Home Het dagelijkse leven Het stank-mysterie
Stank mysterie

Het stank-mysterie

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Sinds een dag of acht begon er een steeds sterker wordende vreselijk penetrante lucht in ons huis te hangen. Zoeken in alle hoeken naar ‘iets’ wat dit zou kunnen veroorzaken. Dat het uit de keuken kwam was zeker, maar wáár dan. De lucht werd met de dag erger en erger. Maar wat nu de oorzaak is? We konden het maar niet vinden. Tot gisteravond…

Het begon met een lichte geur. Ruikend naar bedorven melk. Op zoek naar bedorven melk dus. In de koelkast, in de magnetron. Ooit vond ik daar namelijk een beker melk dat vriendlief had opgewarmd om die vervolgens te vergeten. Maar nee dat was het ook niet.

Maar wat dan? Wát kan er nog meer zo ontzettend stinken? Of is ons huis gewoon zo smerig? Toen we gisteravond thuis kwamen was de stank erger dan ooit. Vriendlief en ik keken elkaar aan en onder het motto ‘liefde is samen stank-mysteries oplossen’ zetten we ons speurwerk voort. Alle kastjes worden opengetrokken en met de grootste lol doorzoeken we het hele huis. Ik wens me een ongeluk dat ik niet ergens een dood beestje ga aantreffen. Gelukkig bleek de oorzaak een stuk simpeler dan we al ruim een week dachten.

Plotseling blijf ik stil staan en staar naar het gasfornuis. Opeens vraag ik me af wat er eigenlijk in die pan zit die nu ik er zo over nadenk al bijna twee weken op een gaspitje staat te niksen. Een rilling trekt door mijn lichaam. Waarom heb ik nooit eerder aan die pan gedacht?

Je kent het wel. Zo een grote zilverkleurige pan met deksel waar je de aardappelen in kookt. We staren er allebei zwijgend naar. En kijken elkaar diep in de ogen. Want wát zit er in die pan? Zit er überhaupt wel iets in? En belangrijker: wíe durft de deksel op te tillen? Als echte huisvrouw trek ik na enige aarzeling de stoute schoenen aan en licht de deksel op. Vrijwel direct komt een nog hevigere stank ons tegemoet. Met een klap gooi ik de deksel er weer op. Vriendlief begint hysterisch te lachen en door de keuken te springen terwijl ik bijna over mijn nek ga. Plots herinnert hij het zich weer…

Ongelovig staar ik hem aan als hij vertelt dat hij ongeveer twee weken geleden een kilo zwarte bonen heeft gekookt. In deze pan dus. En die bonen na het uitzetten van het gas dus straal is vergeten. Die bonen zitten nu dus nog steeds in die pan zichzelf uit te breiden met nieuw leven. Met beleid en nog meer hysterie tegelijk worden de bonen uit ons huis verwijderd en in de prullenbak van het gebouw gedeponeerd. Nu maar hopen dat die snel wordt geleegd. Alle ramen worden opengezet en een diepe zucht ontsnapt ons beiden. Wát een opluchting zeg. Letterlijk. Ondertussen hebben we ons rot gelachen om deze gekke actie.

Bedorven bonen dus: het raadsel is opgelost. Wat ben ik blij dat die stank nu weg is. En dat we weten waar het vandaan kwam. Meteen hebben we een heel wijze les geleerd: laat nooit bonen twee weken in een pan op het gasfornuis staan…


Lees meer!

97 reacties

BYE BYE 2015 – HELLO 2016! | BESABINE 30 december 2015 - 21:40

[…] Het stank-mysterie Het is toch wat: een verhaal over een kilo stinkende zwarte bonen die binnen een mum van tijd als […]

Reply
Simone 27 oktober 2015 - 17:57

hahahhahaha! Hoe krijg je dat toch voor elkaar. Ik denk dat mijn vriend juist over z’n nek zou gaan en ik springend door het huis zou staan lachen whaha. Ohh, wat een actie. Dat zal gestonken hebben! Maar zo heb ik zelf ook wel eens hele ‘slimme’ acties waar ik later echt mezelf om kan uitlachen. Maar het voornaamste is dat de stank nu weg is 😉

Reply
Sabine 27 oktober 2015 - 21:15

Ja jeetje wat een stank! Echt te smerig hahaha. Mijn vriend zei nog: niet over gaan bloggen hoor! Hij schaamde zich dood hahaha. Arme jongen. Nu vindt hij het toch wel leuk nu dit verhaal binnen no-time in de top 3 belandde hahaha.

Reply
Sopdet 23 oktober 2015 - 14:06

Spannend geschreven. Ik was in eerste instantie ook bang voor een dood dier. Toch weer typsch dat de vrouw als eerste haar stoute schoenen aantrekt om dat deksel op te heffen. Dat vond ik wel grappig.

Reply
Sabine 23 oktober 2015 - 15:45

Bedankt! Hahaha ja als ik echt niet had gewild had hij het wel gedaan hoor. Denk ik 😛

Reply
Sheila 19 oktober 2015 - 15:13

Hahaha… ik denk die 2 weken niet alleen voor bonen geldt. Ik moet er niet aan denken. Wat moet dat stinken zeg.

Reply
Sabine 20 oktober 2015 - 13:26

Haha ja dat klopt 😉

Reply
Paul 18 oktober 2015 - 06:52

Wat een verhaal. Dat is de reden waarom ik elke avond de keuken opruim en schoonmaak…. Op mijn studentenkamer hingen ook altijd rare geuren, sindsdien ben ik genezen van rommel in de keuken!

Reply
Sabine 18 oktober 2015 - 18:06

Haha ja dat doen wij ook, maar wat gehaaster denk ik 🙂 En het komt wel vaker voor dat er een schone pan op het fornuis blijft staan. Maar dit zal niet nog een keer gebeuren hoor 😉

Reply
nathalieeenkhoorn 9 oktober 2015 - 20:20

Mooi vermaak voor de vrijdagavond, haha! Geweldig geschreven!

Reply
Sabine 9 oktober 2015 - 20:47

Dankjewel, dat is leuk om te horen 😀

Reply
Annelies 9 oktober 2015 - 11:21

Wat schrijf je leuk! En wat een verhaal! hihi

Reply
Sabine 9 oktober 2015 - 11:36

Dankjewel! 😀 Ik ga ook even op jouw blog neuzen 😉

Reply
Faabs 7 oktober 2015 - 13:55

ohhh geweldig verhaal !

Reply
Sabine 7 oktober 2015 - 14:32

😀 Dankjewel!

Reply
Sanne 7 oktober 2015 - 10:30

Ik kan het mij zo inbeelden en soms kan je al iets vergeten. Gelukkig is het raadsel opgelost en is de stank weg.

Reply
Sabine 7 oktober 2015 - 10:49

Haha ja inderdaad. Zeker mijn vriend met zo een vreselijk drukke baan 🙂

Reply
Saskia 7 oktober 2015 - 05:40

Hahaha geweldig. Ik dacht eigenlijk dat het een dode muis ergens moest zijn maar bonen had ik toch nooit gedacht 😀

Reply
Sabine 7 oktober 2015 - 08:06

Haha ja dat had ook zomaar gekund 🙂 Ik had zelf ook niet aan bonen gedacht hahaha

Reply
celinemiene 6 oktober 2015 - 14:15

Wat een leuk thema heb jij! Leuk om je ervaringen zo mee te volgen! 😀

Reply
Sabine 6 oktober 2015 - 14:36

Dankje! Leuk dat je meevolgt haha 😀

Reply
Billy 6 oktober 2015 - 08:53

hoe vreemd!
Kook je dan zo weinig, of heb je die pan dan niet regelmatig nodig, Sabine?
Bij ons verdwijnt alles na het koken in de afwasmachine, en daarna de kast weer in…
Goed dat het mysterie opgelost is… 😉

Reply
Sabine 6 oktober 2015 - 14:36

Haha ja inderdaad heel vreemd! We koken weinig inderdaad en er staat wel vaker een schoongemaakte pan op het fornuis. En ik wist helemaal niet dat hij bonen had gekookt haha 🙂

Reply
Proud2behealthy 6 oktober 2015 - 04:09

Hahah wat een verhaal zeg! En dat jullie ook gewoon al die tijd niet in die pan keken die gewoon op het fornuis stond, hahaha! Leuk verhaal!

Reply
Sabine 9 oktober 2015 - 20:45

Dankjewel! Ja ongelooflijk he? Blijkbaar in alle hectiek gewoon helemaal ontschoten haha 🙂

Reply
Johanna 5 oktober 2015 - 13:18

Is mij ook eens gebeurd (in Nederland). Een pan koude pastasaus die ik totaal was vergeten stond wekenlang in de kelderkast. Het stonk niet of zo, totdat ik een keer die pan pakte om te koken, en het deksel optilde… Brrr… Die saus was oorspronkelijk rood van de tomaten, maar daar groeiden toch een hoop nieuwe levensvormen in allerlei kleuren in die pan…

Reply
Sabine 5 oktober 2015 - 13:50

Hahaha gelukkig zijn wij niet de enige met dit soort acties 😛

Reply
Falderie 5 oktober 2015 - 05:53

haha kan gebeuren! 🙂
Tijdens het lezen van je verhaal rook ik het bijna zelf! 🙂

Reply
Sabine 5 oktober 2015 - 09:52

Haha getsie! Gelukkig kan Internet geur nog niet overdragen 😛

Reply
blauwesokken 5 oktober 2015 - 05:22

hahaha wat een prachtig verhaal! Oh buhh wat zal dat inderdaad gestonken hebben…. Ik vroeg me wel meteen af huh dan zie je toch iedere avond wel die pan staan? maar ik lees net dat jullie weinig koken. Vandaar dus! Fijn dat het mysterie in ieder geval is opgelost!

Reply
Sabine 5 oktober 2015 - 09:52

Hihi dankje 🙂 Ja die pan… ik heb daar dus echt helemaal niet op gelet. Gek he? Er staat wel vaker een lege (schone! 😛 ) pan gewoon in de keuken, dus het viel me gewoon niet op ofzo. Echt zo raar nu ik er over nadenk! Ik kook niet veel, maar ik ben wel elke dag in de keuken haha

Reply
sunny mama 5 oktober 2015 - 03:18

Wat is de natuur toch mooi, hé? Zelf aan een pan met bedorven bonen uitspruit nog nieuw leven! 😉

Reply
Sabine 5 oktober 2015 - 09:50

Hahaha inderdaad! Dat is een heel mooie positieve benadering 😀

Reply
ivonne calisi 5 oktober 2015 - 02:05

Ha, ik zie het al voor me…Ik vond ooit eens na de schoolvakantie een broodtrommel met brood erin, de schimmel kroop er nog net niet uit. Die heb ik dus echt gelijk weggegooid.

Reply
Sabine 5 oktober 2015 - 09:48

Hahaha smerig! Zou bij mij ook direct de prullenbak in gaan 😛 Ik krijg altijd overal jeuk als ik alleen al denk aan zoiets..

Reply
dagdromend 4 oktober 2015 - 15:11

Hahahah, dat zou mij ook kunnen overkomen. Ik heb serieus wel eens een pan weggegooid omdat er zo veel schimmel in stond, dat ik er verder niet meer aan durfde te komen. Oeps.

Reply
Sabine 4 oktober 2015 - 17:18

Whahaha gatver! Hier moet ik ook wel even om lachen 😀

Reply
kliefje 4 oktober 2015 - 09:07

Oh ranzig man. Ik ruik het bijna hier! Gátver!

Reply
Sabine 4 oktober 2015 - 17:17

Haha sorry 😉

Reply
naomiinwonderland 4 oktober 2015 - 04:36

Hahaha wat een verhaal, gelukkig is die geur nu weg, ik dacht al dat er een dier ofzo in ging zitten.

Reply
Sabine 9 oktober 2015 - 20:46

Ja daar was ik zelf ook even bang voor 😉 Gelukkig was dat het niet want dat had ik echt wel heel vies en erg gevonden denk ik haha

Reply
Rob Alberts 4 oktober 2015 - 04:32

De gevolgen van bonen eten kende ik a.
Maar dat is een nieuwe geurvlag.

Vrolijke groet,

Reply
Sabine 9 oktober 2015 - 20:46

Hahaha ja inderdaad! Mijn vriend zei nog: nu weten we meteen waar die vieze geur vandaan komt 😛

Reply
Jessica 3 oktober 2015 - 17:13

Haha geniaal! :’) Toen ik begon met lezen dacht ik SHIT ik zal toch niet iets geks per ongeluk hebben achtergelaten toen ik bij jullie vertrok ;p Wel fijn dat jullie geen dode dieren tegen zijn gekomen! *afkloppen trouwens, anders roep ik straks een leger aan ongedierte op jullie appartement af*

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 18:30

Whahaha Jessica! Nee joh het is al 5 weken geleden dat je hier was 😛

Reply
Godelieve 3 oktober 2015 - 14:26

Dat je overal kijkt behalve in die pan daar heb ik hartelijk om kunnen lachen Sabine 🙂

Waarom gooien jullie dat eigeel weg? Dat kun je nog voor veel recepten gebruiken 😉

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:52

Haha mooi want lachen is heel gezond! 😀
Allebei eten we iets met twee eieren voor het ontbijt elke ochtend. En elke dag twee eieren mét eigeel eten is niet zo gezond. Ik ben niet zo een kook/bakwonder, dus ik zou niet zo snel iets met eigeel kunnen bedenken. Dus als je tips hebt graag! Of ik er tijd voor heb om er elke keer wat mee te doen weet ik niet (en dan haalt het het effect van het hele idee ook weg), maar als we af en toe wat kunnen sparen dan zou dat heel fijn zijn!

Reply
Godelieve 4 oktober 2015 - 08:28

Dat eigeel ongezond zou zijn is inmiddels al weer achterhaald Sabine.
Een compleet eitje is toch veel lekkerder 😉

Van eigeel kun je pudding maken en mayonaise maar er zijn vast nog veel meer recepten te vinden als je erop zoekt.

Reply
Sabine 4 oktober 2015 - 17:17

Ja dat klopt, eigeel is hartstikke goed! Ik gooi ook niet elke dag van beide eieren het eigeel weg, maar wel om de dag. In eigeel zit namelijk heel veel cholesterol en elke dag 2 eieren inclusief eigeel eten lijkt me niet helemaal goed voor mijn cholesterol gehalte 🙂

Reply
BySilke 3 oktober 2015 - 13:38

Hahaha, hilarisch! Dat zou ook echt een goeie zet van mij zijn 😉 Echt zalig om te lezen, maar waarschijnlijk niet zo leuk om te ruiken 😉

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:50

😛 Bedankt! De stank was op een gegeven moment echt niet meer grappig meer nee haha. Ben daarom ook bijzonder blij dat we de oorzaak zo makkelijk weg konden nemen 😀

Reply
johmar 3 oktober 2015 - 10:51

zo hadden wij een aantal jaren geleden ineens een enorm zware misselijk makende zoete lucht in de woonkamer, alles nagekeken en kasten opengemaakt of daar iets stond, maar nee ook niet, uiteindelijk maar eens achter het gordijn in de hoek van de kamer gekeken, waar een plant half achter stond en toen zagen we een bloem in de plant die achter het gordijn groeide en dat bleek dus de oorzaak van de lucht te zijn , de plant was een aloe vera te zijn die alleen bloeit als je hem te weinig water geeft

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:49

Haha dat is ook apart! Stinken die planten van aloe vera dan zo of was de plant aan het rotten?

Reply
Florentine 3 oktober 2015 - 10:14

Haha! Wat een verhaal inderdaad! Ik kan me helemaal voorstellen hoe dit was voor jullie 😉
Gelukkig dat je er achteraf wel om kon lachen ♡

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:48

Hahaha ja inderdaad, we hadden best veel lol daarna eigenlijk. Daarvoor was die lucht wel echt irritant en misselijkmakend 😉 Gelukkig hebben we niemand laten komen, dat was pas echt beschamend geweest 😛

Reply
Marjolein in het klein 3 oktober 2015 - 09:58

Haha hoe krijg je het voor elkaar! 😛

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:47

Ja echt hè? Ik wist ook niet dat hij bonen had gekookt hahaha 😛

Reply
gerhildemaakt 3 oktober 2015 - 08:09

Stiekem best grappig. 🙂

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:46

😛

Reply
Esther 3 oktober 2015 - 07:28

Hahaha super verhaal….en maar zoeken en maar zoeken! Associatie met zwarte bonen wordt opeens een stuk negatiever…en ze stonden natuurlijk nog in water ook…lekker kweekbakje….als je in warmer gebied had gewoond was het na twee dagen al zover geweest!

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:46

Haha ja joh in water, deksel erop. Ik wist niet dat hij bonen had gekookt ook nog. Die stank zal ik nu uit duizenden herkennen. Ik vind bonen normaal erg lekker dus hoop niet dat dit invloed gaat hebben 😉 En inderdaad: nog mazzel dat ons huis altijd zo koud is haha

Reply
Lies 3 oktober 2015 - 07:03

Wat een verhaal! Het hele huis doorzoeken, terwijl het gewoon een pan is! Wij hadden het in de badkamer, een echte rioollucht, ik er elke dag bleek ingooien, werkte niet. Uiteindelijk de woningbouw gebeld, waarop de loodgieter ons 2 dagen later doodleuk verteld dat het komt omdat er wel een afzuigsysteem in zit, maar als er geen ramen open staan, de afzuiging nergens heen kan (zoiets) en dus gaat de badkamer stinken. Ja, in de zomer hebben we er dan ook geen last van gehad.. Nu maar even bij de woningbouw zeuren 😛

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:45

Ja erg he? Ik had geen idee dat hij bonen had gekookt hahaha. Maar dat verhaal van jou is ook wat zeg! Mensen laten komen ook nog haha. Gelukkig kwam het bij ons net niet zo ver, dat was echt beschamend geweest 😛 Wij hebben trouwens ook geen afzuigsystemen in onze badkamers en ook geen ramen, dus wij zetten ook altijd onze ramen open om wat te luchten. Maar hier is het geen zomer, bij jullie kan ik me voorstellen dat dat behoorlijk vervelend kan worden… hehe 😉

Reply
BlogbyDenisee 3 oktober 2015 - 07:03

Ah bah!! Hahahaha

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:43

Hihihi 😉

Reply
Morgaine 3 oktober 2015 - 06:48

Whahahahaha helemaal geweldig dit verhaal, ja dit kan zo zwaar irritant zijn en jij en je lief zijn in elk geval aan elkaar gewaagd, dat is zeker, liefde is… samen de stankmysterie oplossen, geweldig!

X

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:43

Hihi dankje 😉 Ja joh wist ik veel dat hij bonen had gekookt 😛 En kan me wel voorstellen dat hij soms wat vergeet met die drukke baan van hem. 🙂

Reply
Morgaine 3 oktober 2015 - 16:55

Het huishouden van Jan Steen in Colombia, hahahaha ps, you got mail 😉

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 17:13

😛 Dankjewel! Ik heb de mail gezien ga snel reageren! Superlief! xxx

Reply
Morgaine 3 oktober 2015 - 17:17

😉 Ja ik heb natuurlijk zitten testen, dat kun je bij mij ook scrollen nu, allemaal puur vanuit de map 😀

Sytse 3 oktober 2015 - 06:05

Hahahaha Gadverdamme!!

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:42

😉

Reply
Ester 3 oktober 2015 - 05:51

Kan ik uit je verhaal opmaken dat er niet heel veel gekookt wordt bij jullie thuis? 😉
Gelukkig is het mysterie opgelost, haha.

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:42

Betrapt! 😛 Inderdaad we koken niet heel veel. In de ochtend bakken we allebei wat en in de avond eten we meestal salade. De grote warme maaltijd wordt hier tijdens de lunch gegeten, dus ik heb ook geen trek en zin meer om in de avond ook nog eens een grote maaltijd te gaan koken. Heel fijn eigenlijk 🙂

Reply
loesjezaakjes 3 oktober 2015 - 05:17

Haha hilarisch! Zo eenvoudig en toch niet te vinden ?

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:40

Haha dank! Inderdaad zeg… pff ik kon mezelf ook wel even voor mijn kop slaan. Aan de andere kant had ik echt geen idee dat hij bonen had gekookt en ik had de pan niet gebruikt..

Reply
valhalla 3 oktober 2015 - 04:58

Nou ja, in elk geval heb je mogelijke bronnen van -ieuw- ook weer opgeruimd. Voorlopig zal het vast lekker ruiken bij jullie 😉
Maar waarom eten jullie geen eigeel, vraag ik me af?

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:39

Ja jeetje inderdaad! Stel dat we het na nog eens twee weken pas hadden gevonden… brrr. Ik kan hier nu weer gewoon normaal ademhalen 😉
We bakken allebei twee eieren elke ochtend (ik maak er een havermout pannenkoekje van en JImmy een omelet met tomaat enzo), en elke ochtend twee eieren met eigeel vinden we niet een goed en gezond idee. Daarom gooien we deze doordeweeks weg. Wel zonde aan de ene kant, maar aan de andere kant wel gezonder.

Reply
Taallent 3 oktober 2015 - 04:09

‘liefde is samen stank-mysteries oplossen’ —> Ik pak een tegeltje en een stift:D Geniaal verhaal…

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:37

Haha dankje! 😀

Reply
Vincent 3 oktober 2015 - 03:16

Haha, leuk verhaal. Ik hoop niet dat dit de manier is om zwarte bonen saus te maken 😉

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:37

Dankjewel! Hahaha nee zeg getsie 😛 Ik zal hier helaas wel vaak aan terug moeten denken als we weer eens bonen gaan koken. En niet op de goede manier dus haha

Reply
Jaixy 3 oktober 2015 - 02:39

?????? oeps.
Maar het ruikt nu weer naar bloementjes bij jullie

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:36

Haha ja gelukkig wel! 😀

Reply
Els 3 oktober 2015 - 02:37

Gatver, wat een vies verhaal! Ik zou het angstvallig voor mijzelf houden haha
Liepen er nog geen maden uit de pan of muizen over de aanrecht? Of misschien zitten er wel torretjes, spinnen, ratjes, kakkerlakken, vliegen, langpootmuggen, mieren, muizen ergens in een hoekje te wachten op een nieuw pannetje met lekkers! !
Haha.
Tot slot. …. eet smakelijk vandaag!
Xxx mam

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:35

Haha gatver nee geen beesten lieper eruit. Was ik wel even bang voor. Daarom heb ik het Jimmy ook laten opruimen. Ik krijg altijd overal jeuk als ik daaraan denk hahaha.
x

Reply
Lena 3 oktober 2015 - 02:26

Hahahaha wat een goed verhaal! Doet mij denken aan de tijd dat ik in een studentenhuis woonde, en wij de afwas onder het aanrecht neerzetten in plaats van af te wassen. Totdat werkelijk alles vies was, en dan moesten we die pannen schoonmaken… Hoe het rook ben ik gelukkig vergeten, maar ik zie het nog wel eens voor mij, die pannen brrrrr.

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:35

Dankje 🙂 Haha ja in studentenhuizen zou dit ook zomaar kunnen gebeuren. Sowieso zijn aangekoekte pannen die al weken staan niet heel fijn haha

Reply
schrijfselsvanmij 3 oktober 2015 - 01:39

Oei …. Ook ik ken alleen de stank van rottende muizen, blegh

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:34

Ohjee dat is wel erger denk ik haha. Liever bedorven bonen dan muizen überhaupt in mijn huis haha

Reply
Celine 3 oktober 2015 - 01:28

Hahah geweldig om te lezen, al zal de stank zeker verschrikkelijk zijn geweest. Wij hadden laatst hetzelfde probleem, maar dan met een muis die in de isolatie van de koelkast lag te rotten. Kan je nagaan hoe erg dat stonk. Dan gooi je een pan bonen nog snel weg ?

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:33

Dankjewel! Getsie een muis achter de koelkast! Krijg er nu al rillingen van hahaha. Hoe kom je daar dan achter dan? Moet ook de hele koelkast uit elkaar? Dit was inderdaad een stukje simpeler 😉

Reply
Celine 3 oktober 2015 - 18:12

Koelkast van de plek en losgeschroefd. Hij zat onder de ‘deksel’ dus aan de bovenkant. Was een behoorlijk klusje en de hele keuken stonk al. Helaas helaas.

Reply
Thomas Pannenkoek 3 oktober 2015 - 01:06

Daarom dus dat het eten van bonen leidt tot ongewone gasvorming in de darmen 🙂 !
Koken jullie dan zo weinig dat je niet ziet dat een pan op het vuur staat 🙂 ?

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:32

Precies! Dat zei Jimmy ook 😀 We koken inderdaad zeer weinig. Alleen in de ochtend bakken we wat, maar dan is er veel haast. Er staat wel vaker een lege pan in de keuken, dus daarom had ik er ook niet bij nagedacht 🙂 In de avond maken we vaak salade, want de hoofdmaaltijd is hier tijdens de lunch.

Reply
Marion 3 oktober 2015 - 00:32

Hahahaha, wat een verhaal! Oh wat erg, gewoon een pan op het gasfornuis en je hele huis ondersteboven keren! Geweldig!

Reply
Sabine 3 oktober 2015 - 16:31

Haha ja dat geloof je toch niet 😛 Ben wel echt superblij dat die geur weg is.

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!