Home Het dagelijkse leven Terugblik op juni 2017: onze bruiloft (+ de eerste foto’s!), de huwelijksreis, een onverwachte stedentrip en meer!
Terugblik - ik in IJsland

Terugblik op juni 2017: onze bruiloft (+ de eerste foto’s!), de huwelijksreis, een onverwachte stedentrip en meer!

door Sabine
Gepubliceerd: Voor het laatst ge-update op:
Languages / Talen:
 

Jeetje wat was het heftig! Juni, voor ons de belangrijkste maand van 2017. We vlogen naar Nederland, zagen een hoop mensen na lange tijd weer, genoten van onze bruiloft, gingen op huwelijksreis en hadden een probleempje op de terugweg naar Bogotá. Het was een rollercoaster aan emoties waarvan ik je heel graag een terugblik geef. Er komt natuurlijk nog veel meer, maar je bent vast al benieuwd naar de eerste foto’s van de bruiloft en huwelijksreis! Ga met ons mee terug in deze fantastische maand, geniet van de foto’s en ontdek hoe het is om na zo een lange tijd weer terug te zijn in Nederland. Enjoy!


De eerste twee weken van juni: lunchen, massage en werk afmaken


De tweede helft van juni was zo intens dat ik me bijna niet kan herinneren wat ik de eerste twee weken eigenlijk heb gedaan. Gelukkig heb ik het één en ander opgeschreven! Zo hebben we geluncht met Nederlandse vrienden in het veganistische restaurant Mestizo in Bogotá, dat we nog niet kenden (erg lekker!). Ben ik vlak voor ons vertrek naar Nederland nog naar de spa geweest voor een massage, waar de masseuse zei dat mijn nek erg gespannen was. Dat geloofde ik meteen. Er moest nog enorm veel worden afgemaakt voor mijn werk, de twee artikelen voor mijn blog schrijven, mijn radio column opnemen en ook mijn bijdrage voor de volgende versie van Bolívar Magazine moest af. En inpakken natuurlijk. Uiteindelijk vlogen we via Houston op 15 juni naar Nederland, waar het grote avontuur kon beginnen!

 


Vakantie in Nederland


Wat was het leuk zeg! En emotioneel, en warm en spannend en nog veel meer. Een rollercoaster aan emoties kun je wel zeggen. Het voelde vreemd en vertrouwd tegelijkertijd, en naarmate de dagen vorderden steeds meer gewoon. Het bleek heel mooi weer, 30 graden, en er vielen ons zoveel dingen op aan Nederland. Daar ga ik zeker nog een blog over schrijven. Herinner je nog het artikel over de 50 redenen waarom het zo tof is om in Bogotá te wonen? Die 50 redenen kan ik nu door die verschillen ook wel bedenken over Nederland. Wordt vervolgd dus!

 

Samenzijn met familie

Wat was het heerlijk om mijn familie weer in de armen te kunnen sluiten! Mijn broertje en schoonzus had ik al 1,5 jaar niet gezien, hun huis was helemaal veranderd en opeens was daar Nina, hun kat. We hebben geknuffeld en veel gepraat. Genoten van zijn verjaardag, het lekkere weer en eten, de hummus waarvan we bakken vol hebben opgegeten en van de temperamentvolle kat.

En dan mijn lieve ouders. Die hadden opeens mijn oude kamertje totaal veranderd! De muren geverfd, helemaal opgeruimd en de meubels verplaatst. Als verrassing, want ze hadden helemaal niets gezegd! Hoe lief! We hebben ons dus extra thuis gevoeld in mijn ouderlijke huis. Met ook nog een opgeknapte tuin, prachtige planten en zowel een Nederlandse als Colombiaanse vlag aan het hek. Zo leuk! We hebben echt genoten!

Een dag voor de bruiloft kwamen de moeder, zus en zwager van Jimmy aan in Nederland. En bleek er onverwacht nog een Colombiaan te blijven slapen. Die moest beneden op een luchtbed op de grond, want er was geen plek meer. Die twee badkamers die standaard in een Colombiaans huis zitten is niet een gek idee in dit soort gevallen. Voor mijn ouders een hele ervaring rijker en ook onze Colombiaanse vriend die over was kon zijn ogen niet geloven. Foto’s maken van de voor hem vreemde huizen, de hagelslag eerst bestuderen alvorens het te durven eten en in de supermarkt alles willen kijken. Zo grappig!

 

Ons vrijgezellenfeest!

Op zondag werden we meegenomen naar een onbekende plek en het was heel spannend wat we gingen doen. Toen we aankwamen zag ik de eerste vrienden al staan: we gingen disco-bowlen en daarna eten! Zo leuk! Mijn vrienden die waren uitgenodigd op de bruiloft waren er en wat heel leuk was: mijn familie heeft dagenlang gezocht naar die ene jongen die was uitgenodigd maar die alleen Jimmy kent. Uiteindelijk hebben ze zijn gegevens weten te achterhalen en was hij er ook. Jimmy wist niet wat hij zag, erg leuk voor hem! We hebben een enorm gezellige avond gehad!

 

Op bezoek bij vriendinnen

In de week dat we in Nederland waren wilde ik graag mijn vriendinnen met kindjes bezoeken die ik wel via skype heb gezien maar nooit in real life. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het vooral erg bijzonder om mijn liefste vriendinnen opeens met een baby te zien. Toen ik iedereen 1,5 jaar geleden voor het laatst zag had er nog maar één een kindje en  de anderen waren nog niet eens zwanger. En dan kom je terug en is opeens alles anders. Ik heb enorm genoten van hun aanwezigheid, van het vasthouden van de baby’s en gewoon van mijn vriendinnen. Jullie zijn de beste!! Ook nog leuk: Jimmy at voor het eerst in zijn leven beschuit met muisjes en ik kreeg veel vragen waarom die muisjes muisjes heten. Weet jij dat?

 

Fietsen met mijn ouders

Al zo’n beetje een jaar had ik niet meer gefietst en al helemaal niet op zo een goede fiets als mijn oude fiets. En nu mocht het weer! In een paar dagen tijd hebben we zeker iets van 70 kilometer gefietst en Jimmy zelfs nog meer omdat hij op de fietst naar Amsterdam ging. De eerste fietstocht was met Jimmy en mijn ouders door de polder. Heerlijk was het! De koeien, de schone lucht, de rust… echt genoten!

 

Met de boot door Leiden

Op woensdagmiddag gingen we er met z’n zessen op uit. Naar Leiden dus! Lekker rondlopen en met de rondvaart mee. Erg leuk en leerzaam. Jimmy wil wel graag in Leiden wonen mochten we ooit terug gaan naar Nederland. Dus wie weet…

 

Lunchen met een wereldvrouw

Ik ben lid van de Facebook-groep Wereldvrouwen en daardoor leer je een hoop leuke vrouwen kennen. Eén van deze leuke meiden is toevallig ook met een Colombiaan getrouwd. Ze wonen in de VS en nog toevalliger: ze waren precies op hetzelfde moment in Nederland. We hadden nog één gaatje over dus fietsten we naar Alphen aan den Rijn om haar en haar gezin daar te ontmoeten! Het was onwijs gezellig, we hebben zoveel gekletst en echt genoten van deze ontmoeting onder de Nederlandse zon!

 

Proefsessie haar en make-up en naar de nagelsalon

In de week voor de bruiloft ging ik met mijn moeder naar Almere voor de proefsessie van mijn haar en make-up. Het was erg leuk en vooral over mijn haar was ik helemaal enthousiast! En ook de make-up heeft ze heel mooi subtiel gedaan, zoals ik het wilde. Natuurlijk komen de foto’s allemaal later! De dag voor de bruiloft gingen we naar de nagelsalon. Nagellak brokkelt bij mij altijd een dag later alweer af en dat wilde ik nu natuurlijk voorkomen, dus koos ik voor het eerst in mijn leven voor shellac. French manicure om precies te zijn. Het zit er, nu 1,5 week later, nog steeds op! Geweldig spul die shellac dus. Je hand moet wel onder een UV-lamp om de lak te laten drogen, dus beter niet te vaak doen.

 


Onze bruiloft: het hoogtepunt van juni ♥


Als ik terugdenk aan deze bijzondere dag krijg ik weer tranen in mijn ogen. Het was zo mooi en intiem. Alleen met een klein select groepje mensen op een heel bijzondere plek. Precies zoals we het wilden. Met heerlijk eten, veel gezelligheid en vooral veel liefde. Niet alleen tussen Jimmy en mij maar ook voor de gasten die deze dag helemaal perfect hebben gemaakt. De bruiloft was een beetje anders dan anders en echt heel mooi. Ondanks de regen. Ik kan niet wachten je te vertellen over deze dag en je de foto’s en video te laten zien! Helaas moet je toch nog even wachten, want we hebben het beeldmateriaal nog niet binnen. Behalve… dit voorproefje!

Fotocredits: Mariët Mons – Mons Photography

 

Zo mooi! Nog eentje dan, speciaal voor jou. ♥

Fotocredits: Mariët Mons – Mons Photography

 

We kregen de paar foto’s als voorproefje toen we in IJsland waren en bijna sprong ik door het dak van geluk: wat zijn ze mooi! Onze fotografe is niet alleen een heel leuk persoon, maar ook een echte artieste. Ik kan dan ook niet wachten op de rest! Een prachtige herinnering van een perfecte dag met mijn geweldige man!

 


De huwelijksreis in IJsland


De ochtend na de bruiloft stapten we in het vliegtuig op weg naar IJsland. Iedereen heeft het tegenwoordig over dit eiland dat zo enorm spectaculair zou moeten zijn. Wij waren erg benieuwd naar hoe het écht is. En ik kan je nu vertellen: het is écht waar wat ze zeggen! We hadden 4 nachten en 3 hele dagen en hebben in die tijd enorm veel gezien en echt genoten van het land en van elkaar. Bijna nooit brengen we zoveel tijd met elkaar door, dus dit was echt fantastisch. IJsland heeft onze harten veroverd. Als we 5 jaar getrouwd zijn willen we terug om meer te zien. Heb er nu al zin in! 🙂 De komende tijd komen er zo’n vijf blogs over onze roadtrip door IJsland online. Hier alvast een paar foto’s!

 


30 juni: Houston, we have a problem


Op 30 juni om 8 uur in de ochtend stonden we op Schiphol voor de terugreis en 50 uur later (!) waren we weer thuis in Bogotá. Wat is er gebeurd? Eigenlijk duurde de reis slechts 16 uur, maar door de lange wachtrij voor de immigratie in Houston (Texas, VS), waar we moesten overstappen, misten we onze vlucht. De volgende vlucht en die daarna zaten allebei vol, dus we konden pas 36 uur later, op 1 juli om 23.59 uur (ja echt), mee terug naar Bogotá. We hebben een gratis hotelovernachting via United Airlines in Houston kunnen regelen en hebben daar dus 36 uur doorgebracht. De hitte was echt niet te harden, maar verder was het een leuke stad. Ik kende alleen nog New York en ik vond het dan ook erg leuk om een andere Amerikaanse stad te ontdekken. We hebben alles met de bus gedaan, heel veel gelopen en veel foto’s gemaakt. Misschien schrijf ik er nog een aparte blog over. In ieder geval hier een paar foto’s van een onverwachte en leuke stedentrip in Houston!

 


2 juli: terug in Bogotá


En dan opeens is het 2 juli en kwamen we na 3 nachten amper slapen gesloopt aan in Bogotá. Om 5.30 uur in de ochtend en Jimmy moest om 7 uur weer op zijn werk zijn. Ikzelf wil dolgraag slapen en heb het ook erg nodig na deze 3 nachten. Toen ik vanmiddag boodschappen ging doen waggelde ik over straat als een dronkenlap. Echt niet handig. Helaas kan ik nu echt niet slapen want dan kom ik niet in het ritme en dat is al helemaal niet de bedoeling. Hopen dus maar dat ik een hele nacht kan doorslapen en niet weer midden in de nacht wakker word van de jetlag, zoals ook in Houston gebeurde. En dan is de jetlag hopelijk snel weer over!


Wat brengt juli?


De maand juli begon dus een beetje vermoeid, maar eigenlijk vooral met een groot geluksgevoel. Juni was immers zo fantastisch! Deze maand kun je blogs verwachten over IJsland en zodra ik de foto’s en video van de bruiloft heb komt er een mooie reportage (dit kan ook pas in augustus zijn). Ook moeten we heel veel voorbereiden voor ons nieuwe avontuur dat gaat beginnen op 2 augustus. Wat dat is ga ik snel posten!


Niks missen? Volg mij op Facebook! 


Voor jou een heel fijne zomer gewenst en bedankt voor het lezen en kijken van dit heel lange artikel van een zeer enthousiaste en gelukkige Sabine. Liefs!

 


 

Lees meer!

93 reacties

Jasmine Seegers 29 maart 2019 - 07:31

Wauw, leuk zeg, ik hoop dat je de leukste dag van je leven hebt gehad! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 7 april 2019 - 21:09

Dat was het absoluut, dankjewel!

Reply
Maaike 17 juli 2017 - 02:56

Alsnog van harte gefeliciteerd!! Prachtige foto’s! Super dat jullie er zo van genoten hebben!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 juli 2017 - 11:09

Dankjewel!! Het was fantastisch! 😀

Reply
Diana 16 juli 2017 - 09:00

waaw wat zagen jullie er mooi uit! Nog gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 18 juli 2017 - 11:05

Dankjewel Diana! 🙂

Reply
Shamira | Kompas 24 14 juli 2017 - 06:54

Wat een heerlijke fijne blog dit! Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk en wat fijn om deze belangrijke dag twee keer te mogen beleven, zowel in Colombia als in Nederland. En wat een gave keuze trouwens om voor jullie huwelijksreis naar IJsland te gaan, dat is weer eens wat anders dan een luxe tropisch oord =p Ik kijk uit naar de foto’s en ook het nieuws over jullie nieuwe avontuur in augustus 🙂

Gefeliciteerd met jullie huwelijk (jeetje, twee keer trouwen, wat een luxe =p) .

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 14 juli 2017 - 10:56

Dankjewel! Twee keer trouwen is best leuk haha 😛 Het was echt een fantastische dag. IJsland is ook echt een toffe huwelijksreis bestemming moet ik zeggen. We wilden juist niet naar een warm gebied want we houden allebei niet van hitte, dus IJsland is alleen al daarvoor perfect. En zo romantisch die mooie landschappen. Echt een aanrader! 😀

Reply
Dicky 14 juli 2017 - 06:45

allereerst gefeliciteerd met jullie huwelijk
Ja ik heb het even allemaal gemist, omdat ik geopereerd ben
een heup revisie.
maar het was zeker een heel bewogen maand juni voor jullie.
Heel enerverend.
bedankt alvast voor een trouw foto, wat een mooie jurk.
pas echt helemaal bij jou (geen toeters en bellen geen strapless)
Heel mooi en zeer elegant, Sabine en Jimmy nog heel veel geluk samen gewenst
Groeten Dicky

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 14 juli 2017 - 11:00

Dankjewel Dicky voor je lieve reactie! Het was een prachtige regenachtige dag 😀 De jurk is stiekem wel strapless, maar niet helemaal 😛 In de blog met de foto’s zal ik er over vertellen 🙂 Ik hoop dat het met jou goed gaat na de operatie en dat je weer hersteld bent, of herstellende. En dat je er niet te veel hinder van ondervindt. Lieve groetjes en fijn weekend!

Reply
Dicky 14 juli 2017 - 15:41

Het gaat nu na7 weken al heel goed, enloop alweer zonder krukken, Sabine bedankt voor je lieve bericht.
waardeer het zeer.

Reply
Roos 8 juli 2017 - 14:45

Die laatste foto van jullie samen is leuk! Wat een supermaand heb je/hebben jullie zo gehad zeg, en het voorproefje van de trouwfoto”s belooft veel meer moois. 🙂 Prachtige jurk had je aan!
Muisjes heb ik ook altijd maar raar spul gevonden, hahaha. 😛

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 10 juli 2017 - 11:02

Dankjewel! We hadden heel veel lol daar + heel veel wind hahaha 😛 De jurk was echt liefde op het eerste gezicht haha

Reply
ivonne 8 juli 2017 - 13:51

Wat een heerlijke maand was het voor jullie. Al die fijne qualitytime met je familie en vrienden. Leuk dat je af hebt gesproken met een andere vrouw uit de Wereldvrouwen groep. Ben benieuwd naar de rest van ( je eerste las ik net al 😉 ) je IJsland verhalen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 10 juli 2017 - 11:15

Ja het was echt zo fijn! En de Wereldvrouwen groep is echt zo leuk zo blijkt maar weer! Zo ontmoet je echt de leukste mensen 😀

Reply
carolien 8 juli 2017 - 13:47

Mooie foto’s! Wat hebben jullie veel mooie momenten beleefd!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 10 juli 2017 - 11:18

Dankjewel! Ja het was echt fantastisch! 😀

Reply
Daisy || Diyaata 6 juli 2017 - 11:43

Wauw, wat een blog! Je straalt! En niet alleen op de prachtige foto in je jurk, maar ook op alle andere 🙂 Super mooie foto’s heb je zelf ook weer gemaakt. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 10 juli 2017 - 10:56

Dankjewel, wat lief! Ik voelde me ook echt enorm blij en gelukkig 😀

Reply
Co - Op reis met Co 6 juli 2017 - 00:20

Wauw, wat hebben jullie een fantastische maand gehad! Kan me voorstellen dat het een emotionele rollercoaster was, maar het plezier spat van je artikel af (is dat een goede zin?) Hoop dat je deze maand een beetje uit kunt rusten, lekker nagenieten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 09:52

Dankjewel! Ja echt zo heerlijk was het! Dankjewel voor je leuke reactie! Even iets anders: ik reageer altijd op jouw artikelen, maar ik krijg ook altijd een foutmelding waarna de reactie niet wordt geplaatst. Heb je enig idee hoe dat zou kunnen komen? Ik ben nu gestopt met reageren omdat het nooit door komt, zelfs na meerdere keren proberen niet. Wel jammer want je schrijft altijd zo leuk!

Reply
Nesrin 5 juli 2017 - 15:36

Gefeliciteerd Sabine!! Wat zag je er prachtig uit, Jullie stralen zo mooi, zelfs deze chick die anti-haar-trouwdag-is (haha) is zo blij voor jullie!!!

Bizar dat jullie terugreis zo lang heeft geduurd. Ik hoop dat jullie voldoende rust hebben en lekker kunnen bijtanken. Oh en ook heel leuk dat je een wereldvrouw uit die groep hebt mogen ontmoeten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 09:54

Dankjewel haha! ja grappig dat net dat artikel van jou kwam 😛 Echt uitgerust zijn we niet na die helse terugreis plus tijdsverschil, maar dat komt wel weer 😀

Reply
Saskia 5 juli 2017 - 13:51

Wat een super fijne update om te zien en lezen. En wauw, die 2 foto’s van jullie trouwdag zijn echt prachtig<3 Ik kan ook echt nog genieten van onze trouwfoto's, hoewel ik Mariet haar foto's ook echt altijd beeldschoon vind.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 09:55

Dankjewel Saskia! Ja die foto’s zijn echt zo leuk om te hebben. Ik ga er een mooi boek van maken als alles binnen is en denk dat ik er vaak in zal bladeren. Ik heb de paar foto’s die ik nu al heb ook al zo’n 30 keer bekeken 😛

Reply
Esther 4 juli 2017 - 07:07

lieve Sabine en Jimmy, wat fijn dat jullie zo’n heerlijke tijd hebben gehad. Zo verdiend na alle drukte de laatste maanden! En met mooi weer, mooie mensen, mooie gebeurtenissen en mooie landen! Heerlijk om te lezen, ik kijk al uit naar de details van de bruiloft, je top 50 over Nederland én IJsland. Maar vooral kijk ik uit naar gauw weer eens even bijpraten bij de lunch of zo?!?!?! Want dan kan ik je lekker live uithoren!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 09:56

Dankjewel lieve Esther! Morgen praten we bij en laat ik je wat meer zien! 😀

Reply
Elisa 3 juli 2017 - 15:53

Wat een onwijs mooie en leuke maand heb je gehad. Jullie troffen het echt met het weer hier! Ik kijk uit naar je blogs over IJsland en ben eigenlijk toch wel heel benieuwd naar je dag in Houston 🙂 Die foto’s van IJsland trouwens: wauw! Ik wil ook, maar Liam wil niet naar “koude” bestemmingen. Haal hem nog wel eens over 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 09:58

Dankjewel! Jaa echt mooi weer gehad! Behalve tijdens de bruiloft, dat was de eerste dag met regen haha 😛 Ik denk dat er nog wel een blog over Houston komt, het was eigenlijk best tof namelijk 😀 Jammer dat hij niet naar IJsland wil! Wij willen juist geen warme bestemming, maar als je dat wel per se wilt dan is IJsland inderdaad niet de beste keuze. Misschien als hij eens wat foto’s gaat kijken dat hij toch wil 😀

Reply
Micheline Gysbrechts 3 juli 2017 - 15:36

Een zeer gevulde en intense maand. Maar jullie hebben ervan genoten, dat is zeker! Wat een mooie foto’s, dat smaakt naar meer 🙂
Nog eens hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Dat jullie zeer lange tijd van elkaar mogen genieten!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:00

Dankjewel, wat lief! Dat gaan we zeker doen, genieten samen! 😀 <3

Reply
MyriamC 3 juli 2017 - 15:14

Wat een heerlijke maand heb je achter de rug. Druk, maar alleen maar fijne dingen.
Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk en veel geluk samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:01

Dankjewel! Wat lief!

Reply
Rowan 3 juli 2017 - 13:42

Wat een heerlijk artikel dit, ik heb echt alles gelezen met een glimlach op mijn gezicht. Wat een mooie foto’s van jullie bruiloft én huwelijksreis! Ik kan bijna niet wachten om er nog meer van te zien!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:02

Dankjewel Rowan, wat ontzettend lief! xx

Reply
Wanda 3 juli 2017 - 12:29

Wow, meid, wat een heerlijke maand! En ja, die foto’s zijn prachtig, vooral die met die nieuwsgierige koe erbij! En ja, die foto’s van IJsland? Watertandend, zo mooi! Normaal zou ik niet direct vallen voor het landschap van IJsland omdat het me ergens te vulkaanachtig is maar door je prachtige foto’s verandert mijn beeld nu wel!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:04

Dankjewel Wanda! Die koeien waren een leuke verrassing haha 😀 En er komen er meer met koeien! Ik vond IJsland echt spectaculair mooi. Op elke hoek is weer wat anders. Vulkaanlandschap is er wel veel inderdaad, maar met erg veel afwisseling. Het heeft ons echt helemaal verrast, terwijl iedereen zei het is zo mooi. Het was gewoon nóg mooier haha 😛

Reply
Daphne 3 juli 2017 - 11:47

Wat een leuke terugblik op een bijzondere maand! Ik kan me voorstellen dat het emotionele weken zijn zo met de bruiloft en het weer zien van iedereen! In juli nog maar even nagenieten van deze fijne maand! 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:06

Dankjewel! Ik ga heel veel nagenieten, heel vaak de foto’s kijken en kan ook niet wachten op de rest van de foto’s 😀 Het is echt een manier ook om dichter bij familie en vrienden te zijn, we hebben ook zo intens genoten met elkaar.

Reply
Els 3 juli 2017 - 08:28

Je enthousiasme spat er van af! Het waren geweldige weken en jullie waren een mooi bruidspaar!
Xxx

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:14

Ja absoluut, heb er zo mooie herinneringen aan! Heerlijk om bij jullie te logeren ook! 😀 xx

Reply
Sandra 3 juli 2017 - 06:36

Aaaah gefeliciteerd! Wat een mooie foto’s al, ik ben heel benieuwd naar de rest hoor. Zo leuk! Jullie zien er allebei fantastisch uit. 😀 Wat fijn dat jullie zo’n leuke tijd hebben gehad in Nederland. Leuk dat je ook al je vriendinnen met de kinderen kon zien. Lijkt mij ook wel bijzonder als je ineens allemaal ‘moeders’ ziet, hihi. Super tof ook dat jullie naar IJsland zijn geweest! Daar wil ik ook nog zo graag een keer naar toe. Gaaf dat jullie over 5 jaar weer terug willen om nóg meer te zien. Kun je lekker naar uitkijken nu, haha.
Ben benieuwd naar je nieuwe avontuur trouwens. 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:15

Dankjewel! Ik voelde me ook zo goed in die jurk, echt een aanrader haha 😀 IJsland zal echt wat voor jullie zijn, zeker met de drone! Ik zie de foto’s en video’s al voor me…

Reply
Floortje 3 juli 2017 - 06:19

Jeetje wat een maand was dat! Ik hoop dat jullie zo langzaamaan al iets meer in het ritme komen…. Mocht je een volgende keer over Dallas vliegen, laat het me dan even weten, je was zo dichtbij! Geweldige foto’s van jullie reis, trouwdag en IJsland, geniet er nog lekker van na 🙂 Ik ben heel benieuwd naar je nieuwtje, trouwens, je houdt ons lekker in spanning zo, haha.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:23

Dankjewel! Nog wel erg last van jetlag, hoop dat het volgende week beter gaat. Ohh Dallas ja dat is vlakbij zag ik op de kaart haha. Leuk om te weten! Ik had ook al iemand die ik ken die in Houston woont gecontact, maar ze waren nog een paar dagen in Nederland. Volgende keer de vlucht missen in Dallas dus 😛 Het nieuwtje komt hopelijk eind volgende week ofzo op de blog, als ik er iets meer over kan vertellen 😀

Reply
Marieke 3 juli 2017 - 06:18

Wat leeeeuk! Wát een maand voor jullie! Ik ben zo benieuwd naar je trouwblog, de foto’s en de video!!!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:23

Dankjewel! Ik ben zelf ook benieuwd naar al het beeldmateriaal haha 😀 kan bijna niet wachten!

Reply
Samaja 3 juli 2017 - 05:51

Wauw, wat zagen jullie er allebei prachtig uit op de grote dag. Wat een mooie jurk! Ik werd ontroerd door je woorden en door de beelden erbij. Wat een bijzondere maand is het voor jullie geweest. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Mag dit het begin zijn van een ontzettend mooi leven samen.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:27

Dankjewel, wat lief! Ik voelde me ook echt een prinsesje in die jurk 🙂 Heerlijk dat gevoel!

Reply
Karlijn 3 juli 2017 - 05:04

Wat een maand!! Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk, wat zien jullie er prachtig uit! En wat een mooie foto’s! Niet alleen van jullie, maar ook van IJsland. Leuk om te lezen dat jullie het ook zo’n briljant land vonden. Dank voor dit leuke verslag en sterkte met bijkomen van de jetlag en alle emoties 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:28

Dankjewel! Met bijkomen ben ik nog steeds bezig, echt een hel die jetlags. Maar komt goed, de herinneringen zitten diep en we wachten ook met smart op alle foto’s en video!

Reply
Annelies 3 juli 2017 - 05:02

Wat hèb je een geweldig mooi verslag van een voor jullie geweldige maand gemaakt Sabine!
Ik ben erg benieuwd naar de volgende blogspot!
Ik hoop dat je weer snel in je ritme komt!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:30

Dankjewel Annelies! Hoop dat de foto’s en video snel komen om aan jullie te laten zien! Het ritme is nog een beetje verstoord, maar het gaat de goede kant op 🙂

Reply
Natasja 3 juli 2017 - 04:51

Wat een mooie foto’s, en nogmaals gefeliciteerd. Heerlijk om het nu hier ook te vieren. Ijsland ziet er prachtig uit en dan nog een extra dag in Houston, nou ja het kan erger toch??

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:32

Dankjewel! Ja die extra dag was eigenlijk best een aangename verrassing 😀 Erg leuk om weer een andere Amerikaanse stad te ontdekken!

Reply
Lizette 3 juli 2017 - 04:32

Gefeliciteerd! Wat zijn jullie mooi! Ben super nieuwsgierig naar nog meer foto’s. En meis, wat heb je een drukke maand gehad! En dat allemaal nog voor je bruiloft ook. Wel een hoop gezelligheid. En je foto’s van IJsland zijn schitterend! Ook daarover ben ik wel heel nieuwsgierig naar meer foto’s en verhalen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:33

Dankjewel! Het was zo leuk! 😀 De maand is ook echt voorbij gevlogen, zeker die twee weken. Helaas is dat altijd zo, al die leuke dingen gaan zo snel voorbij… gelukkig hebben we alle foto’s en herinneringen nog!

Reply
Kris10 3 juli 2017 - 04:21

Nog eens proficiat! Jullie straalden (en niet alleen op de bruiloft zelf) Wat een heerlijke junimaand!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:35

Dankjewel! 😀

Reply
Morgaine 3 juli 2017 - 04:17

Je hebt hier stil gezeten urenlang in Almere op 1 adres? Hoe boos mag ik nu worden dat je mij niet hebt gezegd waar en wanneer? 😛 hahahaha muts! 😉

Wat een mooie foto weer die tweede preview, die koe! Ja, past helemaal, hahaha

En de rest ook heerlijk om te lezen, al die fijne dingen en ik kan niet wachten, en toch neem je tijd, om alle vervolgen in deze te lezen,d e top 50 van Nederland bijv. je huwelijk natuurlijk en al het andere, van Houston, dat was inderdaad een leuke bonus hoe warm ook en ben ontzettend benieuwd!

Nasa was vast en zeker net te ver weg, hahahaha

X

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:37

Hahaha dankjewel lieverd! Het was echt geweldig allemaal, zoveel mooie herinneringen erbij! Ja Almere haha, was echt leuk geweest je te ontmoeten in real life! 😀 Helaas geen tijd dus. De koeien waren echt een aangename verrassing. Ze kwamen ook gewoon naar ons toe! 😀 Zo leuk! xx

Reply
Morgaine 7 juli 2017 - 00:56

Dan ben ik helemaal benieuwd naar de rest ook, of er nog meer koeien kwamen, zie? Universum provides 😉

En dat ontmoeten komt vast nog wel een keer door toevaligheden aan elkaar geknoopt dat we ooit bij elkaar in de buurt zijn, als ik zelfs een FB vriendin uit Lima/Peru heb mogen rond leiden hier in Amsterdam totaly out of the blew een paar jaar terug? Dat vertelt mij dat in deze alles mogelijk is 😉

X

Reply
Rianne 3 juli 2017 - 04:10

Ik weet niet of ik al iets gezegd had, maar van harte gefeliciteerd! De twee foto’s die je nu al hebt zijn echt super mooi! En wow wat heb je een drukke maand gehad!

Ik ben momenteel ook weer even in Nederland en wat is het heerlijk om iedereen weer te zien en overal Nederlands te praten. Voor jou is het natuurlijk nog specialer omdat je zo ver weg woont! Ik had nog niet eerder van de Facebook groep Wereldvrouwen gehoord maar ga eens een kijkje nemen nu 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:39

Dankjewel Rianne! Ja was echt druk maar ZO LEUK! 😀 Tof ook dat jij nu ook even in NL bent. Is toch altijd bijzonder vind ik. En de groep Wereldvrouwen is echt iets voor jou! Heb je m inmiddels al gevonden? Duizenden vrouwen uit Nederland en België verspreid over de hele wereld, met allemaal hun eigen verhaal. Heel leuk! Veel plezier nog in Nederland!

Reply
Marcella 3 juli 2017 - 03:56

Wat een heeeerlijk artikel om te lezen! Fijn dat jullie zo genoten hebben in Nederland. Lekker fietsen, genieten van je ouders en broertje en zonnig weer. Helemaal goed! En wauww, wat een mooi voorproefje van jullie grote dag. Wat waren jullie prachtig! <3 En IJsland is echt gaaf hé! Ik heb er niets verkeerd over je gezegd, haha. Mooie eerste foto's, ik ben benieuwd naar meer! En naar hét grote nieuws wat je ons binnenkort gaat vertellen! Laat ons niet te lang wachten hé 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:41

Dankjewel, wat een lieve reactie! <3 Je hebt er inderdaad niks verkeerds over gezegd haha, IJsland is spectaculair! Fietsen in Nederland was ook zo heerlijk... Nu dat nieuws nog ja haha. Hopelijk volgende week online, als ik iets meer informatie heb!

Reply
Geri 3 juli 2017 - 03:28

Nogmaals gefeliciteerd. Wat een mooie verhalen en foto’s. Wat maakten jullie veel mee. Daar kun je inderdaad nog heel veel blogs over schrijven. Leuke foto van de trouwerij met de koe. Wat een gedoe in Amerika. Maar wel een cadeautje dat je ineens onverwacht in Houston was. Mooie foto’s van de stad. Nu maar weer proberen in je ritme te komen. Zal nog wel eventjes duren. Neem de tijd en vooral veel nagenieten.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:43

Dankjewel Geri, wat lief! De koeien waren echt een leuke verrassing. Ze kwamen ook best wel dichtbij precies op het moment van de foto’s. Er was verder bijna niemand dus ze hadden alleen maar oog voor ons 😛 Houston was eigenlijk best tof! Al zijn we nu wel echt heel moe van het weinige slapen en het tijdsverschil, maar dat komt ook wel weer goed gelukkig. Jij ook genieten van de zomer! x

Reply
Anita 3 juli 2017 - 03:08

Nogmaals gefeliciteerd! Wat een heftige, maar mooie weken 🙂 Prachtige trouwfoto’s (heel gaaf ook met die koe) Ik ben heel erg benieuwd naar al je verhalen en vooral ook naar jullie nieuwe avontuur!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:44

Dankjewel Anita! Het nieuwe avontuur komt bijna op de blog, nog 1 a 1,5 week denk ik, als ik er iets meer over kan vertellen 😀 Jij veel succes en geniet van de rust en de zomer.

Reply
Margo 3 juli 2017 - 02:52

Wat heb je een heerlijke maand achter de rug! En van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk: heel veel geluk samen!

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:49

Dankjewel Marco!

Reply
Maris Maria Renne 3 juli 2017 - 01:12

Wát een bijzondere maand! Prachtige foto’s (die koe, haha!) en ben heel benieuwd naar je IJsland ervaringen 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:50

Dankjewel! ja het was echt heel mooi, kijk er met veel geluk op terug. Die koeien waren ook een geluk trouwens, ze kwamen gewoon naar ons toe! 😀

Reply
Stéphanie 3 juli 2017 - 01:06

Jeetje wat een maand hechtische hebben jullie achter de rug zeg, maar wel een heel bijzondere! Jullie reisden bijna de wereld rond 😉 Allereerst gefeliciteerd met jullie huwelijk en nog heel veel geluk gewenst samen. Jullie stralen echt op de foto! Tof dat jullie in korte tijd zoveel indrukken hebben opgedaan en fijn dat jullie in Nederland een leuke tijd hebben gehad met je vrienden en familie. De foto’s van IJsland zien er prachtig uit. Zo’n ruig landschap, echt iets voor mij. Ooit ga ik er ook rondreizen. Ik ben heel benieuwd waar jullie gedurende deze korte rondreis allemaal zijn geweest. Geniet nog lekker na van alles en rust goed uit 🙂

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:59

Haha ja tenminste de halve wereld 😛 Dankjewel voor je felicitaties! Het was ook echt fantastisch en hebben ondanks de regen echt maximaal genoten. IJsland is inderdaad écht iets voor jou! Wij hebben natuurlijk maar weinig gezien, maar als je wat langer gaat kun je veel langere wandelingen maken en nog meer spectaculaire natuur zien. Dankjewel nogmaals! x

Reply
Sandra 3 juli 2017 - 00:38

Hi Sabine, wat een maand, zeg. Het duurt wel even om dit allemaal tot je door te laten dringen. Nu lekker na genieten en vastleggen in je mooie blogs.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 11:00

Dankjewel Sandra! Ja klopt, sowieso de jetlag die nog doorwerkt, maar ook de foto’s die nog komen en de herinneringen die nog zo levendig zijn. Je weet er zelf vast alles van 🙂 Ik ga gewoon nog even door genieten haha

Reply
Athina 3 juli 2017 - 00:36

Wat een heerlijke blog weer om te lezen! En wat een volle, maar toffe maand hebben jullie achter de rug 🙂 Nog even over die muisjes: er zit een soort angel/haartje hoe je het noemen wil aan het einde van de gekleurde bol. Het ‘lijkt’ op het lichaam van een muis, vandaar volgens mij! haha

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 11:02

Dankjewel! Ja was druk en fantastisch tegelijk haha 😀 Ja dat klopt van de muisjes! Heb net een link van iemand gekregen naar Wikipedia, daar blijkt het dus gewoon op te staan haha. Had ik even niet aan gedacht 😉

Reply
yvonne 3 juli 2017 - 00:17

Gefeliciteerd nog! En heel leuk om al 2 fotootjes te mogen zien. Jullie zagen er in elk geval prachtig uit. Ik kan mij goed voorstellen dat het een een achtbaan was . Zoveel gedaan in zo’n korte tijd.. Moest wel lachen om je stukje waarbij je ging fietsen door de polder en genoot van de schone lucht haha. Ik dacht: je bedoeld stank! En wat leuk om die andere wereldvrouw te zien. Nu heb je een beetje een idee van hoe jullie kinderen er uit komen te zien mochten jullie die willen/krijgen 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 11:19

Dankjewel! Haha geen stank in de polder, heerlijk juist! 😀 Geen uitlaatgassen en dat soort dingen, alleen de koeien maar die had ik juist gemist eigenlijk haha. De kinderen zijn niet van haar, maar er komt er wel eentje in de toekomst, dus ben benieuwd!

Reply
yvonne 6 juli 2017 - 12:26

Oh grappig! Wat een aanname van mij 😉 Ach ja op mixjes is ook echt geen peil te trekken. Er komt nooit een standaard recept uitrollen. 😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 12:28

Haha ik zou wel graag zo een mooi karamelkleurig kindje willen 😀 Maarja dat kun je niet plannen natuurlijk. Ook al zie ik het stiekem al wel voor me wat ons mixje zou worden haha 😛

Reply
yvonne 6 juli 2017 - 13:16

😉

Judith 3 juli 2017 - 00:09

Ha Sabine, nog van harte gelukgewenst met jullie huwelijk. Wat heb je een mooi verhaal geschreven over die stralende maand juni. Ik heb er van genoten! Morgen ga ik naar je moeder , dus zal ik nog wel meer horen. Heel veel geluk samen en ik wacht met spanning op nog meer foto’s. Jullie zagen er prachtig uit. Groetjes, Judith

Reply
Judith 3 juli 2017 - 00:13

Het bericht leek niet verstuurd, daarom 2 x hahaha

Reply
Judith 3 juli 2017 - 00:02

Ha Sabine, op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat heb je een mooi verhaal geschreven over al jullie belevenissen. Het is één stralende maand juni geweest. Even een beetje pech met het vliegtuig, maar ook daar hebben jullie weer alles uitgehaald. Heel veel geluk samen. Ik wacht met spanning op de foto’s.

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 11:21

Dankjewel Judith, wat lief! Het was ook zo mooi allemaal, ook met mijn ouders en broertje erbij. Allemaal bij elkaar, maar liefst 10 dagen lang. Naar de foto’s en video zijn we ook erg benieuwd, sta echt te popelen ze te bekijken 😀

Reply
Kliefje 2 juli 2017 - 23:43

Gave, stralende foto’s!
Fijn dat jullie zo genoten hebben.
Enne: https://nl.wikipedia.org/wiki/Muisjes
😉

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 10:51

Dankjewel! Haha en ook voor de link! 😛 Had ik dus nog niet op gekeken maar nu weet ik het! Kan ik het ook aan Jimmy vertellen want die vond het maar vreemd allemaal haha 😛

Reply
Christina Monier 2 juli 2017 - 22:14

Hoi Sabine, Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat een leuke en interessante Blog heb je! Blijf er echt doorheen klikken en lezen 🙂 We zijn vanmiddag in Bogota aangekomen en ik heb al een aantal tips van je site geplukt. Ben erg benieuwd!
Heb een vraagje omdat wij ook via de VS terugvliegen, moesten jullie zelf uit- en inchecken waardoor je door de controle moest? Echt een gedoe zeg! Nou, weltrusten voor nu 🙂 Groetjes, Christina

Reply
Duurzaam reizen buiten de gebaande paden
Sabine 6 juli 2017 - 11:35

Dankjewel, wat leuk zeg! En wat leuk dat jullie nu in Bogotá zijn aangekomen. Inmiddels alweer een paar dagen geleden 🙂 Bij een overstap in Houston moet je eerst door de immigratie en dan nog een keer door de controle. Als je een vlucht hebt geboekt bij 1 maatschappij hoef je niet opnieuw in te checken, het wijst zich allemaal vanzelf eigenlijk. Wij hebben dat wel gedaan omdat we een soort van nieuw ticket hadden, maar op de heenweg vlogen we ook via Houston en hebben we niet opnieuw ingecheckt. Veel plezier en groetjes!

Reply

Laat een reactie achter

error: Content is protected!