Home Lifestyle Bye bye 2016 – Hello 2017!
Reizen in Colombia

Bye bye 2016 – Hello 2017!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Wat een bijzonder jaar was 2016! Voorbij gevlogen, want ja de tijd gaat snel als je plezier hebt. Er waren vele hoogtepunten, maar ook moeilijke momenten. Nieuwe wendingen in mijn leven, veel bezoek uit Nederland, mooie reizen en nog veel meer. Inmiddels zijn we 2 dagen in het nieuwe jaar en kijk ik vandaag terug op 2016, deel ik met jou de vijf meest gelezen blogs, de hoogtepunten, het jaar in reizen en lees je mijn doelen voor 2017. Kijk je mee?

2016 op mijn blog

Blog update en statistieken

Ondanks het dipje in december ben ik nog steeds enorm blij met mijn blog! Afgelopen jaar switchte ik van een gratis Wordpress website naar een eigen domein en dat heeft me veel gebracht. Ik kon mijn creativiteit en passie kwijt in tekst en lay-out en alles vertellen over mijn favoriete land. Ergens halverwege 2016 besloot ik mij meer te gaan richten op een niche en sindsdien schrijf ik gerichter over reizen, wonen en werken in Colombia. De statistieken laten een mooie groei in mijn blog zien. Had ik vorig jaar nog 57.000 bezichtigingen, dit jaar tik ik bijna de 95.000 aan. Afgelopen jaar mocht ik maar liefst zo’n 25.000 unieke bezoekers verwelkomen, tegenover 9.100 in 2015. Elke maand komen er meer lezers naar Besabine.com en deze december heb ik, ondanks dat ik bijna niets heb gepost, voor het eerst de 4.000 unieke bezoekers per maand (ruim) overschreden, die samen 11.500 paginaweergaven genereerden. Cijfers waar ik enorm trots op ben!

 

De 5 meest gelezen artikelen op BESABINE

Wie mij volgt op Facebook heeft de top 4 al voorbij zien komen; hier de best gelezen 5 nog even op een rijtje. Met een verrassende nummer één!

5. 10 tips voor een veilig verblijf in Bogotá. Veiligheid in Colombia blijkt nog steeds een hot item te zijn aangezien er maar liefst twee artikelen over veiligheid in Colombia in dit rijtje staan. In dit artikel vind je handige tips voor je verblijf in Bogotá.

4. Een Colombiaanse bruiloft: de outfit-foto’s! Een van mijn persoonlijke hoogtepunten was ook een hoogtepunt op mijn blog, want wat is dít artikel veel gelezen! Een prachtige terugblik ook voor mij, naar een dag waarin ik me een echt prinsesje voelde.

3. Onze bruiloft in Colombia: de trouwfoto’s! En natuurlijk ook ons eigen trouwen in Colombia! Een prachtige dag die we dit jaar in Nederland dunnetjes over gaan doen. Stay tuned!

2. Hoe is het als je kind gaat emigreren? Het verhaal van mijn ouders. De nummer twee is een artikel geschreven door mijn ouders, over hoe het is als je kind in het buitenland woont. De hoge bezoekersaantallen en de vele reacties, ook op social media, deden mijn ouders goed. Een artikel dat erg waardevol kan zijn voor andere ouders met een kind ver weg.

1. Hoe gevaarlijk is Colombia echt? De 10 grootste risico’s! De nummer één van 2016 is een toch wel erg verrassende. Nooit had ik gedacht dat dit artikel zó goed zou worden gelezen. En nog steeds zijn deze 10 risico’s van reizen door Colombia enorm populair: elke maand weer behoort deze post tot de top 3. Trots!

 

Ik wil jou bedanken!

Heel graag wil ik jou als lezer enorm bedanken! Niet alleen voor het volgen en lezen van Besabine, maar ook voor alle steun en waanzinnig goede tips die mij heel veel hebben geholpen. Ik heb niet gereageerd op de reacties die ik kreeg op het artikel Persoonlijk: tijd voor verandering, maar geloof me: ik heb zoveel gehad aan jouw tips, steun en vreugde. Jij als lezer maakt mijn blogwereld fantastisch! BEDANKT! ♥

 

De hoogtepunten van 2016

Verliefd, verloofd, getrouwd

Het jaar 2016 was natuurlijk één groot hoogtepunt wat de liefde betreft. In februari in New York werd ik ten huwelijk gevraagd door mijn grote liefde Jimmy, in juli waren we drie jaar samen (zie hier onze relatie in foto’s van begin tot nu) en in november trouwden we in Colombia! Nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft in juni in Nederland. Vandaag zijn we twee maanden getrouwd en dat gevoel is HEERLIJK!

Mijn prinsessenoutfit en de Colombiaanse bruiloft

Die Colombiaanse bruiloft van mijn schoonzus was er toch wel echt één om over naar huis te schrijven. Wat een sprookje en een totaal over the top gebeuren! Een heel toffe ervaring om mee te mogen maken. Ook vooral omdat ik voor het eerst in mijn leven zelf als een prinses door de straten van Cartagena liep en me mooier voelde dan ooit. Een echt hoogtepunt kun je wel zeggen!

Bijzonder bezoek van een vriendin

Mijn vrienden in Nederland na emigreren zijn enorm belangrijk. En als er dan één voor drie weken naar Colombia komt ben ik helemaal gelukkig! Heerlijk om Marcella hier te hebben en kennis te laten maken met mijn zo geliefde land!

Mijn ouders in Colombia

Een paar dagen na het vertrek van Marcella kwamen mijn ouders voor bijna vier weken naar Colombia. Wat een heerlijke tijd waarin we zo vreselijk veel hebben gedaan! Binnenkort de hoogtepunten van dit bezoek, wat zij zo leuk vonden dat ze eigenlijk niet meer weg wilden. Het grootste risico van reizen door Colombia…

Say yes to the dress!

Helemaal aan het einde van het jaar én op de laatste dag dat mijn ouders in Colombia waren kocht ik nog even een trouwjurk. Dé jurk welteverstaan, want wat is ‘ie mooi en wat past de jurk ontzettend goed bij mij! Nog 6 maanden te gaan totdat ik mijn droomjurk aan mag!

Op de valreep: een nieuwe laptop

En of dat nog niet genoeg was: na drie weken zoeken naar de meest geschikte laptop kocht ik eindelijk op 29 december mijn nieuwe computer. Een heel gedoe in Colombia, waar de nieuwste ontwikkelingen als laatste landen. Gelukkig vond ik een goede in een winkelcentrum en ben ik nu de trotse eigenaar van een ASUS Zenbook Pro. Een moment dat tot de hoogtepunten behoort, want nu kan ik weer gaan beginnen met, jawel, bloggen!

 

Het jaar in reizen

Slechts twee keer verliet ik in 2016 Colombiaanse bodem, de rest van de reizen maakte ik binnenslands. Heerlijk, dat reizen door Colombia!

Reizen internationaal

New York Natuurlijk was onze reis van twee weken naar New York in meerdere opzichten een groot hoogtepunt. Niet alleen verloofden we ons, ook ontdekten we een wereldstad die al lang op ons lijstje stond. Wat voelden wij een geluk zo lopend door de koude straten van New York!

Hongkong Voor werk moest Jimmy naar Hongkong, en ik ging mee! Omdat het 35 uur reizen is vanaf Colombia besloten we twee weken te blijven, waarin ik deze fantastische stad van binnen en van buiten leerde kennen.

 

Reizen in Colombia

San Francisco In mijn eentje bracht ik een weekend door in het prachtige San Francisco. Op slechts 1,5 uur rijden vanaf Bogotá vond ik koffieplantages, 10 graden hogere temperaturen en een indrukwekkende kolibrie-tuin. Een paar maanden later nam ik ook Jimmy en familie mee naar dit dorpje.

Roadtrip door Cundinamarca – 1 Met vrienden pakten we de auto om onbekend Colombia te ontdekken. Ik houd enorm van het Andesgebergte en dat is niet voor niets. In Chocontá vonden we een wel heel bijzondere begraafplaats, en in het schattige Machetá werden we zomaar uitgenodigd op een koffie-finca.

Roadtrip door Cundinamarca – 2 Een paar weken later besloten we weer met de auto op pad te gaan, deze keer naar het spectaculaire meer van Guavio. Onderweg kwamen we allemaal authentieke dorpjes tegen. Off the beaten track in Colombia is echt zó de moeite waard!

Eje Cafetero Voor de derde keer bezocht ik Eje Cafetero. Samen met Marcella verbleven we in een waanzinnig mooie natuur op een prachtige boerderij. Ook wandelden we uren in Valle de Cocora en bezochten we een avocado-plantage.

Embalse del Neusa Weet je nog? Dat indrukwekkende meer helemaal verborgen midden in het Colombiaanse Andesgebergte? Neusa stal ons hart met spectaculair natuurschoon.

Cartagena Dit jaar bezocht ik twee keer Cartagena. De eerste keer voor de Colombiaanse bruiloft, de tweede keer met mijn ouders. Ik ben er nu drie keer geweest en het blijft een heerlijke stad.

Boyacá Dit jaar bezocht ik Boyacá twee keer. Naar Laguna de Tota en ik ontdekte een wel heel bijzondere plek om te overnachten. Zelfs zo bijzonder dat we er zelfs kerst gingen vieren met mijn ouders en schoonmoeder.

Santander Met mijn ouders bracht ik 5 dagen door in het indrukwekkende dorpje Barichara, nabij San Gil. We hebben diverse dorpjes bezocht en een prachtige wandeling gemaakt. Ook dit was alweer mijn derde bezoek en steeds leer ik deze plekken weer een beetje beter kennen.

Guatavita Een jaar zonder één of meerdere bezoekjes aan mijn geliefde Guatavita kan natuurlijk niet ontbreken. Zo ook dit jaar niet! Ik weet niet eens meer precies hoe vaak ik er ben geweest dit jaar, ik denk drie of vier keer. Blijft leuk!

 

De 9 populairste foto’s op Instagram

Sinds mijn computer het begin december begaf kon ik ook geen foto’s meer naar mezelf sturen voor Instagram. Gelukkig komt daar vanaf vandaag weer verandering in en ga ik dus weer beginnen! Natuurlijk wil ik je de 9 foto’s die in 2016 de meeste likes kregen niet onthouden! Meer van Colombia zien in foto’s? Volg mij dan hier op Instagram!

 

Mijn persoonlijke doelen voor 2017

Normaal gesproken stel ik eigenlijk nooit uitgebreide doelen voor het nieuwe jaar, maar dit jaar voel ik dat het toch wel handig is dit jaar.

1. Afvallen en me weer fit voelen

Ik heb al in geen 2 maanden meer gesport. Vermoeidheid, gebrek aan energie en bezoek uit Nederland is de oorzaak. Ik ben dan ook een beetje aangekomen, wat ik er graag weer af wil hebben. Nu ik mijn trouwjurk heb gekocht is het volgende doel om er ook helemaal perfect in te passen. Het moet dus allemaal wat strakker, zodat ik op mijn allermooist kan zijn op de bruiloft!

2. Meer slapen

Voldoende slapen blijft een issue, maar de afgelopen drie weken gaat het me heel goed af. Dat wil ik vast blijven houden en er nu eens écht voor zorgen dat ik goed uitgerust blijf. Ik merk het aan alles: ik voel me fitter, beter uitgerust, ik heb meer concentratie en mijn huid ziet er beter uit. Ik wil minimaal 7 uur per nacht slapen. Dat moet lukken!

5. Blog-groei op een gezonde manier

Als het iets is waar ik afgelopen jaar achter ben gekomen, is het wel dat ik echt geniet van schrijven, fotograferen en vormgeving. Ik wil dit jaar nog meer groeien en de samenwerkingen die nu op mijn pad beginnen te komen uitbreiden. Echter, ga ik niet meer drie artikelen in de week schrijven. Ik begin nu met twee artikelen per week, op maandag en donderdag. Mocht dat alsnog te veel zijn of als het een keer niet uitkomt: dan ga ik minderen. De meeste bezoekers komen via Google, dus dat blijft ook met minder artikelen. Zo kan ik hopelijk op een gezondere manier mijn blog uitbreiden en er meer werk van maken, en daarmee doen wat ik zo ontzettend leuk vind!

 


Nu op naar een fantastisch en positief 2017! Waar de wereld er hopelijk een beetje mooier en vrediger uit gaat zien. Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen jaar? En waar kijk je naar uit in 2017? De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, met veel geluk, gezondheid en liefde! En natuurlijk: bedankt voor het lezen! ♥

 

Lees meer!

59 reacties

Anita 14 januari 2017 - 12:48

Mooi overzicht van een fantastisch jaar! Fijn dat je weer iets meer balans hebt gevonden en super dat het zo goed gaat met je blog. Kan ook niet anders met zoveel enthousiasme 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 17 januari 2017 - 10:52

Dankjewel! Wat lief! Ben er ook zo blij mee! 😀

Reply
Morgaine 9 januari 2017 - 16:25

En jij, vlak jezelf niet uit, dank JIJ wel dat jij mij zo trouw bent blijven bezoeken waar ik de tweede helft van het jaar, vanaf Amersfoort amper nog langs kwam soms even kwam kijken even snel omdat ik toch nieuwsgierig was, nu aan het bijlezen ben en kijken, ook keuzes heb moeten maken om zo nu en dan gewoon opnieuw te starten met weer volgen en hopelijk blijft deze flow ook, al heb ik met het bloggen hetzelfde als jij nu, het hoeft niet elke dag, soms wel, soms even niet, en zo ook met reageren 😉 Al reageer ik bij jou altijd wel als ik langs kom, hahaha

Dat was een heel mooi jaar voor jou ondanks operatie etc. en veel bezoek. je eigen trips, en ik denk een heel goed plan, om terug te gaan naar 2x per week en wie weet zelfs 1x per week, zodat je er echt al je tijd en energie in kunt steken zoals jij dat voor je ziet, de bezoekers zullen je inderdaad echt wel blijven vinden zo 😀

Een heel gelukkig nieuwjaar lieve schat, dat al jouw wensen en dromen uit mogen komen in 2017!

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 11 januari 2017 - 12:23

Dankjewel lieve Suus! IK ben nu ook wat minder blogs gaan lezen, dat scheelt ook enorm veel tijd en de blogs die ik lees kan ik nog aandachtiger lezen. Twee keer per week is echt fijner vind ik nu al. Jij ook een heel goed 2017!! Liefs x

Reply
Morgaine 11 januari 2017 - 12:29

hahaha ja ik zit nu dus op de 60 ongeveer, zeg ik bij, ik zat op meer dan 80 nog voor kerst, pfffffff 😉 Kortom mijn kringetje nu is fijn, alhoewel ik zie nog wel, en wie weet nog meer minderen, merk ook best wel gasten die dan paar keer bij mij reageren, hebben best een leuk blog, volg ik dat weer, vervolgens nooit een reactie terug meer… daar ben ik ook wel een beetje klaar mee nu eerlijk gezegd 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 11 januari 2017 - 12:31

Haha ja kan ik me voorstellen, bij mij gebeurt dat ook veel vaker tegenwoordig. Ik volg alleen als ik het ook echt leuk vind. Net als op Instagram trouwens 🙂

Reply
Morgaine 11 januari 2017 - 12:36

Hier ook maar Duchess Sutherland kan weleens ineens opkomen 😛 whahaha

Saskia 7 januari 2017 - 08:01

Wat een prachtige terugblik en wat een mooie hoogte punten zeg. En dan al die reizen nog als kers op de taart lijkt mij. Ik wens je al het goeds voor 2017<3 Ik heb geen voornemens/doelen voor 2017. Wel hoop ik meer rust te creëren en krijgen en want meer te ONThaasten.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:23

Dankjewel! Jij ook een fantastisch 2017 gewenst met veel rust!

Reply
yvonne 6 januari 2017 - 17:29

Mooi overzicht. Dat 2017 maar net zo mooi mag worden. En dat gaat denk ik wel lukken met de bruiloft in het vooruitzicht 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:28

Dankjewel! Jij ook een heel gelukkig en gezond 2017 gewenst! x

Reply
Josine 5 januari 2017 - 15:20

Wat leuk om zo’n overzicht te lezen. En wat zag je er prachtig uit op de bruiloft, wauw! Leuk om je blog te ontdekken, liefs Josine

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:29

Dankjewel voor je lieve reactie! Die bruiloft was zo mooi! 😀

Reply
Wanda 5 januari 2017 - 08:07

Wat een geweldig mooi blogjaar heb je gehad joh! Dat zijn echt aantallen waar ik bij lange na niet in de buurt komt. Wel fijn dat je voor jezelf nu daarin ook de balans hebt gevonden want bloggen moet natuurlijk wel een leuke bezigheid blijven en geen stress gaan opleveren. En ja, je huwelijk… absoluut natuurlijk het hoogtepunt van jouw jaar. En het leuke is, dat je het dit jaar nog eens over gaat doen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:30

Dankjewel! Ik heb nu denk ik ook wel een beter blogritme gevonden, 1 blog minder scheelt echt al een heleboel uren namelijk 🙂 Ja ons huwelijk was fantastisch, heb ook zo een zin in juni 😀

Reply
Koen 4 januari 2017 - 03:11

Feliz Ano Novo. Maak er een mooi (blog)jaar van in 2017.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:30

Dankjewel! Feliz año voor jullie ook!!!

Reply
Stéphanie 3 januari 2017 - 13:36

Je hebt inderdaad een behoorlijk druk jaar achter de rug, maar ook veel moois beleefd! Fijn dat je nu iets meer de balans hebt gevonden, hou het vast 😉 Ik kijk in ieder geval uit naar je volgende blogs. Voor jou ook een prachtig 2017 gewenst!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:33

Ja het was zeker wel een topjaar met veel mooie momenten! Twee blogs per week voelt echt al veel fijner, 1 blog minder scheelt al zoveel uur tijd haha 🙂 Jij ook een fantastisch 2017 gewenst! x

Reply
Shamira | Kompas24 3 januari 2017 - 08:04

Wat een mooi jaar heb je gehad! Ik duim voor je dat je die lijn door kan trekken, maar dan met je doelen voor 2017 erbij. Ik kijk in ieder geval weer uit naar je verhalen in dit nieuwe jaar 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:34

Dankjewel, wat lief! Jij ook een heel gelukkig en gezond 2017 gewenst met veel mooie reizen!

Reply
Darling Doormat 3 januari 2017 - 06:33

Als vorig jaar al een fantastisch jaar voor jou was, wordt dit jaar zo mogelijk nog mooier! Geniet van elke dag, met liefde en een glimlach! x

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:35

Dankjewel, wat lief! IK kijk ook echt enorm uit naar de bruiloft in juni 😀 xx

Reply
carolien 3 januari 2017 - 06:12

2016 was een topjaar voor jullie! Hopelijk wordt het nieuwe jaar er ook eentje met veel hoogtepunten! Blijf vooral doorgaan, ik blijf je volgen! Liefs Carolien

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:36

Dankjewel Carolien, wat lief! Jij ook nog een heel gelukkig en gezond 2017 gewenst!

Reply
Michelle 3 januari 2017 - 05:10

Wat een mooi blogje! Leuk om al die artikelen nog eens voorbij te zien komen en wat een mooie reizen heb je gemaakt in 2016!
In 2017 hebben wij een aantal concerten op de planning staan, hopen wij een huisje voor onszelf te kopen, wil ik weer meer gaan wandelen, pak ik het handwerken weer op en gaan wij heel veel genieten van ons kleine meisje.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:37

Dankjewel! Voor jullie is 2017 extra bijzonder, het eerste hele jaar met jullie dochtertje! Wat een prachtige momenten zal dat gaan opleveren, zeker met een nieuw en eigen huisje. Alle goeds voor jullie ook!

Reply
Els 3 januari 2017 - 04:37

Wat een belevenissen! Bijna niet bij te houden.
2017 moet een topjaar worden!
Houd je aan je goede voornemens, dat is goed voor lichaam en geest! !
Succes!
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:38

Haha ja ga ik zeker doen! Ook voor jullie een mooi jaar met een mooie bruiloft in juni! 😀 xx

Reply
Jenn 3 januari 2017 - 03:18

Wat een mooi overzicht, en mooie doelen heb je gesteld voor het nieuwe jaar!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:38

Dankjewel! x

Reply
Marion 3 januari 2017 - 02:18

Wat heerlijk om dit overzicht even door te bladeren. Wat een jaar! Trouwen, feest, reizen. Prachtig! Nu lekker op zoek naar de juiste balans voor jezelf. Hier nog één trouwens, Het blijft zoeken. Ik wens je een prachtig 2017. Liefs! X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:39

Dankjewel Marion! Die balans is echt heel lastig ja, maar het gaat aardig tot nu toe 🙂 Jij ook een heel goed 2017 gewenst! Liefs!

Reply
Elisa | Lies rond de wereld 2 januari 2017 - 18:33

Je hebt een heel mooi en bijzonder jaar gehad. Goeie doelen trouwens, de mijne zijn zo’n beetje hetzelfde. Vooral het meer slapen! Wat een bezoekersaantallen ook zeg, netjes! Mag je inderdaad trots op zijn 🙂 Nog de allerbeste wensen voor 2017!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:41

Dankjewel wat lief! Jij ook de allerbeste wensen voor 2017, met veel mooie reizen! x

Reply
Roos 2 januari 2017 - 15:51

Wat een cijfers zeg, poeh! Mag je zeker tevreden mee zijn. 🙂 Je top 5 verbaast me ook niet heel erg. Zelf lees ik het liefste je wat meer persoonlijke logjes en fotoblogs. Cuz girl, jouw foto’s zijn echt altijd prachtig! 🙂 Dat 2017 maar weer net zo’n topjaar moge worden! Kan ook haast niet anders, met je bruiloft voor de boeg. 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:42

Haha dankjewel! Ben ik ook echt superblij mee! En dankjewel voor je lieve complimenten 😀 Voor jou ook een fantastisch jaar gewenst meid! x

Reply
Linda | travellersoftheworld 2 januari 2017 - 13:33

Gelukkig nieuwjaar! Wat fijn dat je blog zo groeit, ik heb hem ook nog niet zo lang ontdekt, maar volg hem met plezier 🙂 Je foto’s zijn prachtig en ik hoop dat je je doelen voor 2017 bereikt 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:43

Dankjewel Linda, wat lief! Jij ook een fantastisch 2017 gewenst met mooie reizen!! 🙂

Reply
Co 2 januari 2017 - 11:35

Gelukkig nieuwjaar! Je hebt een prachtig jaar achter de rug (gefeliciteerd met die fantastische cijfers!) en volgens mij komt er ook een mooi jaar aan. Neem er in ieder geval wel de tijd voor, maar die voornemens heb je 🙂 Veel succes in 2017!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:44

Dankjewel! 😀 Ja die rust moet echt meer gepakt worden, maar tot nu toe gaat het goed 🙂 Jij ook een heel goed 2017 gewenst met al je mooie reizen voor de boeg!

Reply
Esther 2 januari 2017 - 10:52

Lieve Sabine, ik hoop met je mee dat het een prachtig jaar word, en kijk al uit naar de blogs, 1, 2, 3 of soms geen een per week…. maakt niet uit. Altijd als er eentje komt is hij weer leuk! En wat fijn dat je de nieuwe computer hebt gevonden! Lastig he? Wij hebben hem uit de USA gehaald….Gelukkig nieuwjaar!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:46

Dankjewel Esther, wat lief! Ja die laptop was even een struggle, uiteindelijk bij de Falabella gekocht. Ik wilde m eerst uit de VS bestellen, maar een week vrij zonder laptop zag ik echt niet zitten haha. IK denk dat dit één van de betere is die er bestaat in Colombia en ben r erg blij mee! Snel weer afspreken om bij te kletsen, en voor jou en je gezin ook een fantastisch 2017 gewenst! Liefs x

Reply
Nesrin 2 januari 2017 - 09:38

Ik vind jouw blog en jouw (online) persoonlijkheid heel fijn! Ik hoop dat je lekker doorgaat met bloggen, op je eigen tempo natuurlijk. Je hebt mooie voornemens. Als je een week netjes op tijd naar bed gaat zul je vanzelf merken dat je niet meer anders wilt.

Succes Sabine!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:48

Ah Nesrin wat ontzettend lief, dankjewel! Ik heb de afgelopen week elke dag minstens 7 tot 8 uur geslapen en dat is echt een verademing ja 🙂 Ik hoop dat als ik dinsdag weer begin met werken ik het goed vol kan houden. Jij ook alle goeds gewenst in 2017!! Liefs x

Reply
Sofie 2 januari 2017 - 09:09

Wat een prachtig jaar! Wat heb je veel volgers 🙂 Succes in 2017!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:49

Dankjewel! 🙂 Jij ook alle goeds in 2017!!

Reply
Deborah 2 januari 2017 - 07:40

Wat een prachtig overzicht van 2016! Het was een waanzinnig jaar waarin je heel veel gedaan hebt. Niet normaal!!
En het leukste van alles is dat we je gewoon kunnen volgen 🙂
In 2017 kijk ik vooral uit naar lekker veel buiten zijn. Gezonder leefgewoontes blijven doorvoeren en veel leuke dingen doen. Dat heb ik in 2016 toch niet zo vaak gedaan als ik zou willen.
Dat 2017 een heel mooi en gelukkig jaar voor je mag worden.
-X-

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:56

Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂 Wat een mooie doelen heb jij ook, vaker naar buiten gaan wil ik ook wel. Alleen is Bogotá daar zo de stad niet voor helaas. Ik wens ook jou een heel gelukkig en gezond 2017! Liefs x

Reply
Sandra 2 januari 2017 - 05:59

Wat een onwijs mooi overzicht Sabine! Ik heb het helemaal aandachtig gelezen haha. Ik vind het zo gaaf voor je dat het bloggen over Colombia zo goed gaat, ook qua statistieken. Dat verdien je!
Super fijn dat je afgelopen jaar dierbare mensen hebt kunnen ontvangen en daar leuke dingen mee hebt kunnen doen. Is natuurlijk voor jou niet vanzelfsprekend om die personen zo dichtbij je te hebben!
Ik wil je een heel mooi jaar toewensen. Nog even wachten tot je die mooie jurk aan mag, hihi! Ik blijf in ieder geval een vaste bezoeker en ben benieuwd naar wat voor moois je dit jaar allemaal weer online gaat zetten. 😀

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 15:58

Dankjewel Sandra, wat lief! 😀 Echt leuk om te horen dit (of te lezen eigenlijk 😉 ). Ik kijk zo uit naar de dag waarop ik gewoon de hele dag mijn jurk aan mag hahaha 😛 Nog een paar maandjes geduld 😀 Ik wens ook jou het allerbeste voor 2017! En ik kom ook bij jou gewoon verder genieten van je leuke verhalen en prachtige foto’s! xx

Reply
Margo 2 januari 2017 - 05:19

Je blog is heerlijk om te volgen, Sabine. Mooie cijfers, je hebt een enorme groei doorgemaakt! Denk aan jezelf; als je zelf gezond bent, dan kun je vol energie dingen ondernemen die je graag doet! Een mooi en gezond 2017 toegewenst! Liefs!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 16:07

Dankjewel Margo voor je lieve woorden! Ik hoop ook dat ik de juiste balans kan vasthouden, maar tot nu toe gaat het goed 😀 Jij ook het allerbeste voor 2017! Liefs x

Reply
Karlijn 2 januari 2017 - 05:16

Leuk om terug te kijken op jouw jaar Sabine! Je doelen voor komend jaar jaar klinken erg goed en gezond, ik hoop dat je zo definitief de balans weer terugvindt. Ik wens je een prachtig 2017 toe en ik blijf je heel graag volgen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 16:05

Dankjewel Karlijn! Ik hoop ook dat ik de slaap die ik de laatste weken krijg vol kan houden, ik ga er echt voor in ieder geval 🙂 Jij ook het allerbeste voor 2017, met veel mooie reizen en prachtige foto’s! x

Reply
Inge 2 januari 2017 - 03:21

Wat een heerlijk overzicht en oh wauw, jouw bezoekersaantallen! Daar kan ik alleen maar van dromen! Mijn maandelijkse unieke bezoekers is voor jullie waarschijnlijk dagelijkse kost.. 🙂 Jouw trouwen is natuurlijk fantastisch en jouw foto’s laten mij altijd wegdromen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 16:04

Dankjewel Inge! Ik ben ook echt heel blij met die cijfers 😀 En wat lief je reactie! Nog eventjes wachten dan mag ik eindelijk ik mijn witte droomjurk én dan komen er natuurlijk ook de foto’s en video!! 😀 Gelukkig nieuwjaar meid!

Reply
Niels 2 januari 2017 - 00:42

Wat een mooi jaar heb je beleefd! Echt leuk om te zien. Natuurlijk blijf ik je blog in 2017 ook volgen. Super om te lezen wat je allemaal doet. Dat de bezoekersaantallen meevallen is een pluspunt. Zeker als je minder wilt bloggen en toch meer bezoekers trekt. Dat had ik ook. Het niet hoeven bloggen als het even niet uitkomt is een groot leerpunt en eentje waar je zelf achter moest komen. Ik ben blij dat je een balans aan het vinden bent en ik zie je komende blogs graag te gemoed. Wel in je eigen tempo natuurlijk 😉 Meer slapen is trouwens ook voor mij een doel. Meer in de zin van meer rust en slaap pakken. Dat 2017 een mooi jaar voor je mag worden! Liefs

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 8 januari 2017 - 16:02

Dankjewel Niels! Wat leuk dat je blijft volgen, dat waardeer ik zeer 🙂 Ik merk nu al dat die cijfers gewoon blijven stijgen terwijl ik minder blog, het geeft echt meer ruimte en maakt het alleen maar leuker. Een heel goed leerpunt inderdaad 🙂 Meer slapen klinkt zo makkelijk maar is het niet helaas. Afgelopen week was ik vrij en heb ik echt veel geslapen, heerlijk! 😀 Ook voor jullie nogmaals een fantastisch 2017 gewenst met veel mooie reizen en foto’s! Liefs

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!