Home Lifestyle Let’s get personal: 7 dingen die je nog niet over mij wist

Let’s get personal: 7 dingen die je nog niet over mij wist

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Het is weer zover: een let’s get personal! De laatste keer dat ik een geheimpje verklapte is namelijk al weer een tijdje geleden. Oktober om precies te zijn. Dus tijd voor een nieuwe openbaring. Of nouja, degenen die mij al langer volgen weten dit misschien al wel. In ieder geval: de foto’s in dit artikel kent nog helemaal niemand. Benieuwd? Lees snel verder!

1. Ik ben dol op koeien

Say what? Ja echt: koeien vind ik gewoon geweldig. Ik houd van alle dieren, maar koeien hebben gewoon iets extra’s. Ze zijn zo groot en relaxt, mooie kleur en het roept een gevoel van een boerenleven bij me op. Koeien maken zich helemaal nergens druk over, wat ook mij een ontspannen gevoel geeft. Als ik koeien zie moet ik ook altijd foto’s maken. Of ze bruin, wit, zwart of paars zijn: het maakt allemaal niet uit. Koeien zijn gewoon zo mooi en leuk!

 

2. Stiekem wil ik ooit op een boerderij wonen

Of tenminste een paar koeien in de achtertuin. En kippen. Niet om ze te slachten natuurlijk, want als vegetariër eet ik die prachtige herkauwers niet. Ik hoop dus ooit ergens in de natuur te wonen, met een stukje land achter mijn huis. Eén koe is een beetje zielig, dus graag twee. En we eten veel eieren, dus ook minstens twee of drie kippen. Volgens mij ben ik daar wel geschikt voor, wonen op een boerderij. Kijk, dit ziet er al best aardig uit:

 

3. Mijn favoriete tv-programma is Boer Zoekt Vrouw

Ergens in maart vorig jaar schreef ik dit er al over. Toen had ik intens genoten van mijn eigen stukje Nederland in Colombia. Ik volg geen enkel tv-programma. Geen soaps, geen series. Niets. Behalve Boer Zoekt Vrouw dus. Het is mijn eigen rustmomentje, waar ik niet alleen geniet van de verhalen, van het aanmodderen van de boeren en van Yvon, maar ook brengt het me een stukje boerenleven in deze grote stad.

 

4. Koeien fotograferen vind ik zó leuk

Ik houd enorm van foto’s met koeien erop. Of het er nu één is of een hele groep: dat maakt allemaal niet uit. Die foto wordt hoe dan ook gemaakt. Een foto met een koe erop is zo mooi: die beesten zijn gewoon hartstikke fotogeniek. Koeien maken de foto. Ik probeer altijd in elk land minstens één koe op de foto te krijgen, iets dat vaak niet lukt trouwens. Zal ook in Hongkong wel lastig worden. Maar goed, hier een paar koeienfoto’s uit het archief:

 

5. In Hongkong of niet: ik moet en zal Boer Zoekt Vrouw kijken

Toen ik afgelopen week de aankondiging op Facebook zag over het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw, sprong ik bijna een gat in de lucht. NOG MAAR ÉÉN WEEK! En precies dán zit ik dus in Hongkong. Maar geen nood: mijn computer gaat mee en ik ga er vanuit dat ik daar, net als hier, ook Boer Zoekt Vrouw kan terugkijken. Het is weer de versie internationaal, dus ik ben héél benieuwd waar de boeren vandaan komen en wie ze zijn. Mijn eigen Hollandse rustmomentje. In Hongkong of niet: ik ga kijken!

 

6. Soms mis ik mijn koeien-tochten

Toen ik nog in Nederland woonde fietste ik elke dag één uur heen en één uur terug van werk. Deze tocht ging langs weilanden met grote boerderijen, waar ik altijd met veel plezier langsreed. Er was één boerderij waar de koeien altijd binnen leken te staan, dat vond ik zo enorm zielig. Bij mij in het dorp waren ook koeien. Heerlijk om te wandelen langs die weilanden of om tijdens een fietstocht even te stoppen voor foto’s. Zó rustgevend. Als ik deze typisch Hollandse foto zie zou ik zo weer op de fiets willen stappen.

 

7. Ik ben ooit wezen koeknuffelen

Koeknuffelen is echt de meest ontspannende bezigheid die er bestaat. Op mijn knieën door het weiland de koeienvlaaien ontwijken, schuifelend naar de koe toe. Heel bijzonder en een beetje eng: koeien zijn echt hartstikke groot! Om tegen een koe aan te kunnen liggen (niet alle koeien zijn daarvoor geschikt trouwens, dus do not try this just in any weiland) moest ik eerst naar haar achterwerk schuifelen en mijn hand erop leggen. Ondertussen oogcontact maken, zodat de koe weet dat het allemaal oké is. Dan langzaam naar voren schuifelen en mezelf lekker tegen haar dikke buik aan nestelen. Door het trage kauwen van de koe en haar rustige ademhaling, dein ik ontspannen met haar mee. De warmte en rust zorgen voor totale ontspanning. Echt heerlijk, moet je ook eens doen.

 

Koeien: ik kan er uren naar kijken. Voor welk dier stop jij om foto’s te maken?

 

Lees meer!

62 reacties

Esmeralda 29 augustus 2016 - 07:10

Wat een heerlijke blog zeg! Word er helemaal vrolijk van 😀 Ik ben ook echt gek op koeien en ik zeg altijd al dat ik later ook een koe (en ja twee is dan gezelliger) wil hebben haha!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 september 2016 - 21:44

Dankjewel! Leuk dat je er ook zo gek van bent 😀 Blijft leuk om naar te kijken 🙂

Reply
Sofie 29 augustus 2016 - 05:51

Oooh koeien zijn dan ook heel leuk! En mooi <3
Mijn favoriete dier is een vosje 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 1 september 2016 - 21:42

Hahaha leuk! Vosjes zijn ook zo leuk!

Reply
Joke 23 augustus 2016 - 18:09

Grappig, ik ben een boerendochter en woonde vroeger op een boerderij met koeien. Het deed me niets en eigenlijk nog steeds niet. Al kan ik het nu meer appreciëren dan vroeger. Maar koeknuffelen? No way!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 27 augustus 2016 - 04:20

Oh wat grappig! Ik kan me helemaal voorstellen dat je er met deze achtergrond anders tegenover staat. Ik denk ook wel dat het ‘wonen op een boerderij’ best wel geromantiseerd is 🙂

Reply
Anita - Reisvlinder.nl 23 augustus 2016 - 02:17

Haha, wat een leuke openbaringen 🙂 Leuke foto’s in je overall. Ik vind koeien leuk, maar mijn liefde is niet zo groot als die van jou. Ik kan uren aapjes kijken, alleen kom je die hier helaas niet zoveel tegen

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 27 augustus 2016 - 04:14

Thnx 🙂 Oh ja apen zijn ook zo leuk! Heb er veel gezien in Maleisië en in Ghana. Zo leuk altijd!

Reply
Esther 22 augustus 2016 - 14:29

Koeien zijn heerlijk (vooral om naar te kijken dan!) en hebben zulke mooie ogen! Kleine kalfjes die aan je hand komen zuigen. Koeien zijn ook zo lekker nieuwsgierig en rustig. Ik heb er ook wel wat mee hoor, al heb ik ze nooit geknuffeld!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2016 - 05:32

Oh ja die kalfjes zijn zó schattig! Koeien hebben echt wat hè ?

Reply
Josanne - reisbloggers 22 augustus 2016 - 12:28

Koeien zijn geweldig!
Op reis maak ik eigenlijk foto’s van best veel dieren.
Thuis idd ook vaak van koeien, paarden en schapen. Alles wat in de weide loopt tijdens een wandeling.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2016 - 05:29

Wat leuk! Schapen vind ik ook superleuk. Die zijn wat makkelijker te knuffelen ook Haha ?

Reply
Stéphanie 21 augustus 2016 - 14:57

Wat een leuke foto’s uit je archief. Ik heb zo genoten van je blog! Ik vind koeien stiekem ook leuk hoor. Pas fotografeerde ik ze nog in Noord Frankrijk. Die foto van jou in het weiland in die overall is geweldig. Het staat je echt goed 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2016 - 05:21

Dankjewel! ? Leuk dat je ook zo kunt genieten van koeien! Ja zo banjeren die het weiland geeft echt een vrij gevoel! ☺

Reply
Myriam 21 augustus 2016 - 08:04

Hahahahaha, ik ben ook gek op koeien, met hun grote bruine ogen en hun lange wimpers, vooral die in de Alpen….iets dat we gemeen hebben xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 23 augustus 2016 - 05:20

Oh wat leuk zeg! Ze hebben gewoon iets hè 😀

Reply
Jenny - ikreis.net 20 augustus 2016 - 16:03

Deze blog tovert een lach op mijn gezicht 😉

Ik vind heel veel dieren leuk om te zien en te fotograferen. Op dit moment heb ik geen echte favoriet… De laatste tijd heb ik vooral foto’s gemaakt van het onderwaterleven, insecten en varanen, maar die hoef ik alle niet zo nodig te knuffelen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:32

Ah leuk, dankjewel! Ik heb dus nooit echt mooie foto’s van vissen gemaakt… terwijl ik dat wel heel bijzonder vindt! Varanen heb ik ook een foto van, maar meer onder het mom: er komt een varaan op me af, snel een foto maken en wegwezen 😛

Reply
Nesrin 20 augustus 2016 - 09:31

Superleuk om te lezen. Veel koeien en zo 😉 ik heb eigenlijk niet een bepaald dier waar ik echt een zwak voor heb. Alhoewel zwerfkatten… Daar stop ik wel altijd voor.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:31

Dankjewel! 🙂 Zwerfkatten.. dat is een mooie! Katten zijn sowieso heel schattig en lief.

Reply
Rowan 19 augustus 2016 - 14:17

Wat een leuk artikel! Heerlijk om te lezen. Super leuk ook, jouw liefde voor koeien! Het zijn prachtige beesten en stralen inderdaad rust uit.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:31

Dankjewel! 😀 Ja ze stralen echt rust uit, zal wel door het herkauwen komen ofzo 😉

Reply
Arend-Jan 19 augustus 2016 - 13:44

Koeien… Ze zijn zo leuk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:30

Ja zeker! Kan er naar blijven kijken 😀

Reply
carlavanvliet1 19 augustus 2016 - 12:35

Ergens in september worden de nieuwe boeren weer voorgesteld door Yvon… 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:30

Nee volgende week al!! 28 augustus ofzo 😀 Ik moet nog een weekje wachten 😀

Reply
Emma 19 augustus 2016 - 12:19

Haha leuk artikel! En als je later op een boerderij woont hoeveel koeien wil je dan? En geef je dan de koeien typische Nederlandse namen? 😉
Ik ben op dit moment in Costa Rica, maar zodra de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw op Uitzendinggemist staat, zit ik achter mijn laptop!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:30

Dankjewel! Haha ja Berta ofzo 😛 Of juist Spaanse namen om het wat meer bijzonder te maken 😉 Ik zou niet al te veel koeien willen, 2 of 3 ofzo. Anders wordt het echt een dagtaak. Haha superleuk dat je vanuit Costa Rica ook kijkt!! 😀

Reply
Sandra 19 augustus 2016 - 11:41

Haha, stiekem moet ik wel lachen om deze feitjes. Koe, koe en nog eens koe! Hihi. Koeknuffelen zou ik overslaan, maar kan mij voorstellen dat jij als koeien-fan daar geen nee tegen zegt! Voor welk dier ik zou stoppen om een foto te maken? Niet echt specifiek een dier denk ik. Hier in Nederland denk als ik een bijzondere kat zie? Haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:29

Haha thnx! 🙂 Oh ja maar katten zijn ook zo leuk om te fotograferen! Een kat is gewoon áltijd schattig en leuk om naar te kijken 🙂

Reply
Jessica 19 augustus 2016 - 09:58

Haha ik moet soms toch zo lachen om jou Sab, heerlijk! Ik ben niet per se een grote koeienfan, maar ik stop eigenlijk altijd wel om foto’s van dieren te maken. En koe knuffelen lijkt me ook best speciaal, wie weet toch maar eens een keer doen! 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:28

Haha thnx! 😛 Ik stop ook vaak voor andere dieren, maar minder snel voor een paard bijvoorbeeld dan voor een koe. Ja leuk om over te schrijven: koeknuffelen in Friesland 😛

Reply
Billy 19 augustus 2016 - 09:50

weet je, als ik aan het fietsen ben zeg ik tegen alle dieren die we onderweg tegenkomen goeiedag… 😉
En daar zitten dus vaak koeien tussen. Maar die kijken meestal zo triest en dom.
Ik vind paarden een stuk mooier, ook van die uit de kluiten gewassen boerenpaarden.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:27

Haha heel leuk 🙂 Ik heb juist weer niks met paarden. Vind ze wel mooi trouwens, maar minder interessant ofzo… Al is een kudde paarden ook echt een reden om te stoppen voor foto’s hoor!

Reply
Roos 19 augustus 2016 - 09:25

7 dingen? Ik lees alleen ‘koe’, haha. Paarse koe, moest direct aan Milka denken natuurlijk. 😛 Vet leuke foto’s trouwens, heel rustgevend. Zelf zou ik nog wel een keer willen koerijden, lijkt me erg geinig omdat ze totaal anders bewegen dan een paard. Alleen, volgens mij zijn koeien niet heel blij als je op ze gaat zitten en ik wil ze nou ook weer niet pesten of ongelukkig maken… Kippen wil ik ook graag in de achtertuin later. Lijkt me echt heel gezellig. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:27

Haha ja 7 in één thema 😛 Dankjewel! Koerijden? Kan dat ook? Dat wist ik dus weer niet 🙂 Ik denk inderdaad niet dat een koe dat heel leuk vindt, maar wie weet heb je net als knuffelkoeien ook wel rijkoeien haha 😛 Kippen zijn echt gezellig ja, dat is het juiste woord! 😀

Reply
Lizette 19 augustus 2016 - 09:05

Hahahaha ik moet zo lachen om je koe fascinatie! Echt grappig! Het zijn ook wel leuke beesten. Dat koe knuffelen zou ik ook wel eens willen proberen. Maar lijkt me inderdaad wel een beetje spannend met zo’n groot beest. Ik weet nog dat ik een lammetje vast mocht houden op een boerderij en moest langs een schaap dat ik al vrij groot vond.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:25

Haha dankjewel! Ohh lammetjes zijn ook zo schattig! Maar ja de grote dieren zijn ook echt groot, zelfs schapen. Ik verbaasde me er ook eigenlijk pas tijdens dat kruipen door het weiland over hoe groot een koe eigenlijk is haha

Reply
Elaintje 19 augustus 2016 - 07:15

Ik vind koeien van een afstand heel leuk, maar van dichtbij vind ik ze toch erg groot en daardoor eng. Ik verbaas me daar iedere keer weer over. Knuffelen met een koe lijkt mij best leuk, maar ik zou het dus niet durven. Wel heb ik ergens de droom om op een boerderij te gaan wonen. En dan vooral met schaapjes erbij 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:22

Haha ja toen ik daar naar die koe toe kroop had ik ook pas door hoe groot ze eigenlijk zijn! Schapen zijn ook zo leuk! 🙂

Reply
Els 19 augustus 2016 - 06:08

Haha wat een gezellig stuk!
Ik stop voor alle reigers! Ze willen alleen niet met mij op de foto! Helaas!
xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:21

Dankjewel! 😀 Ja de reigers! Dat weet ik 😀 Je hebt er inmiddels toch wel een paar mooie toch? xx

Reply
Michelle 19 augustus 2016 - 05:54

Wat een leuk artikel! Ik heb stage gelopen op een melkvee boerderij, speciaal om de geboorte van kalveren mee te maken. Dit heb ik dan ook meegemaakt en zelfs mee geholpen. Zo leuk om die kleine kalfjes de fles te mogen geven, een mooie ervaring was dit. De grote, volwassen koeien moest je een beetje mee oppassen want deze dames waren niet geweldig goed aan mensen gewend, dus even lekker knuffelen was er helaas niet bij. Wat een leuke foto’s heb je van ze gemaakt trouwens! De meeste dieren die ik tegen kom wil ik graag even bekijken, aaien of fotograferen. Het lijkt me nog wel eens gaaf om een ijsvogel of eekhoorn mooi vast te kunnen leggen..

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:21

Dankjewel! En wat ontzettend leuk zeg! Dankjewel voor het delen van je verhaal! Ik heb dat ook eens gedaan en kalfjes zijn zo schattig… Echt leuk dat je dat hebt mogen doen. Dankjewel ook! Ik houd ook van geiten en schapen. Die zijn alleen wat moeilijker op beeld te krijgen, maar wel makkelijker te knuffelen 🙂 Eekhoorns heb ik mooi vastgelegd in New York, daar waren er zo veel! Een ijsvogel: mooi doel is dat!

Reply
Marion 19 augustus 2016 - 05:47

Koeien zijn te gek. Ze zijn lief, mooi, nieuwsgierig! Zodra je op die boerderij woont dan kom ik bij jou koeknuffelen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:18

Ja precies! 😀 Leuk! Gaan we samen koeknuffelen 🙂

Reply
Geri 19 augustus 2016 - 05:14

In Egypte zag ik ooit een huis waar in het midden een hele grote boom stond, die een heleboel schaduw gaf. Rondom was een huis gebouwd met onderin dieren die vrij rond konden lopen. En er boven de woonvertrekken. Er langs stroomde de Nijl. Dat is ons idee van het ideale huis. Ook een koe en een ezel en kippen en een haan, wat heerlijk zou dat zijn. Leuk dat je boer zoekt vrouw kijkt. Begrijp ik nu goed dat je naar Hong Kong gaat? Groeten van Geri

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:18

Oh Geri wat mooi zeg! Ik zie het helemaal voor me… En dan ook nog in een warm klimaat: dat is helemaal fijn. Ja kijk jij ook? Wij gaan maandag naar Hongkong voor 2 weken! Jimmy heeft een congres en ik ga natuurlijk mee 😀 Groetjes!

Reply
Natasja 19 augustus 2016 - 05:05

Wat lief een echte cowgirl dus!! Ik vind ze ook prachtig hoor als ik ze in de wei zie, soms dartelent en springend, en ik hou (sorry) ook van hun vlees. Wat ik overigens zelf ook wel hypocriet vind van mezelf…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:17

Haha ja 😛 Dat ze door de wij springen heb ik dus nog maar één keertje gezien helaas. Zo bijzonder altijd. Ja ik snap dat je van hun vlees houdt, er zijn er meer 😉 Ik eet ze niet meer iig 😀

Reply
Kim 19 augustus 2016 - 04:29

Koeien zijn zoooo leuk! Heerlijk! Ik mocht een tijd terug foto’s maken van een paar beauties in een weiland en ik wou dat ik daar de hele dag had mogen liggen. Het geeft zoveel energie <3

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:16

Oh wat leuk!! Ja dat geeft inderdaad écht veel energie. Ik zou ook echt denken: elke koe is anders en van elke kan ik wel foto’s maken. Met die achtergrond, dan weer die. Ik zie het al helemaal voor me .. 🙂

Reply
Jennifer 19 augustus 2016 - 03:34

Koeien zijn ook schattig haha. Ik ga sowieso voor apen! Maar die kom je niet zo snel tegen in een weiland 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:15

Haha ja ik zie al een aap van de regenpijp naar beneden klauteren in Nederland 😛 Maar als je ze ziet in Ghana dan zou ik daar ook a la direct mijn camera voor pakken hoor! 🙂

Reply
Morgaine 19 augustus 2016 - 03:07

Whahahahahaha nou ik denk dat ik die wel al door had, over de koeien maar dat het zo diep zat? Geweldig, en dat knuffelen oh dat moet dus zo, dan kan ik dat niet, kan niet op mijn knieën, dus een probleem, maar daar weten ze vast wel raad mee hier of daar, gezien niet iedereen fysiek dat kan natuurlijk. Maar lijkt me leuk, zo heb ik ergens een foto waar ik dus een koe sta te aaien, of althans proberen, zij wilde wel 😉

Wat jij vertelt over de boerderij met weiland en koeien, zeg ik dus met paarden of een paard of zo… 😉 Nou ja, iets.. hahahaha

En ik moet dus op zoek snap ik naar een koeienhaakpatroon en zien dat dit bij je moeder terecht komt, hahahaha

En voor welk dier stop ik, eigenlijk voor van alles en tegelijk niets… koeien als deze in Flevoland zul je niet rond de stad zien, in Oostvaders lopen de bakbeesten natuurlijk, de wilde koeien, maar goed, die staan meestal als ik langs fiets zo ver weg, zo jammer, maar wie weet ooit 😉

Ik stop als ik heel veel energie heb en er echt zin in heb, maar dat is puur een fysieke momentopname, kan ik beter doorfietsen of ben ik enerverend genoeg om telkens weer op te stappen 😉

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:14

Haha ja ik vind koeien echt heel leuk 😀 Zou je eens moeten vragen of het ook zonder op de knieën te gaan kan, zou zo fijn zijn! Haha leuk een koe haken! Hollanders kan niet 😀 Met paarden heb ik dus niet zoveel. Ik vind ze wel mooi, maar verder niet. Ik durf er ook niet echt op 🙂 Jij hebt ook mooie foto’s van vogels toch? Die zijn ook bijzonder om te maken en mooi om naar te kijken! xx

Reply
bentenge 19 augustus 2016 - 02:33

Vogels. Ik hou echt van vogels. Koeien doen me niets, integendeel. Soms staan er hier twee in de wei naast ons… brrr, van die dikbillen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:11

Haha dikkerds 😉 Vogels deden mij nooit zoveel, maar sinds ik in Colombia d kolibrie en andere mooie exemplaren heb ontdekt zie ik mezelf steeds vaker naar de camera grijpen als ik een mooie zie!

Reply
Galina 19 augustus 2016 - 00:26

Koeien ❤ snap niet dat ik het ooit oke heb gevonden ze te eten. Koeknuffelen wil ik graag een keer doen, lijkt me zo leuk! Wat jij hebt met koeien heb ik met eendenkuikens als die kleine pluizenbollen achter hun moeder aan zie zwemmen dan grijpt mijn hand direct naar mijn telefoon ?

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:11

Ja klopt, ik heb ze ook ooit gegeten. Kan dat me nu zo niet meer voorstellen 🙂 Moet je echt eens doen koeknuffelen! 😀 Kan onder andere in Friesland. Oh kuikens! Ja die zijn zó schattig! Helaas zie je de hier helemaal niet, maar in NL vond ik dat ook altijd heel bijzonder!

Reply
Thomas Pannenkoek 19 augustus 2016 - 00:22

Dat van die koeien heb je ooit eens verteld :).
Iets wat je over mij niet wist: het gebeurt wel eens dat ik eenzaam ‘op de buiten’ rij, en dat ik enkele van die dames zie staan in de wei, over de draad kijkend naar het verkeer. Dan durf ik al eens stoppen om hen goeiendag te wensen…

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 20 augustus 2016 - 19:09

Ja klopt, staat ook aan het begin dat een aantal het al weten 😉 Haha leuk!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!