezier voor 2016 en blijf je met veel plezier volgen. Tot volgend jaar, tot blogs! X

Reply
Sabine 1 januari 2016 - 20:30

Dankjewel voor je lieve woorden! Echt heel leuk dat we elkaar hebben gevonden, want ik lees jouw verhalen ook zo graag! Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2016 met veel mooie reizen (Cuba in ieder geval!) en tot blogs! x

Reply
Falderie 31 december 2015 - 05:59

Ik kom hier graag ook volgend jaar weer lezen!
Komend jaar wil ik ook misschien wel een eigen domeinnaam… lijkt me alleen zoveel gedoe… hoe ga jij dat doen? (en volgen je volgers die nieuwe website dan ook meteen of niet?)

prettig eindejaar! x

Reply
Sabine 31 december 2015 - 17:35

Dankjewel, wat leuk! Ik weet nog niet precies hoe ik het aan ga pakken. Moet echt even de tijd nemen het uit te zoeken. Wil iig wel bij wordpress blijven, maar de host heb ik nog niet gevonden. Volgens mij moet iedereen opnieuw volgen. Maar ik ga er vanuit dat de meesten dat wel zullen doen. Hoop ik. .. fijne jaarwisseling!

Reply
Esther 31 december 2015 - 05:42

Sabine ik ben ook fan! Leuk dat ik je zowel op de blog als dagelijks kan volgen! Ik ben erg blij met zo’n leuke landgenote hier in het “verre” Bogotá en je blogs worden ook door meerdere van mijn familieleden gevolgd! Ga vooral door en dat domein komt er ongetwijfeld!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 17:33

Dankjewel! Ik vind het zo leuk dat je zo actief meeleest 😀 ook voor mij echt zó leuk om iemand te hebben waarmee ik al die gekke Colombiaanse dingen kan bespreken. Dankjewel daarvoor!

Reply
Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 31 december 2015 - 05:34

Weer hele leuke foto’s prachtig ! Ik kijk er naar uit!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 12:02

Dankjewel!

Reply
bohemiandreams.nl 31 december 2015 - 05:26

Vind het zo leuk jouw blog ontdekt te hebben, lees met veel plezier! Ga zo door, gelukkig nieuwjaar

Reply
Sabine 31 december 2015 - 12:02

Dankjewel! Zo lief! Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar! Liefs

Reply
Florentine 31 december 2015 - 05:17

Zo leuk om te lezen! Ik vind het erg gaaf dat je een blog bent begonnen, én dat ik ‘m ontdekt heb. Ik vind het namelijk altijd heerlijk om je posts te lezen, en ik vind de keuzes die je hebt gemaakt (zoals om naar Colombia te gaan) heel erg bijzonder. Muy bien ♥
Keep going..! Ik wens je een fijne jaarwisseling en veel geluk in 2016 🙂
Liefs!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 12:02

Dankjewel voor je heel lieve woorden! Onze avonturen lijken wel een beetje op elkaar toch? 😀 Voor jou ook een fijne jaarwisseling en alle geluk voor 2016! Liefs xxx

Reply
La vita di Dorine 31 december 2015 - 04:26

Heel veel geluk in 2016 en geniet ervan! Doe zo verder vind het zeer leuk om uw blog te lezen! X

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:52

Dankjewel! Leuk om te lezen! Jij ook alvast de beste wensen! x

Reply
Judith van der Vaart 31 december 2015 - 04:24

Ik vind het meer dan leuk je blogs te volgen. Ik wens jullie een heel mooie jaarwisseling en alle goeds voor 2016.

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:52

Dankjewel! Dat is heel lief 🙂 Jij ook een heel goede jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2016!

Reply
Marion 31 december 2015 - 03:45

En of ik die freaky shit scary foto nog kan herinneren! Ik heb er nog regelmatig over nagedacht zelfs. Ik heb ontzettend genoten van jouw blog. Je reisverhalen die je op prachtige wijze weet te beschrijven zodat ik regelmatig het idee had dat ik er zelf bij was. Prachtige foto’s. Mooie verhalen over je werk en wat je voor anderen doet. Ja, echt ontzettend genoten van jouw blog. Ik wens jou een hele mooie jaarwisseling. Ik weet nooit of jullie nou eerder of later dan ons aan de beurt zijn. Links is later, dat is het ezelsbruggetje toch? Hoe dan ook, geniet ervan en ik wens je voor 2016 ook heel erg veel geluk, liefde en nog meer mooie blogverhalen toe. XXX

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:51

Dankjewel voor je heel lieve woorden Marion! <3 Als er weer een spookverhaal de ronde doet zal ik het je laten weten 😉 Hier in Colombia gaan we 6 uur later het nieuwe jaar in, dus jij bent eerst aan de beurt! Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Liefs xxx

Reply
gerhildemaakt 31 december 2015 - 03:27

Ik ben ook voor mijn eigen domeinnaam aan het gaan, je hebt groot gelijk. Alle goeds voor 2016!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:48

Wat leuk! Hoe ga jij dat aanpakken en bij welke host? Of weet je dat nog niet? Jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Reply
schrijfselsvanmij 31 december 2015 - 03:21

Ik wens jullie een heel mooi, goed en gezond 2016 toe!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:47

Dankjewel! Liefs x

Reply
Jaixy 31 december 2015 - 03:13

Ik ben blij dat ik je blog ontdekt heb! Wat was 2015 een bijzonder jaar voor jou!
Jullie een hele fijne jaarwisseling. En ik hoop dat 2016 net zo mooi gaat worden!
Ik blijf je volgen hoor!!
Liefs xxx

Reply
loesjezaakjes 31 december 2015 - 02:59

Veel geluk in 2016! Wat heb je veel volgers en lezers, gefeliciteerd 🙂 doe zo verder! Ik ben ook een huismusje 🙂

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:47

Dankjewel! Ja daar ben ik ook superblij mee! 😀 Heerlijk he, lekker thuis zijn 😀 Gelukkig nieuwjaar alvast!

Reply
Hans en Thea de Vries 31 december 2015 - 02:43

Sabine we wensen je samen met Jimmy alle goeds voor het nieuwe jaar. Ga door met schrijven want dat is echt je passie en daar mogen wij van genieten. Tot al die lezers horen ook een aantal familieleden van zowel Hans als van mij, we genieten van je verhalen! Lieve groet en tot ziens!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:46

Dankjulliewel! Ik ben heel blij met jullie als lezers, net als met zoveel familieleden! 😀 Echt heel leuk! Ik geniet hier ook volop met Esther in het verre Colombia! Ik ga zeker verder met schrijven, is zo heerlijk! Echt bedankt voor jullie lieve woorden en altijd jullie leuke reacties! Ik wens ook jullie een heel gelukkig en gezond nieuwjaar, en natuurlijk een geweldige vakantie samen met Esther, Pedro en de kleinkinderen! Liefs

Reply
Jennifer | Living the Ghanaian dream 31 december 2015 - 02:21

Ah leuke post en ik gun je het allerbeste voor het komende jaar (en de jaren er na)!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:43

Dankjewel! 😀 Voor jou ook de allerbeste wensen! x

Reply
japke 31 december 2015 - 01:23

Voor jou en je geliefden een heel fijn 2016 toegewenst. Ik hoop dat je je doelen wb. je blog gaat bereiken komend jaar en wens je alle fijns toe daar met je lief in het verre Colombia…

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:43

Dankjewel! Ontzettend lief van je! Voor jou hetzelfde: heel veel geluk en liefde in 2016!

Reply
Famke 31 december 2015 - 01:22

Een heel mooi 2016 gewenst! Ik vindt het heel leuk om te lezen via je blog hoe het met je gaat! Ga zo door! Enne ik mis wel een blog over zeilen….
Liefs

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:43

Dankjewel Famke! Leuk dat je reageert! En dat je leest 😀 Een blog over zeilen is eigenlijk best een goed idee 😉 Hier heb ik nog niet gezeild, maar ergens als het seizoen weer begint kan ik best een terugblik plaatsen. Leuke reclame voor jullie ook meteen 😛 x

Reply
Thomas Pannenkoek 31 december 2015 - 00:44

Je blog was een ware ontdekking, waar ik zeer heb van genoten.
Alle succes in 2016 !!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:41

Dankjewel, dat is heel lief van je! 😀 Gelukkig 2016!

Reply
natasjaslifestyle 31 december 2015 - 00:44

Wat een mooi blog!! Vooral je laatste zin, krijg ik kippenvel van. Ik ben blij dat ik je blog gevonden heb, en ik wens je een prachtig 2016 toe en dat al je wensen mogen uitkomen!!

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:41

Dankjewel, wat lief! Ik ben ook blij met jou! Goede jaarwisseling alvast! Ik zit nog op mijn werk, maar bij gaat het al snel nu 😀 Ik wens je het allerbeste en alle geluk! x

Reply
Johanna 30 december 2015 - 21:57

Jij ook een mooi nieuw (blog)jaar gewenst!! Gewoon doorschrijven, doorfotogeafen en doorpubliceren. Op je nieuwe domein weet ik je ook wel te vinden 😉
Tip voor een derde doel voor 2016: maak ook van je blog een gedrukt boek van je blogs met foto’s (en evt reacties) uit 2015. En regel dan meteen een hardcopy voor je ouders, dat verdienen ze wel als publiektrekkers! Dat is een hartstikke leuk aandenken aan je blog jaar. 2016 kan er dan tzt wel bij 🙂
Enne, wat die cijfertjes van jouw blogposts – de verslagen over het bezoek van onze logees staan bij mij ook vrij hoog in mijn jaarverslag… En dan heb ik nog een bepaalde Brief aan Douwe Egberts die hoog scoorde… 😉

Reply
Sabine 31 december 2015 - 11:40

Dankjewel! 😀 En wat een megagoede tip van het boek! Ik wilde sowieso al een backup van alles maken, maar dit is wel een veel beter idee. Alleen hoe maak je zoiets? Ga het eens uitzoeken…
Leuk dat bij jou ook het bezoek hoog scoorde! Speelt (bij mij iig) social media ook een rol in, want alles deel ik ook op de facebookpaginas van mijn ouders en broertje 😀

Reply
Johanna 31 december 2015 - 12:20

Ja, dat social media effect is er zeker 🙂 ik zet maar heel weinig op Facebook (anders wordt mijn netwerk helemaal kriegel) maar mijn bezoek doet dat uiteraard wel… en dan krijg je die golf van pageviews vanzelf!
Toen ik in 2011 in Austin, Texas, woonde, blogde ik ook (5 maanden… en dat vond ik toen heel wat!). Ik heb toen via de boeksoftware van Blurb een boek in elkaar gezet (handmatig, Blurb is zeer flexibel) om zo alle verhalen, foto’s en reacties te behouden. Was even werk, maar het boek werd prachtig, en het is mijn dierbaarste bezit. Ik moet hetzelfde gaan doen voor mijn huidige blog 🙂 mijn ouders vragen al “wanneer komt het boek?”
Er zijn overigens ook online apps die je hele blog automatisch in een boekvorm laden, kan ook handig zijn – ik wilde echter meer prutsen en heb t handmatig gedaan. Ik kan je wel eens een foto sturen… helemaal gebonden, fotokaft, zo’n 400 pagina’s dik 🙂

Reply
Sabine 31 december 2015 - 18:37

Bedankt voor de goede tips! Ik ga dat opzoeken. Denk dat dit ook niet alleen voor mij maar vooral ook voor mijn ouders fantastisch zal zijn!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!